Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Uz mate prezuto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 21 z 26
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 14:10   Citovat  

Dino napsal:
koukám venku mlha, teploty venku v noci kolem 4 stupňů - nejvyšší čas přezout zimní pneu. A postačí ještě ty 4 roky jeté Pirelli Snow Sport ? Možná, že mají už i 5 let ???Jak dlouho vlastně může zimní pneu vydržet, aby měla aspoň přibližné hodnoty jako na začátku ? Dezen myslím aspoň 3 mm, že ? Jak se vlastně projeví stáří pneu, kromě obvyklého sjíždění ? Spousta otázek - počkám na odpovědi a pak přezuju asi ty Pirelli. Zatím mne vždycky dovezly třeba až na Ondřejník ( Beskydy ), takže zatím spokojenost Úsměv) ( p.s. v každé zimě max. nájezd cca 3000 km ....

říká se že to jsou takový "tři čtyřky" :
zimáky na všechny 4 kola
minimálně 4mm vzorku
ne starší jak 4 roky

ovšem nikdo ti nezaručí, že i ten čtvrtý rok bude ta guma za něco stát... prostě na mokru a na sněhu už raději opatrněji, žádný zázrak to nebude Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 16:30   Citovat  

díky za názoiry a informace - ještě upřesnění : kolik je vlastně minimální dezén na ty zimní ? je to těch 4 mm vzorku ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 19:03   Citovat  

hm tak dneska mokro a 9°C a v zatacce jsem jel rovne Velmi šťastný takze mam prezuto na zimni 15" a ty kola vypadaj fatk vtipne jak jsou malinky Velmi šťastný
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 19:25   Citovat  

osiris napsal:
hm tak dneska mokro a 9°C a v zatacce jsem jel rovne Velmi šťastný takze mam prezuto na zimni 15" a ty kola vypadaj fatk vtipne jak jsou malinky Velmi šťastný

Zajimavý jezdím denně jak naklaďákem tak osobákem ,ale tohle se mi teda nepovedlo ani jednou a to jsem tomu osobáku dával pěknej kouř ,protože má 3-litrovej motor a neujelo ani kousek i když jsou gumy tak s 3mm vzorkem to mi hlava nebere
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 19:31   Citovat  

no ja je mel prave taky hodne sjety a yli to nejaky ciny, nejel jsem uuplne rovne ale cejtim jsem jak uz to proste nedrzi tak jak ma
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 19:46   Citovat  

Hellborn napsal:
No jo, mě vždcky pobaví zprávy, že kvůli mlze se srazilo X aut, za nehody může sněžení apod... HaHaaa A přitom je to v 99% lidská blbost... Ble

Přesně tak jsem to myslel. Rozhodně a ani v nejmenším nepodceňuju nutnost kvalitní zimní gumy (směs, vzorek, stáří atd.)Ale jak píše Buchtak, lidi co přemýšlí stylem "mám supermega upe hustý zimáky tak to můžu drtit" pak většinou končí (v lepším případě) v nárazníku Smutný A že je takových pořád dost a dost KO
   Návrat  
civiccoupe je teď offline  civiccoupe
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 20:18   Citovat  

mám malinkú otázku ak niekto budete vedieť - viem že z tých všetkých čísel na gume niektoré označuje rok jej výroby (prípadne aj mesiac), neviete ktoré konkrétne by to malo byť? pýtam sa preto, lebo zimák som dostal a neviem teda jeho vek, no nerád tieto veci podceňujem...

to osiris: na tému tých malinkých 15", tiež sa toho bojím, keď už človek má raz 18", ťažko sa ide naspäť na origo... Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 21:17   Citovat  

civiccoupe napsal:
mám malinkú otázku ak niekto budete vedieť - viem že z tých všetkých čísel na gume niektoré označuje rok jej výroby (prípadne aj mesiac), neviete ktoré konkrétne by to malo byť? pýtam sa preto, lebo zimák som dostal a neviem teda jeho vek, no nerád tieto veci podceňujem...

to osiris: na tému tých malinkých 15", tiež sa toho bojím, keď už človek má raz 18", ťažko sa ide naspäť na origo... Velmi šťastný

DOT První dvojčíslí označuje týden a druhé rok výroby pneu
   Návrat  
walkingwad je teď offline  walkingwad
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 12:01   Citovat  

Dal sem na recenze a obul Ultra Grip 7 VTEC
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 13:25   Citovat  

walkingwad napsal:
Dal sem na recenze a obul Ultra Grip 7 VTEC

UG7 jsem měl teď na cívovi 175/65/14. jízdní vlastnosti vcelku OK, ale výdrž fakt slabota... nemají najeto ani 20tis a už jsou na 4mm, takže už jsou dole... a jezdím opravdu normální jízdou...
nyní jsme koupil Continental TS800, tak uvidím...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 14:42   Citovat  

Dneska jsem obouval semperit speed grip.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:32   Citovat  

Pepino_Honda napsal:
UG7 jsem měl teď na cívovi 175/65/14. jízdní vlastnosti vcelku OK, ale výdrž fakt slabota... nemají najeto ani 20tis a už jsou na 4mm, takže už jsou dole... a jezdím opravdu normální jízdou...

Tos mě nepotěšil,kluku nesouhlas Už jsem pro ně byl rozhodlej,volim mezi UG7+ a Alpin A3.V testech vlastnostma tak nějak stejný,ale Alpin má opotřebení 0,5 a UG 2,5 z 5ti.Alpin můžu potvrdit,že fakt nemizej a kdybych měl sjet GY za první zimu,to bych nebyl moc štastnej Tak to koukám! Tak zas nevim HaHaaa Každopádně dík za info,ještě někdo má zkušenost s UG7? Lucy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 16:51   Citovat  

spoon napsal:
Tos mě nepotěšil,kluku nesouhlas Už jsem pro ně byl rozhodlej,volim mezi UG7+ a Alpin A3.V testech vlastnostma tak nějak stejný,ale Alpin má opotřebení 0,5 a UG 2,5 z 5ti.Alpin můžu potvrdit,že fakt nemizej a kdybych měl sjet GY za první zimu,to bych nebyl moc štastnej Tak to koukám! Tak zas nevim HaHaaa Každopádně dík za info,ještě někdo má zkušenost s UG7? Lucy

tak jsem to šel radši přesně spočítat, vedu si kompletně statistiku o autě. Trošku jsme se spletl Úsměv
pneu byly na autě 3 zimy a kilometrů bylo 25 000. Ježděno Lužické a Jizerské hory - Vše možné mezi Českou Lípou a Libercem. Jezdím opravdu normálně, žádné hrabačky, pískačky apod. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 17:11   Citovat  

Pepino_Honda napsal:
tak jsem to šel radši přesně spočítat, vedu si kompletně statistiku o autě. Trošku jsme se spletl Úsměv
pneu byly na autě 3 zimy a kilometrů bylo 25 000. Ježděno Lužické a Jizerské hory - Vše možné mezi Českou Lípou a Libercem. Jezdím opravdu normálně, žádné hrabačky, pískačky apod. Úsměv

Díky,puntičkáři Úsměv Musim to ještě produmat,nasadils mi brouka a to už jsem měl jasno HaHaaa
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:03   Citovat  

Tak jsem dneska auto zved a přezul do zimních botek, který mi maminka dala Velmi šťastný Velmi šťastný Jsou to fungl nový Matador MP52 Nordicca Basic 165/70 R14 a auto na nich a jak je teď zvedlý vypadá neskutečně komicky a o náklonech v zatáčkách ani nemluvim pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:38   Citovat  

spoon napsal:

osobne sem na zaklade testu v pomeru s cenou atd zvolil Fulda Montero 3 ..tak sem zvedavej Úsměv pokud bude zima jak loni tak se kvalitni obuti s dobrym zaberem urcite hodi
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 18:57   Citovat  

spoon napsal:

Já měl UG7 v rozměru 185/55R15 na Civicovi dvě zimy a najel jsem na nich cca 16000km. Když jsem auto prodával, vypadaly, že by snesly dalších 16tkm, čert ví jaká bude skutečnost. Nicméně byl jsem s nima spokojen.
Na Acco jsem vybíral mezi UG7, Conti TS830 a Dunlop SP WS3D a rozhodl jsem že tentokrát zkusím Dunlopy.
Snad to bude dobrá volba...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 19:01   Citovat  

Tominek napsal:
Já měl UG7 v rozměru 185/55R15 na Civicovi dvě zimy a najel jsem na nich cca 16000km. Když jsem auto prodával, vypadaly, že by snesly dalších 16tkm, čert ví jaká bude skutečnost. Nicméně byl jsem s nima spokojen.
Na Acco jsem vybíral mezi UG7, Conti TS830 a Dunlop SP WS3D a rozhodl jsem že tentokrát zkusím Dunlopy.
Snad to bude dobrá volba...
s DUNLOPem určitě neprohloupíš, já sem měl dunlop sp sport 9000 což byla vrcholná serie od nich a byl jsem s nimi nadmíru spokojen.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 19:08   Citovat  

hm,hm..volim mezi A3 a UG7+ právě proto,že A3 mám několik sezon na preludě,zvládnu s nima i zasněženej horizont se stopkou,neprotažený lesní úseky,břečku,černý silnice bez debat a výdrž parádní.UG mám na accu od předchozí majitelky,ale jeden pár už vyměnim 100%.Zas mi přijde blbý mít na každý nápravě něco jinýho(jinak bych hodil na předek Alpiny,vzadu dojel UG a příští sezonu koupil další pár Alpinů) nebo koupit všechny 4 Alpiny a vyhodit slušnej pár UG.Proto jsem myslel,že koupim pár UG,na zadku dojedu stávající a příští rok ještě jeden pár UG,ale mám obavy,že mi dost zmizej.Přece jen nejsou celou zimu zimní podmínky nebo se použití zimáků pro jistotu protáhne i do teplejších měsíců a průměrně jezdim 4tkm/měsíc.Nějak se s tim musim poprat Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 19:51   Citovat  

mrgrudge napsal:
Tak jsem dneska auto zved a přezul do zimních botek, který mi maminka dala Velmi šťastný Velmi šťastný Jsou to fungl nový Matador MP52 Nordicca Basic 165/70 R14 a auto na nich a jak je teď zvedlý vypadá neskutečně komicky a o náklonech v zatáčkách ani nemluvim pořádnej výtlem pořádnej výtlem

tenhle rozměr na Civica ??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 19:53   Citovat  

Hlavator napsal:
osobne sem na zaklade testu v pomeru s cenou atd zvolil Fulda Montero 3 ..tak sem zvedavej Úsměv pokud bude zima jak loni tak se kvalitni obuti s dobrym zaberem urcite hodi

taky jsme šel po testech Úsměv tyhle pneu od renomovaných výrobců jsou +- stejné.
v rozměru 175/65/14 mě stála Continetálka 1199,- za kus
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 20:39   Citovat  

a Pirelky jsou tady u nás taková rarita ? zatím je občas vidím jako typ na letní ( hlavně Zero) ale na zimní sem asi nikdo zkušenost nedával. Já jsem s nimi spokojen - velmi, nezůstal jsem v horách nikdy nikde viset - a v Beskydech občas byla i rallye Úsměv)Možná je to i tím, že mám skoro 1900 kg a rozměr pouhých 195/60/15. Ten užší mi více v zimě vyhovuje ...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 21:21   Citovat  

Pepino_Honda napsal:
taky jsme šel po testech Úsměv tyhle pneu od renomovaných výrobců jsou +- stejné.
v rozměru 175/65/14 mě stála Continetálka 1199,- za kus

jedu predepsanejch 185/60/14 a vysli me za 4,2k vsechny 4 OK uvidime jak se osvedci..jde mi o vliv spotrebu a vydrz..a samo kdyz jedu domu na Sumavu tak nechci zustat nekde viset Velmi šťastný
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 22:10   Citovat  

No, já dneska ve 30km/h na mokru nezatočil.. zimáky 3mm (v pondělí přezouvám). Naštěstí se nic nestalo a ubrzdil jsem asi 5cm před obrubníkem. Snad přežiju víkend (cca 300km), nesmí pršet Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 23:41   Citovat  

Dino napsal:
a Pirelky jsou tady u nás taková rarita ? zatím je občas vidím jako typ na letní ( hlavně Zero) ale na zimní sem asi nikdo zkušenost nedával. Já jsem s nimi spokojen - velmi, nezůstal jsem v horách nikdy nikde viset - a v Beskydech občas byla i rallye Úsměv)Možná je to i tím, že mám skoro 1900 kg a rozměr pouhých 195/60/15. Ten užší mi více v zimě vyhovuje ...

Tak na léto jsou určitě bez debat,sám pochybuju,že si někdy koupim něco jinýho OK Max vyměnim osvědčené cestovní P7 za Pzero nero :twisted: ,ale se zimníma spíš chyběj zkušenosti než že by byl negativní ohlas Mrk
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 9:40   Citovat  

dj-bobr napsal:
No, já dneska ve 30km/h na mokru nezatočil.. zimáky 3mm (v pondělí přezouvám). Naštěstí se nic nestalo a ubrzdil jsem asi 5cm před obrubníkem. Snad přežiju víkend (cca 300km), nesmí pršet Smutný

Chlape co to máš za gumy,já zatím jezdím na letních jako v létě...
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 10:13   Citovat  

Kmóďa napsal:
Chlape co to máš za gumy,já zatím jezdím na letních jako v létě...

to by mě taky zajímalo, abych věděl čemu se vyhnout...
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 11:51   Citovat  

Tak jsem si objednal Michelin ALPIN A4 225/45 R17, budou asi ve středu - tak nevím jestli je mám rovnou přezout nebo ještě nějak počkat... to mi hlava nebere
   Návrat  
Dadyn je teď offline  Dadyn
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 14:45   Citovat  

Tak sem včera přezul na UG7 205/55 R16 Je to tam. mám je 3 rokem a nemužu si na ně stěžovat. Vzorku mají habaděj.
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 14:49   Citovat  

tak už jsem taky přezul na zimní bačkory je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Uz mate prezuto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: