Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problem s evidencí
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 22:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Si písni do Hondy, jinak to prodáš nějakým vocasovi a dopadneš jako Adiss... I když kdoví co v tom časem bude,že... Velmi šťastný
prodávat nehodlám a už cca za měsíc dva tam bude B18C4 HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krusty je teď offline  krusty
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 22:27   Citovat  

no nevim jak nedko muze udelat chybu mezi M1 a N1 Velmi šťastný to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 22:29   Citovat  

prelude2.0i napsal:
ale ten typek uz to nechce vubec resit ten chce prachy tak nema smysl cokoliv delat

no pokud chce jedine prachy tam mu nic endavej kdyz snim neni mozna dohoda. a pokud mas snim nejake spravy emaily atd tak si to uloz at mas aspon v ruce to ze snim nebylo domluvy. i ulozene spravy me kolikrat vytahli z bryndy i kdyz nebyli ulozene schvalne:D :twisted:
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 22:31   Citovat  

poslete mi nedko pls odkaz na tu historku se skritkem rad bych si to procetl nemuzu to nejak najit jeslti to tu vubec je:D
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 22:34   Citovat  

krusty napsal:
poslete mi nedko pls odkaz na tu historku se skritkem rad bych si to procetl nemuzu to nejak najit jeslti to tu vubec je:D

Předchozí str. příspěvek Buchťáka.

Osobně si myslím, že věta "nejde předělat" tam být nemusela, protože jaksi "neznalost zákona neomlouvá" a fakt není má povinnost myslet za kupce... To,že koupil něco s nějakým úmyslem, je jeho problém... Upozorněn byl a věděl o tom.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Adiss je teď offline  Adiss
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 0:45   Citovat  

tak už jsem doma.. Mrk stryptýz nedopadl.. ale lapli mě poliši ve vesnici .. bral sem kamion asi v kilu přes zebru.. ale oni zrovna měli zastaveny auto tak se na mě jen podivali tak sem jel dál.. a asi za 10 km mě vzali.. bez pokuty bez debat.. šuk šuk aspoň že na tohle jsem měl dnes štěstí. každopádně mam prodejní smlouvu staženou z netu.. a je tam těch keců že auto odpovídá stáří a že si ho prohlídly a že VIN souhlasí.. atd.. ale vo motoru ani píp Mrk tak nevim
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 2:42   Citovat  

Adiss napsal:
tak už jsem doma.. Mrk stryptýz nedopadl.. ale lapli mě poliši ve vesnici .. bral sem kamion asi v kilu přes zebru.. ale oni zrovna měli zastaveny auto tak se na mě jen podivali tak sem jel dál.. a asi za 10 km mě vzali.. bez pokuty bez debat.. šuk šuk aspoň že na tohle jsem měl dnes štěstí. každopádně mam prodejní smlouvu staženou z netu.. a je tam těch keců že auto odpovídá stáří a že si ho prohlídly a že VIN souhlasí.. atd.. ale vo motoru ani píp Mrk tak nevim
no tak bych na nej hodil parek dokud nevychladne kdyz s nim neni rec jak pises.ani acka ti nevratej prachy i kdyz to to tvrdej ze do mesice muzes vratit ato do mesice bez udani duvodu.dneska lidi nevysoudej ani miliony o ktery prisly natoz par modraku za ojetinu.je toho porad plna televize HaHaaa

ty si evidenckou prosel a musely si ten typ vyfotit!a takhle by soud postupoval az by dosel tam kde je chyba a pak by padaly hlavy Cool si myslim.nejdriv ti musej dokazat ze si to udelal ty a ze si menil motor atd.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 6:00   Citovat  

ty se mi zdáš,fňukáš ale evidentně to řešit nechceš.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 10:46   Citovat  

Presne jak jednou rikala Mystic, lidi nemaj rucicky, nozicky ani hubu a dokud za ne nekdo vec nezacne resit a nevyresi, tak se toho nedockaj a s*e*r*o*u na to
Zatim jsme tu nevideli jakou mas smlouvu, zadny papiry z evidencky a technicky, ani kopii technicaku. To se pak tezky tu nejak pomoc. DOcela pochybuju, ze jsi volal do ty Hondy aby ses dozvedel dalsi kousek do tvoji skladacky.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 10:57   Citovat  

bordel: Krom toho nepise ani co ma za typ motoru v TP a co je skutecnost. To je potom tezky radit, i kdyz tady neni ani chut situaci nejak resit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 17:43   Citovat  

kluci ja byl v práci.. a jak říkám mam od toho auta pouze kupní smlouvu a nejaky papiry z bazaru.. a řešit to rozhodně chci a řeším to. dnes jsem volal do bazaru at me pošlou veškerý dokumenty od toho auta a info z STK atd. protože u nich to při dovozu prošlo. a já kod co je na motoru nevím nikdy jsem ho nevidel.. vím jen ten co je v papirech z bazaru
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 5:30   Citovat  

tak pán už je ochotný spolupracovat.. ale je problém v tom že už na evidenci byl a oni mají asi zaznamenaný že je tam špatně to číslo.. ted už nemuže jit na jinou evidenci do jiného okresu třeba?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 5:52   Citovat  

Adiss napsal:
tak pán už je ochotný spolupracovat.. ale je problém v tom že už na evidenci byl a oni mají asi zaznamenaný že je tam špatně to číslo.. ted už nemuže jit na jinou evidenci do jiného okresu třeba?
nemuze.vsude jim to vyskoci a neprojde Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 5:53   Citovat  

Adiss napsal:
nemuze.vsude jim to vyskoci a neprojde Smutný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 5:57   Citovat  

prosimte ZJISTI .... co tam ma byt za motor a co tam je za motor . je dost pravdepodobny ze ty motory budou k nerozeznani , sezenes nekoho kdo ma raznice .... font "HONDA" a vse bude ok .... hlavne ze jsem to psal uplne nazacatku
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problem s evidencí
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina