Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Uz mate prezuto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 26
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 10:53   Citovat  

Hlavator napsal:
http://pneu-servis.cz/

temer vzdy mi na netu od nich vysli nejlevnejsi pneu je to dobrý dovoz 4ks zdarma přátele

to je dobrý, škoda že jsem to neviděl dřív. Úsměv Já jsem nakonec v Praze našel servis, kde mají UG7+ za 1790,- a komplet přezutí je k tomu zdarma. Jedu tam v pátek, objednával jsem se včera. Odkaz: tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 11:34   Citovat  

Střelec napsal:
to je dobrý, škoda že jsem to neviděl dřív. Úsměv Já jsem nakonec v Praze našel servis, kde mají UG7+ za 1790,- a komplet přezutí je k tomu zdarma. Jedu tam v pátek, objednával jsem se včera. Odkaz: tudy odkaz

tak me i s obutim a vyvazenim atd vysli Fuldy Montero 3 185/60 14 na 4700Kc..coz neni tak tragicke..uz cekaji ve sklepe az prijde vhodny cas..zatim kdyz jezdim tak jen odpoledne takze me to tak netizi..ale cas se blizi vlice kdyz sem videl dneska rano ty auta to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 19:57   Citovat  

vůbec mi o tom nemluv... wintercar mám bez spolujezdcova okna a céro jsem ráno škrábal deset minut, zadní kolo poloprázdný a než se mi zprůhlednilo čelní sklo i zevnitř, tak to trvalo skoro sedm minut Smutný
dneska mi přijelo okno, tak doufám, že je to to správný a těším se na topící hondici Hihi
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 20:24   Citovat  

tak taky prezuto Firestone Winterhawk -
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 11:42   Citovat  

SonnyX napsal:
ja uz prezul na "zanovni" vpredu 205/55/16 nokiany a vzadu 215/55/16 micheliny...tak jsem zvedav,jak to bude drzet,kdyz posledne jsem mel na zimu 185/65/15 Velmi šťastný

jinak rano pro me zacina nekdy kolem 10te... kouř
bude to horsi Úsměv) vzdy je lepsi uzsi guma Úsměv
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 15:27   Citovat  

Hlavator napsal:
tak me i s obutim a vyvazenim atd vysli Fuldy Montero 3 185/60 14 na 4700Kc..coz neni tak tragicke..uz cekaji ve sklepe az prijde vhodny cas..zatim kdyz jezdim tak jen odpoledne takze me to tak netizi..ale cas se blizi vlice kdyz sem videl dneska rano ty auta to snad ne

Taky jsem si koupil tyhle Fuldy a po dnešní ranní jízdě v 6.00 na ul. Rudné v Ostravě přes most přes řeku Odru kde bylo v sobě 8 aut a dokonce i kolega z práce ,který od tama ujel ,ale né proto ,že by někoho sestřelil ale do něj ťukla ze zadu ženská tak má jenom v zadním nárazníku malinkou dírku což není nic hrozného. Jenže chlapec zapomněl zaplatit pojistku a přišel mu dopis že mu ji zrušili. Tak s tama rychle zmizel a s ním další 2. Takže jsem dneska honem rychle přezouval. Ale stejně nechápu ty řidiče jezdí tam denně přes ten most a vědí že je tam každý rok bouračka a že je ten most přes řeku a kolem takový lesík a oni tam stejně lítaj jak by bylo 30°C. Ten most byl bílý jak byl namrzlý a oni si nedají říc a nedají
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 16:21   Citovat  

Brnďa napsal:
bude to horsi Úsměv) vzdy je lepsi uzsi guma Úsměv

to uz je minulost, pokud nelitas na horach. (Samo plati rozmer v technicaku)
   Návrat  
FandaH je teď offline  FandaH
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 16:37   Citovat  

Též mám už přezuto. Jezdím na 6 do práce takže ráno už žkrábu okna. Na arodecku mám fulda montero 3 a manželka na sedanu má barum polaris 2. Obě auta na zimu máme na originál plecháčích takže rozměr pneu 185/60 r14. No fuldy bych řekl že jsou o něco malo míň hlučnější a na sněhu se loni jevili lepší, ale není to nijak zásadní rozdíl. Mrk
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 16:49   Citovat  

dneska jsem přezul na Vredestein Snowtrac 3 rozměr 165/70 R13 79T za 4 740 Kč Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 11:47   Citovat  

Střelec napsal:

tak už je to za mnou, už jsem je stihnul i zajet (600km) Úsměv Gumy opravdu stály těch 1790,- jedna, vyrobeno myslím 26. týden 2010, takže žádné ležáky. Přezutí bylo zdarma, jenom jsem platil asi 200,- za vyvážení, ale zase mi zadáčo zlikvidovali i ty 4 starý gumy OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 12:01   Citovat  

tak za likvidaci gum si snad říkal do stovky za jednu a při ceně těch novejch se asi ani nedivím, že je vzali sebou pokud z toho teda ten servis neco má a rovnou prodává i ty gumy, tak je to docela i logický Mrk
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 12:05   Citovat  

tak jen pro zajímavost - doživotní záruka firmy Kléber uvažuje o životnosti pneu 6 popř.max.8 let. To je trochu rozdíl - zatím tady obecně bereme 4 roky, že ? Nijak nebráním staré pneu, ale rozhodně je to zajímavá informace.

Tady je ta originální firemní informace:

Doživotní záruka

Rozšířená doživotní záruka na pneumatiky

Podmínky uplatnění rozšířené doživotní záruky na pneumatiky:

* předložení originálu nebo kopie dokladu o koupi
* maximální stáří pneumatik 8 let (za životnost pneumatik se obecně udává max do 6ti let)
* minimální hloubka hlavních dezénových drážek 3mm (pneumatiky pod tuto hodnotu mají 0% zůstatkovou hodnotu)
* u motocyklových silničních pneumatik do hloubky hlavních dezénových drážek 1,6 mm

Prodávající má právo, v případě uznané reklamace výrobní vady, ponížit výši uznané reklamace s ohledem na opotřebení pneumatiky, tedy její zůstatkovou hodnotu.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 21:28   Citovat  

Prezuto na backory. Koupil jsem na foru z inzeratu Goodyear UtraGrip. Mel bych mit 65/175, ale mam 70/185, takze to vypada silne balonove, ale zatim si nemuzu stezovat, za ty penize to funguje dobre, origo poklice potesily.

IMAG0451_1200.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG0451_1200.jpg, 977.22 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 21:34   Citovat  

tak ať dobře drandí a jestli je nemáš v papírech, tak doufej, že se ti vyhnou blbci a ty jim Mrk

Dino napsal:
tak jen pro zajímavost - doživotní záruka firmy Kléber uvažuje o životnosti pneu 6 popř.max.8 let. To je trochu rozdíl - zatím tady obecně bereme 4 roky, že ? Nijak nebráním staré pneu, ale rozhodně je to zajímavá informace.

Doživotní záruka

* maximální stáří pneumatik 8 let (za životnost pneumatik se obecně udává max do 6ti let)
* minimální hloubka hlavních dezénových drážek 3mm (pneumatiky pod tuto hodnotu mají 0% zůstatkovou hodnotu)
* u motocyklových silničních pneumatik do hloubky hlavních dezénových drážek 1,6 mm

Prodávající má právo, v případě uznané reklamace výrobní vady, ponížit výši uznané reklamace s ohledem na opotřebení pneumatiky, tedy její zůstatkovou hodnotu.
tak jsem nad tím přemejšlel a jen mne napadlo, jak na tom bejvaj v testech ty jejich gumy.. ono je hezký na ně mít záruku, ale pokud se na zimních gumách jezdí jako na jinejch značkách s letníma, tak je mi pak záruka na nic.. osobně nevím, nemám možnost porovnávat.. co jsem jezdil, tak s barumkama a v rodině goodyearky a zatím si nikdo nijak přímo nestěžoval, ale každopádně zajímavá informace... dík Mrk
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 21:40  Naposledy upravil spoon dne 21.11.2010 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

majkl_l napsal:
tak ať dobře drandí a jestli je nemáš v papírech, tak doufej, že se ti vyhnou blbci a ty jim Mrk

Taky nemám na preludě upe shodnej rozměr jako v TP a pojišťovna platila ani nemrkla.A to si ty gumy dokonce likvidátor fotil Mrk
Dneska jsem taky přezul.Po sedmi letech na různejch značkách sjetejch letnáků,jsem obul contagripy,tak snad budou držet Velmi šťastný

slmn.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
slmn.jpg, 74.49 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 21:42   Citovat  

tak tos měl štěstí.. já už slyšel hodněkrát že prej právě kvůli gumám se pojišťovna cukla a čau... u koho jsi?
BTW: co to je botky? zespodu vypadaj cajk Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 21:57   Citovat  

spoon napsal:
Taky nemám na preludě upe shodnej rozměr jako v TP a pojišťovna platila ani nemrkla.A to si ty gumy dokonce likvidátor fotil Mrk
Dneska jsem taky přezul.Po sedmi letech na různejch značkách sjetejch letnáků,jsem obul contagripy,tak snad budou držet Velmi šťastný

Nevim co funkce za nizkych teplot, minimalne se ale budou dobre cistit az slapnes do h...a Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 22:00   Citovat  

Dino napsal:

Doživotní záruka

To je sice zajimave cteni, ale zaruka vyrobce se nevztahuje na to ze bude plast vynikajici po celych 8 let a udrzi si aspon priblizne svoje vlastnosti. Zaruka znamena vymenu vyrobku nebo vraceni penez pri projeveni prokazatelne vyrobni vady vyrobku, nic vic a nic min.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 23:00   Citovat  

majkl_l:tuhle zkušenost mám s koop.Na těch gumách jsem řešil 2 poj.události,ani jednou viník,ale i tak to nikdo neobrátil proti mně Mrk Jsou to nějaký goretexový kotníkový trekový salomony,typ nevim.Primárně zimní nejsou,ale pro mě jo,pže předešlý zimy jsem v klidu odchodil v keckách nebo "lifestylovejech" šlupkách.Teď už lepší polovička zavelela,i do zimní bundy mě dokopala Velmi šťastný Asi stárnu a nějak se nevzmáhám k odporu Tak to valím bulvy
Bully:tak tím vzorkem musí to káko jen prolítnout a nestihne se ani nalepit HaHaaa Poreferuju Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 23:11   Citovat  

výborně, takže nakonec debata o ho.... Velmi šťastný
ale jako jasný no.. ono kolikrát ty ženský když nejsou fakt blbý, tak dovedou i dobře poradit a to prostě pak člověk ani neremcá, protože ty dobrý rady pak čekáš že jich přijde víc za sebou akolikrát se i daří... mne poslední dvoje nákupy taky dělala na hadry kámoška a jsem nadmíru spokojen kouř

jinak aby to nebyl až takovej offtopic tak koop mám taky a s těma gumama je dobrý že nebyl průsšvih Cool
jinak na boty jsem se ptal páč taky potřebuju něco v čem bych se nestyděl vylízt ven a bylo to pohodlný a kdyžtak i teď na zimu.. Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 23:39   Citovat  

Výběr byl naštěstí na mně,jen jsem si prostě musel nějaký koupit než začne zima :twisted:
Kooperativa:nevim jakou roli v tom hrálo,že oba dva případy byly taky s jejich pojištěncema.
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 0:02   Citovat  

Tak dneska jsem se konečně dostal na přezutí i já... V předu nový GY Ultra Grip 7+ a vzadu nechal starší UG6. Vše umyto, navoskováno, dolito, promazáno a natřeno, škrabka ve dveřích...ale lopata má ještě čas Velmi šťastný
Jinak v Kelly jsem koupil na kartičku H-C 5L kanystr do ostřikovače 40° za 126,- je to dobrý
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 0:12   Citovat  

S tim, ze nemam rozmer v TP jsem smirenej. Proste clovek co ma na aute 195/50 R15 s kvalitnejsim obutim je u nas vetsi zlocinec, nez s predepsanym rozmerem obuti z Kauflandu. Tyhle zimaky jsem musel na tyden pujcit pritelce na snizene 3Dcko a tam to bylo o hubu, podvozek se s velkym rozmerem nesnesl, byla to nouzovka, nez jsme sehnali nove pneu za znicene nehodou, ale na mem aute se gumy chovaj velmi dobre (v porovnani s predepsanym rozmerem no name gum, se kterym stalo auto v autobazaru). Takze at me vlezou na zada.
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 0:16   Citovat  

tak sem dnes přezul ty škaredý zimní papuče a zjistil že musim vyměnit manžetu na poloose Ble
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 9:50   Citovat  

Včera přezuto a co jsem nezjistil.. Zlomené šroub na uchycení stabilizátoru.. Díky bohu na babičině autě (Opel) Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 9:56   Citovat  

Obě auta přezuta na Accordu trošku hučí Nokiany,ale spotřeba o litr a půl níž... Úsměv
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 18:48   Citovat  

jak já tu zimu nesnáším, ona to ví a dává mi to sežrat Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2010 , 19:30   Citovat  

ja se naopak na zimu tesim, pac novy zimaky a pred mesicem sem sekl s povolanim ridic v autodoprave Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 22:34   Citovat  

VlastaFR napsal:
ja se naopak na zimu tesim, pac novy zimaky a pred mesicem sem sekl s povolanim ridic v autodoprave Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
kdes dělal a co a co teď?
já dělám řidiče závozníka a loňskou zimu si mne kolega docela dával.. já jak neřídím, tak mám ze sněhu kolikrát neskutečněj strach, tím spíš na 10cm sněhu a ještě v lese při 80ce na tacháči.. to mi jako spolujezdci fakt nedělá kolikrát dobře...

každopádně já se na zimu těším, mám koupenej wintercar a už by mohla přijít, aby zase rychle zmizela... Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 22:41   Citovat  

tak kvuli bowlu na vysocine to vzdavam a o vikendu prezouvam na zimni BG LM20. VLoni byly novy, letos jsem zvedaf, jestli nadseni pretrva.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Uz mate prezuto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina