Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 46
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:01  Naposledy upravil MOMO dne 31.8.2010 , 11:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marfi napsal:
a co nafoukaného v serii jede no?nic:-)Takže zase upravovat:-))

To určitě, ale u Hondy je to všechno daleko složitější. Mrk Hlavně daleko finančně náročnější.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:14   Citovat  

Nekonecny pribeh tuto HaHaaa
Ja mam N/A a jsem s vykonem zcela spokojen VTEC
Ale jestli nekdy pujdu od BP, pak uz to take nebude Honda :twisted:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:18   Citovat  

Marfi napsal:
Už máš hotovej spodek motoru?Dokud tam nedáš turbo nikdy takovejmhle autum stacit nebudes stim se smiřÚsměv

ještě ne, budu rád když finančně zvládnu do konce roku vyřešit podvozek a jeho kompletní GO...pak půjde spodek motoru a pak uvidím no..ale i tak to bude bída počítám (s tím výkonem) ..hlavně nevím, ke komu ten spodek dát dělat...napadla mě totiž ještě jedna věc.......co nešahat na spodek ale dát jinek..třeba z B20...? jako má Pemi.....?
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:22   Citovat  

cocks napsal:
ještě ne, budu rád když finančně zvládnu do konce roku vyřešit podvozek a jeho kompletní GO...pak půjde spodek motoru a pak uvidím no..ale i tak to bude bída počítám (s tím výkonem) ..hlavně nevím, ke komu ten spodek dát dělat...napadla mě totiž ještě jedna věc.......co nešahat na spodek ale dát jinek..třeba z B20...? jako má Pemi.....?

Jo postavit to jako měl dimitar.To jelo moc pěkně ale stejne ti to bude zas málo:-)
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:37   Citovat  

cocks napsal:

Ulozeni kliky a ojnice jsou slaba mista. Navic pisty maji nizky kompresni pomer.
Musis do toho slusne nasypat, aby to neco vydrzelo.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:39   Citovat  

Mně připadá, že od toho auta chceš něco, co ti bez opravdu velkých investic dát nemůže. Tobě nestačí, že tvá dvacet let stará atmosférická 1,6ka pojede 99,9% stejně starých atmosférických 1,6 a většinu 1,8, dvoulitrů i vyšších kubatur z dané doby, ale poměřuješ se i s novými auty, které stály značně větší peníze. A navíc ti nestačí, že bys byl někde o něco rychlejší, ty chceš ta auta přímo deklasovat. A to je opravdu náročný cíl.
Vzpomeň si na sprinty proti nějakému tomu kamarádovi, co jsi ho pojel. Co to měl za baworáka? Nějaký skoro dvojnásobný objem, ne? A byl jsi rychlejší.
Co od toho chudáka auta chceš?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 12:47   Citovat  

Minor napsal:
Mně připadá, že od toho auta chceš něco, co ti bez opravdu velkých investic dát nemůže. Tobě nestačí, že tvá dvacet let stará atmosférická 1,6ka pojede 99,9% stejně starých atmosférických 1,6 a většinu 1,8, dvoulitrů i vyšších kubatur z dané doby, ale poměřuješ se i s novými auty, které stály značně větší peníze. A navíc ti nestačí, že bys byl někde o něco rychlejší, ty chceš ta auta přímo deklasovat. A to je opravdu náročný cíl.
Vzpomeň si na sprinty proti nějakému tomu kamarádovi, co jsi ho pojel. Co to měl za baworáka? Nějaký skoro dvojnásobný objem, ne? A byl jsi rychlejší.
Co od toho chudáka auta chceš?

To báwo bylo 330 XD čili 3.0 V6 nafta...když tohle byla doba před dvěma lety nebo před rokem..to jsem si opravdu nemohl stěžovat na konkurenci...ale teď mi přijde, že každý druhý auto jede mnohem líp a je jedno co to je za objem atd.....navíc mi prostě před očima pořád svítí ty částky, které jsem investoval...a je to pořád defacto sériový auto, který jede jako série a tudíž dnes už žádnej zázrak...přitom přijedu kamkoliv dejme tomu třeba do MImoně a tam takový werky že to pomalu jako auto ani nevypadá a já se furt nemůžu dostat alespoň na blbejch 14 vteřin.. Prostě když jsem si to auto koupil tak jsem z něj měl respekt, teď už ale ne..navíc mi pořád není jasné, jaktože Marfiho bejvalka měla jen klapku a svody a jela jako ta moje teď, po nezanedbatelnejch investicích a mnohem větším rozsahu úprav..čert ví, zda nejela ještě líp.

Chci jen, aby to auto bylo konkurence schopný..vždyť doteď mám problém s Chuckym, značnej problém s Lojzikem a na CRX srazu i ten s tim černym..od M... teď nevím...tak ten, kdyby byl na slickách tak mě pojede úplně nahned jako Lojzik kterej co kvalt to auto..a všichni skoro série.. prostě jsem od těch úprav čekal trochu víc..tenhle stav je prostě jen taková šolichačka aby se neřeklo. kdyby se tam naházely zpet sériový věci tak bych to skoro pořádně nepoznal a přitom za ty investice by se dalo pořešit turbo, díky kterýmu by to auto jelo úplně jinou ligu..a nejde mi jen o sprinty..navíc z toho mám prostě pocit že to není naladěný, kdyby měl PK brzdu a celej den to tam ladili tak věřím že to taky bude o něčem jiném...teď mám navíc opět problém s otáčkama na volnoběh to skoro chcípe pak to začne skákat svítí mi ta ECU a prostě je to takový divoký..jsem laik ale nemám z toho prostě dobrej pocit.

a hlavně se chci dostat do tohoto (viz video níže) stavu, pak už budu dostatečně spokojenej...trošku už jsem se zajímal je v tom integra ale víc jsem nezjistil... jinak ano Minore, chci je deklasovat..tak jako tenkrát, před 20ti lety..prostě ideálně OPRAVDOVEJCH POCTIVEJCH 190-200 koní, to bude stačit, beztak to už při těhlech koních půjde sotva uřídit..pak už budu spokojenej.

Odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 13:08   Citovat  

Já ti rozumím a držím ti palce:) Holt to bude ještě dlouhá a náročná cesta.
Chucky má líp zpřevodovaný kvalty a Lojzíkovi to prostě jede. To auto jelo už po dovozu z Německa a čím to je, to nikdo neví.
Jinak se neboj, nejsi v tom sám, taky mám občas pocit, že všechna auta jedou líp než to moje:)
Ale holt to už tak neprožívám.
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 13:09   Citovat  

Minor napsal:
Chucky má líp zpřevodovaný kvalty a Lojzíkovi to prostě jede. To auto jelo už po dovozu z Německa a čím to je, to nikdo neví.
Jinak se neboj, nejsi v tom sám, taky mám občas pocit, že všechna auta jedou líp než to moje:)
Já už taky ne, ať si jedou Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 13:09   Citovat  

Minor napsal:

Neprožívám.. A co kompresor projekt na důchod? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 13:29   Citovat  

Ale tak jistě, do civica B20, do céra kompresor, do kolombínky 1,5ka atd.
Netvrdím, že si nechci hrát, to vůbec ne, ale pro mě je to příjemná hra a zábava, kdežto Cocks to má spíš jako smrtelný souboj na ostří nože. Úsměv
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:19   Citovat  

jako malej Velmi šťastný
je to nekonečnej boj..budeš do toho pořád sázet,protože ostatní nespí a budou taky..
neni to o tom natlačit do nečeho prachy a čekat na zázrak...kterej se nestane..
já sem třeba se svym velice spokojen (až na spotřebu dílů - spotřební zboží)
motor od PK šlape už 30.tis a to s kudlou pod krkem
pojedu kdejakou ED9 i hafo novejch kár..a ty co nepojedu naklepu v zatáčkách pořádnej výtlem takže spokojenost OK
respekt mám před cerem furt a je dobrý ho mít..jinak R.I.P. je to dobrý
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:43   Citovat  

cocks napsal:

Jinak Nissana jsme měl, i když staršího..s motorem CA16DE...což byl fakt motor po smrti...to samý většina 200SX atd...jsou to většinou polovraky, koupíš to a motor do tejdne zakuká.. ale o to taky nejde Úsměv

Tos mel N13 Sunnyho, coz je nepovedene auto od zacatku do konce. Úsměv N14 je naprosto jina liga a vetsinu Hond to strci do kapsy za mnohonasobne min penez. Úsměv Napr. Swap na SR20VE (190ps/196Nm serie) je otazka max. 30tis. s potencialem K20 za mnohem nizsi castky.

Vim, ze tady cpu Nissany, ale jen za cenu tech uprav cos ted daval si mohl mit krasneho v peknem zachovalem stavu + SR20VE swap. Se seriovym motorem to jezdi 13.5sek. a 1/4mili v USA. A za celkove prachy, co v CRX mas si mohl mit prevrtano na 2.4l a jezdit casy 11.xx sek.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:46   Citovat  

jagy napsal:
Tos mel N13 Sunnyho, coz je nepovedene auto od zacatku do konce. Úsměv N14 je naprosto jina liga a vetsinu Hond to strci do kapsy za mnohonasobne min penez. Úsměv Napr. Swap na SR20VE (190ps/196Nm serie) je otazka max. 30tis. s potencialem K20 za mnohem nizsi castky.

Vim, ze tady cpu Nissany, ale jen za cenu tech uprav cos ted daval si mohl mit krasneho v peknem zachovalem stavu + SR20VE swap. Se seriovym motorem to jezdi 13.5sek. a 1/4mili v USA. A za celkove prachy, co v CRX mas si mohl mit prevrtano na 2.4l a jezdit casy 11.xx sek.

jagy ale to je právě ono .... je to nissan... to je jak na focus fóru jim nevysvětlíš, že jsou to vraky Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 14:57   Citovat  

Ano, to je prave ten problem. Ze je nekdo slepe zahledeny do urcite znacky.. ja nemam nic proti hodne znackam a hodne (vetsina Velmi šťastný) aut funguje mnohem lip, nez CRX. A zrovna ten Nissan je lip zpracovany, s vetsim potencial, za min penez... sam Cocks tady o Sunny Turbo mluvil, uplne stejny pripad. Za par korun 220ps/280Nm.

Btw. Focus je zrovna auto, ktery ma 10x lepsi podvozek jak CRX. HaHaaa
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 15:19   Citovat  

jagy napsal:
Ano, to je prave ten problem. Ze je nekdo slepe zahledeny do urcite znacky.. ja nemam nic proti hodne znackam a hodne (vetsina Velmi šťastný) aut funguje mnohem lip, nez CRX. A zrovna ten Nissan je lip zpracovany, s vetsim potencial, za min penez... sam Cocks tady o Sunny Turbo mluvil, uplne stejny pripad. Za par korun 220ps/280Nm.

já bych se taky Nissanovi nebránil.. Mrk OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 15:21   Citovat  

jagy napsal:

může mít třeba zlatý koberečky,ale ty tři písmena hondařovi z hlavy nevymažeš pořádnej výtlem
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:19  Naposledy upravil 665+1 dne 31.8.2010 , 17:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já myslel, že je to už vtip s tim turbem a neni Úsměv Tobě se zdá patálie udělat hořejšek a chceš se pustit do projektu s turbem pifko

a vo prachách nemluvě.

Kup si mašinu, ta jede OK a někdy až moc Se stydím
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:26   Citovat  

jagy napsal:

Tak to zase neee, ale těžko soudit, neměl jsem nikdy tu možnost vézt se v nové crx, tak jako v novém focusu.
Každopádně konstrukčně jsou si podobné (rozdíl je v těch 20letech kdy H tuto technologii dělala a focus až v posledních ... 10letech.. )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 18:01   Citovat  

Minor - no skoro jo...já měl prostě radost jak to jede když jsme si jí koupil a říkal jsem si "ještě do toho něco pošlu a poletí to nesmysl" ..a přitom mam pocit že jsem spíš usnul a ostatní už jsou pryč.. oni už kdysi se tady stavěly turba a já se jen smál a říkal jsem "hoši foukejte si co chcete, mě to jede už teď kdežto vy musíte foukat a to je pro nýmandy a až nasypu do atmo úprav tak vás stejně zase pojedu" ..jenže se jaksi nestalo a studánka a korunama pomalu vysychá a já pokaždý, když mě spráská nafoukaná bestie mačkám slzu z toho, že jsem opět udělal chybu...

RASTA - a to já beru že do toho budu pořád cpát..ale prostě nevidím kloudný výsledek, jež by stál za zmínku Chápeš! a to prostě posupně odrazuje... a motor od PK šlape ? žádný problémy, "přehmaty a nedopatření" nebo žádný jiný "ale" ?? Nic jo ? to mi hlava nebere ..sem zas asi jen já musel bejt ta vyjímka ostatně jako vždy a ve všem naštvanej

jagy - no N13ku no...takovej malej werk ale jelo to jak cip a mě bylo 18 Velmi šťastný ..jina Céčka byly špatný no to já vim..ale i ostatní motory obecně nejsou moc hitový..ale je to spíš o tom, že tomu každej dává kouř a nestará se..to honda tohle přežije prostě trochu dýl no.. Já měl právě v plánu mu dát GO kastle podvozku atd a SWAPnout tam SR20DET nebo CA18DET a byla by to kára nesmyslná, hlavně N13ku udělanou nikod neměl...jnež mě lákalo CRX VTEC..musel jsem ho mít...jinak kdybych chtěl a někdo by mi za to moje třeba 150 dal tak za ty kačky i teď seženu káru, která pojede úplně jinou ligu...ale v jakym stavu, s jakou historií, opustit Honda rodinu, opustit céro.....? impossible...
Navíc céro mám hlavně kvůli tomu jak vypadá..je jedinečný designově i tim, jak je pojatý...ostatní auta jsou prostě hnusný krabice nebo se mi líbej, ale ne tolik jako moje EE8 Úsměv

a já nechci Sunnyho já chci céro chápeš ? Velmi šťastný ...a možná bych se i hádal o kvalitě zpracování..Nissan je pojatej jinak, ty auta jsou "robustnější" nejsou to takový ty miniaturizace všeho...a hlavně není tak zkostnatělej jak honda ale to je zase o spolehlivosti, Nissan bude stát 20x a honda 10x ..pže já měl tu N13ku se servem, všechno v elektrice samozřejmě to nepočítám, ale neměl nějakej rozdělovač z dob krále klacka, měl hydrostavy a vůbec celkově byl nabitej...sem pak přišel poprvý k EE8 a řikám..kde je servo? kde je klima ? A co je todleto prosimtě to je jako rozdělovač ? to si děláš srandu, to Honda ještě vůbec používá ? Nadával jsem jaká tam je všude ultrastará technologie....jenže.... samostatný cívky nad svíčkama věčně odcházej, servo odchází (navíc teď už vím že céro+servo=rakev) s klimou jsou problémy a váha a výkon dolu atd atd...pak jsem to pochopil...Hondě věřím..a céru do nesmyslu..nissan to jen bere trochu jinak...a proto nemá takovej kredit jako honda a proto taky neslyším na to co mi píšeš co bych za to vod nissana měl...měl..ale já nechci to je nissan Velmi šťastný ..navíc se mi líbí jedině GT-R a to je jaksi... Velmi šťastný Velmi šťastný

665+1 - No ani mi nemluv...ale naštěstí tady mám svýho člověka, kterej sice dělá hlavně do BMW ale Céro mi přivez, servisuje mi ho, Accouše taky ,defacto celýmu kraji tady a je to skvělej člověk a hlavně vím, že když si od něj přebírám auto, tak mám jistotu, že nepojedu druhej den zpět... a pár turb už postavil a Phobovo "Punto" vzniklo taky u něj...takže mi to nafouká NTauto ..ale starch samozřejmě mám...japonec není němec ani ital a určitě to zas bude martýrium až za hrob..jenže mě nějakejch usmrkanejch 169 koní nestačí..už ne..a proto si pořizuju ocelový nervy.

CRXMANN - jojo, von vůbec Ford jako takovej je dobrej..jak já ho neměl rád, ani zadarmo bych forda nechtěl...nikdy mě žádnej ford neoslovil, ani žádný Cosworthy (a to už je liga) ..ale teď si kamarádka koupila novou fiestu v paketu - monstr kára, kolega z práce má S.Max 2.0 TDCI Titanium a ani nemám slov k tomu autu..no a kámoš měl focuse a co s tim podvozkem šlo dělat..nevěřil jsem..takže ano, ford ano.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 18:35   Citovat  

jenom sem se vracel pro podložku,na kterou se zapomnělo pořádnej výtlem
jinak vše bez problémů... Úsměv
pro motor sem se u Petra stavil,následně ho nahodil a zajel dle jeho instrukcí..pak vyměnil olej,zkontroloval pod lampou ten starý..a pak už jen pravidelný výměny,kontroly a už je tomu 30 tis.km je to dobrý
dělal se komplet i se spodkem a rovnou se upravila i palice
chvilku to trvalo,já nikam nespěchal,měl sem ještě rozdělaný auto,takže časově se nám to oběma hodilo
nestěžuju si a sem spokojenej..jediný co mě štve,že od tý doby měnim převodovky jednu za druhou pořádnej výtlem
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 18:42   Citovat  

dej mi 200tis a crxo a prijed si pro ctro:-)Budes aspon cchvilku spokojenej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 18:49  Naposledy upravil cocks dne 31.8.2010 , 18:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marfi napsal:
dej mi 200tis a crxo a prijed si pro ctro:-)Budes aspon cchvilku spokojenej.

zrovna jsem koukal na Danyho na Nordshleife a narazil ai na tebe...jako s tim kopresorem by to "šlo".. Úsměv ..ale nemam hochu nemam...a jsme žokej pže kdybych měl tak dám 200 do céra..ale ne do motoru..nechal bych tam swapnout nějakej nesmysl třeba CRX K20 Twinturbo....jediný, za co bych měnil céro by byla asi Supra..to je pro mě takovej etalon monstr káry...a nebo mazda 323 1.8T 4x4 v TOP stavu s udělanym motorem alespoň 300HP+ ...do toho bych šel bez mrknutí oka k tomu se zde veřejně přiznám.

ikdyž...pravda že po tom, co jsem vylez z Danyho CTR7G tak jsem byl těžce nalomenej prodat céro a koupit si to taky...pže tam kde céro končí cetro začíná Bueee ...já se totiž bál zatáček a jen sprinty sprinty do nesmyslu ale pomalu v sobě objevuju pana dementa na klikatých suchých silničkách kde to znám Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 18:55   Citovat  

RASTA napsal:
jenom sem se vracel pro podložku,na kterou se zapomnělo pořádnej výtlem
jinak vše bez problémů... Úsměv
pro motor sem se u Petra stavil,následně ho nahodil a zajel dle jeho instrukcí..pak vyměnil olej,zkontroloval pod lampou ten starý..a pak už jen pravidelný výměny,kontroly a už je tomu 30 tis.km je to dobrý
dělal se komplet i se spodkem a rovnou se upravila i palice
chvilku to trvalo,já nikam nespěchal,měl sem ještě rozdělaný auto,takže časově se nám to oběma hodilo
nestěžuju si a sem spokojenej..jediný co mě štve,že od tý doby měnim převodovky jednu za druhou pořádnej výtlem

aha...no tak alespoň že někdo no....já uvidim co bude, mám teď těžký rozhodování ale jsem přikloněnej k tomu udělat spodek tak jako tak, tak budu třeba nakonec spokojenej že za 100 000 budu mít o poctivejch 40 koní navíc pořádnej výtlem ..no a pak se uvidí...můžeš mi prosím napsat do SZ (zda to tedy není tajné) co ti dělali, co máš za motor jaká byla tvoje představa a jejich atd atd ? díky...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 21:37   Citovat  

cocks napsal:

jagy - no N13ku no...takovej malej werk ale jelo to jak cip a mě bylo 18 Velmi šťastný ..jina Céčka byly špatný no to já vim..ale i ostatní motory obecně nejsou moc hitový..ale je to spíš o tom, že tomu každej dává kouř a nestará se..to honda tohle přežije prostě trochu dýl no.. Já měl právě v plánu mu dát GO kastle podvozku atd a SWAPnout tam SR20DET nebo CA18DET a byla by to kára nesmyslná, hlavně N13ku udělanou nikod neměl...jnež mě lákalo CRX VTEC..musel jsem ho mít...jinak kdybych chtěl a někdo by mi za to moje třeba 150 dal tak za ty kačky i teď seženu káru, která pojede úplně jinou ligu...ale v jakym stavu, s jakou historií, opustit Honda rodinu, opustit céro.....? impossible...
Navíc céro mám hlavně kvůli tomu jak vypadá..je jedinečný designově i tim, jak je pojatý...ostatní auta jsou prostě hnusný krabice nebo se mi líbej, ale ne tolik jako moje EE8 Úsměv

a já nechci Sunnyho já chci céro chápeš ? Velmi šťastný ...a možná bych se i hádal o kvalitě zpracování..Nissan je pojatej jinak, ty auta jsou "robustnější" nejsou to takový ty miniaturizace všeho...a hlavně není tak zkostnatělej jak honda ale to je zase o spolehlivosti, Nissan bude stát 20x a honda 10x ..pže já měl tu N13ku se servem, všechno v elektrice samozřejmě to nepočítám, ale neměl nějakej rozdělovač z dob krále klacka, měl hydrostavy a vůbec celkově byl nabitej...sem pak přišel poprvý k EE8 a řikám..kde je servo? kde je klima ? A co je todleto prosimtě to je jako rozdělovač ? to si děláš srandu, to Honda ještě vůbec používá ? Nadával jsem jaká tam je všude ultrastará technologie....jenže.... samostatný cívky nad svíčkama věčně odcházej, servo odchází (navíc teď už vím že céro+servo=rakev) s klimou jsou problémy a váha a výkon dolu atd atd...pak jsem to pochopil...Hondě věřím..a céru do nesmyslu..nissan to jen bere trochu jinak...a proto nemá takovej kredit jako honda a proto taky neslyším na to co mi píšeš co bych za to vod nissana měl...měl..ale já nechci to je nissan Velmi šťastný ..navíc se mi líbí jedině GT-R a to je jaksi... Velmi šťastný Velmi šťastný

Ale ja ti nerikal kup si Sunnyho. Velmi šťastný Chtel jsem ti nastinit, ze jsou tady i jina a mnohem lepsi auta za srovnatelne ci mensi penize. Ja proste moc nechapu lidi, co koupi cero na kasi za 100tis., to same do toho daj a porad je to jen stare nefungujici a pomale cero. To jest vse. Tenhle pohled na vec omezuje jenom tebe. Nekdy k tomu treba sam prijdes, ze svet se netoci okolo Hondy, ale je mi jasne, ze neni jednoduche si priznat, ze 200tis. je kanalu. Co se motoru Nissan tyce, tak bych rekl, ze Nissan je naopak spolehlivejsi. Jedine nekvalitni motory jsou rady CA, ktere byly v tve N13 a S13. SRka, KAcka, GAcka.. vse neznicitelne. Spotreba oleje? Po 375tis. km ani kapku. Velmi šťastný
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2010 , 20:58   Citovat  

Ta nespokojenost Cocksi...ta může být nekončící Velmi šťastný
Ale líbí se mi, každopádně je čas na fén, ať už do crx (abys nevyhodil svoje dosavadní investice) nebo něčeho jiného. Pokud chceš ale o poznání dál, volil bych 4x4 nebo RWD.
Drž se! Mrk
Mimochodem, já mám (teď sice rozdělanou kvůli olejovému čerpadlu) celolaminátovou orámovanou crx s NA b16A2 na čtyřklapce s 210hp ale nemám už dva roky vůli ji oživit, neb nevím, pro jakou zábavu bych ji měl...a tam zahučelo daleko víc peněz, jen jednotka a čtyřklapka stála tolik,co tvoje úpravy, ale budiž ti to motivací pro ten fukar..není nad to tlačit před sebou 911 turbo na dálkových Honda
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 9:44   Citovat  

cocks napsal:
To báwo bylo 330 XD čili 3.0 V6 nafta...když tohle byla doba před dvěma lety nebo před rokem..to jsem si opravdu nemohl stěžovat na konkurenci...ale teď mi přijde, že každý druhý auto jede mnohem líp a je jedno co to je za objem atd.....navíc mi prostě před očima pořád svítí ty částky, které jsem investoval...a je to pořád defacto sériový auto, který jede jako série a tudíž dnes už žádnej zázrak...přitom přijedu kamkoliv dejme tomu třeba do MImoně a tam takový werky že to pomalu jako auto ani nevypadá a já se furt nemůžu dostat alespoň na blbejch 14 vteřin.. Prostě když jsem si to auto koupil tak jsem z něj měl respekt, teď už ale ne..navíc mi pořád není jasné, jaktože Marfiho bejvalka měla jen klapku a svody a jela jako ta moje teď, po nezanedbatelnejch investicích a mnohem větším rozsahu úprav..čert ví, zda nejela ještě líp.

Chci jen, aby to auto bylo konkurence schopný..vždyť doteď mám problém s Chuckym, značnej problém s Lojzikem a na CRX srazu i ten s tim černym..od M... teď nevím...tak ten, kdyby byl na slickách tak mě pojede úplně nahned jako Lojzik kterej co kvalt to auto..a všichni skoro série.. prostě jsem od těch úprav čekal trochu víc..tenhle stav je prostě jen taková šolichačka aby se neřeklo. kdyby se tam naházely zpet sériový věci tak bych to skoro pořádně nepoznal a přitom za ty investice by se dalo pořešit turbo, díky kterýmu by to auto jelo úplně jinou ligu..a nejde mi jen o sprinty..navíc z toho mám prostě pocit že to není naladěný, kdyby měl PK brzdu a celej den to tam ladili tak věřím že to taky bude o něčem jiném...teď mám navíc opět problém s otáčkama na volnoběh to skoro chcípe pak to začne skákat svítí mi ta ECU a prostě je to takový divoký..jsem laik ale nemám z toho prostě dobrej pocit.

a hlavně se chci dostat do tohoto (viz video níže) stavu, pak už budu dostatečně spokojenej...trošku už jsem se zajímal je v tom integra ale víc jsem nezjistil... jinak ano Minore, chci je deklasovat..tak jako tenkrát, před 20ti lety..prostě ideálně OPRAVDOVEJCH POCTIVEJCH 190-200 koní, to bude stačit, beztak to už při těhlech koních půjde sotva uřídit..pak už budu spokojenej.

Odkaz

na to ti muzu rict jen jediny... tak to prodej a kup i nejakou silvii bo nejakej podobnej nesmysl.. kde se da vykon tlacit malinkato jinak nez u H
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 9:50   Citovat  

MarAt napsal:
Ta nespokojenost Cocksi...ta může být nekončící Velmi šťastný
Ale líbí se mi, každopádně je čas na fén, ať už do crx (abys nevyhodil svoje dosavadní investice) nebo něčeho jiného. Pokud chceš ale o poznání dál, volil bych 4x4 nebo RWD.
Drž se! Mrk
Mimochodem, já mám (teď sice rozdělanou kvůli olejovému čerpadlu) celolaminátovou orámovanou crx s NA b16A2 na čtyřklapce s 210hp ale nemám už dva roky vůli ji oživit, neb nevím, pro jakou zábavu bych ji měl...a tam zahučelo daleko víc peněz, jen jednotka a čtyřklapka stála tolik,co tvoje úpravy, ale budiž ti to motivací pro ten fukar..není nad to tlačit před sebou 911 turbo na dálkových Honda

to zni zajimave..nemas nejaky dalsi info a foto ze stavby ?Úsměv Se stydím
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 10:13   Citovat  

cocks napsal:
zrovna jsem koukal na Danyho na Nordshleife a narazil ai na tebe...jako s tim kopresorem by to "šlo".. Úsměv ..ale nemam hochu nemam...a jsme žokej pže kdybych měl tak dám 200 do céra..ale ne do motoru..nechal bych tam swapnout nějakej nesmysl třeba CRX K20 Twinturbo....jediný, za co bych měnil céro by byla asi Supra..to je pro mě takovej etalon monstr káry...a nebo mazda 323 1.8T 4x4 v TOP stavu s udělanym motorem alespoň 300HP+ ...do toho bych šel bez mrknutí oka k tomu se zde veřejně přiznám.

ikdyž...pravda že po tom, co jsem vylez z Danyho CTR7G tak jsem byl těžce nalomenej prodat céro a koupit si to taky...pže tam kde céro končí cetro začíná Bueee ...já se totiž bál zatáček a jen sprinty sprinty do nesmyslu ale pomalu v sobě objevuju pana dementa na klikatých suchých silničkách kde to znám Mr. Green

Jenze dany ma zase trochu jiny setup a musel jsi by jsi nasekat nekolikanasobne vyssi sumu nez ted do crx Mrk to nemuzes srovnavat...

Ja myslim ze N/A setup je sice drazsi cesta, zato te to vice tesi kdyz to nakonec funguje. Treba ja jsem s tim jak auto jede dost spokojen a utracenych penez (skoro :d) nelituju, jo mohl bych mit nejaky nesmyslny 400ps turbo na predku ale k cemu by mi to bylo? Ja si radeji uziju 220-250ps a i na M3 mi to staci. Kdybych chtet vyblikavat 911, tak nemam ITR ale uplne jinou platformu Úsměv

Ale kdyz se na to divam zpetne, tak je vzdy proste vyhodnejsi koupit lepsi auto, za 3-4 roky investic do auta jsem si mohl nasetrit na peknou AP2 + upravy, nebo tedka treba na romanovou nsx, a to uz jsou auta, ktere jsou zase trosku dal...ve vsech smerech, nemluve o tom, ze dneska uz muzes mit do 0,5m Carreru 4 Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 15:01   Citovat  

MarAt napsal:

Mimochodem, já mám (teď sice rozdělanou kvůli olejovému čerpadlu) celolaminátovou orámovanou crx s NA b16A2 na čtyřklapce s 210hp ale nemám už dva roky vůli ji oživit, neb nevím, pro jakou zábavu bych ji měl...

Nechces zverejnit fotky, info, atd.? A dodelat to na kopce/okruhy.. to by byla krasa. Úsměv Pocitam, ze mas prsty i v tomhle:

Odkaz

OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina