Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje bejvalé CRX+nový majitel=smrt :-(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:07   Citovat  

Tak dnes jsem čirou náhodou narazil na fotku mého prvního CRXka, byla to moje láska, hlavně první Honda a takhle dopadla s novým majitelem. Je mi s toho hodně na nic. Bueee

IMG_0053.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0053.JPG, 737.75 kB

IMG_0045.JPG

IMG_0045.JPG, 709.13 kB

Blbeček.jpg

Blbeček.jpg, 54.73 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:20   Citovat  

to už je ale dávno ,ne ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:21   Citovat  

MalTake napsal:
to už je ale dávno ,ne ?

Jo je, ale nikdy jsem neviděl fotky, proto píšu, že jsem zrovna narazil na Fcb na ní, čirou náhodou a řikám si "sakra, moje céro"...
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:30   Citovat  

na ty dalnici, ne? to rozhodil HaHaaa no byl to hroznej trubadůr, když si vzpomenu jak mlátil tou kapotou na parkáči a ona néé a néé se zavřít, hlavně jak se chvástali jaký sou to mekánici a nebyli ani schopný promazat samičku WDčkem HaHaaa v jeho rukách to mělo horší stav než ferova šáde z getha pořádnej výtlem tenkrát mi bylo skoro do breku když sem to viděl, jak tam u mě stál a okukoval mi CRX, ale tak alespoň sem ho vylekal autostartem Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:32   Citovat  

to byla nejaka retezova nehoda ne??
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:34   Citovat  

MalTake napsal:
na ty dalnici, ne? to rozhodil HaHaaa no byl to hroznej trubadůr, když si vzpomenu jak mlátil tou kapotou na parkáči a ona néé a néé se zavřít, hlavně jak se chvástali jaký sou to mekánici a nebyli ani schopný promazat samičku WDčkem HaHaaa v jeho rukách to mělo horší stav než ferova šáde z getha pořádnej výtlem tenkrát mi bylo skoro do breku když sem to viděl, jak tam u mě stál a okukoval mi CRX, ale tak alespoň sem ho vylekal autostartem Velmi šťastný

Jojo, joudové a to se chvástal, jak se bude starat, že u něj se bude mít jak v peřince a prdičky naší babičky. HaHaaa Hop na svodidla a domrvit na poli... Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:35   Citovat  

Bitkar napsal:
to byla nejaka retezova nehoda ne??

Nn, kucí vzali CRXko na pole, autoštouch Ble
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 15:38   Citovat  

Smutný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 15:51   Citovat  

Hnus, skoda cera....

Jinak koukam, ze si tam mel dost zajimave vyresenej vyfuk Velmi šťastný
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 15:55   Citovat  

proto radši neprodávám než pak koukat na tohle Úsměv
   Návrat  
avenger2 je teď offline  avenger2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:03   Citovat  

přesně tak, nikdy jsem nepochopil proč lidi prodávají auta a pak nadávají na to jak se k nim nový majitel chová, buď to prodám a neřeším - uzavřená kapitola nebo pokud mám k autu citový vztah tak naprodávám... pokud mám jiné auto a za staré peníze v kapse tak mi to může být jedno ne? Úsměv je to jen auto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:30   Citovat  

avenger2 napsal:
přesně tak, nikdy jsem nepochopil proč lidi prodávají auta a pak nadávají na to jak se k nim nový majitel chová, buď to prodám a neřeším - uzavřená kapitola nebo pokud mám k autu citový vztah tak naprodávám... pokud mám jiné auto a za staré peníze v kapse tak mi to může být jedno ne? Úsměv je to jen auto

tak tenhle názor nesdílím...k tomu autu máš vztah tak jako tak ne ? koupil sis ho jako první auto, piplal sis ho za pár usmolenejch kaček - a že tohle bylo opravdu hezký - a pak ho teda prodáš, ale stejně ho máš v hlavě, srdci...tak pak chápu, že zabolí když vidíš co s tím ty vepřový hlavy dělaly...to je teda děs...takový auto by mělo skončit když už tak někde rozstřelený do nesmyslu jako většina..ale na poli....njn... vždyť je to "jen" auto Smutný

tohle je Honda club...ta kto pro nás přece nejsou jen auta ne ? (kdyby jo tak už bych to dávno všechno prodal pořádnej výtlem )
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:35   Citovat  

Jak pise kolega nade mnou...navic je to cero, to neni jak kdyz se vyseka novej Seat, tech se jeste udelaj tisice, cer uz jen ubyva :/
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:56   Citovat  

kurna aspon napis normalni nadpis, takhle vypada jako by se v tom nekdo zabil, to ze nekdo rozstrelil starou plechovku,, no boze.. ale tak nepisu smrt Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 17:07   Citovat  

cocks napsal:
tak tenhle názor nesdílím...k tomu autu máš vztah tak jako tak ne ? koupil sis ho jako první auto, piplal sis ho za pár usmolenejch kaček - a že tohle bylo opravdu hezký - a pak ho teda prodáš, ale stejně ho máš v hlavě, srdci...tak pak chápu, že zabolí když vidíš co s tím ty vepřový hlavy dělaly...to je teda děs...takový auto by mělo skončit když už tak někde rozstřelený do nesmyslu jako většina..ale na poli....njn... vždyť je to "jen" auto Smutný

tohle je Honda club...ta kto pro nás přece nejsou jen auta ne ? (kdyby jo tak už bych to dávno všechno prodal pořádnej výtlem )

tak ho člověk nemá prodávat když pro něj tolik znamená, pro nás normální lidi co berou auta jako věc i když jako zdroj zábavy tak se nad tímhle svět nezboří... jsou důležitější věci na světě Mrk
   Návrat  
kottitko je teď offline  kottitko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 19:06   Citovat  

Na chvilku mi to zastavilo srdce. Kolik potu sem nechal v zapojení muziky a on tohle... auto díky kterýmu sem se zamiloval do Honda
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 18:08   Citovat  

avenger2 napsal:
koukam ze jsi taky jeden z tech lidi ktery fakt nechapou o co jde to neznamena ze kdyz to auto prodam tak ze k nemu nemam zadnej vztah proste jsou situace kdy to auto prodat z nakyho duvodu musis Mrk a to ze ho koupi nakej blbec a takhle ho rozstreli tak to docela mrzi kdyz si vzpomenes na praci a zazitky s tim autem
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 21:40   Citovat  

Velmi šťastný To jsou zas plačky tady. Přesně, prostě auto.
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 8:02   Citovat  

Jsou auta a AUTA! Třebas věřim že když prodám š felicii nebo ochcávku,nebo peugeota a jiný tuctový a všude viditelný/sehnatelný auto smutno rozhodně nebude ( viz když sem prodal Seat Toledo ) to mě nějak netrápí....
Ale jsou AUTA kam bych zrovna CRX zařadil,pěknejch kusů je snad méně než šafránu když jsem prodal ED9 kterou sem měl opravdu moc rád,myslel jsem na ní do doby než sem si nepořídil opět crx ale vtec,každej den jsem si řikal jakej sem vůl proč jsem to prodal .... dodnes mám od ní malej techničák HaHaaa
S mojí vteculkou už to neudělám.

Jinak to moje bejvalí CRX dopadlo tak že za půl roku mělo 2 majitele,ani jeden to na sebe nepřihlásil,a ten druhej blbec udělal motor!!Taky jsem mu volal a řekl mu že je to vůl jak může udělat motor!On že prej vůbec neví že olej tam byl a už ho to prej nezájem a auto dá na součástky......

KOKI.... Tak že v podstatě stejnej příběh ne?Prodal jsem ho do dobrejch rukou ( myslel jsem že jo ) a jak to dopadlo.... tvoje bejvalý na šrot a moje motor v mravenec
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 9:12   Citovat  

mara-mww napsal:
koukam ze jsi taky jeden z tech lidi ktery fakt nechapou o co jde to neznamena ze kdyz to auto prodam tak ze k nemu nemam zadnej vztah proste jsou situace kdy to auto prodat z nakyho duvodu musis Mrk a to ze ho koupi nakej blbec a takhle ho rozstreli tak to docela mrzi kdyz si vzpomenes na praci a zazitky s tim autem

tak ty jsi asi zase nikdy nepřišel o člověka nebo i zvíře a podobnou živou bytost..pak by ti auto opravdu přišlo jako kus plechu a nedíval by ses na to jako na pohromu světa Mrk to jsou ty lidi co nic nezažily...svoje auta mám rád, ale nechovám se k nim přecitlivěle...existují horší věci Mrk
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 9:35   Citovat  

o jedno starý auto méně, o jedno auto bezpečněji...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 9:37   Citovat  

bordel napsal:

to hle je fakt moudro pořádnej výtlem mam chuť jen dodat "aby tě trefila nějaká namyšlená káča v nový Q7"
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 9:43   Citovat  

bordel napsal:

Co má auto co dělat s bezpečností? to mi hlava nebere Není to spíš o majiteli a řidiči?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 9:46   Citovat  

Hellborn napsal:
Co má auto co dělat s bezpečností? to mi hlava nebere Není to spíš o majiteli a řidiči?
OK
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 10:02   Citovat  

Hellborn napsal:
pro bývalého majitelé je to možná rána pod pás, že si mazlil auto, nasypal do něho kupu peněz, strávil s ním spousta hodin v garáži a teď ho někdo rozseka, ale z druhého pohledu pro řidiče, je o jedno starý auto na silnici méně, čili o chlup vyšší bezpečnost, když to tu tak spočítám, jak to lidem nebrzdí a přesto chtějí jezdit a mít technickou.... Tím nechci házet všechny do jednoho pytle.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 10:06   Citovat  

bordel napsal:
pro bývalého majitelé je to možná rána pod pás, že si mazlil auto, nasypal do něho kupu peněz, strávil s ním spousta hodin v garáži a teď ho někdo rozseka, ale z druhého pohledu pro řidiče, je o jedno starý auto na silnici méně, čili o chlup vyšší bezpečnost, když to tu tak spočítám, jak to lidem nebrzdí a přesto chtějí jezdit a mít technickou.... Tím nechci házet všechny do jednoho pytle.

motáš jablka a hrušky dohromady, tohle nemá cenu řešit
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 10:10   Citovat  

bordel napsal:

Pořád nevím,jak to auto mohlo za to,že je rozsekané a proč se tím zvýšila bezpečnost na silnici...

A teda radši budu,když se mi do Accorda i do Civica zapíchne CRXa než výše zmiňovaná Q7 řízená Barbínou...
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 20:38   Citovat  

avenger2 napsal:
tak ty jsi asi zase nikdy nepřišel o člověka nebo i zvíře a podobnou živou bytost..pak by ti auto opravdu přišlo jako kus plechu a nedíval by ses na to jako na pohromu světa Mrk to jsou ty lidi co nic nezažily...svoje auta mám rád, ale nechovám se k nim přecitlivěle...existují horší věci Mrk
koukam ze ty jsi asi sveta znalej vid Velmi šťastný tady jde o to ze proste to cero bylo krasny auticko a prijde nakej dement vyhulenej kterymu to je jedno a to auto rozmlati na kary a kdyz vim jak se o nej koki... staral tak mi to je proste lito jasny je to auto ale auto ktery bylo srdcovka a nevim proc tady meles neco o smrti zvirat a lidi Velmi šťastný
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.9.2010 , 20:43   Citovat  

posero napsal:
motáš jablka a hrušky dohromady, tohle nemá cenu řešit
je to dobrý pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2010 , 9:07   Citovat  

preludku jsem hodně obrečela...a Cívu taky obrečím...(skoro brečím, když mám v spz důlek od nějakého ... ) někdy to auto prostě musíš prodat aby jsi se posunul dál...k autu přeci musíš mít nějaký vztah jinak nemůžeš mít Hondu Úsměv OK a jak můžete veřejně napsat, že je to jen kus plechu?to jste Honďáci sakra? nesouhlas Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje bejvalé CRX+nový majitel=smrt :-(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina