Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie na okna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
MA.RTI.N je teď offline  MA.RTI.N
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 20:08   Citovat  

Úsměv ahoj prosim mate nekdo skusenosti s lepenim folii? chtel bych zadni dvere oboje a pak jeste dvere od kufru polepit, jak tomam udelat aby to jakstaks vypadalo , a jeste vzadu s vytapenim to mam vyresit jak? nalepit folii pres to? Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 21:21   Citovat  

lepí se to přes vyhřívání...případně když se to lepí třeba ze 2 ks, tak se to napojí v tom proužku a pak není vidět přechod. Folie koupit vyjde levně, ale já jsem si raději připlatil za kvalitu (sám by jsem to tak nezvládnul) a nechal to na firmě. Navíc měl to nalepený určitě rychleji, než co by jsem se s tím celej den šuk

MA.RTI.N je teď offline  MA.RTI.N
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 21:48   Citovat  

aha ahaa a lepi se to zvenku bo zevnitr?Úsměv

martas je teď offline  martas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 21:52   Citovat  

MA.RTI.N napsal:
aha ahaa a lepi se to zvenku bo zevnitr?Úsměv

zevnitř HaHaaa

snk. je teď offline  snk.
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 21:54   Citovat  

yevnitr urcite... JINAK priplkat si kvalitku..sam si to nedelej royhodne...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 21:59   Citovat  

Zevnitr. Zvladnes to sam nejvetsi ojeb je ty okna sundat. Lepit pres vytapeni.
Kvalita kvalita, jak si to udelaas tak to mas takže pokud si vyhrajes je to jak od profíííka.
Lepit muzes jak dlouho chces staci si s tim jenom vyhrat.
Delal jsem to na nekolik aut.
Joooo a na vyjizdecich oknech ukoncit folii cca 3-4mm od hrany okna.

Manas je teď offline  Manas
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 22:41   Citovat  

Jak od hrany okna? Od horní hrany? Nebo od spodní? Jak to lepíte na zadní sklo u sedana? to musí bejt jebačka to lepit se sklem vevnitř.. Kde seženu dobré folie(černé) za pěknou cenu?

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2008 , 22:48   Citovat  

Samozrejmne od horni Velmi šťastný kdyz to das az ke kraji bude se to odlepovat.
No na sedanu jsem to nedelal ale sundas okno ne? nebo si s tim pohraj zevnitr.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 0:28   Citovat  

Sundat okno? To by byla pěkná jebačka, né? Kdyt je lepený..Snad..Teda..

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 8:49   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Samozrejmne od horni Velmi šťastný kdyz to das az ke kraji bude se to odlepovat.
No na sedanu jsem to nedelal ale sundas okno ne? nebo si s tim pohraj zevnitr.
mě se to neodlepovalo , dolepil jsem až k hraně, vydrželo to přes 8let ( pak šlo aut do šrotu )

tomsto je teď offline  tomsto
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 9:35   Citovat  

ja jsem lepil folie sam,a na zadnim okne to byla fakt sranda ,byl jsem jak v saune pořádnej výtlem mam to ze 3 pruhu,a vysledek nic moc :,jinak zadni bocni se mi povedly nejlip,a predni ,trosku horsi ,jak pise aqwertzz ,spis bych dal 4mm,ja mam min a nekde to nedrzi,

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 13:51   Citovat  

tomsto napsal:
ja jsem lepil folie sam,a na zadnim okne to byla fakt sranda ,byl jsem jak v saune pořádnej výtlem mam to ze 3 pruhu,a vysledek nic moc :,jinak zadni bocni se mi povedly nejlip,a predni ,trosku horsi ,jak pise aqwertzz ,spis bych dal 4mm,ja mam min a nekde to nedrzi,

prosim te tvoje zadni okno vypada teda desne jeste hur jak to jedno moje bocni okno ktere sem si delal sam pořádnej výtlem , muzu vam rict ty zadni okna to je humus jako prase sou vypoukle do vsech stran ta folie se kroutila a musela se nahrivat no proste je to drina ale povedlo se no stejne pujdou letos sundat a necham je udelat nove na cele auto
jinak predni okna jdou udelat dobre vytahne se okno folie se orizne podle okna a necha se kousek okraje, potom uz se jenom postrika vodou s jarem a lepi se Mrk proste pohoda ale ty bocni to uz nikdy vice a zadni okno nemam vubec tam mam roletu pres celou sirku kterou kdykoliv nahodim hlavne pres leto je to dobrý

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 14:08   Citovat  

si to nechte stříknout,žádný bublinky,odlepování...min.5let záruka na materiál i práci kouř

Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 14:16   Citovat  

taky me to ceka nespechal sem na to prijde me to jako vec ktera neni vubec potreba ale libi se mi to - chtel sem si to delat sam ale jak to tak posloucham tak radeji to nekomu dam at me to za 500 udela

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2008 , 22:52   Citovat  

Chtěl bych an auto černé folie. Potřeboval bych vědět, jak tmavé-kolik procent mám kupovat, aby byly tak akorát tmavé..nechcu uplně černá skla, chci, aby zkrz ně byly vidět obrysy lidí něco takového: tudy odkaz Prosím poradte..nejlépe i značku a místo(web) odkud je objednat) moc dík...

happy je teď offline  happy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 9:08   Citovat  

Manas napsal:
Chtěl bych an auto černé folie. Potřeboval bych vědět, jak tmavé-kolik procent mám kupovat, aby byly tak akorát tmavé..nechcu uplně černá skla, chci, aby zkrz ně byly vidět obrysy lidí něco takového: tudy odkaz Prosím poradte..nejlépe i značku a místo(web) odkud je objednat) moc dík...

ja mam predni skla 40/35ti propustnost,
zadni 20/15

a parada. ven je videt paradne a dovnitr moc ne.

PyroDC je teď offline  PyroDC
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 18:17   Citovat  

taky ybhc chtel zkusit jak to zvladnu, ale nevim kde nejaky foile koupit.. poradte psl nejaekj e-xhop z kteryho kvalitni folie objednat. A daji se sehnat i clonitko. ale myslim nejaky castecne pruhledny nebo se to da jen u nejaky firmy nechat zatmavit? dik

Václav je teď offline  Václav
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 3:17   Citovat  

také sem si lepil sám folie na C5G hatch. i na C5G sedan a mužu říct že když si s tim vyhrajete tak se to nechá udělat pěkně. na kvalitě folií se toho asi nedá moc vymyslet na kvalitu materiálu který lepí firmy to nikdy mít nebude a časem se stahováním oken poškrábou. Jinan na sedanu sem dělal zadní okno z jednoho kusu a seděli sme na zadních sklopených sedačkách a lepili. na 3dv. sem musel udělat zadní okno ze dvou pásů kvuli velkému prohnutí ale myslím že výsledky byli v obou případech dost dobré. zatmavení sem měl 75% a byl sem spokojen. až budu doma tak mužu nahodit foto. Nyní mám na vti dost zprasený folie se kterými sem ho už koupil a chvi to předělat ale uvažuju že to nechám firmě hlavně kvuli kvalitnímu materiálu který se nepoškrábe a atest take neni k zahození když vás orgáni zastaví...

Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 11:03   Citovat  

Někdo tady kdysi proflaknul ze pro Hondaky je nejakej klučina z ostravy ze salonu subaru co to dela za levnocha mate někdo kontakt?

jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 12:51   Citovat  

já si to zkusil na civicovi 4g jenom na bocích a už NIKDY více!nehorázný patlání,furt se to někde kroutí,pak se to akorát musí nařezívat atd...strašný ....každopádně jak říkal FastCivic - hodně nastříkat jarem,pak to tam dát,a pak vytlačit vodu....těch map od jaru si nevšímat,protože to zmizí po pár teplých dnech,tušim ...

Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 13:50   Citovat  

A nemáte někdo info jak je to v tomhle ohledu s předpisama ? co se smí a co nesmí ? Případně i ohledně samolepky na horní část předního okna, tam jsem slyšel někde že může být ale nesmí zasahovat do prostoru kde stírají stěrače. Kámoš má fólie a jednou ho polda je*al za to že prej maj bejt napsaný v malým TP Velmi šťastný To je trochu už legrační no ale to jentak bokem .. nevíte jaký jsou povolený ty indexy odrazivosti na kterých oknech nebo jak to je ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 13:57   Citovat  

Stealman napsal:
A nemáte někdo info jak je to v tomhle ohledu s předpisama ? co se smí a co nesmí ? Případně i ohledně samolepky na horní část předního okna, tam jsem slyšel někde že může být ale nesmí zasahovat do prostoru kde stírají stěrače. Kámoš má fólie a jednou ho polda je*al za to že prej maj bejt napsaný v malým TP Velmi šťastný To je trochu už legrační no ale to jentak bokem .. nevíte jaký jsou povolený ty indexy odrazivosti na kterých oknech nebo jak to je ?

myslim,že v tp bejt nic takovýho nemusí...ale měl bys na těch oknech mít to,že je to homologovaná folie ... a ohledně toho čelního skla,je to pravda,že to nesmí zasahovat do pole stěračů,ale já to na autě už tak koupil a fakt se mi to nechtělo v tej kose seškrabávat Velmi šťastný

Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 13:59   Citovat  

Jojo to je jasný že v TP to být nemusí natož v malým kde nejsou ani kola Velmi šťastný On to pak uznal sám že to je blbost .. ale to s těma stěračema .. dá se to vyřešit pořízenim menších stěračů no Úsměv)) A ta homologace k tomu snad se dává i nějaká kartička ne ? Protože přímo na těch fólicích ,.. too překáží si myslim nebo je to přímo na nichvytisklý ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 14:10   Citovat  

Stealman napsal:
Jojo to je jasný že v TP to být nemusí natož v malým kde nejsou ani kola Velmi šťastný On to pak uznal sám že to je blbost .. ale to s těma stěračema .. dá se to vyřešit pořízenim menších stěračů no Úsměv)) A ta homologace k tomu snad se dává i nějaká kartička ne ? Protože přímo na těch fólicích ,.. too překáží si myslim nebo je to přímo na nichvytisklý ?

asi to bude jak na kterých,mně k nim měla přijít kartička a na tý byla samolepka s homologací,ale napřed mi je pán poslal zmuchlaný a pak po 3 měsících vymáhání mi poslal nové folie,ale bez atestu tak už sem říkal,že na to radši kašlu Velmi šťastný s těma menšíma stěračema dobrá vychytávka Velmi šťastný ale abys pak taky něco viděl Velmi šťastný

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 16:55   Citovat  

Poslední co jsem slyšel, tak by měl být nalepen pod každou folií na štítek s ozn. propusnosti + ATEST a dále kartička s vyobrazeným autem a u každého skla ozn. procenta a také označení firmy která je montovala.
Počítám, že letos by jsem nechal dát i na Civica folie, ale pouze s atestem, aby byl klid...

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 17:06   Citovat  

a co zadní boční okna? tam si můžu nalepit co chci ne? bez atestu myslim

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:23   Citovat  

tak to tu trochu oživíme, nemáte někdo foto jak na autě vypadá propustnost 70% ? je to povolený maximum na přední skla tka bych rád viděl jak to vypadá... dozadu je myslím max propustnost 20% ale to už je jak bota... foto by se hodilo Úsměv

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:38   Citovat  

gear napsal:
tak to tu trochu oživíme, nemáte někdo foto jak na autě vypadá propustnost 70% ? je to povolený maximum na přední skla tka bych rád viděl jak to vypadá... dozadu je myslím max propustnost 20% ale to už je jak bota... foto by se hodilo Úsměv
hoj, propustnost 70% je jako bys tam nic nemel :)jo a vzadu muzes mit co chces, ,,klidne si to zastrikej sprejem,, tak mi to rekli policaje, podivej se do moji garaze, ja mam vzadu uplne tmavy a ve predu o stupen svetlejsi, kdyby ty kuny to neresili, tak bych si dal i na predek ty tmavea na celni bych si dal to nejsvetlejsi kouř

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:42   Citovat  

TRUcKER napsal:
hoj, propustnost 70% je jako bys tam nic nemel :)jo a vzadu muzes mit co chces, ,,klidne si to zastrikej sprejem,, tak mi to rekli policaje, podivej se do moji garaze, ja mam vzadu uplne tmavy a ve predu o stupen svetlejsi, kdyby ty kuny to neresili, tak bych si dal i na predek ty tmavea na celni bych si dal to nejsvetlejsi kouř

ty to máš celkem dost čený, tak bych to asi ani nechtěl. to je jaká propustnost ? kolem těch 20% ne ? úplně černý folie nechci, ale zas chci abych to měl všechno v pořádku a bez problémů s PČR popř STK Smutný ale na čelním skle folie nemá co dělat ne ? nebo platí to samý co u předních bočních oken 70% ?

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:48  Naposledy upravil Hellborn dne 18.3.2010 , 11:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gear napsal:
ty to máš celkem dost čený, tak bych to asi ani nechtěl. to je jaká propustnost ? kolem těch 20% ne ? úplně černý folie nechci, ale zas chci abych to měl všechno v pořádku a bez problémů s PČR popř STK Smutný ale na čelním skle folie nemá co dělat ne ? nebo platí to samý co u předních bočních oken 70% ?

Čelní nic (ani tmavý pruh nesmí být - pouze pokud máš sklo už z výroby s pruhem), přední boční 70% zadní snad 30% - na stránkách Ministerstva dopravy je stanovisko.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie na okna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina