Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Černý prach od brzd
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 7:30   Citovat  

Tkay jsem míval špinavý kola... koupil jsem šedý a není to vidět... HaHaaa
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 8:23   Citovat  

Jirka79 napsal:
Zdar,
jo máš pravdu, tohle dělají většinou desky. Vyhoď ty měkký šunty a kup si pořádný. Co jsem se tak zběžně díval tak by tě měli stát cca 2500 na předek, hmmm.

A myslis ze tvrdy desky neprasi? Mam zluty EBC a prasi docela dost teda. Samozrejme zalezi na tom jak intenzivne brzdis. Doporucuju koupit nejaky pripravek na myti kol (napr. od Sonax nebo Mafra), kterym se to nastrika a splachne vapkou. Tim kola krasne umyjes ale prasit to bude porad samozrejme. Existuji desticky ktery by meli prasit min, treba EBC skoro vsechny jsou myslim s redukci brzdneho prachu. Ale co se tohoto tyka tak moje ocekavani moc nesplniliy.

Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 9:33   Citovat  

jo jasný. Pořádný desky se nerovná ty nejtvrdší desky. Asi je trochu hardcore koupit desky jejichž životnost je stejná jako životnost kotoučů.
Opláchni si to wapkou a je to. Za 10 kaček a máš to čistý.

Honda

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 12:18   Citovat  

Chlapi moc to tu řešíte, chceš aby to brzdilo, tak to bude prášit, to se holt nedá nic dělat Úsměv Taky mám ty žlutý EBC a prášej sice míň než Feroda co jsem měl, ale na těch černejch kolech to tolik není vidět HaHaaa Jinak na to mytí doporučuju ten přípravek od TeamDynamics, fakt mě překvapilo jak to čistí. Stříkneš, necháš minutu dvě působit a opláchneš wapkou a kola jsou jak nový Úsměv

TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 13:29   Citovat  

oorrbb napsal:
mam ATE a je to des piskam porad hlavne pokud jen pribrzduju a brzdy bych rek ze moc nebrzdijou. Je to peklo kdyz brzdim ze 160 tak je to hnus po sekunde prudkeho brzdeni okamzite odpada 50%brzdneho ucinku nevim co stim, kupovat nove brzdy se me nechce...
Jeste jsem premejslel o brzdach z EE8 nevite nekdo jak to nasopnout do ED9 co nejednodusejc? musim mit aj tehlicu jinou? dik za rady. A sorry za offtopic

A je možný že by odpadlo tolik brzdného účinku že se ani nezablokujou kola? Když jedu pomalu tak to brzdí super, ale když chvilku jedu svižněji a šlapu víc na brzdu tak to přestane brzdit tak, že když stojím na podlaze, tak brzdím i očima Úsměv Nebo bude chyba v něčem jinym? Kotouče TRW a desky ATE mám nedávno nové, najeto asi 1500km.

acco je teď offline  acco
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 16:40   Citovat  

No, mám na svým ATS komplet červený EBC a kotouče taky od EBC. Na to jak psali, že mají snížený tvoření prachu, tak práší vcelku hodně. Ale jak už bylo řečeno, když brzdíš, prášíš. Jednou za týden to umyju wapkou a nějakým tím sprejem a je klid. Jestli někdo znáte brzdy co brzdí a mají opravdu minimum prachu, sem s nimi.

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 16:48   Citovat  

dej si tam bubny OK

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 18:52   Citovat  

Já co jsem vypozoroval na 2 autech, tak mi příjde, že orig. Honda desky moc nepráší a to brždění je taky celkem účinný je to dobrý Teď jsem dal na zadek TRW a jak psal Idaho, s prachem to je v klidu, asi tak o 150% lepší oproti těm co tam byly (myslím, že to byly ATE). Teď se ale také chystám na Ferodo DS 2500 nebo žlutý EBC, ještě nejsem rozmyšlenej to mi hlava nebere

Marián je teď offline  Marián
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 19:38   Citovat  

Musel jsem měnit desky, protože už pískaly ty sognální plíšky na deskách. Rozhodl jsem se pro ATE, ale po montáži hrůza. Když jsem brzdil, tak za chvíli opravdu 50% brzdného učinku pryč, zapřel jsem se o volant a stál na brzdě a kola ani nepískla, vůbec se nezablokovala. Když jsem lehce přibržďoval, tak nástup super, hned to brdilo a pak to zvadlo. Chvíli jsem to zkoušel,furt dokla, smrdělo to a pak jsem týden jezdil do práce opatrně. Byl jsem naštvanej a chtěl to reklamovat, ale nějak se to usadilo a je to super teď. Nástup dobrej, ale celkem rychle se zablokujou kola. A musím konstatovat, že prášili desky co tam byly a ATE zrovna tak.

kojak je teď offline  kojak
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 19:46   Citovat  

Marián napsal:
Musel jsem měnit desky, protože už pískaly ty sognální plíšky na deskách. Rozhodl jsem se pro ATE, ale po montáži hrůza. Když jsem brzdil, tak za chvíli opravdu 50% brzdného učinku pryč, zapřel jsem se o volant a stál na brzdě a kola ani nepískla, vůbec se nezablokovala. Když jsem lehce přibržďoval, tak nástup super, hned to brdilo a pak to zvadlo. Chvíli jsem to zkoušel,furt dokla, smrdělo to a pak jsem týden jezdil do práce opatrně. Byl jsem naštvanej a chtěl to reklamovat, ale nějak se to usadilo a je to super teď. Nástup dobrej, ale celkem rychle se zablokujou kola. A musím konstatovat, že prášili desky co tam byly a ATE zrovna tak.
mám ate na obouch autech práší ale super zajiždění je stejné jak píšeš prostě ze začátku je se potřebují asi opálit či co

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 20:14   Citovat  

Idaho tady někde psal ,že prý jsou teď z deskama ATE nějaký problémy. Prý mají strašně hodně reklamaci a ,že je teď nikomu nedoporučuje. Raději nabízí TRW

citace:
to je duvod proč zhruba od poloviny lonského roku desky od ATE vubec nedoporučuji, tech reklamací a stížností bylo proste moc Smutný

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 20:24   Citovat  

Na prelude mám kotouče brembo+ desky ate a přijde mi to cajk.Na ats je něco co po zahřátí brzdí upe parádně(na okreskách).Snad to při demontáži dokážu identifikovat a objednat OK

zyx je teď offline  zyx
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 21:26   Citovat  

Dnesni pul hodina na Masaryk okruhu.

013.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
013.JPG, 642.11 kB

TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 22:36   Citovat  

Marián napsal:

Tak to mi to dělá asi to samý, zkusím s tím ještě jezdit a uvidím co to udělá

Obsah fóra Honda-club.cz   
Černý prach od brzd
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď