Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kastle vs. Mozek
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Merhule je teď offline  Merhule
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 20:24   Citovat  

Podarilo se mi me auto dat kompletne do kupy, jak po motorove strance, tak po podvozku (Civic 1,5 sedan, r.v.1993). Nyni jsem chtel pokracovat s tim, ze opravim pomale kastli a necham ji nastrikat. Problemy s kastli: rezavejici blatniky, lehke promackliny na dverich a nejvetsi problem je uhnily lem, ktery drzi zadni naraznik (momentalne ho drzi dva vruty do dreva to snad ne )a neni nahradnim dilem, takze sehnat nekde 2 zadni blatniky, ktere jsou naprosto OK. Navic aby toho nebylo malo, tak auto bylo v minulosti jednou bourano a zarazeno opet do provozu, takze podbehy, ktere tam chybely nepasuji presne.

Bylo mi doporuceno, abych uz do auta neinvestoval, protoze bych do nej musel nainvestovat temer 50 tisic a na hodnote by mu to stejne nepridalo. Poradte mi, nebo nejlepe mi dejte nejakou osobni konzultaci po prozkoumani vozu, zda-li maji vsechny tyto opravy jeste smysl.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 21:08   Citovat  

Asi bych se rozhodoval podle toho,co s ním dál zamýšlím a jak dlouho si ho chci nechat.. Cooo??? P

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 21:22   Citovat  

Pokud tomu autu chybí kdokonalosti už jenom kastle, tak do toho jdi. Ikdyž karosářské opravy jsou nejdražší.
Až bude kastle v cajku, budeš mít prakticky nový auto, který tě bude bez investic vozit dalších min. 5 let. S tím že náhradní díly na to jsou za pusu - takže celkový provoz za hodně málo. A budeš se moci na to auto spolehnout.
To všechno za předpokladu, že to auto chceš užívat min. další 2-3 roky. Pokud uvažuješ o prodeji do roka, tak se na to vykašli a prodej to tak jak to je. Investice do opravy by se ti opravdu nevrátily ani z poloviny.

Já co jsem si teď pořídil C4G, tak do nej teď taky investuju peníze za díly, kde se mi něco nezdá. Chci to auto dát hned na začátku do perfektního stavu a pak jezdit min. 4 roky bez starostí.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 21:27   Citovat  

Ja jsem prave dal dohromady podvozek a motor (no ja, spis mechanik). Auto bylo v katastrofalnim stavu, ale oblibil sem si ho a chtel sem ho spravit az do dneska. Dnes vlastne premyslim, jestli to ma cenu. Zitra hodim fotky, aby ste meli lepsi obraz

david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 21:35   Citovat  

cau, jinak myslim si, ze je to o tom, jak pise kolega a to na jak dlouhou dobu si chces auto ponechat, ale pokud to ma byt na mene jak 5 let, tak nema cenu neco spravovat a podle me se neda v dnesni dobe planovat, ze si necham auto 5 let (pokud neni novy). navic u drogy jako je honda, kdy chce kazdej stale vice vykonu, jinak mam slibenou jizdu, kdy bude Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 22:03   Citovat  

david.hammer napsal:
cau, jinak myslim si, ze je to o tom, jak pise kolega a to na jak dlouhou dobu si chces auto ponechat, ale pokud to ma byt na mene jak 5 let, tak nema cenu neco spravovat a podle me se neda v dnesni dobe planovat, ze si necham auto 5 let (pokud neni novy). navic u drogy jako je honda, kdy chce kazdej stale vice vykonu, jinak mam slibenou jizdu, kdy bude Mrk

Napis, ja si udelam cas a jedem Velmi šťastný

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 23:07   Citovat  

fakt nejsou lemy, ktery by se tam dali koupit a navarit? Jestli si to auto chces nechat, tak jdi do opravy.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 6:05   Citovat  

Coze nejsou zadní lemy na Civic sedan páté generace? No to jsou. Podběh ne ale vrchní lem ano.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 12:37   Citovat  

Kmóďa napsal:
Coze nejsou zadní lemy na Civic sedan páté generace? No to jsou. Podběh ne ale vrchní lem ano.

A podběh si šikovnej klempíř buď udělá z kusu plechu nebo použije a upraví podběh pro jiné auto. Ťřeba mýmu kámošovi na Nisan Primera použil klempíř podběh na Opel Vectra a ani ho prý nemusel moc upravovat.
Jde jenom o to sehnat šikovného a ochotného klempíře.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 14:10   Citovat  

Petr 78 napsal:
A podběh si šikovnej klempíř buď udělá z kusu plechu nebo použije a upraví podběh pro jiné auto. Ťřeba mýmu kámošovi na Nisan Primera použil klempíř podběh na Opel Vectra a ani ho prý nemusel moc upravovat.
Jde jenom o to sehnat šikovného a ochotného klempíře.
přesně tak prostě lem koupíš dokonce ve třech velikostech podle toho jak hodně nahoru to máš shnilé.Ten nejmenší základní který ti bude stačit asi stojí asi 700Kč

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2008 , 15:28   Citovat  

Tak tento tyden jsem byl v jednom kole, takze nebyl moc cas na to to nafotit, navic momentalne je auto trosku zasvihany od slehacky, kterou jsem z velke casti sundal z karoserie (blbej for v praci), takze tento tyden hodim foto vsech vad karoserie a zrejme se do toho pustim

zhof je teď offline  zhof
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2008 , 17:53   Citovat  

Pokud nejsi zdaleka od KV kraje mohu ti pomoci. Hondy dělám kamarádům (klempířinu) už dlouho.
Nemusí se kupovat ani lemy, jsem schopen vyrobit jakýkoli lem, na jakékoliv auto, vč. jiných dílů.
Pokud by si měl zájem ozvi se na e-mail, mohu zaslat foto prací. Jinak lem vyrobím cca za 400-500
podle potřeby na míru "zrezivění". Mohu zajistit rovnou i lakování.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kastle vs. Mozek
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina