Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 18:42   Citovat  

Lukas napsal:
Tak dnes jsem si na dalnici A3 pockal na vypravu na Nürburgring...ale k memu velkemu sklamani v ni Eso nebyl. Tak to valím bulvy

Jinak Eso mi poslal sms ze vyrovnani vsech zavazku se bude konat u nej v Hluboke nad Vltavou v nedeli 3.10.2010
Tak jsem plny ocekavani. Velmi šťastný

Dnes rano jsem tedy volal ESOvi, opet se ujistit, zda dohoda plati... Nejdriv mi to polozil a pak zvedl se slovy ze nema cas. Rekl jsem mu tedy ze to trvat dlouho nebude, chci jen vedet zda nase domluva plati.

A co odpovedel... "jeste nevim, nemam to jeste vsechno obvolane...zavolej za chvili" ...na otazku co chce jako obvolavat, ze mi staci aby mi dal penize a dily...mi polozil telefon.
Chvili jsem mu dal dostatecnou... Volal jsem az ted, telefon jen vyzvanel a nyni je vypnuty.

Ze me to uz ani neprekvapuje. Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tiger je teď offline  Tiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:13   Citovat  

Hele co kdyby jsi to řešil někde jinde? Vždy tady koukám na auta k prodeji a pořád dokola je na začátku Integra type-R, přitom je dávno prodaná. Myslím si že na takové psaní není inzerce zrovna vhodná co myslíš? to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:25   Citovat  

neber si to zle, ale taky myslim, ze tu uz brecis zbytecne.. mel jsi sanci ho kontrovat a nechtel jsi jet kvuli xx tisicum 500km. A cekals, ze se uvidite v termin, kterej ti rekl a ted pritom pises, ze te to neprekvapuje. Mel by ses zamyslet, nedava to smysl. A prestat mu verit cokoliv.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:48   Citovat  

Bitkar napsal:
neber si to zle, ale taky myslim, ze tu uz brecis zbytecne.. mel jsi sanci ho kontrovat a nechtel jsi jet kvuli xx tisicum 500km. A cekals, ze se uvidite v termin, kterej ti rekl a ted pritom pises, ze te to neprekvapuje. Mel by ses zamyslet, nedava to smysl. A prestat mu verit cokoliv.

Ja mam u nej dily, auto a dluzi mi penize... Potrebuju si to fyzicky vyzvednout a ne nekomu nekde domlouvat...chapes.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:53   Citovat  

Tiger napsal:
Hele co kdyby jsi to řešil někde jinde? Vždy tady koukám na auta k prodeji a pořád dokola je na začátku Integra type-R, přitom je dávno prodaná. Myslím si že na takové psaní není inzerce zrovna vhodná co myslíš? to mi hlava nebere

Kdyz se to tu rozjelo tak v tom pokracuju...
Nekde se pise ze se to presune...v poho, nemam s tim problem. přátele
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:54   Citovat  

a misis ze to de po telefonu? ja tam bil par krat a dostal vsechno spatki.....
   Návrat  
lancer133 je teď offline  lancer133
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 21:21   Citovat  

No myslím si že prachy nedostanete.Eso má štěstí že narazil na vás docela dobráky.Tady by se to řešilo rychle a jednoduše.Jak by přestal zvedat telefony a nebo komunikovat okamžitě by se začal starat aby ty peníze vrátil.Kluci jenom vás houpe.Pokud to budete honit přes soud jenom mu dáváte šanci aby se vám pomalu ale jistě vytratil.Tak na něj vlítněte.Podělal vás umyslně tak proč ho šetřit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 21:28   Citovat  

dimitar napsal:
a misis ze to de po telefonu? ja tam bil par krat a dostal vsechno spatki.....

Jak jsi vedel kdy prijet, aby jsi ho zastihnul??
A co ti dluzil??
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 21:58   Citovat  

Všechna tři témata řešící stejný problém sloučena.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 23:24   Citovat  

infinity napsal:

Ano ty jsi strasny chudacek, doma 3-4 B-motory, x-prevodovek, nevis jestli mas dat na auto veci od Mugenu ci od Tody, tak si radsi pro jistotu koupis obe - jako uz psal eso, zkousej si ty svoje emo kecy na nekoho jineho. KO

Predem, nechci flame, jsem s Tebou v pohode a hodlam i nadale byt přátele
Jen mi reknete, proc resite financni situaci Lukase?

Je mi jedno, jestli jsem si pujcil od kamose co ma miliony nebo od zijiciho z podpory. Proste jsem si pujcil a rekl kdy zaplatim. Nic vice, nic mene.

Dost mi to pripomina jednoho meho klienta. Dluzi mi nehorazne penize a vzdy kdyz nabehnu tak dostanu odpoved "vite, vy jste mladej, sikovnej, vy si ty penize dokaze sehnat i jinde nez ty stare pani u stroju ..."
No dokazes si asi predstavit moji reakci naštvanej
Takze sudme lidi stejne, nezavisle na jejich prijmu ci majetku přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 23:54   Citovat  

lukas: a kolik km jsi ochoten najet, abys jel do Hluboke a zpet a ani ho nevidel :D to mi nejde do hlavy, v cem je horsi jet 500km a konfrontovat ho osobne oprotim tomu jet asi 1000km a nevidet ho. Napsal jsi, ze jsi neco od nej sprostyho cekal, ale potom pises, ze mu veris, ze ti proste v Hluboky dily a prachy da. To je blbost, jeste jednou - zamysli se. (btw: i vymahaci agentury fungujou na osobnim kontaktu, volani je na nic, sliby taktez)
ja bych si ho na ringu nasel a obral ho o vsechno cenny. Domu by jel nahej. Hned by byla cast splacena.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 0:03   Citovat  

Nic ve zlém, chci to jen nějak pojmout v obecné rovině, ale jak bys ho přinutil, aby ti ty dluhy na místě uhradil a splatil?
Fajn, řekneš mu, ty zlý člověče, dlužíš mi. On odpoví, jo, ty zlý člověče, vím to, ale nic ti nedám.
Co pak?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 0:16   Citovat  

Bitkar napsal:
lukas: a kolik km jsi ochoten najet, abys jel do Hluboke a zpet a ani ho nevidel Velmi šťastný to mi nejde do hlavy, v cem je horsi jet 500km a konfrontovat ho osobne oprotim tomu jet asi 1000km a nevidet ho. Napsal jsi, ze jsi neco od nej sprostyho cekal, ale potom pises, ze mu veris, ze ti proste v Hluboky dily a prachy da. To je blbost, jeste jednou - zamysli se. (btw: i vymahaci agentury fungujou na osobnim kontaktu, volani je na nic, sliby taktez)
ja bych si ho na ringu nasel a obral ho o vsechno cenny. Domu by jel nahej. Hned by byla cast splacena.

jo jo...mas pravdu. Byla to chyba na ten Ring nejet. Byvam obcas dost naivni...dukazem je i cely nesmyslny dluh Se stydím
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 0:18   Citovat  

Minor napsal:
Nic ve zlém, chci to jen nějak pojmout v obecné rovině, ale jak bys ho přinutil, aby ti ty dluhy na místě uhradil a splatil?
Fajn, řekneš mu, ty zlý člověče, dlužíš mi. On odpoví, jo, ty zlý člověče, vím to, ale nic ti nedám.
Co pak?

"Mlatit mlatit a porad mlatit:-)" Kazdy den neco udelat... jednoduse receno... nenechat to tak...on se pak probere...
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 8:44   Citovat  

Igi napsal:
"Mlatit mlatit a porad mlatit:-)" Kazdy den neco udelat... jednoduse receno... nenechat to tak...on se pak probere...

Tohle na kolotočáře neplatí!!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 9:30   Citovat  

Minor napsal:
Co pak?

Máš tady na foru spoustu známých takže bych si ho našel ve vetším počtu.Nejsi jedinej věřitel.Přišel by o auto a všechno co by měl u sebe.Takový šmejdi si nezasloužej slytování.Konkretně k tobě Minore.Ty jsi pohodovej člověk takže jestli ty peníze chceš nazpět vím jak je z něj dostat.Něco podobnýho jsem řešil v létě jen kvůli autu které jsem pronajmul.Oslovilo se pár lidí co nemají rádi podvody a auto jsem dostal ještě ten den naspátek.Bohužel si zavolal na nás policii že je v ohrožení života.Bylo to zbytečný.Policie nás k němu nepustila.Jenomže ten neštasník si neuvědomil že není místo kde by se schoval.Nevím jak to sním dopadlo já dostal svoje nazpátek.Asi za 14 dní mi donesla nejmenovaná osoba dlužnou částku a nemam se už starat.Nestárám se i když vím že asi dobře nedopadl.Každý člověk je strůjcem svého štěstí.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 14:07   Citovat  

To auto není jeho, takže si na tom moc nepomůžeš, pokud ho zabavíš, můžeš z toho mít ještě navíc poměrně velký problém, říká se mu krádež...

Takže ho obereš tak maximálně o osobní věci...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 14:26   Citovat  

Dany napsal:
To auto není jeho, takže si na tom moc nepomůžeš, pokud ho zabavíš, můžeš z toho mít ještě navíc poměrně velký problém, říká se mu krádež...

Já no napsal slušně asi jsi to nepochopil.On když bude dva dny v lese na čerstvim vzduchu dá ti všechno.Chovej se k němu jako on k tobě.Určitě nejste první koho obral no a pokud myslí každej jako vy bude mu to procházet pořád.Kolik dalších ještě podvede????
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 14:41   Citovat  

lancer133 napsal:
Já no napsal slušně asi jsi to nepochopil.On když bude dva dny v lese na čerstvim vzduchu dá ti všechno.Chovej se k němu jako on k tobě.Určitě nejste první koho obral no a pokud myslí každej jako vy bude mu to procházet pořád.Kolik dalších ještě podvede????

S tímhle souhlasím. Je to smutné, ale bohužel je to jediný účinný způsob v našem "právním státě".
Mně takhle někdo něco dlužit, tak se obrátím s prosbou o pomoc na lidi, kteří tyhle problémy umí řešit. Bohužel to není ani policie, ani soudy,..... Smutný
PS: Akorát bych to teda neventiloval veřejně, aby se nešpinolo jméno Honda-clubu.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 15:22   Citovat  

lancer133 napsal:

Já to pochopil, akorát nevím, jestli si pochopil ty mě...

Zrovna auto je dost složitý a pokud on není majitelem, dá Ti sice všechno, ale Ty si můžeš následně přivodit dost velké problémy...

Navíc pořád, pokud si to přečteš pozorně, je tady jednoznačně zatím prokázaný dluh u Luthera, kde má být ESO s ním dohodnutý, pak dluh u Minora, který jak jsem pochopil je nějak s ESEm také již dohodnutý a všechno další jsou dluhy "ve sporu", kde oba mají rozdílné názory na situaci a neexistuje k tomu ani jednoznačný výklad natož nějaký papír, který by dluh vůbec jednoznačně dokazoval... Pak se již pohybuješ na hodně tenkém ledě a seriozně to vymahat nejde... To se já můžu dneska rozhodnout, že mi dlužíš půl mega a můžu to jít touto cestou řešit, to je přece také nesmysl? A myslím si, že po dvou dnech na čerstvém vzduchu mi ty peníze nakonec dáš taky, i když si mi nic nedlužil...

Muselo by se konkrétně tady sepsat, kdo má jakou pohledávku, jak je vysoká, jak a proč vznikla, jaké má k tomu doklady případně svědky. Pak by se z toho dalo něco usuzovat. Zatím to je takové plácání do vody...
Že se na výši dluhu nedohodne s ESEm Lukáš už mi jasné je, každý tu prezentoval svou verzi a kdo z nás u toho byl, aby mohl říct, jak byli opravdu dohodnuti??? Já s Lukášem komunikoval několikrát, dokonce jsem mu řekl, že u mě na fóru najde kdy pojedeme, kdyby se mě zeptal den předem, dokonce bych mu řekl, že jel ESO napřed, ale já od něj dostal poslední info asi před měsícem, že tam pojede, tak jsem počítal, že se tam objeví, jenže my zrovna s KAufim tankovali na druhé benzínce, tak jsem ho ani neviděl a pokud bych měl tak velký zájem ho dohnat, já osobně bych se snažil víc, ani se kluků nezeptal, kde jsem já a pod... Takže já vlastně ani nevím, co si opravdu mám myslet... Kolik těch dluhů vlastně je, co je pravda a co fikce... Mě osobně zatím nepřesvědčila ani jedna strana (vyjma Minora a Luthera, tam to beru jako jasně dané, u Luthera dokonce bez dokladů uznaný dluh)
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 15:39   Citovat  

Dany napsal:

To je taky ale prece kradez.

lancer133 napsal:
On když bude dva dny v lese na čerstvim vzduchu dá ti všechno.

To je zase podle trestního zákoníku tzv. únos za což je myslim 2-8 let v kriminale.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 15:47   Citovat  

kingart napsal:
To je zase podle trestního zákoníku tzv. únos za což je myslim 2-8 let v kriminale.

Ano to první je krádež, ale už se to hůř prokazuje, navíc to je většinou tak málo, že si to někdo může risknout, ale je to tak...

To druhé bych spíš viděl jako omezování osobní svobody, nebo obojí, ale všechno se pak může prostě obrátit proti tobě a dokonce stejnou či horší mincí, jen to jsem chtěl říct...

Ale to auto, to je prostě průšvih na tuty...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 15:50   Citovat  

já to beru spíš za sebe.Mě takhle někdo dlužit(podělat)řeším to už tímhle způsobem.Protože z vlastní skušenosti to podle zákona jde velmi těžko.Někdo nahoře psal že únos je 2-8 let.To si ta osoba u toho stromu moc dobře rozmyslí pokud ví že někoho opravdu podvedl.Samozřejmě nebudu někoho vázat jen za to že tu někdo napíše že mu někdo dluží.Udělat to ale někdo mě neváham ani minutu
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 16:02   Citovat  

lancer133 napsal:
...Samozřejmě nebudu někoho vázat jen za to že tu někdo napíše že mu někdo dluží...

Toto je myslím podstata celého problému. My to totiž nevíme, každá strana má na to svůj názor a tudíž je asi na čase to podat tak, jak si to napsal teď na konci, pokud by někdo dlužil mě, udělal bych to a to, i když to může zavánět nabádáním k trestnému činu, nebo prostě být zticha...
Tady mi ale přijde, že se k tomu vyjadřují hlavně lidí, kteří o tom nevědí nic a ještě své rady zobecňují...

Jen trošku zapolemizuji.. Představte si, že se ESO ztratí a celkem logicky se toto téma dostane k policii a všichni Ti, co tady radili, půjdou jen k výslechu, jestli náhodou o tom nic nevědí, zajímalo by mě, kolik by se jich potom tak suveréně chovalo i nadále... Nakonec by v podezření zůstal Minor Velmi šťastný ... Úsměvné, ale z mého pohledu moc ne...

Od tohoto se já prostě distancuju...

Buď tady řešit konkrétní věci a pohledávky, nebo radši nic...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 16:12   Citovat  

Psal jsem to už několikrát i jinde, ale zopakuju to. Řešení násilím mi není blízké a vyhýbám se mu.
Poslední slib zazněl, že někdy v polovině října dostanu aspoň část dluhu a že do konce roku bude dluh splacen celý.
Pokud se tak stane, pochopitelně to tu uvedu a Esova pověst třeba získá zase nějaké plus. Pokud se to nestane, taky to tu pochopitelně uvedu.
Nicméně dluh měl být podle dlužního úpisu splacen už 15.04 nebo dříve. A podle ústních dohod před podepsáním dlužního úpisu měl být splacen během loňského podzimu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 16:26   Citovat  

od vás musí být radost si půjčovat přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 16:33   Citovat  

Psal jsem to už předtím, že nešlo o půjčku. V mém případě jde spíš o peníze za prodej auta, které sice přijal, ale mně - ať už z jakýchkoli důvodů (které ovšem nesouvisí se mnou) - je následně nepředal.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 16:42   Citovat  

Dany napsal:
Že se na výši dluhu nedohodne s ESEm Lukáš už mi jasné je, každý tu prezentoval svou verzi a kdo z nás u toho byl, aby mohl říct, jak byli opravdu dohodnuti??? Já s Lukášem komunikoval několikrát, dokonce jsem mu řekl, že u mě na fóru najde kdy pojedeme, kdyby se mě zeptal den předem, dokonce bych mu řekl, že jel ESO napřed, ale já od něj dostal poslední info asi před měsícem, že tam pojede, tak jsem počítal, že se tam objeví, jenže my zrovna s KAufim tankovali na druhé benzínce, tak jsem ho ani neviděl a pokud bych měl tak velký zájem ho dohnat, já osobně bych se snažil víc, ani se kluků nezeptal, kde jsem já a pod... Takže já vlastně ani nevím, co si opravdu mám myslet... Kolik těch dluhů vlastně je, co je pravda a co fikce...

Muzes mi prosim rict jak by to danou situaci zmenilo kdybych te byval byl kontaktoval? Co bych tim ziskal?
A proc se tu tak angazujes?
Jestli jsi mi schopny v teto zalezitosti byt napomocny, klidne do Kladna prijedu...no problem.

Jak fikce? Jak ze se nemuzeme na vysi dluhu shodnout?? U dilu ktere jsem mu daval jsem mu vzdy cenu rekl. S tim autem je to hnus...ale chci se slusne domluvit co dal.

Chci vse co nejrychleji vyresit a mit klid!

Stovky korun provolane s roumingem...a zadny vysledek...me uz vazne prestava bavit.
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 17:05   Citovat  

můj úplně nestranný názor na věc po přečtení celého vlákna je, že by ESO opravdu potřeboval dostat pár facek, ale uchylovat se k nějakým protiprávním věcem je holý nesmysl, vždy se to obrátí proti vám, ono mít kvůli pár tisícům pak zkažený celý život, nestojí vůbec za to, osobně vám doporučuji, aby jste si dali dohromady všechny hmatatelný důkazy (směnky, dluhopisy, smlouvy ...) a obrátili se hromadně na PČR či na nějakého advokáta (existují bezplatné právní poradny, stačí pohledat na netu) a podnikli příslušné právní kroky a nejenom zde plácali a házeli na sebe vzájemně špínu a vymýšleli zde nějaké hromadné protiprávní tažení proti ESOvi

PS: samozřejmě, že stojím názorově na vaší straně, nesouhlasím s tím, aby vás někdo odrbával, ale "radši dvakrát měř, jak jednou řež !!! "
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 17:31   Citovat  

s tema protipravnima vecma bych taky byl nanejvyse opatrnej. Hlavne mu vzit auto je nesmysl. Nebudete mit zadnou smlouvu, ktera by vam predela vlastnictvi, ani velky TP apod. Navic kradez auta je dost riziko. Hrajte jeho hru, nesmi mit dukazy na nic, kdyz uz. Kazdopadne ho kontaktovat osobne je lepsi psychologicky nez mu volat, na to je zvyklej a pekne vas vyfuckuje. Zavesit je lehci nez se zbavit cloveka osobne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina