Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 31 z 46
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 14:21   Citovat  

KureKungPao napsal:
pokud vim tak volný jízdy sou pak 30.10

jj, napsal jsem to špatně..tréninky..ne jízdy vyloženě volný Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 14:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Hele a není ten okruh pro auto moc velký záhul? pořádnej výtlem

ty jeden...si taky všechno pamatuješ co ? HaHaaa

tak teď, když už mám víc jak 50% nových komponentů tak mám větší odvahu, jinak bych do toho nešel, ale i tak si za tím stojím..brzdy, gumy a auto celkovědostane kouř, ale to bude taky poprvé, kdy se pořádně svězu a zjistím, co ve mě a v tom autě ve skutečnosti je...a tak jen doufám, že se nic netooooo Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 14:39   Citovat  

cocks napsal:
ty jeden...si taky všechno pamatuješ co ? HaHaaa

tak teď, když už mám víc jak 50% nových komponentů tak mám větší odvahu, jinak bych do toho nešel, ale i tak si za tím stojím..brzdy, gumy a auto celkovědostane kouř, ale to bude taky poprvé, kdy se pořádně svězu a zjistím, co ve mě a v tom autě ve skutečnosti je...a tak jen doufám, že se nic netooooo Úsměv

Tak nesekej zatáčky přes obrubníky a bude to jak na normální silnici Mrk
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 14:44   Citovat  

crxmann napsal:

když to neni ono Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 14:44   Citovat  

crxmann napsal:

No snad, dnes to jdeme zapít a začnem plánovat a koumelit co a jak a budu zřejmě taktéž náležitě proškolen Úsměv

Každopádně bude onboard HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 14:46   Citovat  

Dejf napsal:
když to neni ono Úsměv

jj není Lucy
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 22:07   Citovat  

crxmann napsal:

Naopak, narovnej si to pres obrubniky, aby si nemusel tolik zatacet. Podovozek mas ted v pohode a pokud to auto bude srovnane, bude dobre brzdit i drzet...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 23:02   Citovat  

infinity napsal:
Zapominate tady ale na podstatny faktor - CENU. Pro me je opravdu rozdil jestli koupim gumu v 15" za 7k (Parada), 10k (AD08,R888,R1R) ci za 17k (falken, A048R). A jestli mi a048r ci falken vydrzi o 20% dele, nez R888 tak je mi to uprimne jedno, protoze si za tu cenu tech osmicek koupim treba 6ks, pripadne 2 sady parad, takze pri vyberu gum je treba pocitat s vicero faktory a podle toho si vyvodit vysledek

Tohle si člověk v kačírku nebo s poškozeným autem špatně obhajuje sám před sebou pořádnej výtlem To pak je spíš obráceně, že já nevzal tohle a tohle, kdybych dal o 5tis navíc, tak se to možná nestalo a pod...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 23:04   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Já měl z brzdama velké problémy a když jsem auto osadil kotoučema a deskama od EBC tak to byla taková změna že jsem přestal uvažovat o větších (těžších brzdách). Úsměv

To by mě zajímalo, co by jste říkal po přechodu na "dospělé" destičky Velmi šťastný

Rozdíl v brzdné dráze ze 160km/k je okolo 15% (třeba mezi EBC YS a Ferodo DS2500)...
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 15:40   Citovat  

Dany napsal:
To by mě zajímalo, co by jste říkal po přechodu na "dospělé" destičky Velmi šťastný

Rozdíl v brzdné dráze ze 160km/k je okolo 15% (třeba mezi EBC YS a Ferodo DS2500)...

Já nevím, jedině že by se ve ferodu polepšili během posledních dvou let Úsměv Jezdil jsem Ferodo DS2500 a i na kopci se mi stalo že vadly a po pár závodech byly spečený a drolily se jako hovado. To mě EBC YS neudělaly a jezdím je dva roky. A brzdný ůčinek si myslím taky není o moc horší.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:24   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Já nevím, jedině že by se ve ferodu polepšili během posledních dvou let Úsměv Jezdil jsem Ferodo DS2500 a i na kopci se mi stalo že vadly a po pár závodech byly spečený a drolily se jako hovado. To mě EBC YS neudělaly a jezdím je dva roky. A brzdný ůčinek si myslím taky není o moc horší.

Tak přijeďte někdy na měření a posoudíte to sám...

DS2500 je opravdu jen základ, chce to něco o chlup lepšího Úsměv... EBC se Vám opravdu nevydrolí, ale ten keramický materiál po zahřátí nad únosnou teplotu mění své vlastnosti a snižuje účinnost... Je možné, že jste se na tom kopci k té teplotě nedostal, ale třeba na okruhu mě vydrželi EBC YS asi 25minut, druhá vlastnost po překročení hraniční teploty je totiž měknutí materiálu, což způsobí extrémně rychlé opotřebení...

Nic ve zlém, ale zrovna brzdy a destičky mám vyzkoušené dost a mě ani klukům kolem mě prostě EBC YS nestačí, pokud se trochu více brzdí, ale je pravda, že bychom museli porovnat najeté kilometry, teď nevím jaké soutěže a kolik kilometrů tedy Vy vlastně za rok najedete...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 13:50   Citovat  

PKMotorsport napsal:

Akorát jsem dodělal poslední verzi porovnání grafu na svém webu, takže Vám dávám odkaz, kde je přesné porovnání brzdných drah ze 160-i kilometrové rychlosti a resumé si z toho udělejte sám...

Dá se říct, že všechny tři auta jsou srovnatelná (v nevýhodě hmotnosti je jen Petr s CTR8G ChW) mají srovnatelné vícepístkové brzdiče a v době měření i srovnatelné kotouče, jediný rozdíl mezi nimi jsou destičky...
tudy odkaz

Dany (já Úsměv) mám na autě EP3 extrémní závodní destičky ... je vidět, že mají o něco pomalejší nástup, neboť se musí zahřát a dosáhnout 150st. aby mohli optimálně brzdit, je vidět, že vůbec nevadnou...

Petr má na FN2 destičky Ferodo DS3000 ... je vidět, že jejich nástup je o něco rychlejší než u mě, stačí jim 100st. do optimální provozní teploty, vadnutí není nijak velké a finální rozdíl oproti mě je půl metru, takže nic...

Na Esově EP3 (bývalé Kozinovo) jsou destičky EBC YellowStuff ... je vidět, že nástup je okamžitý a nejrychlejší ze všech, ale již po vteřině brzdění začínají ztrácet až po dvou vteřinách odcházejí úplně a finální rozdíl brzdné dráhy je oproti mě 15m !!! Navíc kotouče jsou teplotně zatěžovány o 1.2 sec. déle, což je celých 25% navíc !!! Z toho rozhodně také nejsou Happy

I ze sto kilometrové rychlosti to dělá 5m... tudy odkaz

To co říkám, mám většinou kompletně vyzkoušené a změřené, není to moje doměnka...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 12:25   Citovat  

Dany napsal:
Akorát jsem dodělal poslední verzi porovnání grafu na svém webu, takže Vám dávám odkaz, kde je přesné porovnání brzdných drah ze 160-i kilometrové rychlosti a resumé si z toho udělejte sám...

Dá se říct, že všechny tři auta jsou srovnatelná (v nevýhodě hmotnosti je jen Petr s CTR8G ChW) mají srovnatelné vícepístkové brzdiče a v době měření i srovnatelné kotouče, jediný rozdíl mezi nimi jsou destičky...
tudy odkaz

Dany (já Úsměv) mám na autě EP3 extrémní závodní destičky ... je vidět, že mají o něco pomalejší nástup, neboť se musí zahřát a dosáhnout 150st. aby mohli optimálně brzdit, je vidět, že vůbec nevadnou...

Petr má na FN2 destičky Ferodo DS3000 ... je vidět, že jejich nástup je o něco rychlejší než u mě, stačí jim 100st. do optimální provozní teploty, vadnutí není nijak velké a finální rozdíl oproti mě je půl metru, takže nic...

Na Esově EP3 (bývalé Kozinovo) jsou destičky EBC YellowStuff ... je vidět, že nástup je okamžitý a nejrychlejší ze všech, ale již po vteřině brzdění začínají ztrácet až po dvou vteřinách odcházejí úplně a finální rozdíl brzdné dráhy je oproti mě 15m !!! Navíc kotouče jsou teplotně zatěžovány o 1.2 sec. déle, což je celých 25% navíc !!! Z toho rozhodně také nejsou Happy

I ze sto kilometrové rychlosti to dělá 5m... tudy odkaz

To co říkám, mám většinou kompletně vyzkoušené a změřené, není to moje doměnka...

Opravdu to vzpadá jednoznačně ve prospěch Feroda, ale kdybych tu špatnou zkušenost měl jenom já tak řeknu Byla to náhoda. Loni za stejných okolností boural v Berouně i Pavel Černý s ITRkem.Zvadly mu brzdy a když jsme to rozdělávali tak byly totálně spálené a drolily se a to tak že fest. Dali jsme mu nové a je fakt že zbytek loňské a letošní sezonu problém z brzdama neměl. Tak se možná opravdu polepšili a v tom případě je na příští sezonu zkusím znova. Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 13:10   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Opravdu to vzpadá jednoznačně ve prospěch Feroda, ale kdybych tu špatnou zkušenost měl jenom já tak řeknu Byla to náhoda. Loni za stejných okolností boural v Berouně i Pavel Černý s ITRkem.Zvadly mu brzdy a když jsme to rozdělávali tak byly totálně spálené a drolily se a to tak že fest. Dali jsme mu nové a je fakt že zbytek loňské a letošní sezonu problém z brzdama neměl. Tak se možná opravdu polepšili a v tom případě je na příští sezonu zkusím znova. Úsměv

ale zrovna Pavel byl jeden z prvních kdo na EBC nadával

bylo to v době, kdy se ještě jezdil svezt na okruh a vrchy nejezdil
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 13:33   Citovat  

Dejf napsal:
ale zrovna Pavel byl jeden z prvních kdo na EBC nadával

bylo to v době, kdy se ještě jezdil svezt na okruh a vrchy nejezdil

Jo to asi jo, protože i přes to co se mu přihodilo chtěl znova Ferodo DS2500.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 13:36   Citovat  

v sobotu v Mostě brzdy náležitě prověřím...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 13:39   Citovat  

cocks napsal:
v sobotu v Mostě brzdy náležitě prověřím...

Dejte pak vědět.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 14:43   Citovat  

PKMotorsport napsal:

Většinou to v životě funguje tak, že za to můžou dva, v tomto případě jak destičky, tak kotouče...

Důležité je tedy, jaké kotouče měl na té ITR. Jinak dle svých skromných znalostí odhaduji, že to ITR má normálně ABS a vzhledem k tomu, že ITR nemá žádný převratný průměr kotoučů ani tloušťku (282/23) dochází při brždění s ABS k nadměrnému přehřívání kotoučů a tím i destiček. Je tedy třeba zvolit materiál, který tu teplotu snese a to bych řekl, že DS2500 v rally na rallyových pneu, semislick a sériový provoz ano, ale semislick nebo dokonce slick na kopci či okruhu rozhodně ne, tam je třeba DS3000...

U Cockse to je jiné, ten má sice malý průměr, ale nemá ABS, tudíž není schopen tak namáhat brzdy, takže si myslím, že to vydrží...

U Vás bych tam dal DS3000 předek a DS2500 zadek a máte pro celou kopcovou sezónu vystaráno...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 8:58   Citovat  

Dany napsal:
Většinou to v životě funguje tak, že za to můžou dva, v tomto případě jak destičky, tak kotouče...

Důležité je tedy, jaké kotouče měl na té ITR. Jinak dle svých skromných znalostí odhaduji, že to ITR má normálně ABS a vzhledem k tomu, že ITR nemá žádný převratný průměr kotoučů ani tloušťku (282/23) dochází při brždění s ABS k nadměrnému přehřívání kotoučů a tím i destiček. Je tedy třeba zvolit materiál, který tu teplotu snese a to bych řekl, že DS2500 v rally na rallyových pneu, semislick a sériový provoz ano, ale semislick nebo dokonce slick na kopci či okruhu rozhodně ne, tam je třeba DS3000...

U Cockse to je jiné, ten má sice malý průměr, ale nemá ABS, tudíž není schopen tak namáhat brzdy, takže si myslím, že to vydrží...

U Vás bych tam dal DS3000 předek a DS2500 zadek a máte pro celou kopcovou sezónu vystaráno...

Díky za doporučení. Udělám to tak. Ty grafy hovoří jasně.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 22:43   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Díky za doporučení. Udělám to tak. Ty grafy hovoří jasně.

Když mi budete chtít udělat radost, můžete je koupit u mě HaHaaa a hlavně mi dát feedback, jak to srovnání budete cítit Vy...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 19:51   Citovat  

Tak pro všechny mé příznivce i odpůrce si zde dovolím oznám it, že dne 23.10 jsme se bez větší předchozí průpravy (vždy jsem jezdil jen rovně) zůčastnil amatérkého rallye sprintu v Medlešicích u Chrudimi a z celkového počtu 24 vozů rúzných specifikací jsem skončil na 3. místě, vě třídě 1600 na místě prvním....takže první pohár z první akce takovéhoto typu..zajímavé, že jsem vždy jen sprintil a odtud poháry žádné Velmi šťastný

Auto dostalo pořádný záhul, jelo se na trojce takže podvozek obzvlášť, brzdy nevyjímaje... takže "Taiwan" se opět osvědčil....a já Děkuju Danymu za skvěle fungující auto...

zde alespoň tabulka celkového pořadí..

celkove poradi 2b.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
celkove poradi 2b.jpg, 380.96 kB
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 19:56   Citovat  

Blahopřeju:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 20:05   Citovat  

Minor napsal:
Blahopřeju:)

děkuji...auto má pár šrámů takže bude muset na servis ... když závody tak asi jen vrchy...tady je to dost o kejhák Úsměv
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 20:23   Citovat  

a ti ostatní jeli sightseeing..?? to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 14:58   Citovat  

Dany napsal:
Když mi budete chtít udělat radost, můžete je koupit u mě HaHaaa a hlavně mi dát feedback, jak to srovnání budete cítit Vy...
Když bude zajímavá cena Úsměv A na srovnání jsem taky hodně zvědavej.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 15:00   Citovat  

cocks napsal:
děkuji...auto má pár šrámů takže bude muset na servis ... když závody tak asi jen vrchy...tady je to dost o kejhák Úsměv
Taky blahopřeju.Akorát nevím co je na kopci bezpečnější? Úsměv
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 19:54   Citovat  

PKMotorsport napsal:

to by mě taky docela zajímalo Velmi šťastný
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:00   Citovat  

cocks napsal:
Tak pro všechny mé příznivce i odpůrce si zde dovolím oznám it, že dne 23.10 jsme se bez větší předchozí průpravy (vždy jsem jezdil jen rovně) zůčastnil amatérkého rallye sprintu v Medlešicích u Chrudimi a z celkového počtu 24 vozů rúzných specifikací jsem skončil na 3. místě, vě třídě 1600 na místě prvním....takže první pohár z první akce takovéhoto typu..zajímavé, že jsem vždy jen sprintil a odtud poháry žádné Velmi šťastný

Auto dostalo pořádný záhul, jelo se na trojce takže podvozek obzvlášť, brzdy nevyjímaje... takže "Taiwan" se opět osvědčil....a já Děkuju Danymu za skvěle fungující auto...

zde alespoň tabulka celkového pořadí..
Vždyt si tam neměl skoro žádnou konkurenci....
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:53   Citovat  

Tak to koukám! dobře ty !
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 22:33   Citovat  

PKMotorsport napsal:

Kopce jsou urcite ridicsky mene narocne.

Jinak gratulace, jen tak dal. OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina