Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 32 z 46
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 22:45   Citovat  

jagy napsal:
Kopce jsou urcite ridicsky mene narocne.

Jinak gratulace, jen tak dal. OK

Jestli jsi to myslel tak, že v českých podmínkách kde není pořádnej kopec jde v podstatě o ,,sprinterské,, ježdění kde je potřeba se soustředit pár minutek narozdíl od RZ tak to souhlas. Jestli ne tak je to nesmysl.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 2:01   Citovat  

Samozrejme, ono to jde myslet i jinak? Úsměv

Kopce mas vesmes pekny povrch a limit se da najit relativne lehce. U rally trati a na horsim povrchu obecne to bude mnohem narocnejsi (i pro auto).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 8:19   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Taky blahopřeju.Akorát nevím co je na kopci bezpečnější? Úsměv

Asfalt... Mrk
   Návrat  
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 11:26   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Taky blahopřeju.Akorát nevím co je na kopci bezpečnější? Úsměv

Povrch, a to v obou případech - pro řidiče i pro auto.
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 14:40   Citovat  

jagy napsal:
Kopce jsou urcite ridicsky mene narocne.

Jinak gratulace, jen tak dal. OK

Nechci tady rozpoutávat diskuzi o náročnosti té které disciplíny ale já jsem jezdil jak rallye tak kopce a co se týče toho kde jde o kejhák, jak psal Cocks, tak kopce schledávám ještě více nebezpečné než rallye, tím nemluvím o náročnosti. Úsměv
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 15:06   Citovat  

No mě obecně přijde rallye nebezpečnější, mnohem horší povrch, menší trakce, větší možnost nehody, navíc se jede relativne po rovině kdežto kopec je kopec, to se vždy jede líp a hlavně ten dobrej povrch...

Sice jak tu namítá salat tam nebyly úplný supersporty ale byla tam delta FH, Impreza, ty fáčka taky nebyly takový, jako maj dědové, všechny pře 100 koní ,vyrámovaný, defacto tam nebylo nic sériovýho...a tam já, poprvý někde takhle mimo letiště nezkušenej..nevím no...a řekl bych, že CRX zrovna auto na závody jak kopce tak rallye už vůbec není...

zde onboard.

Odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 15:57   Citovat  

cocks napsal:
No mě obecně přijde rallye nebezpečnější, mnohem horší povrch, menší trakce, větší možnost nehody, navíc se jede relativne po rovině kdežto kopec je kopec, to se vždy jede líp a hlavně ten dobrej povrch...

Sice jak tu namítá salat tam nebyly úplný supersporty ale byla tam delta FH, Impreza, ty fáčka taky nebyly takový, jako maj dědové, všechny pře 100 koní ,vyrámovaný, defacto tam nebylo nic sériovýho...a tam já, poprvý někde takhle mimo letiště nezkušenej..nevím no...a řekl bych, že CRX zrovna auto na závody jak kopce tak rallye už vůbec není...

zde onboard.

Odkaz
No pěkný. Bombovej mitfára. Vedl vás hodně nad rámec rozpisu. A co se týče tý bezpečnosti zeptám se vás na to až si zkusíte nějaký kopec. Třeba zrovna to krásný Benecko, kde jste se byl podívat, tam se na třech usecích překračuje 170ti kilometrová rychlost a jediný svodidla jsou stromy Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 16:57   Citovat  

PKMotorsport napsal:
No pěkný. Bombovej mitfára. Vedl vás hodně nad rámec rozpisu. A co se týče tý bezpečnosti zeptám se vás na to až si zkusíte nějaký kopec. Třeba zrovna to krásný Benecko, kde jste se byl podívat, tam se na třech usecích překračuje 170ti kilometrová rychlost a jediný svodidla jsou stromy Úsměv

Právě..bez něj bych to nedal ani omylem Úsměv Ani jsm nečekal, že na navigátorovi tolik záleží..

Jina tohle byla zrovna teprve druhá RZ

, to jsem to ještě neměl moc najetý a je to vidět, blbě a brzo brzdím, na výjezdech ze zatáček taky dost ztrácím a pak ke konci u toho mostku jak je to esíčko, to už jsem pak ke konc ibral pod plnym, tady ještě brzdím...nečekal jsem, že mě auto tolik pustí..
Tak to už je trochu problém no, tady to bylo nějakých 6 tisíc na čtyřku takže počítám 160 max...a to už bylo docela peklo..ale auto teda sedělo jak přibitý..uvidíme co příští rok, pokud se něoc ještě pojede dám vědět...
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:19   Citovat  

Super. Mit takovyho navigatora tak strach opadne a taky si to zkusim... Ja chci taky Úsměv)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:30   Citovat  

maryo napsal:
Super. Mit takovyho navigatora tak strach opadne a taky si to zkusim... Ja chci taky Úsměv)

Přesně..když už za tebe hledá brzdnej bod... Velmi šťastný

Jinak ten navigátor je majitel toho cívy, co nabízím..
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:00   Citovat  

Jau, místy teda ten povrch pěknej brekel. To bych s Cérem nedal, to by mě auta bylo líto, když vidím ty šutry a díry. Strašně mě zajímá ten podvozek, jak se to chová, jak je to tuhé atd, škoda, že jsi tak daleko. Smutný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:48   Citovat  

PKMotorsport napsal:

Nevím, také jsem měl možnost jet obojí, rally je úplně jinde v náročnosti a pamatuji si, že je hodně míst, kde se jezdí 200km/h... To co se najezdí na kopci za víkend jsou dvě vložky na rally sprintu nebo klidně jedna vložka na velké rally. Myslím, že rally je minimálně zajímavější. Ale na druhou stranu na kopci 3km je znát každá chybička... Mě přišel kopec proti rally strašně nudný a pamatuji si hodně kopcových závodníků, co se snažili přejít k nám do rally, úspěšných jich bylo opravdu málo...

Ale nechci nikoho ani nic shazovat, jsou to pořád závody, ale nevím, jestli to lze vlastně porovnávat, stopa je naprosto jiná...
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:05   Citovat  

cocks napsal:

zde onboard.

Odkaz

docela nezáživná RZta zzzzzzz
takhle jezdim do práce a to nepospíchám pořádnej výtlem
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:46   Citovat  

Nekazte mu radost...I tak to je velky progres OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 23:23   Citovat  

Já mu fandím, už jenom proto, že na rozdíl od 90% lidí, kteří o tom jen mluví, on má koule a zkusil to... Možnost mají všichni, tak proč to nejezdí další? Pokud jezdí někdo takhle do práce, nechápu, proč nejezdí amatérskou rally, nejsou jen takovéto rychlostky a je to adrenalin...

Sám se netají tím, že ještě jeho řidičské zkušenosti nejsou úplně tam, kde by je chtěl mít, ale pracuje na tom... Kdo je na sebe stejně kritický?
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 6:50   Citovat  

Pěkný je to dobrý

Ted o víkendu se u nás jela Rally Humpolec a RZ vedla přesně místem kde bydlim tak sem si to chtěl taky zkusit. Bohužel ale jeli pouze ve dvou kategoriích a to speciály(takže rám, kterej nemám) a pak nějakej Škoda cup. Takže sem měl smulu a startovat mě nenechali Smutný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 7:27   Citovat  

cocks napsal:

Hele, on umí i zatáčet... HaHaaa

je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 14:02   Citovat  

PKMotorsport napsal:

V tom pripade je to nezabezpecena trat na kopce a osobne bych teda urcite nejel. Na kopci musi byt v 99% svodidla v takovych pasazich.
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 14:48   Citovat  

Gratulace k úspěchu, mrzí mě že jsem byl v práci, jinak bych se jel mrknout. A škoda že brácha se belhá o holích jinak by tě taky zkusil potrápit HaHaaa To mě přivádí na myšlenku že asi z těch všech dílů doma a vyřezanýho skeletu poskládáme jeden peklostroj na podobný akce Cool Protože brácha už mě včera hecoval:"Podrž tu trojku!!!! Dělej!!! Tady můžeš na dvojku plnej, tady to znám!!" To zase byla cesta pořádnej výtlem

Ale zpět k tobě, je vidět že si za něčím jdeš, a ne jako většina lidí co umí jen kafrat jak už je tady ostatně psáno. Držim palce je to dobrý
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 20:54   Citovat  

Dany napsal:
Kdo je na sebe stejně kritický?

Ja, ale nikde to nepisu. pořádnej výtlem
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 23:16   Citovat  

Podle toho ON-boaddu hodně zajímavá věc. i mě by tam bylo líto auta , ale nadruhou stranu to musí bejt bomba. pokud pojedes skusit to benecko tak se tam potkáme mám to skoro za rohem...Ten navigátor je fakt dobrej!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 9:36   Citovat  

salat napsal:
Podle toho ON-boaddu hodně zajímavá věc. i mě by tam bylo líto auta , ale nadruhou stranu to musí bejt bomba. pokud pojedes skusit to benecko tak se tam potkáme mám to skoro za rohem...Ten navigátor je fakt dobrej!

Podvozek to vydrží, není jen designová záležitost, navíc Cocks osi opravdu nechá poradit, takže i když jsem tomu úplně nevěřil, upřednostnil funkčnost před designem a auto dal nahoru o 2cm, tím jsem mohl nastavit jinak tlumiče a nechat je pracovat ve větším rozsahu, takže za to má u mě OK

Auto méně trpí a funguje lépe...
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 17:17   Citovat  

fajný onboard pane OK gratulácia k výsledku přátele
a čo sa Ti podarilo na tej rally poškodiť? Tak to koukám!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 19:49   Citovat  

Dany napsal:
Nevím, také jsem měl možnost jet obojí, rally je úplně jinde v náročnosti a pamatuji si, že je hodně míst, kde se jezdí 200km/h... To co se najezdí na kopci za víkend jsou dvě vložky na rally sprintu nebo klidně jedna vložka na velké rally. Myslím, že rally je minimálně zajímavější. Ale na druhou stranu na kopci 3km je znát každá chybička... Mě přišel kopec proti rally strašně nudný a pamatuji si hodně kopcových závodníků, co se snažili přejít k nám do rally, úspěšných jich bylo opravdu málo...

Ale nechci nikoho ani nic shazovat, jsou to pořád závody, ale nevím, jestli to lze vlastně porovnávat, stopa je naprosto jiná...
Naprosto souhlasím. Taky jsem psal že nemluvím o náročnosti. Já jsem začal jezdit kopce protože jsem v tom výrůstal a hlavně protože už na rallye nebyly prachy.
Jinak ale rally je podle mě ta nejrásnější motoristická disciplína.Už dvě sezony prěmýšlím o návratu do rally. To by ale znamenalo jiný auto protože s kopcovým autem to nelze a naopak to taky neni nic moc. A to je důkaz toho že to jsou asi těžko srovnatelné disciplíny. Ale za tim kejhakem si stojim Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 19:57   Citovat  

jagy napsal:
V tom pripade je to nezabezpecena trat na kopce a osobne bych teda urcite nejel. Na kopci musi byt v 99% svodidla v takovych pasazich.
Tak to by jsme se moc nesvezli tady v čechách. Kopců typu slovenká Baba, Jankov vršok a Dobšiná tady moc není. I když taky tady máme 3 nebo 4 kopce na úrovni.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 20:21   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Naprosto souhlasím. Taky jsem psal že nemluvím o náročnosti. Já jsem začal jezdit kopce protože jsem v tom výrůstal a hlavně protože už na rallye nebyly prachy.
Jinak ale rally je podle mě ta nejrásnější motoristická disciplína.Už dvě sezony prěmýšlím o návratu do rally. To by ale znamenalo jiný auto protože s kopcovým autem to nelze a naopak to taky neni nic moc. A to je důkaz toho že to jsou asi těžko srovnatelné disciplíny. Ale za tim kejhakem si stojim Úsměv

Ještě chvíli a budou si myslet, že jsme domluveni Velmi šťastný OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:12   Citovat  

jinak tady pár fotek Úsměv

74319_457228432486_591062486_5341089_1597927_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
74319_457228432486_591062486_5341089_1597927_n.jpg, 60.33 kB

73112_457223772486_591062486_5341033_6091364_n.jpg

73112_457223772486_591062486_5341033_6091364_n.jpg, 102.16 kB

37152_458454992486_591062486_5358578_7190659_n.jpg

37152_458454992486_591062486_5358578_7190659_n.jpg, 91.21 kB

73804_457223787486_591062486_5341034_2262029_n.jpg

73804_457223787486_591062486_5341034_2262029_n.jpg, 102.07 kB

71599_457223817486_591062486_5341036_1792900_n.jpg

71599_457223817486_591062486_5341036_1792900_n.jpg, 87.53 kB

DSC06909.JPG

DSC06909.JPG, 1.28 MB

DSC06932.JPG

DSC06932.JPG, 1.11 MB
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:25   Citovat  

Podle onboardu máš ještě rezervy, hodně rezerv. Takže to chce jezdit jezdit jezdit....
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 11:39   Citovat  

a kolik to teda ma snizeny oproti originalu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:11   Citovat  

crxmann napsal:
Podle onboardu máš ještě rezervy, hodně rezerv. Takže to chce jezdit jezdit jezdit....

jo to každopádně..jak jsem i psal..to byla teprve druhá rozjížďka nebo jak to nazvat, takže jsme ot ještě neměl moc ve voku, pak na předposlední už i navigátor říkal, že tam moc rezerv není tak ať na to pamatuju Velmi šťastný

Spíš si potřebuju vyčistit stopu, občas se přistihnu že jedu úplně jinak (blbě na apex) než bych měl..a taky dost zbrklim.

Jinak v sobotu most takže další zkušenost...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina