Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 30 z 46
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 18:30   Citovat  

cocks napsal:
jen nevím co, i za Toya R888 chtěj cca 5 000 / kus v mym rozměru což není zas přespříliš jenže po létě bude po nich

Co to? Stoji 10tis/sada a tezko sezenes lepsi streen pneu nebo aspon stejne gumy v teto cenove relaci...Ale myslim, ze v tvem pripade neni treba jit do takovych gum, zalezi kolik najedes, jak...a jestli jezdis prevazne rovne tak asi nevyuzijes jejich potencial...Ale i takove yokohamy parady spec-2 se daji poridit do 7tis za sadu a to je taky slusna guma na jezdeni...hlavne vydrzi vice a stoji mene...

Dobra guma je pro brzdeni zaklad...Dela to fakt velke rozdily ze 160...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 19:09   Citovat  

Driver napsal:
Proč nemá Zuza kratší brzdnou dráhu? Myslím váhy vozu přibližně stejný, ABS je výhoda, tak čím je to pneu nebo kotouče nebo něco jiného?

Právě proto, že jí začnou ty brzdy někde u rychlosti 120km/h vadnout a nemají sílu to auto pak ubrzdit... Je to právě ten problém, který tu řešíme, že je důležitá správná volba brzdných komponent... To se nedá bez testů právě úplně odhadnout...
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 19:13   Citovat  

infinity napsal:
Co to? Stoji 10tis/sada a tezko sezenes lepsi streen pneu nebo aspon stejne gumy v teto cenove relaci...Ale myslim, ze v tvem pripade neni treba jit do takovych gum, zalezi kolik najedes, jak...a jestli jezdis prevazne rovne tak asi nevyuzijes jejich potencial...Ale i takove yokohamy parady spec-2 se daji poridit do 7tis za sadu a to je taky slusna guma na jezdeni...hlavne vydrzi vice a stoji mene...

Právě proto jezdíme Falkeny, je to semi a navíc má index 200, takže je tvrdší, ale když se zahřeje, je to v pohodě...

infinity napsal:
Dobra guma je pro brzdeni zaklad...Dela to fakt velke rozdily ze 160...

No já bych řekl, že základ jsou brzdné komponenty, ale guma je také důležitá, nicméně dobrá guma na špatných deskách je k ničemu...
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 20:08   Citovat  

infinity napsal:
... i takove yokohamy parady spec-2 se daji poridit do 7tis za sadu a to je taky slusna guma na jezdeni

az na to ze na mokru fakt nicmoc. ale asi jsem rozmazleny F1 od goodyearu. a wosoupavaj se taky slusne rychle.
... na suchu ovsem drzi fajnove. v zatackach krici fakt prijemne pozde.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 20:23   Citovat  

Driver napsal:
Proč nemá Zuza kratší brzdnou dráhu? Myslím váhy vozu přibližně stejný, ABS je výhoda, tak čím je to pneu nebo kotouče nebo něco jiného?

Je to kotoučema a deskama ... Pneu byly Yokohama V102 (bylo sluníčko takže celkem držely)
Jinak na silnici s brzdama nemám problém reagují ostře a hned, jen při větším zahřátí prostě zvadnou - 4krát test 160-0 a nechala sem je na pokoji, pěkně voníkovaly Úsměv Pak jak píše Dany nemaj šanci to ubrzdit ...

Každopádně na okruh a kopce a okresky to chce bohužel lepší obložení. Důležitý je, že člověk zná časy před a po. Příští rok dám jiné obložení a snad ta brzdná dráha bude jinde.
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 20:58   Citovat  

Do 10tis. jde bez problemu koupit perfektni pneu. Napr. GY F1 Eagly nebo Toyo R888/R1R.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 23:19   Citovat  

happy napsal:
az na to ze na mokru fakt nicmoc. ale asi jsem rozmazleny F1 od goodyearu. a wosoupavaj se taky slusne rychle.
... na suchu ovsem drzi fajnove. v zatackach krici fakt prijemne pozde.

...já bych po vlastní zkušenosti dodal že mám pocit že jsou na prd, nejen na mokru ale i v zatáčkách. Mají hrozně měkou bočnici a auto se s nima chová ...divně. Jel jsem je jednu závodní jízdu a kdepa radši sem je zul.... to radši seriové bridge. myslím samozřejmě ty parady.
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 23:42   Citovat  

crxmann napsal:
...já bych po vlastní zkušenosti dodal že mám pocit že jsou na prd, nejen na mokru ale i v zatáčkách. Mají hrozně měkou bočnici a auto se s nima chová ...divně. Jel jsem je jednu závodní jízdu a kdepa radši sem je zul.... to radši seriové bridge. myslím samozřejmě ty parady.

jo to je pravda ... jsem se divil jak jsem si je tehda donesl domu co to maji za hadyrek misto bocnice. kdyz vzpomenu na to jak nafoukane vypadadala pichla F1 na ninjoj aute ... OK OK ale co. uz to nejako dotrham a pak pujdu dale. kazdopadne na aute VYPADAJ luxusne. na to to ovsem nejezdi zejoooo.
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 12.10.2010 , 10:05   Citovat  

Zuz@ napsal:
Je to kotoučema a deskama ... Pneu byly Yokohama V102 (bylo sluníčko takže celkem držely)
Jinak na silnici s brzdama nemám problém reagují ostře a hned, jen při větším zahřátí prostě zvadnou - 4krát test 160-0 a nechala sem je na pokoji, pěkně voníkovaly Úsměv Pak jak píše Dany nemaj šanci to ubrzdit ...

Každopádně na okruh a kopce a okresky to chce bohužel lepší obložení. Důležitý je, že člověk zná časy před a po. Příští rok dám jiné obložení a snad ta brzdná dráha bude jinde.

Já měl z brzdama velké problémy a když jsem auto osadil kotoučema a deskama od EBC tak to byla taková změna že jsem přestal uvažovat o větších (těžších brzdách). Úsměv
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2010 , 19:46   Citovat  

Dany napsal:
Zase v zimě povezeme Falkeny, ty jsou tvrdší a budou tě stát méně, nejsou nelepší pro sprint, ale jak drží na okreskách a okrkuhu, když se ohřejou, si viděl sám...
Cena bude určitě nižší...

ktere to jsou ty falkeny? jak to je s nima na vode?
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2010 , 19:52   Citovat  

crxmann napsal:
Ja na Paradach najel cca 30tis km,stoho jsem snema byl parkrat na okruhu nez jsem koupil R888 a ze by byli naprd si nemyslim.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.10.2010 , 20:27   Citovat  

Zapominate tady ale na podstatny faktor - CENU. Pro me je opravdu rozdil jestli koupim gumu v 15" za 7k (Parada), 10k (AD08,R888,R1R) ci za 17k (falken, A048R). A jestli mi a048r ci falken vydrzi o 20% dele, nez R888 tak je mi to uprimne jedno, protoze si za tu cenu tech osmicek koupim treba 6ks, pripadne 2 sady parad, takze pri vyberu gum je treba pocitat s vicero faktory a podle toho si vyvodit vysledek

Paradu2 jsem nemel, ale v testech na suchu dopadla velmi dobre, tudiz tvoje dojmy z jedne jizdy mohou byt hodne individualni (zalezi taky na tlaku a hlavne na tom s cim jsi to porovnaval) u gum jsou veskere nazory hodne individualni...nekomu sedne, nekomu ne...je treba zkouset. OK

offtopic Jinak je celkem zajimave, jak se cocksuv topic presmeroval na vseobecnou debatu o upravach s 38tis zobrazeni Mr. Green
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 11:04   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Já měl z brzdama velké problémy a když jsem auto osadil kotoučema a deskama od EBC tak to byla taková změna že jsem přestal uvažovat o větších (těžších brzdách). Úsměv

Mě samotného taky překvapil rozdíl..najendou to prostě brzdí, a dobře brzdí, což se předtím zdálo nemožné.. Zajímavé je, že brzdy třeba konrétně na CRX od renomovaných značek jako Brembo, Zimmermann atd jsou těžký propadáky to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 11:07   Citovat  

Jinak co se týče gum, uvidím ,s jakou (cenovou) nabídkou přijde Dany a uvidíme, na těch Federalech se nedá moc blbnout, včera to taky zkoušel a jsem rád, že mi to potvrdil...auto se hrne celý bokem... :/

Jinak mám v plánu to tu lehce promazat...ale kdy, nevím.

PS.: Nepojede někdo Triola Cup v Mostě teď v říjnu ? chtěl bych to zkusit..poprvé........ Úsměv
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 11:25   Citovat  

já pudu jen na čumendu Velmi šťastný
   Návrat  
sallo je teď offline  sallo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 11:29   Citovat  

Dany napsal:
No já bych řekl, že základ jsou brzdné komponenty, ale guma je také důležitá, nicméně dobrá guma na špatných deskách je k ničemu...

mna by zaujmalo ktore gumy mozeme povazovat za "dobre" gumy ? po zime chcem kupovat 195/50/15 tak aby som vedel z coho vyberat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 11:49   Citovat  

cocks napsal:
Jinak co se týče gum, uvidím ,s jakou (cenovou) nabídkou přijde Dany a uvidíme, na těch Federalech se nedá moc blbnout, včera to taky zkoušel a jsem rád, že mi to potvrdil...auto se hrne celý bokem... :/

Jinak mám v plánu to tu lehce promazat...ale kdy, nevím.

PS.: Nepojede někdo Triola Cup v Mostě teď v říjnu ? chtěl bych to zkusit..poprvé........ Úsměv

Startovné se platilo do konce září. Chápeš!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 12:10   Citovat  

crxmann napsal:
Startovné se platilo do konce září. Chápeš!

"Na závod, který proběhne dne 23.10. na Autodromu v Mostě, je třeba se přihlásit v předstihu, tak jako tomu bylo roce 2009. Je nutné zaslat poplatek na dva závody, které proběhnou týž den a to v celkové výši 3000,-kč nejpozději do 15.10.2010, kdy musí být složena záloha na účet Autodromu Most a tím zajištěn závod."
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 12:15   Citovat  

cocks napsal:
"Na závod, který proběhne dne 23.10. na Autodromu v Mostě, je třeba se přihlásit v předstihu, tak jako tomu bylo roce 2009. Je nutné zaslat poplatek na dva závody, které proběhnou týž den a to v celkové výši 3000,-kč nejpozději do 15.10.2010, kdy musí být složena záloha na účet Autodromu Most a tím zajištěn závod."

Muhehe takže to nenaplnili...původní termín byl do 30.9. Tak na co čekáš ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 12:21   Citovat  

crxmann napsal:
Muhehe takže to nenaplnili...původní termín byl do 30.9. Tak na co čekáš ...

už se registruju.. ale mám docela strach...s gumama v kelu počítám ale co spojka brzdy, motor....a já Velmi šťastný jestli to rozbiju tak se můžu jít zrovna oběsit..nikdo mi to nechce pojistit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 12:22   Citovat  

ale nerozbiješ maximálně se proletíš do kačírku Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 12:29   Citovat  

KureKungPao napsal:
ale nerozbiješ maximálně se proletíš do kačírku Velmi šťastný

No uvidíme, jdu založit topic (pokud nenajdu) a uvidíme kdo jede kdo ne třeba někdo něco napíše...už jsem registrovanej.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 12:30   Citovat  

já jedu určo ale jen koukat a fotit Velmi šťastný tak snad tě tam uvidim v akci
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 13:05   Citovat  

KureKungPao napsal:
já jedu určo ale jen koukat a fotit Velmi šťastný tak snad tě tam uvidim v akci

Uvidíme, jsem na tohle bábovka a mám velkej strach o auto, navíc jsem až doteď jezdil jenom rovně takže to asi bude dost směšnej výkon..budu rád, když to někde nepošlu. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 13:09   Citovat  

cocks napsal:
Uvidíme, jsem na tohle bábovka a mám velkej strach o auto, navíc jsem až doteď jezdil jenom rovně takže to asi bude dost směšnej výkon..budu rád, když to někde nepošlu. Úsměv
de o to se zůčastnin a né vyhrát Úsměv hlavně ber to tak že se svezeš na okruhu kolikrát se ti takhle naskytne možnost
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 13:09   Citovat  

cocks napsal:

4 tá zatáčka vypadá rychlejší než ve skutečnosti je, tam končí hodně nováčků a pak klasika matador, také není rychlá jak se zdá.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 13:26   Citovat  

KureKungPao napsal:
de o to se zůčastnin a né vyhrát Úsměv hlavně ber to tak že se svezeš na okruhu kolikrát se ti takhle naskytne možnost

Jistě, v mém případě určitě Úsměv ..však to taky není zadarmo, startovný 3000 ...ale budou i volný jízdy atd...akorát budu dnes shánět gumy...buď budou na půjčení Avony nebo Micheliny.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 13:28   Citovat  

crxmann napsal:
4 tá zatáčka vypadá rychlejší než ve skutečnosti je, tam končí hodně nováčků a pak klasika matador, také není rychlá jak se zdá.

budu studovat onboardy a něco si přečtu, tréninky budu jezdit se Staroushem, to je už taky docela pilot, tak ten mi poradí a bude korigovat..hlavně ať se na autě nic nepo...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 13:28   Citovat  

cocks napsal:
Jistě, v mém případě určitě Úsměv ..však to taky není zadarmo, startovný 3000 ...ale budou i volný jízdy atd...akorát budu dnes shánět gumy...buď budou na půjčení Avony nebo Micheliny.
pokud vim tak volný jízdy sou pak 30.10
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2010 , 13:32   Citovat  

cocks napsal:
hlavně ať se na autě nic nepo...

Tak to nikdy nevíš... Úsměv

Hele a není ten okruh pro auto moc velký záhul? pořádnej výtlem
   Návrat