Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co koupit za auto
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4

Co byste koupili?
Ford Focus ST170 (2003) - 173 PS
28%
 28%  [ 14 ]
Honda Civic 1.8VTi (1998) - 169 PS
71%
 71%  [ 35 ]
Hlasovalo : 49
Celkem hlasů : 49

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 13:12   Citovat  

Robik napsal:
Klidně navhrhni i jiné auto ale musí plňovat podmínky 4 nebo 5d., 2000+ rv., živý motor, cena max 140t.

tak zas pokud potřebuješ i nějakou užitnou hodnotu tak to VTíčko není zas tak špatnej nápad...nebo Aerodeck Vti..to je peklo...mrtě místa, je to ještě relativne novější auto, a docela ot i jede...třeba Cybermarty co má to je dobrý..moc dobrý Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 13:24   Citovat  

dělal se 5dv Accord 99-02 s 2.3i motorem ??? ... tomu bych rozuměl OK sice "jen" 154 koníků, ale obsah a jízdní vlastnosti Civicem nenahradíš Velmi šťastný
   Návrat  
cednicek je teď offline  cednicek
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 14:19   Citovat  

abych vysvetlil, proc je to tak dlouhy: taky jsem uvazoval o vymene za novejsi a vykonejsi vuz a mel jsem podobny vyber (focus, BMW 3 nebo 1, civic , accord) i kdyz jsem nic nevybral nakonec.

Ja pridam svou zkusenost s focusem - je to firemni a jezdim tim vyhradne po Praze po centru, kde, jak znamo, je to sama kostka, dira, nerovnosti, koleje a tak vubec. Pro upresneni, jedna se o 1.6ku benzin na seriovejch 14". Ten podvozek auto vodi naprosto brilantne a jizda je vcelku pohodlna, rizeni velice citelny, odpor supr - v kazdy chvili presne vim, jak mam kola, i kdyz zrovna jedu rychleji pres sadu ruznych nerovnosti (napr. odbocovani vlevo pres koleje na rozbitejch kostkach) tak to auto nekdy az neuveritelne drzi smer. Na sjezdu napr. z hlavkova mostu na malou stranu (sjezd-otocka o 270 stupnu z kopce) muzu malymi pohyby volantu docilit, aby piskaly gumy nebo nepiskaly a nemam sebemensi strach, ze to udela neco co necekam a to aniz bych vyrazne slapal na plyn. Pro srovnani s mojim civicem 6G 3D D15Z6 na tvrdsim podvozku koni a goodyearama 15" - pod plynem bych to projel asi rychlejch, ale takhle si s tim hrat si nedovolim, predevsim proto, ze se to blbe utrhava a kdyz uz se to utrhe, tak ne moc mile a ten cit ve volantu je proti focusu temer nula. taky mi to pres nerovnosti dost odskakuje a mlati, takze ve finale by mi asi focus ujel na rozbity silnici. Dalsi plus focusu jsou brzdy - silnejsi nez honda, ale nastup nekdy moc strmej.
A ted minusy (stale srovnavam se svou hondici):
ta 1.6ka vubec nejede, ale ST asi pojede Úsměv
vyhled - desne mi stve A sloupek pri vyhledu vpred, leccos se za nej schova.
posez - neco jako ve felicii, desne vysoko a ne uplne pohodlne. co fakt nechapu - kdyz se hybe sedakem nahoru a dolu, operadlo drzi, tzn. pri nekterych polohach mezi sedakem a operadlem vznikne mezera, kde klidne propadne mobil dozadu.
zavady jsou na aute bezny, zatim nic vaznyho (unika kapalina ze serva, vrze ulozeni tlumicu.
razeni - nekdy nejde zpatecka na poprve, celkove je to gumovejci nez honda - ST ma 6ku, tak asi i jinou prevodovku..
spotreba - po meste 11-12 - na 1.6ku slusny Úsměv (ale fakt tomu davat nazrat, protoze jezdim svizneji a neco z toho chciplyho motoru vyndat znamena fakt mu davat za usi.)

ST170 bude mit urcite tvrdsi podvozek, ale tim to bude lepsi na okresky a co jsem cetl, ma to taky nejaky "VTEC"

1.8Vti je asi fajn motor, ale me vzhled anglana moc nebere, navic ten rok vyroby..

BMW bych nebral, pokud to ma bych auto na vsechno, prece jenom led a snih byvaji previti co se tyce zadniho nahonu Mrk nemyslim ze by se to nedalo uridit, ale prazdny do kopce na ledu dojede min nez predeokolka bych rekl.

co se tyce cena/vykon (vykon myslim tim i to, co vsechno to auto umoznuje pri jeho uzivani) tak je dle meho soudu ST170 jedna z nejlepsich variant - uz jen kdyz to vezmes vylucovaci metodou - koncern ne, francie, italie nebrat, korea nic, japonsko blbej vyber na ty parametry krom hondy, bmw, mercedes drahy a se zadkem, opel silenost, anglie nesmysl, skandinavie asi blbost.
bohuzel 7G type-R je a moc penez oproti tomuhle fordu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 15:07   Citovat  

cocks napsal:
tak zas pokud potřebuješ i nějakou užitnou hodnotu tak to VTíčko není zas tak špatnej nápad...nebo Aerodeck Vti..to je peklo...mrtě místa, je to ještě relativne novější auto, a docela ot i jede...třeba Cybermarty co má to je dobrý..moc dobrý Úsměv

No jo, asi by to chtělo se v nějakém svést Úsměv Nebude ted někdy někdo v okolí Chodova?

Cednicek: díky za objektivitu...no tím koncem si to ohodnotil velice dobře...Japonsko žádný výběr (kdyby alespon ty "francouzské" Primery do 2002 něco stály ale ono právý Nissan byla podle mě jen ta GT verze), Mazda prach a bída a jediná varianta byla Corolla TS Sport ale ta se pořád pohybuje kolem 160 a více.

A ještě k tomu Focusu, ST má jinou převodovku a je k nesehnání Velmi šťastný
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 16:09   Citovat  

Jen nástřel: a co Mazda 6 ? třeba taková jak jsou na tom Mazdy technicky netuším, jen mi přijde škoda opouštět japonsko, i když oproti fordu je to těžkej family wagen Velmi šťastný ale 122 kW snad nebude uplně mrtvý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 16:12   Citovat  

area07 napsal:
Jen nástřel: a co Mazda 6 ? třeba taková jak jsou na tom Mazdy technicky netuším, jen mi přijde škoda opouštět japonsko, i když oproti fordu je to těžkej family wagen Velmi šťastný ale 122 kW snad nebude uplně mrtvý

Já na ní taky koukal, zkoušel a oproti Hondě to není ono (převodovka, řízení - nějak mi to nesedlo)... Proto jsem vzal radši Accorda.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 17:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Já na ní taky koukal, zkoušel a oproti Hondě to není ono (převodovka, řízení - nějak mi to nesedlo)... Proto jsem vzal radši Accorda.

Taky jsem o ni uvazoval, spolecne s Toyotou Avensis a trosinku Opelem Vectrou kombi..a vyhral Acco Velmi šťastný ). Prijde mi vzhledove zastarala, ale hlavne straslive papirova (materialy, zpracovani, odhlucneni, ..), nehlede na uzitnou hodnotu. Plus volba motoru. Navic jsem chtel co nejnovejsi auto, tak jsem uz skoro uvazoval i o jeji soucasne generaci, nechtelo se mi do toho ale vrazet ani tolik penez. Stejne tak jako do Acco 8G, kde to je s kufrem u Toureru uz uplne o nicem. Ale nova Mazda 6 kombi po FL, to uz je zradlo.. je to dobrý
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 17:06   Citovat  

Co se tyka ty Mazdy 6, mel ji kamos asi rok, zralo mu to ve meste cca 12 pri lehky noze, 11 dalka, kdyz si trosku slapal ve meste tak 14-15. Mel dcla problem se spotrebou oleje, najeto asi 160tkm a dolejval skoro litr na 1000 to snad ne Jinak vykonove proti mymu VTI, rozjezd mi ujel diky ESP, ale okamzite sem ho dojel a ujizdel mu. V zime skoro nic nevyjel, parkrat sem ho s VTI i tahal šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 19:33   Citovat  

Spyda a jaký to měl motor? Taky tu 2.3?
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 20:15   Citovat  

kamol napsal:
ale zrejme asi nic moc ochrana

Já si naopak myslím, že Honda má hodně dobrou antikorozní ochranu. To že kvetou zadní lemy není špatnou antikorozní ochranou, ale špatným konstrukčním řešením a špatnou údržbou.
A jestli má nebo nemá pozink není důležitý. Pozink není zárukou nereznoucí kastle.
Třeba zrovna takový Focus navzdory pozinkované kastli rezne až moc. Už jsem viděl hodně Focusů s vykvetlými spodky dveří. Kde asi soudruzi ve Fordu udělali chybu.....
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 20:49   Citovat  

Petr 78 napsal:
Já si naopak myslím, že Honda má hodně dobrou antikorozní ochranu. To že kvetou zadní lemy není špatnou antikorozní ochranou, ale špatným konstrukčním řešením a špatnou údržbou.
A jestli má nebo nemá pozink není důležitý. Pozink není zárukou nereznoucí kastle.
Třeba zrovna takový Focus navzdory pozinkované kastli rezne až moc. Už jsem viděl hodně Focusů s vykvetlými spodky dveří. Kde asi soudruzi ve Fordu udělali chybu.....
no kdyby si na aute lidi cas od casu nechali vystrikat komplet vsechny dutiny a ne jen spodek tak si myslim ze by to nezrezlo jen tak, ale kazdej na to prdi a pak tady pomlouvaj ze to hnije
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 20:55   Citovat  

Brnďa napsal:
no kdyby si na aute lidi cas od casu nechali vystrikat komplet vsechny dutiny a ne jen spodek tak si myslim ze by to nezrezlo jen tak, ale kazdej na to prdi a pak tady pomlouvaj ze to hnije

Jo přesně tak. Stačilo by pár drobných úprav (zvládnutelných doma) a Hondy by byly nerezavějící auta i bez pozinku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 20:57   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jo přesně tak. Stačilo by pár drobných úprav (zvládnutelných doma) a Hondy by byly nerezavějící auta i bez pozinku.
kdys sem sundal prahy u legenda a videl jak je to vevnitr suchy a rozky uhnily, nikde zadnej vosk tak se fakt neni cemu divit Smutný
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 21:56   Citovat  

Robik napsal:
Spyda a jaký to měl motor? Taky tu 2.3?

jj presne 2.3i 122kw
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2010 , 23:13   Citovat  

Tak auto koupeno, nakonec to není Ani Focus ani Anglán, ale Corolla TS (191koní základ) a jede nádherně Je to tam.

Jinak Focus ST jsem si vyzkoušel, krásně tahá už od 2500 prakticky do 7000, ale je pravda že u Corolly kdy se od 6000 do 8000 změní časování to prostě nejde porovnat...jsem rád že jsem zůstal u Japonců. meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 18:07   Citovat  

Sice nechápu proč mi někdo smazal moje nové auto z H-dnes a Hengesovi mx5 ne ale asi zřejmě tu na každého platí jiný metr..jak je na tomto foru už celkem běžné, tak alespon Vám ukáže foto mojeho nového auta tu..vím že to není Honda ale tak u Japonců jsem získal a Honda bohužel nic podobného v této cenové relaci nenebízí Smutný

ll.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ll.jpg, 555.98 kB

kk.jpg

kk.jpg, 1.37 MB

pp.jpg

pp.jpg, 1.1 MB
   Návrat  
migi01 je teď offline  migi01
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 20:09   Citovat  

Mám na Vás Honda prosbu, chtěl bych poradit s civicem, asi nejvíc s motorizací a úplně nejvíc cenou. Uvědomuji si že vymazlený kousek může mít obrovskou cenu, ale pokud bych se držel běžných, popř decentně upravených vozů.

Seženu rok 96-97 s rozumným motorem za 50t?

Ten ročník protože jedinnou podmínkou je 2x airbag (časem to zdědí moje milá a nechci jí vidět v autě bez airbagu) a pochopil jsem že airbagy má až 6G. Motor mám načteno že nejlepší se jeví 1,5 VTEC 84kW. Ale tím že se jeví nejlépe asi půjde cena nahoru že? Jsou i tedy jiné "rozumné motory" (rozumným myslím něco trošku svižného s normální spotřebou)

p.s. je cena 50t za vůz s 260t a původním motorem i převodovkou hodně nebo je to cena rozumná???? Tak to koukám!

Všem moc děkuji za případné tipy, rád bych se stal členem klubu s hondou civic, ale potřebuju poradit s cenou a motorem Cooo??? Cooo??? Cooo???
   Návrat  
badboyM je teď offline  badboyM
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 21:40   Citovat  

A skoro téma pro mě... šel jsem z focuse do civica 8g. Měl sem focuse 1.8 16V. Fakt hustej podvozek - s pořádnýma gumama se člověk vyblbne i na vodě. Interier neni tak uchcávací jako u hondy , ale je celkem příjemnej a na svojí dobu určitě hezounkej . Obrovskej problém vidim v použitých materiálech . cca po 130tis km začne vše vrzat , rachtat a chroupat. Celý interiér reaguje na povrch po kterém jedete - jakoukoliv nerovnost slyšíte v palubovce , ve dveřích a snad na všech plastech. Přitom podvozek funguje perfektně dál. Hodně se to projevilo i po zapojení výkonného audia - to sem normálně pos..... a chtěl sem sub a repro vyhodit. A teorie , že to drnčení přeřvu neprošla. Bezva je že i po 170 tis funguje vše jak má a auto je pouze hlučnější. Dál sem měl problém s korozí . Všechny dveře a hlavne ty od kufru hezky od spodní hrany hnijou. Prej to byl problém do roku 2000 ale stejně to člověk najde na každym kousku. Hustý je , že sem neviděl nikdy focuse s orezlejma lemama , který trpí určitě víc než dveře. Jak říkam focus nezklame , ale taky nenadchne .
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 21:43   Citovat  

migi01 napsal:
Mám na Vás Honda prosbu, chtěl bych poradit s civicem, asi nejvíc s motorizací a úplně nejvíc cenou. Uvědomuji si že vymazlený kousek může mít obrovskou cenu, ale pokud bych se držel běžných, popř decentně upravených vozů.

Ten ročník protože jedinnou podmínkou je 2x airbag (časem to zdědí moje milá a nechci jí vidět v autě bez airbagu) a pochopil jsem že airbagy má až 6G. Motor mám načteno že nejlepší se jeví 1,5 VTEC 84kW. Ale tím že se jeví nejlépe asi půjde cena nahoru že? Jsou i tedy jiné "rozumné motory" (rozumným myslím něco trošku svižného s normální spotřebou)

p.s. je cena 50t za vůz s 260t a původním motorem i převodovkou hodně nebo je to cena rozumná???? Tak to koukám!

Všem moc děkuji za případné tipy, rád bych se stal členem klubu s hondou civic, ale potřebuju poradit s cenou a motorem Cooo??? Cooo??? Cooo???

Vtec E v tomhle roce a s mín koilometrama seženeš!
Dobrá volba OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 21:55   Citovat  

badboyM napsal:
A skoro téma pro mě... šel jsem z focuse do civica 8g. Měl sem focuse 1.8 16V. Fakt hustej podvozek - s pořádnýma gumama se člověk vyblbne i na vodě. Interier neni tak uchcávací jako u hondy , ale je celkem příjemnej a na svojí dobu určitě hezounkej . Obrovskej problém vidim v použitých materiálech . cca po 130tis km začne vše vrzat , rachtat a chroupat. Celý interiér reaguje na povrch po kterém jedete - jakoukoliv nerovnost slyšíte v palubovce , ve dveřích a snad na všech plastech. Přitom podvozek funguje perfektně dál. Hodně se to projevilo i po zapojení výkonného audia - to sem normálně pos..... a chtěl sem sub a repro vyhodit. A teorie , že to drnčení přeřvu neprošla. Bezva je že i po 170 tis funguje vše jak má a auto je pouze hlučnější. Dál sem měl problém s korozí . Všechny dveře a hlavne ty od kufru hezky od spodní hrany hnijou. Prej to byl problém do roku 2000 ale stejně to člověk najde na každym kousku. Hustý je , že sem neviděl nikdy focuse s orezlejma lemama , který trpí určitě víc než dveře. Jak říkam focus nezklame , ale taky nenadchne .

Je pravda že ten interiér je minimálně v těch Focusech fakt hodně rozvrzaný ale zase ten motor v ST je fakt hodně povedený...ale jak se říká, Japonec na konec, takže jsem nakonec zakotvil zase u Japonců Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 22:11   Citovat  

Ja se k fordu někdy vrátim - až se uklidnim a bude mi tak 45 a budu jezdit 90 Km/h . A od auta nebudu čekat nic víc než že mě odveze. Jinak emoce podporuje pouze ten podvozek a výkonnej motor u ST verzí za nemalej příplatek.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 22:20   Citovat  

badboyM napsal:
Ja se k fordu někdy vrátim - až se uklidnim a bude mi tak 45 a budu jezdit 90 Km/h . A od auta nebudu čekat nic víc než že mě odveze. Jinak emoce podporuje pouze ten podvozek a výkonnej motor u ST verzí za nemalej příplatek.
fuj, toto vyslovit na honda foru, k fordu se vratim, to rikej na ford clubu Úsměv)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 22:23   Citovat  

Sem napsal až se uklidnim - v současný době nepředpokládam že se někdy vůbec uklidnim a že budu jezdit 90 - to se taky asi nestane. Mam hondu 14 dní tak teprve objevuju Tak to koukám! chvála přijde později .
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 22:36   Citovat  

migi01 napsal:

v C6G je na výběr 1.4, 1.5, 1.6, 1.8. cenově budou nejlevnější a nejhojnější ty 1.4. Pokud není úplný limit co nejnižší cena, poohlížel bych se po 1.5 jak už v 3,4,nebo 5D, to už záleží na kupujícím co vybere. určitě to je povedený motor s dostatkem výkonu a spotřebou do 6l normální jízdou. r.v. 1996-1997 se určitě dá sehnat i s menším nájezdem než 260 000,-, ale cena může být i odpovídající těm 50 000,-. jde o kus, v jakém je stavu, zda byl garážovaný a ježděný v zimě atd. (lepší vědět že mám najeto cca 200tis, než mít stočený tacho s lákavýmmí 140tisíci a reálným nájezdem třeba i 300tis km) auta s D15Z6 se pohybují v rozmezí 35-100 000... teď už jen hledat a správně vybrat přátele Úsměv
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 22:40  Naposledy upravil shaman dne 19.9.2010 , 8:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Robik napsal:
Sice nechápu proč mi někdo smazal moje nové auto z H-dnes a Hengesovi mx5 ne ale asi zřejmě tu na každého platí jiný metr..jak je na tomto foru už celkem běžné, tak alespon Vám ukáže foto mojeho nového auta tu..vím že to není Honda ale tak u Japonců jsem získal a Honda bohužel nic podobného v této cenové relaci nenebízí Smutný

koukám že jsi z Jižního města... mám kámoše co má taky corollu t sport Úsměv tvoje vypadá pěkně akorát je moc nenápadná... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 23:41   Citovat  

No vždyť o to jde, ještě si dám dozadu nálepku 1.4 Velmi šťastný

Ta jeho je taky pěkná...ok no pokud to neva dej mi na něj kontakt, rád bych chtěl porovnat jak jede ta jeho, at vím jestli ta má je motorově ok. přátele
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 0:08   Citovat  

Robik: gratuluju, pekny vuz, na svete nejsou jenom Hondy a clovek by nemel byt fanatik.
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 0:46   Citovat  

Bully napsal:
Robik: gratuluju, pekny vuz, na svete nejsou jenom Hondy a clovek by nemel byt fanatik.

Jak píše Bully....
Taky sem celou dobu chtěl zůstat u hondy,ale po crx sem si koupil bmw E36 328i a prostě je to jiná liga.....
Dokud si člověk nevyzkouší x desítek aut,aby mohl porovnávat,tak každej zůstane u té své značky,protože nepozná lepší.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 7:41   Citovat  

Bully napsal:

Díky! Vidím že se tu stále ještě najdou i rozumní lidé. je to dobrý
   Návrat  
migi01 je teď offline  migi01
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 10:37   Citovat  

gear napsal:
v C6G je na výběr 1.4, 1.5, 1.6, 1.8. cenově budou nejlevnější a nejhojnější ty 1.4. Pokud není úplný limit co nejnižší cena, poohlížel bych se po 1.5 jak už v 3,4,nebo 5D, to už záleží na kupujícím co vybere. určitě to je povedený motor s dostatkem výkonu a spotřebou do 6l normální jízdou. r.v. 1996-1997 se určitě dá sehnat i s menším nájezdem než 260 000,-, ale cena může být i odpovídající těm 50 000,-. jde o kus, v jakém je stavu, zda byl garážovaný a ježděný v zimě atd. (lepší vědět že mám najeto cca 200tis, než mít stočený tacho s lákavýmmí 140tisíci a reálným nájezdem třeba i 300tis km) auta s D15Z6 se pohybují v rozmezí 35-100 000... teď už jen hledat a správně vybrat přátele Úsměv

právě nevím jakou má životnost motor VTEC většina obyč benzínů by byla pomalu na kraji životnosti pokud se k nim nechovali hodně dobře... Taky jsem se dozvěděl že to baští cca 0,5l oleje na 1000km, ale údajně to je normální... Sakrys nevite o nějakém rozumném servisákovi co dělá hodny, je z Ostravy a udělal si se mnou výlet za odvoz a flašku? přátele Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co koupit za auto
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina