Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Crx ED9 20000kč
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jose je teď offline  Jose
PříspěvekZaslal: 4.9.2010 , 17:48   Citovat  

Zdravím,už tu v bazaru jednou byla,ale nenašel jsem ji, takže znova:) motor D16A9,r.v 89, ma prošlou stk,ale je pojízdná a plně funkční,chce jen nový střed výfuku, repas zadního brzdice a seřídít vůli ventilů,klepe to a já si na to netroufnu. není nijak moc rezavá,jen kosmetické vady. Prodám ji za cenu věcí které jsem do ní dal. Pokud ji nikdo nevezme, rozeberu ji na díly,ale je to škoda,má nově udělané čepy řízení,vložku i geometrii. Nejde mi sem vložit foto,takže zájemcům na mail. Tel. 608454116
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 4.9.2010 , 17:57   Citovat  

Takže ty díly které tam aktuálně jsou, vše max 2 měsíce staré: kromě toho řízení, sportovní podvozek FK, spojkové lanko, svíčky NGK iridium, nerez svody noname i s novou lambdou, homokineticky kloub nalevo, hliníková řemenice na klice, zadní stavitelne odklony D2, zadní díl výfuku, chladič i termostat. Odešla baterka, asi koupim novou,úzkou, ale připočtu ji k ceně. Jinak alu kola, křídlo, plastový prahy, nějaký díly k tomu.. Sleva může být,podle toho kolik si odmontuju věcí zpátky:)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.9.2010 , 17:59  Naposledy upravil Jose dne 4.9.2010 , 18:11, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Preferuji prodej v celku, takže zatím samostatně díly ne..jinak auto je normálně pojízdné, teď teda bez baterky, ale tu koupím. Má všechny doklady, všechny změny zapsané, i kola 195/50/15. Přepis není nutný,stačí smlouva. Auto má řádné povinné ručení. Prodávám protože zařizuju byt a nechce se mi cpát do ní další prachy,i když vím že s stk bych ji mohl prodat dráž. Zase ale za míň jak za 20 ji nedám,předtím jsem za ni chtěl 45 což bylo moc:) takže pevná cena 20 000. .
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2010 , 18:00   Citovat  

Udelej stk, zrepasuj zadni brzdy, nech seridit ventily a ja ji od tebe vezmu, dle stavu, mozna i vic jak za dvacet. Kdyztak bych te pozadal o foto na Buchtak4130@seznam.cz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 4.9.2010 , 18:17   Citovat  

No, to je to čemu se snažím vyhnout:) i proto že jsem teď odstěhovanej 120 km daleko. Ale je mi jasny že takhle se bude prodávat blbě. Možná to tak udělám,ale pak ji dám na sauto za 35:)
   Návrat  
Parv je teď offline  Parv
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 14:07   Citovat  

spanky.jea@seznam.cz pošli fotky pls
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Crx ED9 20000kč
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: