Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 26 z 46
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 15:18   Citovat  

to je zase ubreceny vlakno ... nechapu proc se tu porad srovnavaji jabka s ananasem. jasny ze GTR, carera, STIcko bude lepsi nez VTcko, integra a nevimco za "Hplecka" ... ale proc nekdo nenapise neco o tom kolik to zere, kolik ho stojej komplet gumy? kolik ho stoji kotouce, desticky?? kolik ho stoji plna nadrz a kolik na ni ujede? kolik das rocne za povinne ruceni, havarijni pojisteni?

ja civu obuju do slusnejch gum za 6t, za cca 10 ho mam na R888. v ramci predpisu s nim budu jezdit za 7/100, s pridavkem adrenalinu to budu mit za 9/100, kdyz ho pohonim po dalnici a povalim celou cestu ilegalnich 180-200 tak se dostanu mozna na 12/100, za povinne dam rocne 4,6t, ... a nebudem radeji rozvadet ceny ND v pripade nejakeho drobnejsiho karambolu. cenu to uz vzhledem k veku ztraci zcela minimalne, ...

... proste podle mne je pomer funfactor:cena je v pripade x2g, c4g silne nadprumerny a ja jsem rad ze muzu svuj EE9 denne ridit i kdyz je jasne ze v dnesni dobe tedejicek mne na dalnici uz dost aut "da" ... otazkou porad je zda by tomu tak bylo i na klikatejsi ceste. pac pani fyzika se zde bude hodne ptat kolik to vazi ... elektronicke berlicky to kapanek osulej ale precejenom ...

G4G VTEC OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 20:38   Citovat  

happy napsal:
to je zase ubreceny vlakno ... nechapu proc se tu porad srovnavaji jabka s ananasem. jasny ze GTR, carera, STIcko bude lepsi nez VTcko, integra a nevimco za "Hplecka" ... ale proc nekdo nenapise neco o tom kolik to zere, kolik ho stojej komplet gumy? kolik ho stoji kotouce, desticky?? kolik ho stoji plna nadrz a kolik na ni ujede? kolik das rocne za povinne ruceni, havarijni pojisteni?

ja civu obuju do slusnejch gum za 6t, za cca 10 ho mam na R888. v ramci predpisu s nim budu jezdit za 7/100, s pridavkem adrenalinu to budu mit za 9/100, kdyz ho pohonim po dalnici a povalim celou cestu ilegalnich 180-200 tak se dostanu mozna na 12/100, za povinne dam rocne 4,6t, ... a nebudem radeji rozvadet ceny ND v pripade nejakeho drobnejsiho karambolu. cenu to uz vzhledem k veku ztraci zcela minimalne, ...

... proste podle mne je pomer funfactor:cena je v pripade x2g, c4g silne nadprumerny a ja jsem rad ze muzu svuj EE9 denne ridit i kdyz je jasne ze v dnesni dobe tedejicek mne na dalnici uz dost aut "da" ... otazkou porad je zda by tomu tak bylo i na klikatejsi ceste. pac pani fyzika se zde bude hodne ptat kolik to vazi ... elektronicke berlicky to kapanek osulej ale precejenom ...

G4G VTEC OK
jééé, si to hezky napsal Úsměv Skoro mi ukápla slza... Jo máš pravdu, je to tak. I když vzhledem k tomu, že je to taková stará paštika, tak ty díly jsou pořád dá se říct drahý, ale oproti jiným autům to ještě jde. Taky mě pojede kdejaká hajtra, ale já na to kašlu, jedu si svoje a občas to protáhnu.... Teda i když teď ne, protože je pixla rozebraná...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 1:12   Citovat  

no boost, no fun.
ak chces fun factor, ktory stoji za to, tak boosted honda je to prave. a v principe ostane platit vsetko o tych poistkach, obuti, spotrebe... len fun bude o poznanie vacsi Úsměv
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 18:16   Citovat  

jagy napsal:
Nechces zverejnit fotky, info, atd.? A dodelat to na kopce/okruhy.. to by byla krasa. Úsměv Pocitam, ze mas prsty i v tomhle:

Odkaz

OK

Já mám na okruhy/kopce Lotus exige GT3 a po pravdě i ta MR2 (které mám 3) má tu hranu o kousek dál než to rxko. Ono funguje velmi dobře, ale jsem již prostě o kus dál..fotky jsem nenašel, úplně jsem zapoměl, jak je tady NA stavba čisté šestnáctky ceněná Se stydím V tom směru je asi ta Romanova 1.6(viz video) u nás v současnosti nejdál, i když myslím, že strop u 4 válce je ještě o kousek výš. Tento víkend pojede tuším v Divákách, předpokládám, že to bude pro soupeře těžká nakládačka Velmi šťastný
P.S. neptejte se mě na hodnoty, protože nejsem majitel a nepřísluší mi o tom mluvit.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 19:50   Citovat  

MarAt napsal:
Já mám na okruhy/kopce Lotus exige GT3 a po pravdě i ta MR2 (které mám 3) má tu hranu o kousek dál než to rxko. Ono funguje velmi dobře, ale jsem již prostě o kus dál..fotky jsem nenašel, úplně jsem zapoměl, jak je tady NA stavba čisté šestnáctky ceněná Se stydím V tom směru je asi ta Romanova 1.6(viz video) u nás v současnosti nejdál, i když myslím, že strop u 4 válce je ještě o kousek výš. Tento víkend pojede tuším v Divákách, předpokládám, že to bude pro soupeře těžká nakládačka Velmi šťastný
P.S. neptejte se mě na hodnoty, protože nejsem majitel a nepřísluší mi o tom mluvit.

Docela slusna strela... VTEC
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 10:56   Citovat  

MarAt napsal:
Ta nespokojenost Cocksi...ta může být nekončící Velmi šťastný
Ale líbí se mi, každopádně je čas na fén, ať už do crx (abys nevyhodil svoje dosavadní investice) nebo něčeho jiného. Pokud chceš ale o poznání dál, volil bych 4x4 nebo RWD.
Drž se! Mrk
Mimochodem, já mám (teď sice rozdělanou kvůli olejovému čerpadlu) celolaminátovou orámovanou crx s NA b16A2 na čtyřklapce s 210hp ale nemám už dva roky vůli ji oživit, neb nevím, pro jakou zábavu bych ji měl...a tam zahučelo daleko víc peněz, jen jednotka a čtyřklapka stála tolik,co tvoje úpravy, ale budiž ti to motivací pro ten fukar..není nad to tlačit před sebou 911 turbo na dálkových Honda

Pravda no, člověk většinou není nikdy spokojenej a asi toho chci moc... na tom něco bude, když se ohlédnu zpět v čase tak je pravda, že jsem si asi myslel, že když do ní pošlu tolik co stála tak že to bude raketa v TOPu...ale ono se z toho spíš teprve teď pomalu stává -jak hezky výstižně říká Dany- "fungující" auto a pak teprv budu moct přemejšlet jak na ten boost a fun..akorát nevím, kde na to vezmu Velmi šťastný

Jinak zajímavé co píšeš..co s tím máš za záměr ? by se mi něco podobnýho docela hodilo HaHaaa nebo alespoň motor...ten bych případně koupil..... a díky za podporu !!!

CARVI - No když já bych právě chtěl to CRX VTEC HaHaaa ..to už jsem tu Xkrát rozebíral..vždycky jsem chtěl CRX a z toho ještě asi hodně dlouho neslevím, to už bych si pak koupil cokoliv. CRX = cocks a cocks = CRX Úsměv

Infinity - no, to je právě to, co ve mě občas zahlodá ...i blbej boxter za 230 000..je to porsche prostě Úsměv ..ale nepotřebuju problikávat 911ky to určitě ne..jen jsem chtěl, abych (teď to prosím neberte jako chvástání nebo tak něco) nemusel řešit Chuckyho, Lojzika a spol..kdežto se spíš bojim, s čim příště přijdou a zas mi nasekaj Úsměv

jinak jsem byl v sobotu na Drag Race a v neděli na vrchách na Benecku..byl tam i PK ..docela mu to jede Velmi šťastný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 12:24   Citovat  

happy napsal:

G4G VTEC OK

to je samozrejme duvod proc tu pulka lidi ma stare popelnice a ne porsche, subaru, mitsu atd svatoušek
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 12:58   Citovat  

cocks napsal:
...i blbej boxter za 230 000..je to porsche prostě Úsměv

Moc mě pobavila definice v Top gearu:
"Jedinej důvod proč si koupit boxtera je ten,že nemáte na 911.To auto ukazuje,že vaše ekonomická situace není taková,jakou byste si představovali. " Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 13:01   Citovat  

spoon napsal:
Moc mě pobavila definice v Top gearu:
"Jedinej důvod proč si koupit boxtera je ten,že nemáte na 911.To auto ukazuje,že vaše ekonomická situace není taková,jakou byste si představovali. " Velmi šťastný

no jasne, fanda se ti usmeje a ujede ti kazdej type-r ale jako kockolap to muze fungovat mnohem lip nez treba c4g Velmi šťastný jde o preference, drtiva vetsina lidi ma auto pouze na premistovani sve telesne schranky...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 13:06   Citovat  

infinity napsal:
to je samozrejme duvod proc tu pulka lidi ma stare popelnice a ne porsche, subaru, mitsu atd svatoušek

Mít zbytečných 300tis.,tak nevím,jestli bych koupil CTR nebo radši zachovalou ITR a i-VT,které bych dal do origo stavu a bílého laku... Se stydím S happym souhlasím - C4g je prima zábavná motokára za pár kč... OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 17:37   Citovat  

infinity napsal:

a tak tohle beru, lidem, co mi strkaj eva a suba za (nutno přiznat) zajímavý prachy se vždycky směju pže oni nevěří tomu, že provoz toho auta stojí ročně opravdu hodně, pokud s tim teda nehodláš jezdit v neděli do kostela.. Jenže ty naše starý popelnice za poslední dva tři roky docela ztratily dech mi přijde...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 17:46   Citovat  

infinity napsal:
no jasne, fanda se ti usmeje a ujede ti kazdej type-r ale jako kockolap to muze fungovat mnohem lip nez treba c4g Velmi šťastný jde o preference, drtiva vetsina lidi ma auto pouze na premistovani sve telesne schranky...

no to bych zase neřekl, Boxter sice není extra žihadlo ale CTR 7G v sérii (teď myslím jen rovně) taky nejěk extra neoslní..řekl bych že to vyjde zhruba nastejno nebo ne ?

Jinak ten díl TopGearu jsem taky viděl HaHaaa ..a jakkoliv Boxster smrdí, tak je to prostě Porsche.. Úsměv a není to žádná 924ka nebo podobný parodie na Porsche..
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 8:43   Citovat  

cocks napsal:
a tak tohle beru, lidem, co mi strkaj eva a suba za (nutno přiznat) zajímavý prachy se vždycky směju pže oni nevěří tomu, že provoz toho auta stojí ročně opravdu hodně, pokud s tim teda nehodláš jezdit v neděli do kostela.. Jenže ty naše starý popelnice za poslední dva tři roky docela ztratily dech mi přijde...

cocksi,cocksi...že ty stárneš HaHaaa

nj,ze začátku to byl nářez,zvykneš si..a ktomu aby to byl zase nářez musíš buď
1.radikálně změnit styl jízdy - jezdit na hraně a zatáčky srdcem (jestli to rozdejchá HaHaaa )
2.vysypat kapsy
3.jinou káru - sypat budeš taky

u všech variant můžeš vykrvácet..pokud nejsi bezednej pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 10:48   Citovat  

RASTA napsal:
cocksi,cocksi...že ty stárneš HaHaaa

nj,ze začátku to byl nářez,zvykneš si..a ktomu aby to byl zase nářez musíš buď
1.radikálně změnit styl jízdy - jezdit na hraně a zatáčky srdcem (jestli to rozdejchá HaHaaa )
2.vysypat kapsy
3.jinou káru - sypat budeš taky

u všech variant můžeš vykrvácet..pokud nejsi bezednej pořádnej výtlem

No, asi trochu joo no.. Nářez to byl, když jsem si vez domu marfiho bejvalku tak mě předjel kámoš s fáčkem kterej mě pro to vez jakej jsem z ní měl respekt a bál se to zdupnout..
1-no styl jízdy byl zatím "snad se nerozstřelím"..uvidím co teď, až dá Dany podvozek a silenty, brzdy už taky začínaj fungovat tak uvidíme.
2- nepřijde mi moc dobrý dát ka každýho koně cca 2500..to nejsem zase blázen.a a ani toli nemam.
3-jediný auto, kvůli kterýmu bych céro prodal je S2000 ... ale v poslední době, když to vidím, že se dá koupit CTR7G za 200 000... to mi hlava nebere ..a co si budem povídat, i sebelepší VTi je prosti tomu jen takovej pokus...a ještě to stojí takovou kokotinu.
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 11:37   Citovat  

jaky davas silenty (poly nebo origo guma?) a podvozek?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 14:50   Citovat  

happy napsal:
jaky davas silenty (poly nebo origo guma?) a podvozek?

Je to PUR, výrobce bude vědět Dany, já ani nevím, jsou tmavě modrý nebo fialový myslím..
Podvozek je XYZ SuperSport

Dany na tom teď intenzivně maká a dává info, po těch 20ti letech to prý jde docela špatně, hlavně je prý problém se starejma silentblokama, který se musej odvrtávat, ale už je skoro hotovo, teď se dělá druhá strana a pak komplet geometrie a nastevení, jsem zvědav, je to dafacto GO podvozku... předtím tam byl neštelovatelnej Weitec, ten bude na prodej kdyby měl někdo zájem..

Dany kdyžtak poví víc, když se k tomu odstane, možná budou i nějaký fotky..
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 15:18   Citovat  

cocks napsal:
Je to PUR, výrobce bude vědět Dany, já ani nevím, jsou tmavě modrý nebo fialový myslím...

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 15:27   Citovat  

Dejf napsal:

Jo, to možná budou oni, ale nevím, prý jsou z austrálie (snad to není tajný) a byly v pytlíkách.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 15:43   Citovat  

cocks napsal:
Jo, to možná budou oni, ale nevím, prý jsou z austrálie (snad to není tajný) a byly v pytlíkách.

co já vim, tak jsou z anglie

každopádně je to šumák Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 15:45   Citovat  

To vidim prvne, jsou financne zajimave? Myslel jsem, ze budes brat jako vetsina Energy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 15:51   Citovat  

infinity napsal:
To vidim prvne, jsou financne zajimave? Myslel jsem, ze budes brat jako vetsina Energy

jsou celkem drahý a používá je právě Danny na svých autech

chvástaj se tim, že každý silent má ´´odladěnou konstrukci´´ ale nevěřim, že by byli výrazně lepší než ES

nadruhou stranu, kdo nezkusí, ten neví... co si tak pamatuju, tak komplet sada vycházela snad na 20 000,- ale je to dlouho, co jsem koukal. maji uplně tragickej online katalog

Danny by byl schopen říct ceny rozhodně líp...
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 15:56   Citovat  

20k za bushingy? tak to potěš koště Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 16:05  Naposledy upravil cocks dne 20.9.2010 , 21:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dejf napsal:
jsou celkem drahý a používá je právě Danny na svých autech

chvástaj se tim, že každý silent má ´´odladěnou konstrukci´´ ale nevěřim, že by byli výrazně lepší než ES

nadruhou stranu, kdo nezkusí, ten neví... co si tak pamatuju, tak komplet sada vycházela snad na 20 000,- ale je to dlouho, co jsem koukal. maji uplně tragickej online katalog

Danny by byl schopen říct ceny rozhodně líp...

jojo, ten tam teď někde spílá pod autem podle těch telefonátů Úsměv chudák Úsměv pak snad napíše Úsměv musim si to sepsat já ani nevim jaký díly tam dával PK to budu muset ještě taky zavolat a zeptat..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 16:18   Citovat  

Ryba napsal:
20k za bushingy? tak to potěš koště Tak to koukám!

tak na typer.cz má Danny cenu na CTR 7G cca 15 000,-

více na stránkách SuperPro
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 17:00   Citovat  

Dejf napsal:
tak na typer.cz má Danny cenu na CTR 7G cca 15 000,-

více na stránkách SuperPro

Ano je to SuperPro...

Kvalita Energy suspension, PowerFlex a SuperPro se porovnávat opravdu nedá. SuperPro má sice možná tragickej katalog, ale naprosto unikátní zpracování. Kdo viděl přední silentblok u CTR7G, pochopí. Všichni na to rameno dávají klasickek silentblok s ocelovým válečkem uprostřed, Protože se však rameho dost ohývá, ten silentblok to roztrhá za půl roku (u mě třeba). SuperPro to řeší tak, že ten silentblok má "náběhy" díky tomu se to neroztrhá. Používám to na všech závodních autech, kde nic nevydrželo ani sezónu a třeba Karel Pohner to jezdí už 4roky, silentbloky jsou jako nové...

Aktuální cena sice teď není přesně stanovena (jedná se s výrobcem), ale Cocks má celou sadu (asi tisice silentbloků) za 12tis. Na CTR7G to vyjde na 10tis. (nebo alespoň taková byla poslední cena)

Věřte mi, že bych si na auto nic špatného nedal...

SuperPro má navíc konstrukce asymetrických silentbloků, takže lze na nich třeba nastavovat odklon zadních kol na C7G a pod. Pak už to tak drahé zase není...

EDIT:
Jen pro představu. Zase jedna spacialita. Konstrukce předního siletbloku pro přední spodní rameno na 7G civicu je udělána tak, že všechny otvory jsou navíc excentrické. Pokud tedy tuto sadu dáte na auto, zvětšíte jak rozvor o 5mm tak i rozchod... Zkoušel jsem najít pěknou fotku, ale mám jen takovou nic moc, pokud najdu někde svou, tak to přihodím...

Ceník: tudy odkaz
On-line katalog: tudy odkaz

img.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
img.jpg, 7.96 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 21:50   Citovat  

No, takže asi tak.. Velmi šťastný
Teď jsem ještě zvědav na souznění spolu s tím XYZ podvozkem (není zas tak dávno, co jsem slyšel "podvozek XYZ" a říkám "jako jakej konkrétně"... "No XYZ" " Velmi šťastný " ..ale mám takovej pocit, že to zřejmě fungovat bude a to velmi dobře Úsměv

Jediné, co mě trochu mrzí (nicméně Danyho situaci chápu, nemůžu ho zadírat s takovejma prkotinama) je, že se ramena a prostě všechny části, co šly ven nedaly do laku, je to takovej můj "tajnej" sen, aby to vypadalo jako v časopisech ( no jo no já vim nesmějte se mi prosím ) a celkově prostě to auto postupně stavět do detailu hezké pro oko i zespoda ale viděl jsem to stejně asi jen na showcarech a ještě na Dejfově ITRku.. nebo jí stavěl jen(?) takže jsem zase jenom divnej HaHaaa na lak to ani zespoda nejezdí Úsměv
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 22:37   Citovat  

cocks napsal:
No, takže asi tak.. Velmi šťastný
Teď jsem ještě zvědav na souznění spolu s tím XYZ podvozkem (není zas tak dávno, co jsem slyšel "podvozek XYZ" a říkám "jako jakej konkrétně"... "No XYZ" " Velmi šťastný " ..ale mám takovej pocit, že to zřejmě fungovat bude a to velmi dobře Úsměv

Jediné, co mě trochu mrzí (nicméně Danyho situaci chápu, nemůžu ho zadírat s takovejma prkotinama) je, že se ramena a prostě všechny části, co šly ven nedaly do laku, je to takovej můj "tajnej" sen, aby to vypadalo jako v časopisech ( no jo no já vim nesmějte se mi prosím ) a celkově prostě to auto postupně stavět do detailu hezké pro oko i zespoda ale viděl jsem to stejně asi jen na showcarech a ještě na Dejfově ITRku.. nebo jí stavěl jen(?) takže jsem zase jenom divnej HaHaaa na lak to ani zespoda nejezdí Úsměv

Ted jsem dorazil z garáže, ještě chvíli mě wc s tím lakem a nastříkám Ti to na růžovo HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 22:41   Citovat  

Dany napsal:
Ted jsem dorazil z garáže, ještě chvíli mě wc s tím lakem a nastříkám Ti to na růžovo HaHaaa

HaHaaa já to čekal HaHaaa na růžovo ne to radši nic však já už mlčim Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 12:49   Citovat  

cocks napsal:

stavěl jen? nějak nechápu jak je to myšleno... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2010 , 13:14   Citovat  

Dejf napsal:
stavěl jen? nějak nechápu jak je to myšleno... Úsměv

No pže jsem se s tebou tenkrát bavil zda bys mi udělal to samý na céru jako na IRKu..vše sundat, vše nové,l opískovat a do laku.. a pka už sem ito nějak plete jestli to byla tvoj nebo sis to dělal sám nebo jestli to bylo na kšeft já už nevím Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina