Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
swap b18c do crx ed9
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
vladik je teď offline  vladik
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 18:01   Citovat  

ale sa to tu rozbehlo s tou prevodovkou, inak aj ja som cakal ze bude ta prevodovka trosku kratsia ale zas ako som uz vyssie napisal bude to dobry zaklad pre turbo Úsměv

a davam sem foto ako to vyzera pod kapotou "ja myslim ze ako kazdy normalny motor Velmi šťastný "
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bishop je teď offline  Bishop
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 18:57   Citovat  

Hoši že jste všichni tak zaujatí jakou má kluk převodovku a kdy řadí. Pro čerstvého swapera je super, že vše funguje a jede výrazně líp než dříve a že to jede parádně Úsměv

Já mám třeba svoji převodovku na 99% shodně spočítanou jako tady Peťa Zedník v odkaze:
tudy odkaz

Dlouhá jednička, dvojka zhruba seriová, trojka, čtverka krátké a pětka malinko delší. Ale to ze seriových koleček či výměnou stálého převodu udělat nejde bohužel.

infinity napsal:
zalezi na co to ma, jestli na nejake souteze, obyc daily nebo vmax attack Velmi šťastný kazdopadne me ty prevody prijdou zbytecne dlouhe, prijde mi blbe ti tady neco vysvetlovat o prubehu vykonu a jeho maximalnim vyuziti... Tak to valím bulvy

btw: kratkou prevodvku typu 1-55, 2-96, 3-125 atd, maji i jine sportovni auta, bez ohlednu na otacky. Myslim, ze impreza Sti Type-RA se seriovymi 300ps/1250kg ma prevodovku (5st) jenom do 210, ale asi mate pravdu, nejspise se i japonci spletli, je lepsi tocit ctyrku do 210 a petku do 270 Mrk

STI Type-RA verze 5 WRC limited 99 rok má maximálku 180kmh a max. výkon 206kW, což je 280 koní a váhu psanou 1210, ale moje má na váze pod 1100 kg.

Nechápu kdo může ať už čímkoliv jezdit 240kmh.....proč? Velmi šťastný
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 19:25   Citovat  

japonske auta do toho neplet, lebo to je len papierove cislo, realita je, ze v ECU mac limiter na 180kmh.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 20:15   Citovat  

Jde o to, ze ono to i tak ma dle zprevodovani maximalku tech cca 200kmh. Ale to je fuk, ja jenom rekl, ze je to proste dlouhe a opravdu hodne na atmosferu. Pro turbo to bude ok, ale pro atmo je to proste spatne.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 20:28   Citovat  

vti [906team] napsal:
japonske auta do toho neplet, lebo to je len papierove cislo, realita je, ze v ECU mac limiter na 180kmh.

to je ecu limit, ktery kdyz odstranis, dostanes se na mechanickych 200-210...no to je fuk, jak jsem psal nevim na co to ma, treba to ma na nahaneni 911tek na dalnici...tam se pak tech 250 s turbem bude hodit Velmi šťastný peace
   Návrat  
performance je teď offline  performance
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 20:30   Citovat  

Mne osobne napríklad vôbec nevadí, že mám S9B prevodovku na B18c4, na šprintoch v tom nevidím nevýhodu (vyskúšané Velmi šťastný, taká B16 s cca rovnakým výkonom proste nestíha a to má kratšiu prevodovku ) a taký MarekBB by vedel povyprávať ako sa s tým dajú potrápiť ITR, S2000 atď..A na bežné jazdenie je tá prevodovka fajn...
Každému vyhovuje niečo iné. Pri turbe mu bude ešte aj krátka Velmi šťastný
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 22:37   Citovat  

kedysi, ked som mal upraveny atmosfericky motor B18C4 (toda vacky, motec ecu a kopec dalsich veci), tak som tiez po snahe zlepsit casy na 400m siel do ITR prevodovky a bohuzial na sprintoch sa ukazalo, ze to nebola az taka super volba a tak som sa vratil k povodnej S9B a na nej som zajazdil ten najlepsi cas - 13.11s a to prave preto, lebo bola dost dlha a nemusel som radit 4ku, cim som usetril jedno radenie...
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 23:27   Citovat  

vti [906team] napsal:
kedysi, ked som mal upraveny atmosfericky motor B18C4 (toda vacky, motec ecu a kopec dalsich veci), tak som tiez po snahe zlepsit casy na 400m siel do ITR prevodovky a bohuzial na sprintoch sa ukazalo, ze to nebola az taka super volba a tak som sa vratil k povodnej S9B a na nej som zajazdil ten najlepsi cas - 13.11s a to prave preto, lebo bola dost dlha a nemusel som radit 4ku, cim som usetril jedno radenie...

Tak,tak. Navíc já nevím jak vy,ale jeďte někam dál po dálnici s krátkou převodovkou....Ono točit 5000ot. při 130km/h na 5ku není taky úplně ono,pokuď máš před sebou třeba 1000km. Né každý jezdí jen sprinty. Můžu říct,že v Německu rychlost 240km/h celkem využívam
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 11:50   Citovat  

pak je tu jeste moznost porizeni 5 stupne z americke integry ls
   Návrat  
Bishop je teď offline  Bishop
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 20:15   Citovat  

Ahojte,
prevodovku je mozne si nechat poskladat jak chcete. Neni treba ruzne vytahovat jakesi kolecka z 5ti prevodovek a spokojit se s kompromisem, kdyz uz za par korun muzete mit spocitanou a poskladanou prevodovku z novych kolecek - kratkou ci dlouhou.

Soutěžících je s mojema převodovkama více, ale není třeba jmenovat. Nejbližší startující: zitra a pozitri t.j. 17.-18.9.2010 muzete mrknout na prevodovku, se kterou jezdi posádka Kožej, Majcher na rally Košice nebo na soutěžích rallyslalomu ( tudy odkaz )mrknout na moje auto či můžu někdy svést případné zájemce. Skládaná převodovka je neco úžasného a v případě, že nejsou peníze na vše tak oproti drahému motor tuningu je výrazně zajímavější nechat si udělat převodovku přímo na Váš výkon, který bezezbytku využijete, zrychlíte samotné řazení a ještě k tomu získáte téměř neomezenou životnost sychronů.

btw: RA subaru ma limiter opravdu 180kmh, ale o to tu neslo, jen jsem chtel rici, ze maximalka okolo 250kmh je temer nepouzitelna jak cestovne, tak legislativne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
swap b18c do crx ed9
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina