Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 22 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 10:50  Naposledy upravil Bitkar dne 18.10.2010 , 11:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nepochopil jsi pointu o soudci a cajtovi - cajt nebo urednik rozhoduje na zaklade zakonu, ne bez nich, to ti uniklo. A navic se muzes odvolat.

ja vim ze se obcas radite, ale treba v mym pripade crxman priznal, ze zrovna nebyl nikdo online, tak rozhodnul sam, namisto toho, aby tema jen zamknul a poradil se nebo me slusne kontaktoval a snazil se to vyresit jako clovek. Kdo nechce poslouchat, asi neposloucha. Jen jsem vyjadril svuj nazor a nejake "rady". Zjevne tu neni vule. Ani jsem to nemyslel jako utok na nekoho apod. Ackoliv jsem zminil Pepu a nedavno aferu, nema to, co jsem ted napsal, souvislost. Nektery veci jsou zkratka zbytecny. A v pravidlech to byt napsany treba nemusi, ale mely by se ctit ty nepsany pravidla a bez vyjimky a ne individualne dle moderatora jak se mu to ci ono libi nebo ne. A mely by ty nepsany pravidla (postoje) bejt trosku jasny, aby se lidi nedivili, proc je najednou neco smazany.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 10:52   Citovat  

Dany napsal:
já bych tu nic nemazal ani nepřesouval, pokud totiž ty příspěvky odsud přehodíš do nějakého sterilního tématu, nikdo nebude znát souvislost a bude to taky o ničem...

Pokud je tedy nutné si odsouhlasit, co je ještě morálně únosné, založme topik a budeme diskutovat, případně hlasovat, od toho to je sdružení lidí...

Já jsem tu SZ ve svém příspěvku zveřejnil sám, tudíž bych v tomto tématu bral tu věc jako vyřízenou...

u me souhlas.

(a ted zpet k Esovi)
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 10:57   Citovat  

Takže naposled apeluji, přestaňte to tady řešit!!!

Myslím, že tu kompletně zanikla pointa celé minulé stránky, která je zamořena jedním velkým offtopic

Shrnu do jednoho příspěvku všechny své, dle mě podstatné a jediné k tématu hovořící příspěvky z minulé strany a ostatní promiňte, že to píšu znovu... A pojďme se už chovat opravdu civilizovaně... Hádky si dejte do jiného topicu, nebo si piště po SZ. Děkuji

Citace příspěvků z minulé strany:
Nechtěl jsem to tady vytahovat, ale nezbývá tedy, než to zde objasnit úplně, myslím si sice, že jsem jeden z těch, který své názory obhajovat nemusí, ale nechci, aby tu vznikali právě ty fámy, že je někdo víc než ostatní a podobně...

Co se týká mě, vnímám zveřejnění SZ Lukáše spíše jako jeho ubohost něco ve smyslu, pokud mi došli argumenty, použiju nefér věci... Nebudu se chovat jako on a zveřejňovat všechny zprávy, ačkoli by si to zasloužil a viděli by jste, že na to jak mě napadá, se chovám korektně, zde je tedy "jádro pudla" a obrázek si udělejte každý sám... Navic z toho pozorný čtenář pochopí, proč se o ten spor "starám" a asi vycítí, proč jsem to sem nechtěl dávat...

SZ ode mě Lukášovi zněla doslova takto:
"A jen pro tvou informaci, me Eso dluzi daleko vic, nez tobe, presto chovam tak, jak se chovam, pod nicim vlivem nejsem, jsem dost stary na to, abych mel svuj nazor... Ale do toho tobe opravdu vubec nic neni...
A podarilo se Ti me hodne nastvat... "

Ona to je a není pravda, je to vytržené z kontextu a předcházeli tomu další SZ, šlo o to, abych mu ukázal, že se může chovat člověk civilizovaně...
O co tedy jde? Asi v létě mě kontaktoval Kozina, že je nucen (z důvodů do kterých zase nikomu nic není) prodat auto. Není tajemství, že jsem to auto stavěl já a že je ve výborném stavu. Pomáhal jsem mu to auto prodat, ale lidi, kteří zase byli "nejvíce v obraze" u inzerátů tvrdili, že to auto je předražené (ačkoli si ani nepřečetli, co tam vůbec je) a že je to blablabla (prostě klasika). Auto se tedy neprodalo (alespoň ne za ty peníze, co by si zasloužilo), takže jsem se s Kozinou dohodnul, že než aby to nechával za pakatel, tak to auto radši (v zimě) rozprodám na náhradní díly a abych mu pomohl (protože můžu a myslím, že lidi si pomáhat mají), auto jsem od něj koupil a zaplatil mu ho...
Do toho Eso prodal ITR (kterou ještě nemá zaplacenou, ale také to není můj problém), vyzkoušel si moje CTR a projevil o sedmou generaci tajpára zájem. Vzhledem k situaci, co tady na fóru byla, jsem měl pouze jednu podmínku. CTR7G mu půjčím oproti záloze-kauci (do jejíž výše zase nikomu nic není, ale věřte, že Minorovi by to dluh nezaplatilo), ale auto zůstane napsané na mě (proto jsem na fóru psal, že když mu ho seberete, budete mít problém jinde) až do doby, dokud Eso nesplatí všechny své prokázané závazky lidem tady na foru (proto jsem nenápadně a opakovaně vyzýval, aby se zde přihlásili lidi, kterým Eso prokazatelně a neoddiskutovatelně něco dluží). Myslím, že znám kompletní pohled na věc Esa, ale chtěl jsem ji mít právě i z druhé strany!!! Vím o jeho dluzích dost a chtěl jsem, aby tady na foru byl klid a mě někdo třeba pak nenařknul, že mu pomáhám, ačkoli vím, že má dluhy jinde a podobně. Eso s tím souhlasil, proto vím, že na tom splacení pracuje... Potvrdit mi moje slova může jak Kozina, tak třeba Luther (jehož pohledávku stejně jako Minorovu, jsem bral jako odsouhlasenou a definitivní). Dokonce jsem do té podmínky zahrnul i to, že se musí dohodnout i s Lukášem (a taky dořešení sporu s Padamem), jen nejsem oprávněn kecat do toho, jaká výše a způsob by to měl být, to snad pochopíte... Další konkrétní pohledávky tady i přes opakované výzvy nepadli, ač jsem se snažil je z lidí vypáčit, proto jsem se o to téma zajímal hlouběji, ale pokud bych se okatě postavil na stranu lidí proti Esovi (což ale ve skutečnosti jsem byl), tak by se tu jen vyrojili další nepodložené věci. Myslel jsem, že konstruknivní oponenturou zdravě popíchnu lidi a Ti narovinu řeknou "ty tvrdíš, že nic dalšího nedluží a koukej, tady mám papír, že dluží to a to...", což se bohužel nestalo...
To co se tu rozpoutalo, je dle mě ubohost a možná by bylo dobré, některé lidi víc poslouchat, to že se někdo "zastává" dlužníka, neznamená automaticky, že je nějaký... ani nevím jak to napsat slušně...
Jediné, co jste tedy docílili, že jsem tak rozladěn, že mi to od teď je úplně jedno a pokud i přes nevyrovnané závazky zítra Eso přinese peníze, tak mu to auto dám... Budu se jako všichni strat o sebe a neplést se do věcí, které se mě přímo netýkají, takže nejvíc na to asi doplatí Minor, za což se mu omlouvám, ale na dohadování s dětma, opravdu nemám čas... A názor na to, jakej jsem já lhář a gauner, co se snaží tady psát Lukáš, si udělejte sami...
Mějte se fajn a já se jdu (jako všichni) starat jen o své zájmy...

Všechny moje problémy vznikly tím, že jsem pomohl v problémech někomu jinému (Kozinovi) a zároveň upřednostnil zájmy ostatních (Ctil jsem fakt, že pohledávky Minora, Luthera, Lukáše a Padama vznikly dříve) před zájmy svými. Vím, že to auto bych prodal i někomu jinému, tak jsem ho použil jako páku k tomu, abych zjistil, jak to s pohledávkama je a uklidnil situaci, za což jsem si vysloužil nenávist a opovržení...

Dobrej paradox... Nehas co tě nepálí... Bohužel...

EDIT: Teď už do mého vztahu s Esem alespoň vidí všichni... Na druhou stranu umíte si představit, jak se tvářil Eso, když jsem mu svou podmínku řekl??? Přesto, místo aby mi řekl, že na mě kašle, protože mi do toho nic není a koupil si auto jinde (což by asi dokázal, že), řekl, že mám pravdu a že to dá co nejdříve dopořádku, aby byl klid, že ho lidi spíš zklamali... Ale myslete si co chcete...

EDIT2: A byla to moje poslední hodina strávená nad nesmylnou snahou pomoci jiným, kterou stejně nikdo neocení...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 11:02   Citovat  

Bitkar napsal:
nepochopil jsi pointu o soudci a cajtovi - cajt nebo urednik rozhoduje na zaklade zakonu, ne bez nich, to ti uniklo. A navic se muzes odvolat.

ja vim ze se obcas radite, ale treba v mym pripade crxman priznal, ze zrovna nebyl nikdo online, tak rozhodnul sam, namisto toho, aby tema jen zamknul a poradil se nebo me slusne kontaktoval a snazil se to vyresit jako clovek. Kdo nechce poslouchat, asi neposloucha. Jen jsem vyjadril svuj nazor a nejake "rady". Zjevne tu neni vule. Ani jsem to nemyslel jako utok na nekoho apod. Ackoliv jsem zminil Pepu a nedavno aferu, nema to, co jsem ted napsal, souvislost. Nektery veci jsou zkratka zbytecny. A v pravidlech to byt napsany treba nemusi, ale mely by se ctit ty nepsany pravidla a bez vyjimky a ne individualne dle moderatora jak se mu to ci ono libi nebo ne.

Tak mi řekni,kde je zákonem definováno občanské soužití, za jehož porušení můžeš dostat pokutu až 20.000,- Kč..

Jo, Pepa na to byl tenkrát sám. Potvrzení moderátorů o správnosti jeho postupu dostal až později. Proto to téma zůstalo na smetišti,kam patří.

Nejde o "neposlouchání", ale o to, že všechno nesepíšeš ani do konce tohohle století a dokud budou rozhodovat lidi,tak rozdíly budou vždycky. A nejde o to,co se líbí/nelíbí - modelky bych klidně smazal,ale zase beru,že soustředí fotky apod. do jednoho odpadkového tématu a nerozlejzá se to jinam.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 11:08   Citovat  

Bitkar napsal:

ja vim ze se obcas radite, ale treba v mym pripade crxman priznal, ze zrovna nebyl nikdo online, tak rozhodnul sam, namisto toho, aby tema jen zamknul a poradil se nebo me slusne kontaktoval a snazil se to vyresit jako clovek. Kdo nechce poslouchat, asi neposloucha. Jen jsem vyjadril svuj nazor a nejake "rady". Zjevne tu neni vule. Ani jsem to nemyslel jako utok na nekoho apod. Ackoliv jsem zminil Pepu a nedavno aferu, nema to, co jsem ted napsal, souvislost. Nektery veci jsou zkratka zbytecny. A v pravidlech to byt napsany treba nemusi, ale mely by se ctit ty nepsany pravidla a bez vyjimky a ne individualne dle moderatora jak se mu to ci ono libi nebo ne.

Bitkaři : ukázka toho jak jsi to myslel je v tom, že jsi pouze reagoval na to, že sem měl odvahu napsat, že jsem něco smazal a jdeš jen po mě. Protože nemůžeš stále unést, že ti bylo smazáno Tvé téma, které jsi opět nezapomněl zmínit. Ale vůbec sis nedal práci, na to aby sis přečetl onen příspěvek na který jsi reagoval a ve kterém mojí chybou SZ zůstala. Což vypovídá zcela o Tvém záměru, který je evidentní Chápeš! pomstít se crxmannovi .... keci o soudci a policajtovi si nech. Jen tím obaluješ Tvou touhu země udělat někoho kdo zneužil pravomoc. A přestaň tím opět zadělávat další topic.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 11:18   Citovat  

crxmann napsal:
Bitkaři : ukázka toho jak jsi to myslel je v tom, že jsi pouze reagoval na to, že sem měl odvahu napsat, že jsem něco smazal a jdeš jen po mě. Protože nemůžeš stále unést, že ti bylo smazáno Tvé téma, které jsi opět nezapomněl zmínit. Ale vůbec sis nedal práci, na to aby sis přečetl onen příspěvek na který jsi reagoval a ve kterém mojí chybou SZ zůstala. Což vypovídá zcela o Tvém záměru, který je evidentní Chápeš! pomstít se crxmannovi .... keci o soudci a policajtovi si nech. Jen tím obaluješ Tvou touhu země udělat někoho kdo zneužil pravomoc. A přestaň tím opět zadělávat další topic.

rozhovor dvou menstruujicich 15tek xD
jako obvykle resite nesmysl kluci Úsměv nechcete radsi vymyslet nejake optimalni reseni situace ? : )misto tech offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 11:20   Citovat  

" rozhovor dvou menstruujicich 15tek xD "

tak ted smi rozbyl pořádnej výtlem pořádnej výtlem

offtopic
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 11:47   Citovat  

crxmann napsal:
pomstít se crxmannovi

:D ale no tak. Je videt, ze me neznas. Beztak te nepresvedcim o opaku, ze proste jsou veci, ktery jsem nevidel dokud me neprastily do xichtu, tot vse. Nejde o zadnou pomstu. Zkratka jsi mi ukazal jeden problem tohohle fora a na nej ted poukazuju. Diky za spolupraci, figurante ;D

Mysli si co chces... koukam OT se tu asi nezabrani. Ja uz na to kaslu ale. Jeste bych mohl reagovat na Hellborna, ale nechci tu OT. Vyjadril jsem co jsem chtel. Koncim.
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 12:21   Citovat  

Bitkar napsal:
Jeste bych mohl reagovat na Hellborna, ale nechci tu OT. Vyjadril jsem co jsem chtel. Koncim.

Když už si tu tohle napsal,tak jsi mohl, ale klidně reaguj v příslušném tématu "Líbí/nelíbí"...
   Návrat  
H_ironman je teď offline  H_ironman
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 12:48   Citovat  

To Dany: ....já jen tak na okraj,snad si nemyslíš,že se z "vlka" stane "beránek" takovou pohádku žádnou neznám Ble
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 13:42   Citovat  

Je to sice čtení na dlouhé podzimní večery pořádnej výtlem ale dovolím si jednu poznámku...

To co Dany udělal pro dobro věřitelů a pod "nátlakem" zveřejnil je podle mě něco co přesahuje ochotu 99% lidí tady (já bych to taky neudělal). Riskovat takovou hodnotu, když vidí komu (nebrat ironicky prosím) ji dává všanc....opravdu klobouk dolů. Na druhou stranu je ke to snad ne , že se to (zatím) nepotkalo s adekvátní odezvou u dlužníka a konec konců i diskutujících.

offtopic To že dlužník jiné dluhy uznal (ideální případ), je fajn, ale na důvěryhodnosti ve vztahu k dalšímu věřiteli mu to nepřidá. Prostě se člověk nemůže zbavit dojmu, že je (ne Dany) víc na straně toho věřitele. Ale jak psal Dany, je třeba ctít presumpci neviny. Sám mám podobnou zkušenost několik let zpět a v řádově nižší částce kde nepomohlo nic, ani pravomocný rozsudek naštvanej offtopic

Snad se opravdu bude konat ten happyend pro věřitele...
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 14:01   Citovat  

Protoze tohle vlakno porad trva, misto uzamceni navrhuji prejmenovani na:

Lukasovy peripetie a hromadna diskuze ostatnich o cemkoli...

Poslednich 20 stran je uplne o nicem, zadna nova negativni zkusenost, jen same placani do vody Ble

Kdyby se tema zamklo hned a nechalo nekde viset ctenarum na ocich, melo by to nejvetsi efekt.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 14:05   Citovat  

Akorat to tu zabira misto..at si lidi kterym dluzi tu vec vyridi a ostatni at to neresi!

Zbytecne si tu nekteri placaji jatra..navic kdyz slavny Esso ani nehne brvou aby k tomu neco rekl pořádnej výtlem
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 19:19   Citovat  

Dany napsal:
Nechtěl jsem to tady vytahovat, ale nezbývá tedy, než to zde objasnit úplně, myslím si sice, že jsem jeden z těch, který své názory obhajovat nemusí, ale nechci, aby tu vznikali právě ty fámy, že je někdo víc než ostatní a podobně...

Co se týká mě, vnímám zveřejnění SZ Lukáše spíše jako jeho ubohost něco ve smyslu, pokud mi došli argumenty, použiju nefér věci... Nebudu se chovat jako on a zveřejňovat všechny zprávy, ačkoli by si to zasloužil a viděli by jste, že na to jak mě napadá, se chovám korektně, zde je tedy "jádro pudla" a obrázek si udělejte každý sám... Navic z toho pozorný čtenář pochopí, proč se o ten spor "starám" a asi vycítí, proč jsem to sem nechtěl dávat...

SZ ode mě Lukášovi zněla doslova takto:
"A jen pro tvou informaci, me Eso dluzi daleko vic, nez tobe, presto chovam tak, jak se chovam, pod nicim vlivem nejsem, jsem dost stary na to, abych mel svuj nazor... Ale do toho tobe opravdu vubec nic neni...
A podarilo se Ti me hodne nastvat... "

Jednou tady píšeš...17.10.2010 , 17:18:
"S Esem nemám žádné ekonomické vazby, nejezdíme spolu na dovolenou, mám s ním jen obchodní vztah, se kterým jsem spokojen..."

Do sz mi ale napíšeš, že ti dluží víc než mě.
Tyto tvrzení si odporovaly...tedy jsi v jednom z těch dvou tvrzení lhal!

Zveřejnění sz nebylo zrovna taktní, ale byl to dobrý způsob jak se dobrat pravdy...a taky z tebe pak vylezlo to co se dalo očekávat, že to CTR co Eso užívá je od tebe...

Příště nelži a já nebudu uboze zveřejňovat sz. Na hrubý pytel, hrubá záplata. přátele
   Návrat  
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2010 , 19:35   Citovat  

Je vidět, že asi neumíš ani číst nebo tomu nerozumíš!!!

Ekonomické vazby jsou vazby obchodní, tedy že spolu nepodnikáme, navíc, pokud si to přečteš pozorně, já mu to auto půjčil, ne prodal, takže pokud se nakonec rozhodnu mu ho opravdu prodat, tak mi bude dlužit, pokud se rozhodnu mu ho neprodat, vyúčtuju s ním zálohu a nic mi nedluží... Musím tedy pro "slovíčkáře" jako si ty napsat: Mám teď u Esa dost peněz, protože jsem mu půjčil auto... Snad tohle už pobereš...

Jediné, čeho lituju je, že jsem se tě vůbec nějak zastával a že jsem vůbec kdy tobě na SZ odpověděl... Já jsem nelhal, pořád tvrdím, že nemám s Esem ekonomické vazby... Přesto, pokud se rozhodnu mu auto nakonec prodat, bude mi muset auto doplatit...

Jsi tak opravdu natvrdlý a nechápeš, že jsi tím svým výstupem, cos tu předvedl, zbytečným napadáním mé osoby a chytáním se slovíček, vlastně nikomu nepomohl, možná spíš ublížil (asi i sobě)??? Na tvém místě bych zalezl pod kámen a byl zticha...

Jen o jedno Tě žádám: NEBER SI MĚ UŽ LASKAVĚ DO ÚST, PRO MĚ SI PŘESTAL EXISTOVAT A BYL BYCH RÁD, KDYBY TO TAK BYLO I OBRÁCENĚ... Kvůli tobě jsem zveřejnil něco, co jsem nechtěl a zbytečně tak do toho zatáhl další lidi, kterým jsem chtěl jen pomoc, čím se Kozinovi omlouvám a nechci aby Kozina byl zase nějak spojován s Esem, on jen prodal auto mě...
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 0:39   Citovat  

Kdo tohle docetl az do konce musi mit nazor nejen na Esa, ale na pulku lidi z HC. Pro nejakyho psychologa kvalitni material. to mi hlava nebere... Dneska jsem se v praci nudil a uteklo to tak rychle... Alespon jeden prispevek si teda neodpustim HaHaaa
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 10:58   Citovat  

maryo napsal:
Kdo tohle docetl az do konce musi mit nazor nejen na Esa, ale na pulku lidi z HC.

OK
   Návrat  
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 11:06   Citovat  

maryo napsal:
Kdo tohle docetl az do konce musi mit nazor nejen na Esa, ale na pulku lidi z HC...

Snažil jsem se to vysvětlit jak jsem mohl a uvedl tedy všechno, ale také končím, nemám na to už sílu a radši budu někde jinde probírat něco užitečného...

Doufám jen, že si lidi o mě nemyslí, že jsem lhář a podvodník, jak se to tu Lukáš a pár dalších snažilo prezentovat... Ovlivňovali mě prostě jiné důvody než ESO...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 12:24   Citovat  

Dany napsal:
Snažil jsem se to vysvětlit jak jsem mohl a uvedl tedy všechno, ale také končím, nemám na to už sílu a radši budu někde jinde probírat něco užitečného...

Doufám jen, že si lidi o mě nemyslí, že jsem lhář a podvodník, jak se to tu Lukáš a pár dalších snažilo prezentovat... Ovlivňovali mě prostě jiné důvody než ESO...

klid :) ja myslim, ze nemysli :) Lukas by se mel nadechnout a pozorne si to precist jeste jednou, ze jsi nelhal, ale bylo to jinak. Naopak to bylo, zda se, chytry a slechetny, ackoliv ti to mohlo bejt jedno. Byl jsi asi jedinej, kterej neco delal. Ostatni jen informujou, ale zadny ciny nekonaj. Jen Minor se s Helbym pripravujou. Jinak nevim, ze by nekdo neco podnikal, snazil si ziskat na nej paky apod.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:14   Citovat  

Dany napsal:
Je vidět, že asi neumíš ani číst nebo tomu nerozumíš!!!

Ekonomické vazby jsou vazby obchodní, tedy že spolu nepodnikáme, navíc, pokud si to přečteš pozorně, já mu to auto půjčil, ne prodal, takže pokud se nakonec rozhodnu mu ho opravdu prodat, tak mi bude dlužit, pokud se rozhodnu mu ho neprodat, vyúčtuju s ním zálohu a nic mi nedluží... Musím tedy pro "slovíčkáře" jako si ty napsat: Mám teď u Esa dost peněz, protože jsem mu půjčil auto... Snad tohle už pobereš...

Takže dohoda o pronájmu není obchodní vazba...aha. to mi hlava nebere
Stavěl jsi se do pozice nastranného posuzovatele, ale jak je vidět jsi zaujatý...jelikož s Esem kšeftuješ, stojíš za ním a jsi na jeho straně.

Dal ti zálohu za auto...ale to nejsou esovy peníze ale nás dlužníků!!
Jaký máš charakter když víš co Eso dělá a přesto s ním děláš kšefty a přijmeš jeho kradené peníze... Ty mu je prostě pěkně pereš.
Ten aforismus který jsem v sz použil začíná na tebe úplně sedět.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:15   Citovat  

Takže poslední info...včera mi Jarda ze Sannycars přivezl auto...
Ale teď to smutnější...targa je v hrozném stavu. Eso mi ji sprostě vykrad a ani slibované JDM díly v kufru nejsou.

Tímto zde končím... Beru to jako definitivní, že mě Jindřich Essl okradl, víc už k tomu nemám. papa

Jo ještě něco...na otázku proč se tak sprostě ke mě chová...mi Eso odpověděl: "Až se omluvíš veřejně na h-c tak ti vrátím zbytek".
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:18   Citovat  

Lukasi, můžeme být naštvaní na Esa, že peníze použije na zálohu na auto, místo aby je vracel lidem, kterým je dluží, ale Dany s tím podle mě nemá nic společného.
O dluhu ví sice z fora, ale v podstatě se ho to nijak netýká.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:18   Citovat  

PŘED (takhle jsem Esovi auto předal odkaz )

pict1705_210.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
pict1705_210.jpg, 250.7 kB

pict1714_196.jpg

pict1714_196.jpg, 205.79 kB

pict1717_148.jpg

pict1717_148.jpg, 214.88 kB

pict1727_108.jpg

pict1727_108.jpg, 128.06 kB
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:22   Citovat  

PO (Eso ho pěkně vytunil...ukradl i SPZky, takže o problém víc KO )

P1000017.JPG

P1000017.JPG, 331.04 kB

P1000023.JPG

P1000023.JPG, 303.16 kB

P1000024.JPG

P1000024.JPG, 283.92 kB

P1000026.JPG

P1000026.JPG, 264.62 kB
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:36   Citovat  

to je trochu blbej for, ne?
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:41   Citovat  

jako říct o Denym že esovi pere peníze je trošku moc.. jinak ta targa.. to je dobrý tohle.. dyť to není celý auto ale půlka.. je tam vubec něco z těch dílů co si tam měl ??
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:45   Citovat  

Lukas napsal:
Dal ti zálohu za auto...ale to nejsou esovy peníze ale nás dlužníků!!
Jaký máš charakter když víš co Eso dělá a přesto s ním děláš kšefty a přijmeš jeho kradené peníze... Ty mu je prostě pěkně pereš.

Jeden by řekl,že jsi věřitel... to mi hlava nebere

Krádež je,když si přisvojíš něco bez svolení majitele...

Jak "pere"? Aby někdo něco "vypral",tak by ten někdo musel mít ty peníze zpátky "čisté"... Tou větou jsi to slušně přeťáp - obviňuješ jiného z nelegálního jednání = pro začátek žlutá.

Měl by sis dát studenou sprchu,když Ti nestačila ta,co zřejmě byla po přivezení targy...
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:51   Citovat  

Jezismarja a ted tady zas bude par typu rozebirat na dalsi tri stranky vetu o prani penez!!!! Tak to valím bulvy

Napred se chytite hovadine se zverejnenim SZ (po tom vam nikomu nic neni, ani moderatorum, kdyz to evidentne nevadi tem dvema) a hned chystate pro jistotu upravu pravidel a ted se tu bude zase resit tohle..
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 13:56   Citovat  

JaRaN napsal:
Jezismarja a ted tady zas bude par typu rozebirat na dalsi tri stranky vetu o prani penez!!!! Tak to valím bulvy

Napred se chytite hovadine se zverejnenim SZ (po tom vam nikomu nic neni, ani moderatorum, kdyz to evidentne nevadi tem dvema) a hned chystate pro jistotu upravu pravidel a ted se tu bude zase resit tohle..

offtopic máš něco k věci?
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2010 , 14:01   Citovat  

crxmann napsal:
offtopic máš něco k věci?

Stejne jako polovina tvych prispevku tady v tom vlaknu a ne polovina, ale vetsina odpadu s veci nesouvisejici tady.

Sory za podrazdeny podton, ale je to tady saskarna.. Promazte VSECHNO co tady nema co delat, tzn. netyka se primo veci a jsem zvedavy kolik by zustalo stran.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina