Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledá se, kdo prevezme otěže za forum.honda-club.cz
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 23:20   Citovat  

Nový příspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:46 Předmět: Citovat [Označit příspěvek jako nepřečtený]
Jo a ještě když tady někdo tvrdí, že jsme nějaký ¨"nad lidi" a že se chováme jako by nám to patřilo...
Tak ti můžu říct, že se tak trochu cítím.....po tom všem co tomu člověk obětoval (a to já jsem proti klukům tomu tolik nedal) tak mám tak nějak vnitřně pocit, že mám větší právo o něčem rozhodovat.... pak ti přijde člen, ketrý je členem 5hodin a začne řešit něco o čem si přeečetl pár nesmyslnejch řádků v diskuzi...pak mám normálně chuť mu poslat 200Kč zpět a vyloučit ho bez lítosti z klubu!

nech si ty dvě kila! jsou to směšný prachy,uznávám,že jste si tady mákli,že jste tomu obětovali hafo času,ale začínáte ztrácet hlavu! Narážíte na na nové členy,máte nejapné poznámky a hrajete si na učitele,kteří mají potřebu známkovat žáky!! Pak ale vysvětlete gizmimu za co! Pokud někdo někomu vyhrožuje násilím nadává mu do pi... atp,chápu,ale tohle???? Chcete odstranit někoho,kdo se rýpe ve věcech co vám nevoní,nebo byste raději už nevytahovali,tak mu neodpovídejte,ale neznámkujte.. máte tady lidi jako je joystick,kteří mě osočí,že jsem členem pár hodin a sám je členem půl roku!!! O co mu jde a jemu podobným? Lézt vedení klubu do řiti? Asi ano. Chtěl jsem se stát členem honda clubu a chtěl jsem si vyměňovat zkušenosti a nešlo mi o prachy,ale :mravenec: mě, když mi někdo dává, i když skoro nepřímo,najevo,že on to tu založil aže on se tu cítí a právem..... a co se mám :mravenec:? Tak jste to neměli zakládat! Měli jste si založit soukromý klub o deset lidech a né občanské sdružení... co jste čekali?.že budeme všichni jako joystick???servilní až hrůza? néé,mě není 15 ani 20 ani 25 a nemám chuť někomu přicmrndávat,chci si tady poklábosit o hondě, o jejich problémech, o jeich kladech,možná se i někdy s Váma sejít,ale né tady řešit někoho,kdo jen trochu vybočil z řady. Nebo snad nemá na to právo? A kdo a proč se pasoval do role dát mu dvě varování? I ve škole když jsem dostal ředitelskou důtku bylo za co!!! Tady jde patrně o absurditu,proto bez vysvětlení.. nenarážím ná téma účto,za tu flamewar jsem se omluvil,ale jestli jste klub unavených hráčů,keří známkují oponenty,tak to dejte vědět a já se vzdánm členství dřív než mi oznámíte,že klub byl zrušen,pro ješitnost jeho zakladatelů.... všech co to založili si vážim a zároveň je obdivuju,ale nesouhlasím s panovačným postojem některých, a už vůbec nesouhlasim s rektálními alpinisty,ale respektuji,že každý je nějaký, a tak by to mělo být,takže vážení,nechme flamewar,zrušme VAROVÁNÍ zkusme to znovu.

PS: toto napsal NĚKDO,kdo je členem sotva pár hodin a nemusíte mu posílat 200 kč,rovnou ho klidně vyhoďte,on se z toho neposere.... i tak se dá prezentovat ješitnost. Děkuji
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 23:36   Citovat  

kaccerr napsal:
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:46 Předmět: Citovat [Označit příspěvek jako nepřečtený]
Jo a ještě když tady někdo tvrdí, že jsme nějaký ¨"nad lidi" a že se chováme jako by nám to patřilo...
Tak ti můžu říct, že se tak trochu cítím.....po tom všem co tomu člověk obětoval (a to já jsem proti klukům tomu tolik nedal) tak mám tak nějak vnitřně pocit, že mám větší právo o něčem rozhodovat.... pak ti přijde člen, ketrý je členem 5hodin a začne řešit něco o čem si přeečetl pár nesmyslnejch řádků v diskuzi...pak mám normálně chuť mu poslat 200Kč zpět a vyloučit ho bez lítosti z klubu!

nech si ty dvě kila! jsou to směšný prachy,uznávám,že jste si tady mákli,že jste tomu obětovali hafo času,ale začínáte ztrácet hlavu! Narážíte na na nové členy,máte nejapné poznámky a hrajete si na učitele,kteří mají potřebu známkovat žáky!! Pak ale vysvětlete gizmimu za co! Pokud někdo někomu vyhrožuje násilím nadává mu do pi... atp,chápu,ale tohle???? Chcete odstranit někoho,kdo se rýpe ve věcech co vám nevoní,nebo byste raději už nevytahovali,tak mu neodpovídejte,ale neznámkujte.. máte tady lidi jako je joystick,kteří mě osočí,že jsem členem pár hodin a sám je členem půl roku!!! O co mu jde a jemu podobným? Lézt vedení klubu do řiti? Asi ano. Chtěl jsem se stát členem honda clubu a chtěl jsem si vyměňovat zkušenosti a nešlo mi o prachy,ale xxxx mě, když mi někdo dává, i když skoro nepřímo,najevo,že on to tu založil aže on se tu cítí a právem..... a co se mám :mravenec:? Tak jste to neměli zakládat! Měli jste si založit soukromý klub o deset lidech a né občanské sdružení... co jste čekali?.že budeme všichni jako joystick???servilní až hrůza? néé,mě není 15 ani 20 ani 25 a nemám chuť někomu přicmrndávat,chci si tady poklábosit o hondě, o jejich problémech, o jeich kladech,možná se i někdy s Váma sejít,ale né tady řešit někoho,kdo jen trochu vybočil z řady. Nebo snad nemá na to právo? A kdo a proč se pasoval do role dát mu dvě varování? I ve škole když jsem dostal ředitelskou důtku bylo za co!!! Tady jde patrně o absurditu,proto bez vysvětlení.. nenarážím ná téma účto,za tu flamewar jsem se omluvil,ale jestli jste klub unavených hráčů,keří známkují oponenty,tak to dejte vědět a já se vzdánm členství dřív než mi oznámíte,že klub byl zrušen,pro ješitnost jeho zakladatelů.... všech co to založili si vážim a zároveň je obdivuju,ale nesouhlasím s panovačným postojem některých, a už vůbec nesouhlasim s rektálními alpinisty,ale respektuji,že každý je nějaký, a tak by to mělo být,takže vážení,nechme flamewar,zrušme VAROVÁNÍ zkusme to znovu.

PS: toto napsal NĚKDO,kdo je členem sotva pár hodin a nemusíte mu posílat 200 kč,rovnou ho klidně vyhoďte,on se z toho neposere.... i tak se dá prezentovat ješitnost. Děkuji

OK OK OK
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 23:51   Citovat  

[quote="kaccerr"]Nový příspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:46 Předmět: Citovat [Označit příspěvek jako nepřečtený]

nech si ty dvě kila! jsou to směšný prachy,uznávám,že jste si tady mákli,že jste tomu obětovali hafo času,ale začínáte ztrácet hlavu! Narážíte na na nové členy,máte nejapné poznámky a hrajete si na učitele,kteří mají potřebu známkovat žáky!! Pak ale vysvětlete gizmimu za co! Pokud někdo někomu vyhrožuje násilím nadává mu do pi... atp,chápu,ale tohle???? Chcete odstranit někoho,kdo se rýpe ve věcech co vám nevoní,nebo byste raději už nevytahovali,tak mu .......

Ty to vidíš tak..já to vidím tak.... prostě jste nová vlna a my jsme vyšumělí ješitní staříci...co naděláš...

A že když někdo souhlasí s naším postojem tak je vlezprdelka..hmmm jak myslíš....je to tvůj názor....

Víš a jak píšeš, že jsme to měli udělat jen nás cca 20-30 lidí a nezakládat OS....díky teď už to vím taky....tady s tebou souhlasím.

A to, že nedokážu pochopit jak se někdo kdo je členem 5 hodin může začít zajímat o kluboví věci, kterým nemůže za tak krátkou dobu vůbec porozumět se mi nediv....to je právě ta bezbřehá demokracie, která tady zavládla...demokracie musí mít své mantinely....protože pak se stává anarchijí!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 23:56   Citovat  

Kdo bude mazat offtopic ????????
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 23:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Kdo bude mazat offtopic ????????

třeba ty Hombre... šuk muhehe
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 23:57   Citovat  

TargaMan napsal:
třeba ty Hombre... šuk muhehe

Tady nemůžu..
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:00   Citovat  

A co tu zase chcete mazat???????????????
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:05   Citovat  

Aqwertzz napsal:
A co tu zase chcete mazat???????????????

myslíš, že to je vlákno založeného tématu?? myslím, že ne....mazat
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:06   Citovat  

kaccerr napsal:

nech si ty dvě kila! jsou to směšný prachy,uznávám,že jste si tady mákli,že jste tomu obětovali hafo času,ale začínáte ztrácet hlavu! Narážíte na na nové členy,máte nejapné poznámky a hrajete si na učitele,kteří mají potřebu známkovat žáky!! Pak ale vysvětlete gizmimu za co! Pokud někdo někomu vyhrožuje násilím nadává mu do pi... atp,chápu,ale tohle???? Chcete odstranit někoho,kdo se rýpe ve věcech co vám nevoní,nebo byste raději už nevytahovali,tak mu neodpovídejte,ale neznámkujte.. máte tady lidi jako je joystick,kteří mě osočí,že jsem členem pár hodin a sám je členem půl roku!!! O co mu jde a jemu podobným? Lézt vedení klubu do řiti? Asi ano. Chtěl jsem se stát členem honda clubu a chtěl jsem si vyměňovat zkušenosti a nešlo mi o prachy,ale xxxx mě, když mi někdo dává, i když skoro nepřímo,najevo,že on to tu založil aže on se tu cítí a právem..... a co se mám :mravenec:? Tak jste to neměli zakládat! Měli jste si založit soukromý klub o deset lidech a né občanské sdružení... co jste čekali?.že budeme všichni jako joystick???servilní až hrůza? néé,mě není 15 ani 20 ani 25 a nemám chuť někomu přicmrndávat,chci si tady poklábosit o hondě, o jejich problémech, o jeich kladech,možná se i někdy s Váma sejít,ale né tady řešit někoho,kdo jen trochu vybočil z řady. Nebo snad nemá na to právo? A kdo a proč se pasoval do role dát mu dvě varování? I ve škole když jsem dostal ředitelskou důtku bylo za co!!! Tady jde patrně o absurditu,proto bez vysvětlení.. nenarážím ná téma účto,za tu flamewar jsem se omluvil,ale jestli jste klub unavených hráčů,keří známkují oponenty,tak to dejte vědět a já se vzdánm členství dřív než mi oznámíte,že klub byl zrušen,pro ješitnost jeho zakladatelů.... všech co to založili si vážim a zároveň je obdivuju,ale nesouhlasím s panovačným postojem některých, a už vůbec nesouhlasim s rektálními alpinisty,ale respektuji,že každý je nějaký, a tak by to mělo být,takže vážení,nechme flamewar,zrušme VAROVÁNÍ zkusme to znovu.

co píšeš je zajímáve s časti pravdivé ale myslím že jsi dostatečně nepochopil situaci myslím že stále nevíš o co jde a upřímně ani já to nevím a těžko to tady někdo znás ví je to mezi desperádem a techdejší radou a tato nová rada ktrá byla zvolna na Hondey roku 2007 hledá odpovědi stejně jako Desperádo a jemu podobní ale nikdo z vás si to neuvědomujete vy se tu do nich už několik měsiců navážíte tím nemyslím tebe a teĎ ase na ně zlobíte že cca po čtyřech měsích tlaku začali dělát opatření a známkuji jak říkáš vždyť jediný způsob jak se zbavit teď dám asi blbý přirovnání a jak se zbavit zaměstnance je porušení pracovních pomínek todle je podobne a pukud člen po vysvětlení všech aspektu jak to jen bylo možné touto formou ikdyž dosti nepřehlednou a to je dané tím že museli sami hledat odpovědi tak mu to vysvětlení podali a co ten člověk na to dělá slepího a velmi podotýkám velmi chytře pracuje ze slovi a jak už bylo řečene udržuje plapolajíci oheň a jak je známo češi jsou narod konfliktních lidi tak proč by se nepřidali četl jsi nikdy přispěvky na H- dnes jedne dva napíšou je to pěkné pak jeden napíše že se mu to nelíbí a v tu chvíli se to spustí jak je to vrchol nevkusu a vyloženě uráží toho člověka je ho práci proč Cooo??? Cooo??? chtějí konflikt chtěji hadku a tady je to to samá žádost rady byla sečkat do pondělí a uzamkla diskuzi a co se stalo založila se nová proč Cooo??? Cooo??? chtějá konflikt Cooo??? to není pěkné a ty se pak tady bouříš že ty lidi už jsou steklí a dělaji si obranu já ne já jím to schvaluji jak jinak se maj bránit jak jinak se maj věnovat svím rodinám když musí neustále odpovídat a mezi sebou elektronicky diskutovat jak odpovědět na otázku ktrá byla podaná a zodpovězená ale teď jinak s formulovaná proč se napadá 661+1 že mu dal upozornění vždyť on se dnes vrátil mohl mu ho dát kdokoli z rady či moderátorů a proč by mu to měli vysvětlovat snad ví sám co provedl a pokud né tak aŤ se zamyslí tebe když vyhodí s práce ak ti taky nemusí nic odůvodňovat máš blbej ksicht tak jdi (myslím obrazně) víš mám ty kluky rád už je nějaký pátek znám a kdykoli byl probelm zavolal jsem a oni pomohli ale teď už ani nemaj chuŤ pomáhat ty se jim dívíš já ne opravdu se to chce zamyslet a zkusit se vžít do jejích situace a jestli si myslíš že jim taky skaáču do zadku tak jo skáču ale pak si to tu vše přečti proto že i já jsme žádal vysvětlení ale už ho mám tady na tom vebu je jen hledat já měl výhodu že tu ot probrematiku sleduji od začátku takže vím kde co je a vše jsem četl průběžně ale opravdu to chce trochu tolerance i ze strany členu kdyby jste se takhle prali za náš stát taky by jsme možná nebyly v takovej :mravenec:kách jako jsme a ještě jednu věc si uvědom ty lidi to dělaj ZADARM.
   Návrat  
BENNY je teď offline  BENNY
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:07   Citovat  

.....ja to nechapu..
sem tu vic nes casto ale pisu tu hodne poskromnu,
prvni sem obevil honda forum - pak koupil Honda a jel na muj prvni HONDAY vic jak 300kilaku a byl sem nadsen.
ale todle me proste hlava nebere. proc chcete a rozvracite tak super club??? jj muj nazor tu nic neznamena snad ani
nevite kdo jsem... JA SEM HRDY MIT Honda ale nekteri s vas to proste nechapou,nebo presali citit.... sry za offtopic
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:08   Citovat  

to je zase poctenicko.
Mozna pro nekoho bude muj nazor prekvapivy, ale existuje tu vysoka nadrazenost nekterych clenu. Rikam to otevrene ze sveho pohledu, a to jsem byl clenem peknou radku let.
Kazdy se s tim ma srovnat po svem. Ja toto "bozstvi nadrazenosti" neakceptuji a je mi uplne jedno, jestli je to od zakladatelu klubu, kterej si rika "obcanske sdruzeni", kdyz je to tu pak "ja jsem ten a ty jsi jen ten" .. Nemam problemy s temito bohy, je to jejich volba, me se to jen nelibi a tak paa klubove, ale dale pratele, kazdy mame sve chyby je to dobrý
resit to tu vsude nema cenu, tak uz toho nechte, OBE STRANY, at neznechutite i dalsi svatoušek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:15  Naposledy upravil TargaMan dne 1.2.2008 , 0:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

BENNY napsal:
.....ja to nechapu..
sem tu vic nes casto ale pisu tu hodne poskromnu,
prvni sem obevil honda forum - pak koupil Honda a jel na muj prvni HONDAY vic jak 300kilaku a byl sem nadsen.
ale todle me proste hlava nebere. proc chcete a rozvracite tak super club??? jj muj nazor tu nic neznamena snad ani
nevite kdo jsem... JA SEM HRDY MIT Honda ale nekteri s vas to proste nechapou,nebo presali citit.... sry za offtopic

přátele já to taky nechápu....je to postavený na hlavu. tady je přesně vidět o co jde většině lidí...nadšení...a tohle je přesně co moje nadšení požírá jako černá díra! Stačí pár chytrolínů a dokážou zkazit všechno co se vybudovalo...a že si na to děláme tak trochu nárok? Když něco pipláš od začátku a snažíš se, aby se to rozjelo a pak přijde pár chtrolínů co vědí přesně kde se udělala chyba a začnou člověka napadat, že to dělá na špatně..... pak to člověk prostě chtě nechtě bere osobně a tak trochu jako útok na svojí osobu. A to nemyslím, že kritika je špatná věc...ale konstruktivní a ne destruktivní! přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:19   Citovat  

ReNo napsal:
to je zase poctenicko.
Mozna pro nekoho bude muj nazor prekvapivy, ale existuje tu vysoka nadrazenost nekterych clenu. Rikam to otevrene ze sveho pohledu, a to jsem byl clenem peknou radku let.
Kazdy se s tim ma srovnat po svem. Ja toto "bozstvi nadrazenosti" neakceptuji a je mi uplne jedno, jestli je to od zakladatelu klubu, kterej si rika "obcanske sdruzeni", kdyz je to tu pak "ja jsem ten a ty jsi jen ten" .. Nemam problemy s temito bohy, je to jejich volba, me se to jen nelibi a tak paa klubove, ale dale pratele, kazdy mame sve chyby je to dobrý
resit to tu vsude nema cenu, tak uz toho nechte, OBE STRANY, at neznechutite i dalsi svatoušek

to není nadřazenost.....když se někdo chová normálně a je rozumnej člověk tak mu nikdo nedává najevo nějakou nadřazenost, ale když se začne navážet do něčeho čemu nerozumí...a je to jasný, že rozumět nemůže...tak v tu chvíli se cítím opravdu na jiném levelu...a není to tím, že jsem v radě..

Vím, že nemyslíš asi přímo mě, ale tak to cítím já...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:21   Citovat  

Teda Kojaku,takhle dlouhou větu už jsem nečetl ani nepamatuju pořádnej výtlem Omluvte ho,rozohnilo jej to,nadechl se a psal,jak mu to z hlavy letělo.Vydechl až při posledním slově a s úlevou odeslal.Případným zájemcům o překlad,za úplatu 50Kč,rád vyhovím Mr. Green _ offtopic
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:24   Citovat  

TargaMan napsal:
to není nadřazenost.....když se někdo chová normálně a je rozumnej člověk tak mu nikdo nedává najevo nějakou nadřazenost, ale když se začne navážet do něčeho čemu nerozumí...a je to jasný, že rozumět nemůže...tak v tu chvíli se cítím opravdu na jiném levelu...a není to tím, že jsem v radě..

Vím, že nemyslíš asi přímo mě, ale tak to cítím já...

targi, mluvim tu o hole nadrazenosti, prijdte k nam do firmy, zajdete si na obchodni usek, podivejte se jak se chovaji vuci lidem stojicim u linky a ja vim moc dobre, ze toto funguje i zde. To je neco co nedokazu prekousnout. NIkomu tu neberu zasluhy na klubu, to v zadnem pripade, ale obcas je mi na blitek, kdyz vidim podobne chovani, ne vzdy, ale to obcas mi bohate staci to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:28   Citovat  

ReNo napsal:
targi, mluvim tu o hole nadrazenosti, prijdte k nam do firmy, zajdete si na obchodni usek, podivejte se jak se chovaji vuci lidem stojicim u linky a ja vim moc dobre, ze toto funguje i zde. To je neco co nedokazu prekousnout. NIkomu tu neberu zasluhy na klubu, to v zadnem pripade, ale obcas je mi na blitek, kdyz vidim podobne chovani, ne vzdy, ale to obcas mi bohate staci to snad ne

víš co to je všude a je mi jasný, že se to lidí jako jsi ty dotýká osobně...já mám uplně stejný názor!
Nemám rád nadřazenost..ale stejně nemám rád drzost a hloupost.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:34   Citovat  

TargaMan napsal:
víš co to je všude a je mi jasný, že se to lidí jako jsi ty dotýká osobně...já mám uplně stejný názor!
Nemám rád nadřazenost..ale stejně nemám rád drzost a hloupost.

ano, vsude to je, a byla by asi nuda kdyby nebylo .. zmenit to nemohu, a tak davam ruce pryc. Prozil jsem si to, i osobne, u spousty zdejsich osob, a to i pomerne nedavno. Ale co, to nemeni muj pratelskej postoj k nim. Znas to, mam spoustu pratel co jedou v neciste praci, a presto jsou to pratele, jen jim v tom nepomaham ... hmm, hned by byla cervena kraska opravena, ze Je to tam.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:41   Citovat  

Kojak: vubec nevim kdo jsi (mysleno zda te znam), kazdopadne motas dve veci dohromady.. Co se tyce toho konfliktu s Foxem, tak ja si nechal vysvetlit od vice lidi ruzne a posleze napsal ze se omlouvam, ale ze proste v tom zmatku 10ti temat o jednom problemu se tezko clovek orientuje (a dokonce jsem navrhl reseni at to nekdo sepise..nacez bylo receno ze az po schuzce a ja uz nic vic nepsal a dlabal na to) a druha vec je to, ze z me strany jsem se jednoho dne vsiml ze mam Varovani a resil CO to vubec je a OD KOHO to je.. Postupne me bylo vysvetleno za co se to dava a ja resil dal za co to mam..Posleze mi napsal 665plus1 ze to bylo za nadpis tematu, kde jsem pouzil snad hanlive slovo (napsal jsem jej bez myslenkovite a proste tak, ze nekdy cloveku ujede Ty vole, nebo to je (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), atd atd..Jenze to jsem se dozvedel jen jako mimochodem a v tom ICQ se do me 665plus1 (omlouvam se za to plus, nemuzu ho dycky najit) pustil takovym stylem (popadl ho vstek a proste hazel co se mu hodilo..coz i pochopim u lidi) ze jsem se nestacil divit a kdyby se za to mel udilet trest, tak nema zlutou, ale alespon wokurkovskou barvu..A jen tak na konec napsal proc me ten BAN dal a ze je lepsi dat 5ti lidem BAN nez se snima hadat..Tim me doslo ze vlastne on je neco vic a kdyz budu rikat co on nechce slyset, bude BAN..Inu napsal jsem to verejne a vysledek? Druhy BAN!!! Chtel jsem reagovat, ale co nevidim..zamceno...zalozil jsem dalsi link a vysledek? Zamceno!!! a pak najdu ze ON vzdava svuj post a lidicky litujte mi!!! Gizmik je na me zleeeej! Inu rekl jsem si ze me to za to nestoji stejne jako Happy a jini jsem navrhl ze me smazne ty "tytytýky" jak jim rikam, zapomenem na vse..ja budu jen v sekcich o autickach a celej klub at si dela co chce a at si zamyka, hada se, hasteri s nekym jinym, protoze pro me HC skoncilo a chtel jsem at vznikne alespon pro me forum pohody kdy nektera temata budou pro me jakoby pomyslne zakazana a nebudou me lakat.. OK Jenze tohle proste 665plus1 nebo nekdo s pravy nechce udelat.. Jinak tak to vidim ja a ver ze to pisu s cistym svedomim a jak to citim.. Jinak stale rikam..nechte me tedy bavit se o autech, smaznete me ty zbytecny tenty a jedeme dal..
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:43   Citovat  

No koukam ye se to tady zase pekne rozjelo. Nebyla tahle diskuze puvodne o necem uplne jinym? A celkem dulezitym? Nezbyva nez podekovat Gizmimu ze si vylil srdicko a my aspon mame predstavu jak se on chudacek ublizenej citi. Osobne bych mu za to dal dalsi varovani protoze tohle uz neni normalni.

Gizmi to hodlas kazdej topic zasrat svejma kecama o nejakzm varovani? Celkem me zajimalo co se deje a jak to teda vypada ale to proste nejde aby nejaky topic tykajici se chodu klubu neobsahoval tve vylevy na tema kdko mi to dal a za co. Uz jenom za to ze tim zasiras topic o necem uplne jinym bys mel dostat dalsi. Nechapu proc si to nevyresis s dotycnym sam. Pokud mmas potrebu verejne resit sve problemy tak si zavolej na linku duvery nebo si postezuj mamince jak jsme na tebe tady zli ale prosim uz nas s tim neobtezuj.

A jinak 665+1 vydrz a neodchazej od poradnyho kusu skvele prace. Byla by to velka skoda.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 0:50   Citovat  

CJMonty napsal:
No koukam ye se to tady zase pekne rozjelo. Nebyla tahle diskuze puvodne o necem uplne jinym? A celkem dulezitym? Nezbyva nez podekovat Gizmimu ze si vylil srdicko a my aspon mame predstavu jak se on chudacek ublizenej citi. Osobne bych mu za to dal dalsi varovani protoze tohle uz neni normalni.

Gizmi to hodlas kazdej topic zasrat svejma kecama o nejakzm varovani? Celkem me zajimalo co se deje a jak to teda vypada ale to proste nejde aby nejaky topic tykajici se chodu klubu neobsahoval tve vylevy na tema kdko mi to dal a za co. Uz jenom za to ze tim zasiras topic o necem uplne jinym bys mel dostat dalsi. Nechapu proc si to nevyresis s dotycnym sam. Pokud mmas potrebu verejne resit sve problemy tak si zavolej na linku duvery nebo si postezuj mamince jak jsme na tebe tady zli ale prosim uz nas s tim neobtezuj.

A jinak 665+1 vydrz a neodchazej od poradnyho kusu skvele prace. Byla by to velka skoda.

prostě když založíš téma "WOKURKA" tak se to stejně zvrhne....tady to už jinak ani nejde offtopic
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 1:03   Citovat  

me by i pres to zajimalo co gizmi udelal tak spatneho ze mu kazdy nadava....nebo kazdy nadava aby nebyl za zleho?? Tak to valím bulvy
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 1:10   Citovat  

Igi napsal:
me by i pres to zajimalo co gizmi udelal tak spatneho ze mu kazdy nadava....nebo kazdy nadava aby nebyl za zleho?? Tak to valím bulvy

vytýká se mu to,že tím zasírá jiný topicy..Pravda,jeho byly uzamčeny,ale asi k tomu měl někdo důvod..Pokud to Gizmimu není jasné,at si to s dotyčným vyřídí osobně-v ústraní.. zzzzzzz
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 1:12   Citovat  

spoon napsal:
vytýká se mu to,že tím zasírá jiný topicy..Pravda,jeho byly uzamčeny,ale asi k tomu měl někdo důvod..Pokud to Gizmimu není jasné,at si to s dotyčným vyřídí osobně-v ústraní.. zzzzzzz

důvod byl dán uazavřelo se příměří do ponděli kdy bude zasedaní rady tam se vše pořeší vyjadří a topici se odemknou aspoň tak jsem to pochopil pokud se neodemknou tak pak muže takhle vivádět to sním budu souhlasit to mi hlava nebere
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 2:07   Citovat  

vetsina z vas vi uplne kulovy o tom co gizmi vs ostatni a hlavne ze to tady komentujete Tak to valím bulvy

nerikam ze ja vim vsechno ale urcite vic nez vy a presto si to nedovolim komentovat kdezto vy vite ho*no a kecate to je tady velkej problem

tim se nechci nikoho dotknout ale lidi budte soudny nikomu nelezte do pr*ele ani nikoho nepomlouvejte kdyz ho neznate meetallll Honda

PS:klidne me sezerte
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 3:02   Citovat  

no ty voe.....moc jsem teda spory na hc nesledoval ale uz asi neni zadny tema kde by se to nehadalo.....
ZE VAS TO VSECHNY BAVI to snad ne ZA CHVILI SE BUDU SNAD STYDET ZE MAM HONDU A CHODIM NA FORUM HC
fakt vas nechapu (mysleno aktery vsech rozbroju) vzdycky jsem byl hrdej na to jak je forum skvely,ze hondari jsou super lidi,ale ted si to tady nezada ani se srackama z tuning fora to mi hlava nebere
:mravenec: chlapi zamyslete se nad tim a dejte pokoj!!!

jinak vam zvednu ceny dovozu a doplatite na to vsichni Mrk
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 9:29   Citovat  

ja bych rad pomohl, ale pro druhou cast, protoze php a tak vubec nerozumim Úsměv
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 9:37   Citovat  

kaccerr napsal:

pořádnej výtlem Jsi boží fakt. Jen na okraj. Členem jsem skoro 2 roky, nesmíš si plést datum registrace do fóra s registrací do klubu OK Ale uznávám, i tak je to málo Se stydím No co se dá dělat, bude se to jen zlepšovat Velmi šťastný papa
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 10:14   Citovat  

Ani to všechno nebudu číst, ale není to hezkej pohled... Myslel jsem, že jsme klub, kterej nás SPOJUJE a ono to vypadá někdy spíš naopak. Nechci se zastávat žádné strany, ale tvrdím, že si vážím lidí, kteří se o klub jakkoliv starají. Už jsme příliš velikej klub na to, aby se všichni znali a názory se budou různit čím dál víc a holt se lidi nikdy neshodnou - je to jako v politice, vždycky budou levičáci a pravičáci a oba věří tomu svému, tak se s tím naučte žít. Přesto všechno mi připadalo, že právě to jedno nás spojuje přes všechno - že tu jsou lidi mladí, staří, inženýři, dělníci, technaři, metalisti a bůhví jakéhokoliv vyznání nebo přesvědčení a dokázali najít společnou řeč. Už právě asi přestává jít o Honda ....
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 11:38   Citovat  

myslim si ze kdyz se ti stejni lide co se tady na krev hadaji potkaji na srazu osobne a bez toho ze by vedeli kdo je kdo najednou zjisti ze si vlastne rozumi pořádnej výtlem
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 12:00   Citovat  

Tak to valím bulvy

jsem člověk, kterymu sebrali nadšení, motivaci a veškerou energii dál tvořit. ta byla vyčerpana na vyvracení pomluv, nesmyslu a gradujích do hádek.
nic jinyho v tom nehledat. Nedovedu už oddělit špatnou náladu a dovolim si říct i znechucení. Převážilo to mnohonásobně veškery pozitiva...

tudy shrnutí ohledně gizmyho (nechci se dale tomu věnovat. prosim, ber to na vědomí)

1 - vulgarismy v názvu tématu (o vnitřku ani nebudu mluvit)
2 - publikace soukromy koresponence. dusledek nemyslu, ktery omyla stale dokola a s tim svázana celkem závažná věc, co se tykala mě a byla absolutně lež. kde mi ruply nervy a po icq v soukromy korespondci jsem si zanadaval. Samotný zkopírovaní je vytržený z kontextu s učelem poškodit mě. Dál už se k tomu vyjadřovat nechci a nebudu. (poz. toto už jsem psal Xkrát, ale někteří se stále ptají na to samé). A otazka vyresetování a vynulování varování- rozhodně nejsem proti ba naopak, ale promintě, takovyhle zpusobem se toho dožadovat ? KO Tenhle topic rozhodně nevzniknul, aby mne nekdo litoval - právě takovyhle výpady jsou pro mne do nebevolající KO a nevidim v nich vůbec nic pozitivního.

tudy ohledně fora

věřte, že cely forum a vše kolem IT jsem dělal pro hondu a celou tuhle komunitu založenou na dobrých vztazích - ne na zakonech a strikních pravidlech. nedělal jsem to pro sebe - zadna nadrazenost či cokoli jiného, jak píše Reno. Ona tahle problematika je dosti složita. Pokud bude tvořit někdo pravidla, opravnění, funkce, tak vždy bude mít někdo vyšší roli. Smutný je, že má někdo dojem o přenosu těhle systémových pravidel i do našich mezilidských vztahů. S tim vůbec nesouhlasim a dle myho to tak neni. Pokud má konkretní člověk dojem, staví se do něj dle mýho sám popř s tim nic nedělá a je sám za to zodpovědnej, neměl by házet vinu na druhyho. Možná čeká např ode mě, od rady, moderatorů ? To by mohl byt ten omyl...

a tudy proč takovyhle řešení s předánim celýho chodu pifko celý fórum a veškerý vysledky mojí práce jsem daroval H-C = darovací smlouva. Možná to byla chyba, možná ne, záleží z jaký strany se na to člověk zpětně kouká. H-C tvoří zlomek celýho hondího fora, ale je s nim systémově dosti provázané. Mluvim například o databazi uživatelů, členu, nastavení vetší části funkcionalit a oprávnění i přesto, že H-C tvoří jen zlomek fóra (zde možná ta chyba). Dále je tam pomerně velká právní provázanost bez který to nejspíše nejde atd atd. Nemluvě o části spojeném s hostingem. Možná by nebylo špatný se o tom celym rozepsat. Jestliže naberu o vikendu sily, udělam to...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledá se, kdo prevezme otěže za forum.honda-club.cz
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina