Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Listopad 2010 - výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4

Komu dáte svůj hlas?
Georgino
8%
 8%  [ 34 ]
Petura
1%
 1%  [ 7 ]
Schweiger
0%
 0%  [ 2 ]
Rawpride
0%
 0%  [ 4 ]
MartyKL
12%
 12%  [ 51 ]
Rooney
4%
 4%  [ 17 ]
Gear
0%
 0%  [ 2 ]
Michalka
1%
 1%  [ 8 ]
Zend3r
4%
 4%  [ 19 ]
Dany
0%
 0%  [ 4 ]
Winie
22%
 22%  [ 95 ]
Mega1
1%
 1%  [ 5 ]
PK81
10%
 10%  [ 45 ]
Osiris
1%
 1%  [ 5 ]
Xyury
1%
 1%  [ 6 ]
Patys
0%
 0%  [ 2 ]
SpideX
12%
 12%  [ 54 ]
RadekGT
1%
 1%  [ 8 ]
Jauda
1%
 1%  [ 6 ]
Plisa
6%
 6%  [ 26 ]
Marfi
4%
 4%  [ 21 ]
Hlasovalo : 188
Celkem hlasů : 421

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 12:59   Citovat  

OK Georgino OK , atmosfera a barvy super. Zase jako skoro vzdycky pouziju jediny hlas. Vysvetlovani proc jine ne nema cenu, nejsme na fotoserveru. I kdyz jsou tu dobre i jine fotky, to zase ne ze ne.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 13:06   Citovat  

FastAndFurious napsal:
A kvůli čemu teda, když používáš slova jako stupidní.. Neříkám že dodatečně jemně "doladit fotku" není pro dobro věci, ale ta od PK81 už mi přijde příšerná, hrozně přehnané.

Vím že to sem nepatří, ale třeba to někoho pobaví Úsměv
nebudu tady psát důvody, je to moje věc a hotovo.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 13:20   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Osobně se mi ta PK81 vůbec nelíbí, hnus takhle zprzněná fotka KO přesto tu má nejvíc hlasů, divné...

Hlasoval jsem pro č. 1, ta mlha v pozadí je parádní, to prostředí..

Rooney stojí šikovně hned za zatáčkou, co kdyby se z tama vyřítil nějaký Honda závodník a sejmul Tě ?

Ahoj Miki!
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 13:20   Citovat  

Pokud cítíte potřebu vysvětlit své hlasování tak to napište, ale nenapadejte se navzájem.
Nezapomínejte, že Váš názor nemusí sdílet ostatní, ale i tak na něj máte právo a nikdo nikoho za to nemůže napadat. Někomu se líbí holky, jinému vdolky .... já si dám rád obojí pifko Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 13:39   Citovat  

crxmann napsal:
Pokud cítíte potřebu vysvětlit své hlasování tak to napište, ale nenapadejte se navzájem.
Nezapomínejte, že Váš názor nemusí sdílet ostatní, ale i tak na něj máte právo a nikdo nikoho za to nemůže napadat. Někomu se líbí holky, jinému vdolky .... já si dám rád obojí pifko Mrk

OK
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 14:34   Citovat  

hlavně v klidu... samozřejmě že každý má právo na svůj názor, ovšem napsat o něčí fotce, že je to hnus, je podle mě trochu moc. dá se to napsat i slušněji, ač se fotka někomu líbit nemusí. zbytečně to zvedá emoce...
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 16:27  Naposledy upravil PK81 dne 1.11.2010 , 20:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Musím říct, že je smutné, že tu někdo jako FastAndFurious napíše na nějakou fotku (třeba tu mojí), že to je hnus! Ble
Sorry, ale to je jako kdyby jsi na nějaké amatérské soutěži miss nějakých slečen a dam napsal o jedné, že je hnusná!
Nebudu psát urážky, ale v rámci slušnosti a kolegiality mezi všemi zůčastněnými nechápu Tvůj příspěvek nesouhlas
Evidentně jsi tím získal to co jsi chtěl - ovlivnění hlasování, protože od Tvého "inteligentního" příspěvku ta fotka další hlasy nedostává... Komu jsi tím chtěl pomoci? V každé jiné soutěži by byl každý příspěvek tohoto typu cenzurován nebo smazán (minimálně do ukončení soutěže).
Zvlášť když Tvůj profil je v podstatě anonymní, bez žádných informací ani automobilu!

Děkuji za podporu lidí, kteří mi dali ten hlas. Zvlášť díky za příspěvky od WotanMitUns - podpora od někoho kdo opravdu fotit perfektně umí mě potěší mnohem víc než výsledky celé soutěže, která je evidentně velmi lehce zmanipulovatelná. Příští účast asi také zvážím. Fotím hlavně pro radost a tohle mi to jen kazí. Ta atmosféra u té Vltavy takhle krásně vypadala a byla opravdu v momentech pár minut a technické úpravy fotky byly pouze viz mé první příspěvky (na straně 1) v této diskuzi.

No nic...
   Návrat  
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 16:39   Citovat  

PK81 napsal:
Musím říct, že je smutné, že tu někdo jako FastAndFurious napíše na nějakou fotku (třeba tu mojí), že to je hnus! Ble
Sorry, ale to je jako kdyby jsi na nějaké amatérské soutěži miss nějakých slečen a dam napsal o jedné, že je hnusná!
Nebudu psát urážky, ale v rámci slušnosti a kolegiality mezi všemi zůčastněnými nechápu Tvůj příspěvek nesouhlas
Evidentně jsi tím získal to co jsi chtěl - ovlivnění hlasování, protože od Tvého "inteligentního" příspěvku ta fotka propadá! Komu jsi tím chtěl pomoci? V každé jiné soutěži by byl každý příspěvek tohoto typu cenzurován nebo smazán (minimálně do ukončení soutěže).
Zvlášť když Tvůj profil je v podstatě anonymní, bez žádných informací ani automobilu!

Děkuji za podporu lidí, kteří mi dali ten hlas. Zvlášť díky za příspěvky od WotanMitUns - podpora od někoho kdo opravdu fotit perfektně umí mě potěší mnohem víc než výsledky celé soutěže, která je evidentně velmi lehce zmanipulovatelná. Příští účast asi také zvážím. Fotím hlavně pro radost a tohle mi to jen kazí. Ta atmosféra u té Vltavy takhle krásně vypadala a byla opravdu v momentech pár minut a technické úpravy fotky byly pouze viz mé první příspěvky (na straně 1) v této diskuzi.

No nic...

Pokud se Tě to nějak dotklo tak se omlouvám, nebylo to myšleno zle, zkrátka jsem jen vyslovil svůj názor, že ta fotka nelíbí, ano můžu to napsat vznešeně, ale v reálu taky řekneš je to "škaredé, nic moc atd", princip je stejný, tady už jde jen o to jak to který člověk vezme.
K té amatérské soutěži slečen, ta Tvoje fotka naprosto vyčnívá, ještě jednou sorry, nechci se dohadovat, podle mě prostě to snad ne tečka.

Co je ale důležitější je to, že tu teď uraženě vykřikuješ že další fotku nepošleš kvůli tomu, že se Tvá fotka propadá v hodnocení ?? To nemyslíš vážně pořádnej výtlem Já myslím že sem chodí dospělí lidé nad 18 let a mají SVUJ VLASTNI nazor a ví snad co se jim líbí a co ne. Na druhou stranu by to taky šlo brát tak, že prvních pár lidí dalo hlas tobě a ostatní se jen vezou na vlně a jak tupé ovečky dávají hlas taky Tobě a to jen proto, že tu naopak 3 lidi napíšou že se jim to líbí.

Zkrátka pochop, že ne každý tyhle omalovánky pokládá za dobrou fotku a přestaň tu brečet a urážet se, že někdo něco napsal schválně, aby Ti sebral hlasy, taková hloupost.

PS: to musím mít vyplněné info o svém voze abych mohl napsat jestli se mi fotka líbí nebo ne?

papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 16:42   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Pokud se Tě to nějak dotklo tak se omlouvám, nebylo to myšleno zle, zkrátka jsem jen vyslovil svůj názor, že ta fotka nelíbí, ano můžu to napsat vznešeně, ale v reálu taky řekneš je to "škaredé, nic moc atd", princip je stejný, tady už jde jen o to jak to který člověk vezme.
K té amatérské soutěži slečen, ta Tvoje fotka naprosto vyčnívá, ještě jednou sorry, nechci se dohadovat, podle mě prostě to snad ne tečka.

Co je podle mě ale důležitější je to, že tu teď uraženě vykřikuješ že další fotku nepošleš kvůli tomu, že se Tvá fotka propadá v hodnocení ?? To nemyslíš vážně pořádnej výtlem Já myslím že sem chodí dospělí lidé nad 18 let a mají SVUJ VLASTNI nazor a ví snad co se jim líbí a co ne. Na druhou stranu by to taky šlo brát tak, že prvních pár lidí dalo hlas tobě a ostatní se jen vezou na vlně a jak tupé ovečky dávají hlas taky Tobě a to jen proto, že tu naopak 3 lidi napíšou že se jim to líbí.

Zkrátka pochop, že ne každý tyhle omalovánky pokládá za dobrou fotku a přestaň tu brečet a urážet se, že někdo něco napsal schválně, aby Ti sebral hlasy, taková hloupost.

PS: to musím mít vyplněné info o svém voze abych mohl napsat jestli se mi fotka líbí nebo ne?
papa

byla by to minimalne slusnost at ostatni vi s kym se bavi a jednaji. neyo promazni to tu at to kdyztak neovlivnuje hlasovani cože cože ? i kdyz si myslim ze ma kazdej snad svou hlavu Mrk
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 16:53   Citovat  

Já nevím co se v poslední době děje... to má každý potřebu druhého urážet a hádat se? To je tady teď každou chvíli něco... komu se tu něco nelíbí, tak ať maže, o takové lidi zde nestojíme papa to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 16:58   Citovat  

Jsem pro promazání tady, ovšem vážně nechápu proč se někdo urazí kvůli tomu, že někdo reaguje názorem na jeho fotku jinak, než "jooooo to je suppper coool boží mám orgasmus" ..
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 17:04   Citovat  

Dívám se že to tu zase jede Úsměv Kolem fotosoutěží tu je vždy docela rozruch Úsměv
Mě taky HDR nebere protože mi přijde moc umělý, ale vyjadřovat se tu že je mi z toho na blití rozhodně nebudu. Trochu citu Úsměv Jinak k tomu ovlivnování to je docela blbost. To aby se pak mazalo i to když někdo píše že se mu líbí ta a ta fotka, to se taky dá brát jako zviditelnování a vnucování druhým co je nej Mrk
Jinak koukám je velice solidní výběr a účast je to dobrý

Hell: dobrý postřeh Velmi šťastný Akorát Miki by nikdy pak nepsal že to tak nemyslel nebo se snad proboha omlouval Úsměv Ale je mu to hodně podobné HaHaaa
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 17:07   Citovat  

Mackat tlacitko na fotaku umi i decko a proto v tehle soutezi je ted 21 fotek a jen 5-6 z nich boduje. Prasknout fotku a potom ji upravit tak, aby ji to nezrusilo neni zadna sranda, jak si nekteri predstavuji. A pochopitelne sili, protoze to neumi a o to vic k po... je to pro ne, ze se to ostatnim libi.

Kritizovana fotka PK81 je naopak paradni, dotycny vi co dela a dela to s rozumem. Dalsi hlas ma Winie (zlute auto, listi a slunce-paradni kombinace) No vypada to spravedlivě tento mesic zatim.
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 17:08   Citovat  

kdyby měl spideX fotku z jinýho úhlu aby byly vidět kola tak má můj hlas, ale takhle vede winie
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 17:13   Citovat  

shaman23 napsal:
kdyby měl spideX fotku z jinýho úhlu aby byly vidět kola tak má můj hlas, ale takhle vede winie
Jj taky se mi libí, dotáhnout to k dokonalosti tak super fotka Úsměv
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 17:27   Citovat  

Henges napsal:
Jj taky se mi libí, dotáhnout to k dokonalosti tak super fotka Úsměv

Asi tak a jeste jeden detail..Vyhodit tu znacku Úsměv
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 18:40   Citovat  

ty woe winie OK Cool musim te pochvalit Mrk
   Návrat  
ramiza je teď offline  ramiza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 19:55   Citovat  

Bazzi napsal:

i já je to dobrý
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 17:58   Citovat  

Bazzi napsal:

taky hlas! peknyy! Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 18:07   Citovat  

Hurááá konečně hezký 6G co (snad) vyhraje je to dobrý
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 18:18   Citovat  

snad do konce listopadu napadne sníh a snad se poštěstí to konečně vyfotit zrcadlem Úsměv mám nápad jen k jeho realizaci potřebuju sníh Úsměv tak se modlete se mnou Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 18:24   Citovat  

SpideX napsal:
snad do konce listopadu napadne sníh a snad se poštěstí to konečně vyfotit zrcadlem Úsměv mám nápad jen k jeho realizaci potřebuju sníh Úsměv tak se modlete se mnou Velmi šťastný

Taky se za sníh už modlim, protože jestli nenapadne hodně brzo, tak na něm pak budu jezdit na letních Velmi šťastný Se stydím A už ne offtopic uju Se stydím
   Návrat  
Patys je teď offline  Patys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 19:35   Citovat  

Mně se líbí fotka od Martyho, je zajímavá, skvělej nápad je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 21:01   Citovat  

Ale no tak, raději jezdit takhle než na sněhu s osoleným autem to snad ne Úsměv Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 21:02   Citovat  

Naštěstí letos to vypadá na parádní začátek zimy (teplý bez sněhu), to vidím poprvé aby si někdo přál sníh Velmi šťastný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:08   Citovat  

prej tady věty ovlivnujou hlasovani takze bych chtel rict ze ta Marfiho fotka je nejlepší Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:11   Citovat  

Marfi napsal:
prej tady věty ovlivnujou hlasovani takze bych chtel rict ze ta Marfiho fotka je nejlepší Velmi šťastný

Já bych ho diskvalifikoval, teď jsem na vlatní oči viděl jak mu naběhlo 6 hlasů jen tak ! pořádnej výtlem
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:16   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Já bych ho diskvalifikoval, teď jsem na vlatní oči viděl jak mu naběhlo 6 hlasů jen tak ! pořádnej výtlem

ty seš ten pruserar ses moc rychlej a zbesilej VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:27   Citovat  

Marfi napsal:
ty seš ten pruserar ses moc rychlej a zbesilej VTEC

být tebou moc si nevyskakuju nebo tu něco napíšu a klesnou ti akcie (slyšel jsi o tom že se hlasy můžou i odečíst? muhehe )
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 23:16   Citovat  

Patys napsal:
Mně se líbí fotka od Martyho, je zajímavá, skvělej nápad je to dobrý

Myslim že kdybych timhle způsobem vyfotil nákou cífku,tak mám věčí uspěch.Samí cífkaři kolem a pak se to odráží i na hlasech.
Ale i tak dík těm co dali preludě hlas Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Listopad 2010 - výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina