Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Strana 43 z 102
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 16:19   Citovat  

gear napsal:
tak, můj cíva, 4 lidi, narvaný kufr že jsme za cestu asi desetkrát škrtli zadníma kolama o podběhy. trasa Pardubice-Ilava a pak po okolí(Bojnice atd)

najeto 1011km na 58l benzínu, půl carrery95, půl Tank-ONO. cesta tam celou dobu s klimou, zpátky bez. Po rychlostce kolem olomouce 110-140kmh, jinak kolem 90-100, v kopcích pomaleji.

spotřeba 5,74l/100km a půl litru oleje Velmi šťastný (před slovenskem a na slovensku sem to musel točit, v těch kopcích to ani na dvojku nechtělo zrychlovat - 17% stoupání cože cože ? )

extrémně nízká spotřeba to není, jel jsem normálně.

cože cože ? tady je asi něco špatně to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 22:15   Citovat  

rotker napsal:
cože cože ? tady je asi něco špatně to mi hlava nebere

Kupuju hned 3 kusy pořádnej výtlem
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 8:44   Citovat  

gear napsal:
tak, můj cíva, 4 lidi, narvaný kufr že jsme za cestu asi desetkrát škrtli zadníma kolama o podběhy. trasa Pardubice-Ilava a pak po okolí(Bojnice atd)

najeto 1011km na 58l benzínu, půl carrery95, půl Tank-ONO. cesta tam celou dobu s klimou, zpátky bez. Po rychlostce kolem olomouce 110-140kmh, jinak kolem 90-100, v kopcích pomaleji.

spotřeba 5,74l/100km a půl litru oleje Velmi šťastný (před slovenskem a na slovensku sem to musel točit, v těch kopcích to ani na dvojku nechtělo zrychlovat - 17% stoupání cože cože ? )

pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 10:53   Citovat  

VlastaFR napsal:
17%? to snad ne Velmi šťastný
Nejel si na prechod Stary Hrozenkov? je to smer Trencin z Cech

fakt Velmi šťastný nekecám Úsměv jeli sme ten přechod nad Hrozenkovem, přes Rybníky na Brumov-Bylnici a takvoýhle blázince tam byly... povím ti pěkně sem brzdil očima když už pedál začal vadnout zmatenej 12% tam bylo běžně, 17% bylo jen jednou a někde v Bílých karpatech...kde přesně to nevím, ale byla to celkem pěkná silnice Úsměv

to all: copak se vám nelíbí ? eco power no Velmi šťastný když normálně jezdím za 5, tak 5,7 při narvaným autě myslím v poho. Eco svítilo mimo karpaty, nízký tatry a rychlostku u olomouce skoro všude Hihi dálnici sme nejeli ptže nemám známku, dobrej benzín, předepsaný rozměr pneu, defenzivní řidič kterej nemusí pojet každou audinu co potká, tak proč ne Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 20:05   Citovat  

hopit napsal:
to že jsou to většinou minima co se dají dosáhnout a s normální jízdou nemají nic společného Velmi šťastný Normální jízdou myslím nebrat žádné ohledy na spotřebu.

Nebral jsem ohled na spotřebu,akorát jsme v Rakousku jeli podle předpisů, přes Alpy si užili serpentiny (v zatáčce za 2 nebi i někde za 1 a plneeej,další kvalt,plneeej, brzda) a s nákladem na 14tidenní dovolenou jsem s 1.5 měl spotřebu 5.6l na 100km... Hihi

Jinak 2.4 s nonstop zaplou klimou a kolonou kolem Benešova a hodinu a půl přes Prahu jela za 10l...
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 20:19   Citovat  

hopit napsal:
to že jsou to většinou minima co se dají dosáhnout a s normální jízdou nemají nic společného Velmi šťastný Normální jízdou myslím nebrat žádné ohledy na spotřebu.

Tak jezdi jen dehtari a deathari Hihi HaHaaa Jinak toto co ty, ja znam pod terminem "prasecinky", ale ridicak mam prilis rad, tak uz prasecim cim dal mene. Plna cara a kdejake stupidni omezeni, kde pri prekroceni o vic jak o 50km/h za obci mas s velkym rizikem papiru v cistirne a totopred sebou stale vidis dnes ciha vsude mozne .. zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 20:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Nebral jsem ohled na spotřebu,akorát jsme v Rakousku jeli podle předpisů, přes Alpy si užili serpentiny (v zatáčce za 2 nebi i někde za 1 a plneeej,další kvalt,plneeej, brzda) a s nákladem na 14tidenní dovolenou jsem s 1.5 měl spotřebu 5.6l na 100km... Hihi

Jinak 2.4 s nonstop zaplou klimou a kolonou kolem Benešova a hodinu a půl přes Prahu jela za 10l...

to samý jak my, jeli sme prostě předpis(na slovensku sem si nedovolil překročit rychlost ani o prd, pokuty v eurech jsou dobrej strašák zmatenej ) a v serpentinkách u Bojnic sem mu taky trochu dával a střídal akorát jedna, dva a do brzdy, prostě sem si užíval krásný stoupání... ti tři v autě by mohli vyprávět když lezli zelení z auta pořádnej výtlem eco jízda by vapadala jinak svatoušek

prostě ekonom, nevim co je na tom divnýho HaHaaa
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 20:56   Citovat  

alicante napsal:
Tak jezdi jen dehtari a deathari Hihi HaHaaa Jinak toto co ty, ja znam pod terminem "prasecinky", ale ridicak mam prilis rad, tak uz prasecim cim dal mene. Plna cara a kdejake stupidni omezeni, kde pri prekroceni o vic jak o 50km/h za obci mas s velkym rizikem papiru v cistirne a totopred sebou stale vidis dnes ciha vsude mozne .. zmatenej

neřešit spotřebu neznamená jezdit jako dobytek Úsměv Myslím tím neřešit jestli mám plný plyn nebo ne ,jestli přeřadím ve 3000 nebo 6000ot. nevyhazovat rychlost z kopce , vypínat klimu atd. prostě nebrat ohledy na spotřebu.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 21:27   Citovat  

gear napsal:

předpokládám že to nebyla jedna nádrž a nebylo dotankování u stejného stojanu Úsměv Takže pri minimálně dvou dotankováních to asi nebude moc přesná hodnota.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 21:34  Naposledy upravil gear dne 28.7.2010 , 20:21, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

bral jsem dvakrát (carrera a ONO)
dokonale přesný to samo není, ale ikdyby se tam vešly ještě dva litry, tak by to bylo 5,9. kdyby se tam mělo docpat ještě 4 litry, tak to je 6,1... pořád hodnoty jak prd a 4 litry se tam vejít nemohly, dotankovávám "po hrdlo"

jinak jestli myslíš že poslední tankování jsem ošulil a nabral jsem míň, abych si tu čepýřil peří, tak to bych teď neměl najeto 290km na 1/4 nádrže.

a kdybych tohle dělal pravidelně, že naberu míň, dám to sem a pak to, co naleju po hrdlo sem nedávám, tak bych neměl celkovou spotřebu na 13tkm 5,61 kouř

♦♠
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 8:39   Citovat  

hopit napsal:
neřešit spotřebu neznamená jezdit jako dobytek Úsměv Myslím tím neřešit jestli mám plný plyn nebo ne ,jestli přeřadím ve 3000 nebo 6000ot. nevyhazovat rychlost z kopce , vypínat klimu atd. prostě nebrat ohledy na spotřebu.

Ok, tak v tom pripade taky "neresim spotrebu" Mrk ... OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 20:22   Citovat  

gear napsal:
bral jsem dvakrát (carrera a ONO)
dokonale přesný to samo není, ale ikdyby se tam vešly ještě dva litry, tak by to bylo 5,9. kdyby se tam mělo docpat ještě 4 litry, tak to je 6,1... pořád hodnoty jak prd a 4 litry se tam vejít nemohly, dotankovávám "po hrdlo"

jinak jestli myslíš že poslední tankování jsem ošulil a nabral jsem míň, abych si tu čepýřil peří, tak to bych teď neměl najeto 290km na 1/4 nádrže.

a kdybych tohle dělal pravidelně, že naberu míň, dám to sem a pak to, co naleju po hrdlo sem nedávám, tak bych neměl celkovou spotřebu na 13tkm 5,61 kouř

edit: najel sem 50km a ručička spadla 2mm nad půlku Velmi šťastný ale i tak těch 420km na půlku nádrže dám přátele
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 20:38   Citovat  

gear napsal:
edit: najel sem 50km a ručička spadla 2mm nad půlku Velmi šťastný ale i tak těch 420km na půlku nádrže dám přátele

hele to neni mozny nesouhlas HaHaaa
ze ty mas hybrida to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 21:32   Citovat  

Becky napsal:
hele to neni mozny nesouhlas HaHaaa
ze ty mas hybrida to mi hlava nebere

mš se ptej Velmi šťastný co nesežere v benzínu, to sežere v oleji pořádnej výtlem ne, to byl vtip Úsměv ale přes těch 400km ná půlku najedu, jednou se mi povedlo 550 a ručička byla tak 2mm pod půlkou, mám to i vyfocený, ale nemůžu najít kabel od mobilu, takže to sem nemám jak dát Smutný
   Návrat  
Idea je teď offline  Idea
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 11:57   Citovat  

dr.faustus napsal:
Prelude 4G 2.2 Vtec - pri ceste z moravy (dalnice cca 150 km/h) 435km na plnou a jeste tak 50km bych najel ale uz sem nechtel riskovat ze bych nedojel na dalsi shellku pac jinde netankuju...jinak po meste tak max okolo 300 km na tech cca 50 litru Velmi šťastný ale ted sem docela zklidnil styl jizdy tak mozna ze ted najedu vic Úsměv

ja myslel ze mi to nak zere ale koukam ze je to normaal VTEC
natankoval plnou vcetne rezervy a zatim 320 km a to to nesetrim jizda vetsinou mesto jeste chyby ctrvtka nadrze
   Návrat  
Idea je teď offline  Idea
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 12:03   Citovat  

pouziva nekdo nejake bonus karty na benzinkach ? treba ze ma nejaky bonusy kdyz natankuje tolik a tolik .. ?
   Návrat  
neophyte je teď offline  neophyte
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 17:45   Citovat  

Civic 4D 1998 D15Z6 - len po meste, na 38L/ 520 km
- kombinovaná na 38L/ 620 km

CR-V 1999 B20B3 - len po meste, na 50L/ 450 km
- kombinovaná, na 50L/ 520-540 km
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:34   Citovat  

c4g VT, dalnice, VTEC malinko ... 30,56/4,42=6,91l/100
... chtelo by to delsi 5tku ... na dlouhy trasy by to pomohlo. byt pri podlimitni rychlosti furt nekde mezi 4-5t rpm neni kdovico.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:40   Citovat  

happy napsal:
c4g VT, dalnice, VTEC malinko ... 30,56/4,42=6,91l/100
... chtelo by to delsi 5tku ... na dlouhy trasy by to pomohlo. byt pri podlimitni rychlosti furt nekde mezi 4-5t rpm neni kdovico.

Chtělo by to šestku... Mrk
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 20:51   Citovat  

Hellborn napsal:
Chtělo by to šestku... Mrk

to jo,s tou je při 4tis 170km/h :hehe:
Hladový voko se mi průměrně rozvěcí mezi 580-600,max jsem dal asi 720km na nádrž Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 12:14   Citovat  

spoon napsal:
to jo,s tou je při 4tis 170km/h :hehe:
Hladový voko se mi průměrně rozvěcí mezi 580-600,max jsem dal asi 720km na nádrž Úsměv

To souhlasí.. Úsměv

Včera jsem Accorda byl nakrmit a spotřeba vyšla na 9l, což mě velmi potěšilo, protože o dovolený bylo dost couraček do 10km pro rohlíky, pak cesta Jindřichův Hradec - Brno (pěkně po okreskách přes Vysočinu - Třebíč, Velké Meziříčí a na dálnici 160, zptáky dálnice 140-160 a do Jihlavy a zpátky na okresky přes Pelhřimov do Hradce - okresky jsou tam fakt luxusní a jízdu jsem si užil) a pak Hradec - Libčice (s couračkou přes Prahu) - Hlavator může potvrdit,že jsme se moc necourali... Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 13:15   Citovat  

Já se za několik posledních natankování taky pohybuju 8-9l. Změnil jsem styl jízdy dle doporučení. Jezdim stylem cihla, ale řadím vždy v 3800-3900 otáčkách a pak zase cihla, nepouštím to do VTECU, po dálnici jedu max 140 a po okrskách 100 a spadlo to aniž bych nějak moc trpěl. VTEC jen vyjímečně Úsměv
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 14:22   Citovat  

Hellborn napsal:
To souhlasí.. Úsměv

Včera jsem Accorda byl nakrmit a spotřeba vyšla na 9l, což mě velmi potěšilo, protože o dovolený bylo dost couraček do 10km pro rohlíky, pak cesta Jindřichův Hradec - Brno (pěkně po okreskách přes Vysočinu - Třebíč, Velké Meziříčí a na dálnici 160, zptáky dálnice 140-160 a do Jihlavy a zpátky na okresky přes Pelhřimov do Hradce - okresky jsou tam fakt luxusní a jízdu jsem si užil) a pak Hradec - Libčice (s couračkou přes Prahu) - Hlavator může potvrdit,že jsme se moc necourali... Velmi šťastný

Píšu si,třeba mě tam pracovní vítr zavane Velmi šťastný
Dneska mám 636 a už cca 20km svítim,uvidim až tam večer cvrnknu standartních 55l+ HaHaaa Ale za to jsem si dneska užil pár desítek km šestku na pěti,pže jsem nějak zaspal Se stydím
   Návrat  
MikeMaster je teď offline  MikeMaster
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 14:42   Citovat  

Tak jsem mou D13B2 prověřil týdenní zkouškou na tripu Plzeň-Praha-Ostrava-Žilina-Trenčín-Bratislava-Brno-Praha-Plzeň = 1400km plně naložení ve třech lidech a sám jsem se divil, jak si s tím v pohodě Civic poradil. Dálnice byly naštěstí dost prázné, takže nějaké úseky 150-160km/h (údaje dle GPS), kvůli krátké sériové převodovce otáčky pořád mezi 4500-5500 ot/m a spotřeba 7,5l/100km. Žádný problém, žádné přehřívání, jsem spokojen na 15 let staré auto. je to dobrý Nájezd na 45l nádrž přesně 600km a jelikož nemám hladové oko a nechtěl jsem zůstat někde viset z prázdnou nádrží, tak tam ještě asi 2l vždy zbyly a najel bych o něco více.
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 14:58   Citovat  

Hellborn napsal:
To souhlasí.. Úsměv

Koukam ze mas Acco taky na 17/225 a dostanes se na 9, ja at delam co delam tak se hladovy oko rozsviti presne pri 550 km, coz je tak 9,8 a to jezdim po dalnici vetsinou 140 tempomat. Pres mesto minimalne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 15:08   Citovat  

karnas napsal:
Koukam ze mas Acco taky na 17/225 a dostanes se na 9, ja at delam co delam tak se hladovy oko rozsviti presne pri 550 km, coz je tak 9,8 a to jezdim po dalnici vetsinou 140 tempomat. Pres mesto minimalne.

Taky jsem začínal na 10l... Úsměv Než jsem se vracel do Prahy,tak jsem měl 390km a ukazatel na cca půlce nádrže... Úsměv Pak nedělní provoz na E55 z jihu (předjíždění na dvojku) a přes Prahu,která s tím slušně zamávala (na magistrále nešly semafory a řídil to policajt).
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 15:11  Naposledy upravil Jirka79 dne 4.8.2010 , 15:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

acco 7g, 2.4 manual, kola 225/50 R17. Dneska jedu nabrat, na tachecu mám 702.4km a dojezd 41km.
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 15:34   Citovat  

Dle mych pozorovani u 2,4 manual rozdil mezi 16 a 17 kolama 0,8 litru. Podobnej rozdil bude mezi sedan x tourer. Tak uz chapu ze se sedanem na 16 jezdej za 8 l.
   Návrat  
acco je teď offline  acco
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 17:23   Citovat  

Tak pro všechny co přemýšlí o 2,4i VTEC . Momentálně mám dlouhodobý průměr (za cca 10měsíců) 9,95l/100km. Nutno říci, že je to v automatu. Spotřebu nějak neřeším, prostě jezdím. A je to kombinovaný-město, okresky, dálnice. Tudíž myslím, že na 190k vcelku dobrý Mrk
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 17:46   Citovat  

acco napsal:
Tak pro všechny co přemýšlí o 2,4i VTEC . Momentálně mám dlouhodobý průměr (za cca 10měsíců) 9,95l/100km. Nutno říci, že je to v automatu. Spotřebu nějak neřeším, prostě jezdím. A je to kombinovaný-město, okresky, dálnice. Tudíž myslím, že na 190k vcelku dobrý Mrk

To je docela ok. Já mam se svým 147ps 2.0 dlouhodobou (cca 20.000 km za necelých 9 měsíců) spotřebu 9.7l, takže ta 2.4 žere skoro to samý, ale výkon bude jinde OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina