Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdyz servis uraduje
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 22:04   Citovat  

Dneska jsem mel montovat na auto brzdice, ktere byly po repasi v jednom "uznavanem" servise... aneb jak to nesmi vypadat KO

DSC01697.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01697.JPG, 133.58 kB

DSC01698.JPG

DSC01698.JPG, 223.93 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 22:05   Citovat  

Proboha. Kterej servis to dělal?! Ble
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 22:14   Citovat  

Nejhorši je, že ja mam na zadku to samé Smutný
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 22:19   Citovat  

Adamek napsal:
Nejhorši je, že ja mam na zadku to samé Smutný

nerikej ze mas po repasi brzdicu prachovku otocenou obracene Velmi šťastný to by Ti to musel delat stejny clovek jako to delal tady Velmi šťastný

(prachovka jen nastrcena aby vypadalo ze tam je, ale ucel vubec neplni... zajimavy, ze je nova prachovka tak roztrhana)
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 22:35   Citovat  

Taky by mě zajímalo, o jaký servis jde.
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 7:47   Citovat  

ninja napsal:
nerikej ze mas po repasi brzdicu prachovku otocenou obracene Velmi šťastný to by Ti to musel delat stejny clovek jako to delal tady Velmi šťastný

(prachovka jen nastrcena aby vypadalo ze tam je, ale ucel vubec neplni... zajimavy, ze je nova prachovka tak roztrhana)

Ja jsem repas prave jeste nedelal, tak jen konstatuju, ze to mam v podobnem stavu, jen ne obracene.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 23:03   Citovat  

Tak pokračujeme, taky po nějakém zásahu šikovného servisáka ... údajně to nebyl ani rok a že by byly vidět stopy po údržbě ... tedy kromě speciální spirálovité prachovky na pístku ... asi z emériky Velmi šťastný

DSCF1008.JPG

DSCF1008.JPG, 142.94 kB

DSCF1009.JPG

DSCF1009.JPG, 168.46 kB

DSCF1011.JPG

DSCF1011.JPG, 136.49 kB

DSCF1013.JPG

DSCF1013.JPG, 180.73 kB

DSCF1014.JPG

DSCF1014.JPG, 92.93 kB
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:11   Citovat  

Jo a ty desky jsem musel sundat i s držákem, jinak se nehnuly ... přes tejden mě čeká druhé kolo ... to jsou zatím jen zadní ... ještě se tam prej měnil homokinetický kloub, takže STAY TUNED ! Velmi šťastný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:20   Citovat  

Daver napsal:
Tak pokračujeme, taky po nějakém zásahu šikovného servisáka ... údajně to nebyl ani rok a že by byly vidět stopy po údržbě ... tedy kromě speciální spirálovité prachovky na pístku ... asi z emériky Velmi šťastný
tak prachovka dopada kdys ji nekdo opatrne neoddeli od pisktu kde je pekne prirezla Ble
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:30   Citovat  

Aspon podni netece. HaHaaa
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 18:53   Citovat  

jak to tak vidim, tak se i nadale utvrzuju ze je vse lepsi udelat sam... Mrk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:11   Citovat  

A bude hůř HaHaaa .. vlastně Bueee
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:15   Citovat  

infinity napsal:

pod tohle se podepisu, fakt des. pak to nekomu sver s dobrou vuli ze vsechno udela jak ma naštvanej
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:28   Citovat  

Becky napsal:
pod tohle se podepisu, fakt des. pak to nekomu sver s dobrou vuli ze vsechno udela jak ma naštvanej

Je to fkt otres meetallll
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:04   Citovat  

Hlavator napsal:
Je to fkt otres meetallll

ty to muzes jen potvrdit, sam si se o tom presvedci ye ani renomovany servis s dobrym jmenem nedela praci na 100% KO
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:14   Citovat  

Becky napsal:
ty to muzes jen potvrdit, sam si se o tom presvedci ye ani renomovany servis s dobrym jmenem nedela praci na 100% KO

njn..ja osobne uz nedam dopustit jen n p.Kuhnela s profi servisaku Chápeš!
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:21   Citovat  

Daver napsal:

Davere, kde máš desky? pořádnej výtlem A jaktože to máš tak rezatý? Jinak teda fakt děs, na zabití, jak psal infi, ještěže si na tom člověk dělá sám, ámen Bueee
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:26   Citovat  

infinity napsal:

asi tak je to dobrý
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:50   Citovat  

to je sila a fakt lepsi si udelat sam taky sem uz parkrat nebyl spokojenej Velmi šťastný
   Návrat  
grafv je teď offline  grafv
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 17:51   Citovat  

No dal jsem auto 2x do značkového servisu a už bych to nikdy neudělal při výměně pneumatik kola nebyly vyvážené vzali si 1600kč (Chara pneu) a chovali se k tomu jak prasata a podruhé jsem chtěl udělat nějaké věci kolem elektřiny tak mi vyměnili žárovky za nějaké šunty a sundali přídavný otáčkoměr tím způsobem že ustřihli kabely a ani to nezaizolovali + asi 2 nebo 3 věci práce tak na 2h a vzal za to 1900kč z toho material 100kč (Bosch servis)takže odteď nechám dělát věci jen u známých za pár kč a jsem spokojený....
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 20:47   Citovat  

když do servisu tak abych na to buď viděl a nebo přiložil ruku k dílu, když se dělá na svim tak je to precizní a člověka to i baví a když to v domácim prostředí nejde tak holt do servisu ke kámošovi Mrk
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2011 , 8:25   Citovat  

Dovolim si ozivit toto tema at nezakladam zbytecne nove. Spis jde o zadost o radu. Mam Mazdu 323F BJ jako daily auto. Nedavno mi zacala svitit kontrolka elektrickeho a emisniho systemu a po case auto prestalo jet uplne, proste zustalo z niceho nic stat treba na dalnici a neslo nejakou dobu nastartovat (cca hodinu). Jinak auto jezdilo naprosto bez problemu, zadny projevy "nemoci" az na tu svitici kontrolku jsem nezaznamenal. Auto jsem nechal odtahnout do jednoho nejmenovaneho autorizovaneho servisu Mazda. Tam koumali a koumali az vykoumali ze je v haji snimac polohy vackovy hridele. Oprava stala cca 6t a tvrdili mi ze je to opraveny a je to ok. Ujel jsem asi 300km a zase zustal stat. Auto zacalo skubat, zdechat, neslo nastartovat. Nasledoval dalsi odtah do servisu, protoze jsem byl ale dost daleko, auto jsem odtahl do jednoho servisu v Praze. Tam se zase neco povymenovalo (svicky, kabely, palivovy filtr - to bylo ale potreba vymenit, to vim) a auto jsem si vyzvedl a po ujeti asi 300km zase zustal stat. Jelikoz uz jsem nechtel cestovat odtahovkou, pockal jsem proste az se auto uraci nastartovat a nejak dojel domu. Tam jsem vymenil uz dost jety vzduchovy filtr, odpojil veskerou elektriku, vycistil kontakty, prehodil nejaky rele v pojistkove skrini a od te doby auto jezdi. Co se mi na tom nelibi je to, ze autorizovany servis Mazda mi tvrdil jeste pred tim nez jsem si to opravil sam, ze ta zavada tam proste byla a ze tam musi byt jeste nejaka jina. Vadnou soucastku mi vratili a k tomu taky nejaky vypis z diagnostiky, myslim si ale ze ve skutecnosti je dana soucastka v poradku a problem byl zrejme v elektrice kolem a proto vyhodila diagnostika nejakou chybovou hlasku. Zaruka na opravy aut je myslim 3 mesice, takze v zaruce to jeste je. Kdyby to bylo par korun, tak to vem cert, ale 6t je docela dost penez. Jak postupovat podle vas? Tusim ze kdyz se tam ukazu tak mi reknou ze zavada tam proste byla a tohle byla jina zavada na kterou oni neprisli.
   Návrat  
kukurelli je teď offline  kukurelli
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2011 , 15:54   Citovat  

Ale ty brzdy to je fakt maso, minulý víkend jsem dělal zadky na 12let starym koncernu, ktery rozhodně nikdo nesahl celou dobu, a nebylo to zly,prachovky dobry, jen pistek zarezlej,ale po celym rozebrani je to ok a ma to až do smrti HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2013 , 9:10   Citovat  

Gregy napsal:
Dovolim si ozivit toto tema at nezakladam zbytecne nove. Spis jde o zadost o radu. Mam Mazdu 323F BJ jako daily auto. Nedavno mi zacala svitit kontrolka elektrickeho a emisniho systemu a po case auto prestalo jet uplne, proste zustalo z niceho nic stat treba na dalnici a neslo nejakou dobu nastartovat (cca hodinu). Jinak auto jezdilo naprosto bez problemu, zadny projevy "nemoci" az na tu svitici kontrolku jsem nezaznamenal. Auto jsem nechal odtahnout do jednoho nejmenovaneho autorizovaneho servisu Mazda. Tam koumali a koumali az vykoumali ze je v haji snimac polohy vackovy hridele. Oprava stala cca 6t a tvrdili mi ze je to opraveny a je to ok. Ujel jsem asi 300km a zase zustal stat. Auto zacalo skubat, zdechat, neslo nastartovat. Nasledoval dalsi odtah do servisu, protoze jsem byl ale dost daleko, auto jsem odtahl do jednoho servisu v Praze. Tam se zase neco povymenovalo (svicky, kabely, palivovy filtr - to bylo ale potreba vymenit, to vim) a auto jsem si vyzvedl a po ujeti asi 300km zase zustal stat. Jelikoz uz jsem nechtel cestovat odtahovkou, pockal jsem proste az se auto uraci nastartovat a nejak dojel domu. Tam jsem vymenil uz dost jety vzduchovy filtr, odpojil veskerou elektriku, vycistil kontakty, prehodil nejaky rele v pojistkove skrini a od te doby auto jezdi. Co se mi na tom nelibi je to, ze autorizovany servis Mazda mi tvrdil jeste pred tim nez jsem si to opravil sam, ze ta zavada tam proste byla a ze tam musi byt jeste nejaka jina. Vadnou soucastku mi vratili a k tomu taky nejaky vypis z diagnostiky, myslim si ale ze ve skutecnosti je dana soucastka v poradku a problem byl zrejme v elektrice kolem a proto vyhodila diagnostika nejakou chybovou hlasku. Zaruka na opravy aut je myslim 3 mesice, takze v zaruce to jeste je. Kdyby to bylo par korun, tak to vem cert, ale 6t je docela dost penez. Jak postupovat podle vas? Tusim ze kdyz se tam ukazu tak mi reknou ze zavada tam proste byla a tohle byla jina zavada na kterou oni neprisli.

Tak pokud Ti ty soucastky vratili a ted Ti auto jezdi v poradku, nainstaloval bych vraceny soucastky, zkusil s nima nejakej cas jezdit a pokud bude auto v poradku, jsou v poradku i ty soucastky, pak mas v ruce jasnej dukaz o tom, ze vymenili funkcni dil za funkcni - diagnostika to musi jasne ukazat Nápad je tu!

OMG, priste si nejdriv zkontroluju datum toho postu Velmi šťastný Ale tak treba se z toho nekdo priste pouci Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 8:32   Citovat  

Nepouštějte karosáře k výfuku Velmi šťastný

IMAG0538.jpg

IMAG0538.jpg, 214.97 kB
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 11:00   Citovat  

Tak kdyby mu to nefoukalo kolem svárů, tak jako proč ne že Velmi šťastný pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdyz servis uraduje
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina