Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 10
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:27   Citovat  

infinity napsal:
... A 400m jsem jel s novou exedy spojkou vubec poprve....

A je to venku, všichni jeli na 1/4 míle (402m) a ty na 400m pořádnej výtlem

Podle tabulky ReNa to není možný, takže to neplatí... Pěknej čas na sériový auto N/A ... Je to tam.

EDIT: A kdy a kam vyrazíš na nějakou dospělou akci???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:31  Naposledy upravil infinity dne 2.8.2010 , 23:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ja nevim kolik se to jezdi, ja tam prijel z recese ze slalomu. Vyhodou bylo, ze mi palubni pc ukazoval teplotu gum 70°C Velmi šťastný takze tam vsichni gumovali a ja jenom lehce popojizdel (coz asi vypadalo ve sprinterskem svete hodne amatersky pořádnej výtlem )

Edit: letos asi jenom brno Úsměv (mozna na podzim nejaky vrch, ale taky recese Úsměv ) do HD jsem stavel auto a jel tam naprosto s novym podvozkem (coilovers, ramena, hrani s geometrii), takze jsem vubec nevedel co od toho auta cekat...
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:32   Citovat  

ale ITR ma prevodi super ...proste jako na to staveni a b20 je b20 VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:34   Citovat  

dimitar napsal:
ale ITR ma prevodi super ...proste jako na to staveni a b20 je b20 VTEC

to ma pravdu, na konci jsem dotacel 4ku, kdybych dal vyssi FD, tak bych jenom ztratil.
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:37   Citovat  

Dany napsal:
Ano to je pravda, ale ten rozdíl bych tak výrazně čekal až tak na čtyřku a pětku, trojka mi nepřijde ještě jako tak stěžejní, rozdíl to je, to netvrdím, ale takhle velkej...

Je pravda, že to má menší krouťák než dvoulitr, ale zase je to výrazně lehčí... U CTR7G totiž tenhle rozdíl je až tak od 150-160km/h, ale může to být jinak, tady nevím...

Ono když se tam ta trojka nechá dýl než je zdrávo. Kdyby třeba dal čtyřku Chápeš!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:41   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Ono když se tam ta trojka nechá dýl než je zdrávo. Kdyby třeba dal čtyřku Chápeš!

Ano, je pravda, že k tomu grafu, co jsem viděl, by se mělo řadit asi pod 8000, každopádně dříve, než padne ten krouťák... Ale moc chtěl a tím pádem se hodně soustředil na auto vedle sebe a ne na řízení svého auta... Není problém to změřit nebo zopakovat...
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:46   Citovat  

ChuCky napsal:
...

klidně řekni co víš je to dobrý

vyvrátim nebo doplnim

cocks napsal:
...

- vše co mám v autě mám v garáži, každý se může podívat. Nic jiného tam nemám a to by mohli potvdit i kluci z Ltm
- já jsem to jel na R888 195/50 R15
- auto jsem měl na váze ještě s ED sedačkama + GY 195/50 R15 (které jsou o dost lehčí) a bylo tam 930kg s 1/2 nádrže, ted tam jsou parca a R888

když si vezmeš Davida s modrym 5g VTi tak má taky defakto sérii...
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:54   Citovat  

Dany napsal:
Ano, je pravda, že k tomu grafu, co jsem viděl, by se mělo řadit asi pod 8000, každopádně dříve, než padne ten krouťák... Ale moc chtěl a tím pádem se hodně soustředil na auto vedle sebe a ne na řízení svého auta... Není problém to změřit nebo zopakovat...

Asi víš o čem mluvím. Ten kdo sedí za volantem by měl to auto cítit. Tím se nechci nijak dotknout Cockse.Lidi co jsou totálně odkázaný na otáčkoměr a pokud možno co největší Shift light, bohužel jezdí i zavody na vyšší urovni než je "válka" mezi Cocksem a Chuckym. Úsměv
A ještě chci říct že mito tady připadá jako u malejch dětí na pískovišti. Ještě na sebe začněte strouhat mrkvičku a říkejte přitom "kiš kiš Úsměv "
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 1:45   Citovat  

Marfi napsal:
chuckyho crx ma o 100kg mene.Nech udelat ten spodek motoru pak se mas od ceho odrazit.

hele jsem se tak zamyslel, ze musis pocitat, ze se swapem prisel tezsi motor, kterym B16 bezpochyby je...takze to bude mene jak 100kg.. wokurka
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 1:50   Citovat  

dimitar napsal:
pokud ChuCky ma to swap i prevodovku (Y21 nebo s4c)a s jednotku p30 je to v pozadku ....Cokcks se tahne s ti prevodi prez 160 na 3ku a Chucky tam ma davno 4ku a leti dal .ja se snajil vysvetli proc se ta blbost Y2(FD 4.133)nesmi nechat ale marne ....to blbi japonci se tam dali 4.4 ale voni to nerozumi asi ....

presne tak...PK chtel svym prispevkem asi rici, ze cocks neumi radit... on radi dobre - radi pozdeji kvalty bo je ma delsi Úsměv jednou se mi tam nepovedla dat trojka pri letmem startu, ale stejne jsem to pak dojel a ujel...proste to nejede jak by mělo prevodovka tam je z targy r.v.94 myslim? TondaCrx by rekl presne.. Y21 tusim

Jeste jsem poslu onboard video od cockse z auta, jestli se majkl_l umoudri a posle mi ho abych to mohl sestrihat..tam bude trebas videt kde panacek řadí, jestli to zbytečně netočká do 9tis VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 7:37   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Asi víš o čem mluvím. Ten kdo sedí za volantem by měl to auto cítit. Tím se nechci nijak dotknout Cockse.Lidi co jsou totálně odkázaný na otáčkoměr a pokud možno co největší Shift light, bohužel jezdí i zavody na vyšší urovni než je "válka" mezi Cocksem a Chuckym. Úsměv
A ještě chci říct že mito tady připadá jako u malejch dětí na pískovišti. Ještě na sebe začněte strouhat mrkvičku a říkejte přitom "kiš kiš Úsměv "

Já mám taky ShiftLight, nemyslím si, že to je špatně, ani že nemám cit pro auto... Velmi šťastný

Ano, je pravda, že to tu je jako u malých dětí na pískovišti, omlouvám se, díky svému věku bych měl mít rozum, ale...

Nicméně mě štve, že zrovna kvůli sprintu na 400m, na té LOW END bezvýznamné úrovni co se u nás dělá, z něj tady lidé dělají takovou vědu... Přitom je to jen nedostatek konkurence, stačí kouknout za hranice... Tohle nemá s motorsportem nic společného (a s DRAG autama taky ne HaHaaa )...
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 8:02   Citovat  

ChuCky napsal:
presne tak...PK chtel svym prispevkem asi rici, ze cocks neumi radit... on radi dobre - radi pozdeji kvalty bo je ma delsi Úsměv jednou se mi tam nepovedla dat trojka pri letmem startu, ale stejne jsem to pak dojel a ujel...proste to nejede jak by mělo prevodovka tam je z targy r.v.94 myslim? TondaCrx by rekl presne.. Y21 tusim

Jeste jsem poslu onboard video od cockse z auta, jestli se majkl_l umoudri a posle mi ho abych to mohl sestrihat..tam bude trebas videt kde panacek řadí, jestli to zbytečně netočká do 9tis VTEC

Jj, prevodovka je Y21 s del sol 93.Motor byl v dobre kondici jeste kdyz jsem ho mel ja.Najeto mel cca 80tis Mrk, takze myslim ze i to je maly +
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 8:36   Citovat  

infinity napsal:
Zase trochu merite zbytecne pindiky, vemte si ze jsem ted na HD dal 13.47s (nejrychlejsi N/A na hd??) a to:
Mam naprosto seriovou hlavu s 218ps/213nm, seriovou prevodovku, dimenzovane svody, seriovou klapku + CAI sani ktere mi bere tak 5-10ps a jel jsem to na 195/50 street gumach. Co se tyce odlehceni, tak nemam na aute jediny carbon/laminat dil, mam vyhozene jenom zadni sedacky a zadni podlahu kufru. A 400m jsem jel s novou exedy spojkou vubec poprve. Abych rekl pravdu, sprinty me vubec nebavi, ale myslim ze sprinteri by se meli vice snazit Úsměv Kdybych do toho dal rekneme 50tis, tak jezdim daleko pod 13s. Ale co z toho? mnohem vice srandy si uziju behem zataceni a makcani 3 pedalu VTEC

Muzes zverejnit svou vahu se kterou jsi sprintoval?
Vykon mas priblizne o cem Dany mluvi. Ouzke pneu 195 jsou vyhodou. Gumy mas dobre, na slickach bys ziskal pri startu jen jemne a to bys zase ztratil behem sprintu pri akceleraci (diky podhustene pneu). Dostal by ses max o 0,2s nize na slikach.
Vaha je tedy nejdulezitejsi faktor. Proto bych se zajimal o Tvoji vahu.
K casu ale patri gratulace. Ten jsi zajel opravdu spickovej OK
Tim by bylo vyreseno, kolik musi CTR vahove sundat, aby zajelo tech 13,5 VTEC

Dany, dale a dale se navazis. Bud opustis narazky nebo budeme pokracovat v zamorovani tohoto topicu Cool
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:00   Citovat  

Je pravda, ze jsem byl odlehcen maximalne co mi to ted dovoluje. Mohl bych jeste akorat sundat rozpery, radio+repraky a vnitrni plasty, tim bych ale usetril max 10kg...ale s casem bych asi moc nehnul, takze na rovinu reknu ze bych to rychleji asi nezajel.

Na vaze jsem nebyl, moudrejsi budu nejspise tento mesic kdy budu vyvazovat podvozek na el.vahach. Ale kdybych vychazel z toho, ze ex-esovic ITR ma 1000kg, tak moje je cca o 20-25kg tezsi. Na druhou stranu ja jako ridic vazim 65 Velmi šťastný Takze rekneme 1090kg s ridicem, coz je oproti Tobe cca o 1/4 tuny lehci auto Mr. Green

Ja myslim, ze pokud tak moc honis setinky, tak bys to mel jeste dost odlehcit, vyhazet 4WS a jine kraviny. Ta vaha Te strasne brzdi...

Nevim o jakem CTR se bavite, ale jestli melo 900kg a rekneme nejake normalni upravy motoru, tak to muselo jezdit snad pod 13 Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:10   Citovat  

infinity napsal:
Je pravda, ze jsem byl odlehcen maximalne co mi to ted dovoluje. Mohl bych jeste akorat sundat rozpery, radio+repraky a vnitrni plasty, tim bych ale usetril max 10kg...

Na vaze jsem nebyl, moudrejsi budu nejspise tento mesic kdy budu vyvazovat podvozek na el.vahach. Ale kdybych vychazel z toho, ze ex-esovic ITR ma 1000kg, tak moje je cca o 20-25kg tezsi. Na druhou stranu ja jako ridic vazim 65 Velmi šťastný Takze rekneme 1090kg s ridicem, coz je oproti Tobe cca o 1/4 tuny lehci auto Mr. Green

Ja myslim, ze pokud tak moc honis setinky, tak bys to mel jeste dost odlehcit, vyhazet 4WS a jine kraviny. Ta vaha Te strasne brzdi...

Dekuji za informaci. Takze mas 218ps a dejme tomu 1030kg. CTR musi byt hodne odlehcene aby tohoto tedy dosahlo.
Pozadal jsem Luthera o zverejneni jeho CTR, kdyz zajel Mimon za 13,6. Kolik koni, jaka vaha a jake pneu.

Jinak v mem pripade sprintu to nema cenu uz. Se slapajicim dogboxem bych se dostal tak na 13,38 .. ale ty bys zase nazul sliky a byl bys lepsi HaHaaa
Auto je nejak postavene s tim, ze z introse nemam akorat zadni sedacky a na sprintech jezdim bez rezervy a sedacky spolujezdce. 4WS se nechci vzdat a ten sklenenej sibr je take super. Dokazal bych sice sundat nejakych 150kg jeste a zajet cas pod 13s. Jenze v kategorii mam Uzlika a ten jezdi 12,0s s vybornou spolehlivosti. Takze bych byl porad druhej jako ted Úsměv
Auto vykonove skoncilo a ted uz se dela jen design. Exterier je skoro hotov (dotahnou se drobnosti). Pote jen vzhled pod haupnou, interier a lepsi hudba - ted je tam nejaka lepsi serie).

Takze rychlejsimu zdar a to jsi byl tentokrat ty je to dobrý
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:32   Citovat  

Dany napsal:
Ze když jsem zajel lepší čas než ty, tak si na mě dal protest, že se asi dříve sepla fotobuňka, že není možné abych takový čas zajel a blablabla, už si přesně nepamatuju jak mi to Fox vysvětloval, jen vím, že mi můj čas na tvůj popud neuznali a ty jsi byl nakonec předemnou, já už pak jet nemohl, protože jsem Kozinovi opravoval auto...
Nic víc, nic míň, jen zamyšlení, jestli to má cenu ...

jej, konecne vidim vysledky z toho slavneho HD2008, kde som sa tiez az po vyhlaseni vysledkov dozvedel, ze moj cas tam uz nie je. i ked vidim, ze v tomto pdf-ku je a ako pozeram, tak jediny, ktory bol pod 14s !
nechcem sa tiez vracat k tomu, ze som zbytocne siel 2x500km, tam zajazdil absolutne najlepsi cas a nakoniec siel domov so zmiesanymi pocitmi. ako vidim, nebol som sam, kto doplatil na Renov protest...
btw: tu su moje jazdy, nevidiet tam semafor, ale nemam pocit, ze by som ani v jednej ulial start:

Odkaz

Odkaz

myslite si, ze to boli realne casy oproti normalnej casomiere ? moje auto v tom setupe zajazdilo 13.09s:

a Esova ITR v street kategorii (semislick a ziadne odlahcenie) 13.217s:

tento rok mam pocit, ze vela aut zajazdilo lepsie casy ako by sa dalo ocakavat a neverim, ze to je tym, ako isiel vyvoj dopredu. preto ked chcete mat realne udaje a nechce sa vam trepat na SantaPod drahu do Anglicka, tak treba prist do Madarska alebo na Slovensko a skusit zajazdit nejaky cas na certifikovanej casomiere.
btw: na slovensku jazdia 2ks ITR (jedna je v principe seria, len laminat predna kapota, zvody, vyfuk, semislicky, ziadne odlahcenie) a jazdia vytrvalo casy 14.0, pripadne za idealnych podmienok 13.9s. odbrzdenych maju 200-205ps.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:32   Citovat  

ChuCky napsal:

Tak to je takovej dalsi faktor kterej nám unik ty máš b16a2 tudíš serie 160ps a coks má b16a1?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:37   Citovat  

ReNo napsal:
Muzes zverejnit svou vahu se kterou jsi sprintoval?
Vykon mas priblizne o cem Dany mluvi. Ouzke pneu 195 jsou vyhodou. Gumy mas dobre, na slickach bys ziskal pri startu jen jemne a to bys zase ztratil behem sprintu pri akceleraci (diky podhustene pneu). Dostal by ses max o 0,2s nize na slikach.
Vaha je tedy nejdulezitejsi faktor. Proto bych se zajimal o Tvoji vahu.
K casu ale patri gratulace. Ten jsi zajel opravdu spickovej OK
Tim by bylo vyreseno, kolik musi CTR vahove sundat, aby zajelo tech 13,5 VTEC

Dany, dale a dale se navazis. Bud opustis narazky nebo budeme pokracovat v zamorovani tohoto topicu Cool

Seriova hlavo ty tam mas motor b20 s kovanejma vecma a mas i vacky atd ne?Už na slalomu bylo videt ze to moc pekne jede.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:39   Citovat  

Já si myslim že ta časomíra měřila o cca 0,4s lépe.Je to vidět na časech u lidí co jezděj častějc.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:41   Citovat  

Tady jedno video z Hd

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:44   Citovat  

ReNo napsal:
Ok, tedy.
Ani jeden z uvedenych, krom bennyho ultralightu, se nedostal pod 13,6.
Ze lide povidaji a nemaji grafy ... vsichni mame svuj nazor na udajnych 300ps v maturovo civicu.
Ale ze by se LK7R na slickach nedostal pod 14.0? Ridic je to vybornej a poradnou porci koni v civicu v te dobe take mel.
Proste a jednoduse, uverim... az uvidim graf daneho vozu a pritom zajede pod 13,5 přátele

ked sa pozriem do minulosti tak mozem zaspominat na staru krabicu ED7 so swapom B18C4+Toda vacky+MoTeC (980kg bez sofera nebolo to nijako extremne lahke auto ako si ludia mysleli)
btw: Chucky ma HASport silentbloky z tohoto mojho auta:

vykuchane len do tohoto stadia:

najlepsi cas 13.11s na Hosier roadrace (nie dragrace) slickoch (v cieli som mal 9500rpm na 3ke !)
predtym na AVON kopcovych 13.5 kde som porazil prave Bennyho (na jesen v Prerove myslim 2006 alebo tak nejak), ostatne auta do dvoch litrov boli uz nad 14s, myslim ze ukrajinec by bol 3ti s casom 14.1 keby na Bennyho aute nesli dvaja ludia (co mi prislo teda hodne chore).

na porovnanie sme vtedy mali postavenu EE8 s Blox vackami (odbrzdenych 190PS/165Nm):

a toto auto s odlahcenim (vyrezane dvere, laminatova predna aj zadna kapota) zajazdilo najlepsi cas 13.5s v case ked najblizsia 1.6ka honda bola asi Esova CRX ktore jazdila tesne pod 14s ak sa dobre pametam...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 9:45   Citovat  

vti [906team] napsal:
tam zajazdil absolutne najlepsi cas a nakoniec siel domov so zmiesanymi pocitmi. ako vidim, nebol som sam, kto doplatil na Renov protest...

Pista, i Ty?
Muj protest byl pouze na Danyho cas, ze vyjel pred zelenou. To nemelo s Tebou nic spolecneho. Kazdy vedel, ze jsi byl nejrychlejsi vuz tam. Resilo se to tady na foru dost dlouho a i ja byl ten co se Te zastaval. A ty ted prijdes s tim, ze za Tvoje vyrazeni muzu ja?
Uz si nepamatuju, zda se nepocital jen prvni cas Danyho nebo vsech co jeli bez fotobunky, to uz je opravdu davno.
Tak ci onak to ukoncuju s tim, ze jsem si sel postezovat, ze modrej civic jel pred zelenou. Jak to dopadlo je vec organizatora.
A jestli Ti prijde spatne, ze jsem se podal stiznost na vyjezd pred zelenou, pak nechapu o co jde. Slo mi o moje treti misto a v tom nevidim vubec nic zleho Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:03   Citovat  

Marfi napsal:
Tak to je takovej dalsi faktor kterej nám unik ty máš b16a2 tudíš serie 160ps a coks má b16a1?

přesně tak..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:14   Citovat  

ReNo napsal:
Pista, i Ty?
Muj protest byl pouze na Danyho cas, ze vyjel pred zelenou. To nemelo s Tebou nic spolecneho. Kazdy vedel, ze jsi byl nejrychlejsi vuz tam. Resilo se to tady na foru dost dlouho a i ja byl ten co se Te zastaval. A ty ted prijdes s tim, ze za Tvoje vyrazeni muzu ja?
Uz si nepamatuju, zda se nepocital jen prvni cas Danyho nebo vsech co jeli bez fotobunky, to uz je opravdu davno.
Tak ci onak to ukoncuju s tim, ze jsem si sel postezovat, ze modrej civic jel pred zelenou. Jak to dopadlo je vec organizatora.
A jestli Ti prijde spatne, ze jsem se podal stiznost na vyjezd pred zelenou, pak nechapu o co jde. Slo mi o moje treti misto a v tom nevidim vubec nic zleho Ble

to nebolo myslene proti tebe ako osobe, len mi potom aj niekto pisal, ze ty si bol iniciatorom protestu a kedze nevedeli ako to rozumne vyriesit, tak to spravili tak, ze vsetky jazdy do nejakeho casu zrusili, mozno ty si o tom vedel ako to bolo, ale ja som sa to dozvedel az po vyhlaseni, co uznas, ze ma hodne vytocilo a musel som odtial odist aby nenastal medzinarodny konflikt o co si koledovali niektore osoby, co zacali hlasit, ze turbo do hondy nepatri. rad by som vedel, ako by sa riesila situacia, keby sa to nestalo mne ale napriklad Maratovi (keby tam bol)...

inak je aj vidiet v tom PDF, ze v poslednom stlpci je seria 1 alebo 2 a vsetky casy co boli v serii 1 vraj zrusili. problem bol v tom, ze to nikto nedal nikomu vediet, inak by som samozrejme zajazdil kludne znova.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:16   Citovat  

Tak muj zaverecnej proslov (asi desatej uz HaHaaa ).
Vse zaclo tim, ze Dany rekl, ze bezne odlehcene CTR s vykonem 220ps zajizdeli Mimon v casech mezi 13,2-13,5. To jsem stal a stojim proti.
Jediny civic zajel v Mimoni tento cas. Byl to Benny. Zcela urcite mel 220ps ci vice. Rozhodne byl upravenej a hlavne mel vahu cca 900kg. To je o 300kg mene nez serie!
Dalsi nejlepsi cas drzi Luther a to 13,6. Pozadal jsem ho o sepsani svych zkusenosti s CTR. Ma jich rozhodne dost OK
Pote uz se jen spustil flame, kterak Renuv protest, ze Dany vyjel pred zelenou, a Dany to i chlapsky sam priznal, obral dalsi o poharky Ble
Nezpomente, jsem ReNo, jsem preci odpadlik HaHaaa
Amen
VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:17   Citovat  

Marfi napsal:

ci je to A1 alebo A2 je to fuk, ked tam vymenis vacky co cocks uz vymenene ma. spodok je v principe rovnaky. okrem toho, neviem ci ma chucky elektriku povodnu OBD0 alebo OBD1 ako som mal ja.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:20   Citovat  

vti [906team] napsal:
to nebolo myslene proti tebe ako osobe, len mi potom aj niekto pisal, ze ty si bol iniciatorom protestu a kedze nevedeli ako to rozumne vyriesit, tak to spravili tak, ze vsetky jazdy do nejakeho casu zrusili, mozno ty si o tom vedel ako to bolo, ale ja som sa to dozvedel az po vyhlaseni, co uznas, ze ma hodne vytocilo a musel som odtial odist aby nenastal medzinarodny konflikt o co si koledovali niektore osoby, co zacali hlasit, ze turbo do hondy nepatri. rad by som vedel, ako by sa riesila situacia, keby sa to nestalo mne ale napriklad Maratovi (keby tam bol)...

inak je aj vidiet v tom PDF, ze v poslednom stlpci je seria 1 alebo 2 a vsetky casy co boli v serii 1 vraj zrusili. problem bol v tom, ze to nikto nedal nikomu vediet, inak by som samozrejme zajazdil kludne znova.

Ok, vis ze jsem tam stal s Tebou a Esem a koukal. Nevedel jsem, ze mas jediny cas a ten se diky memu protestu nebude pocitat. To me opravdu mrzi Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:22   Citovat  

ReNo napsal:
Tak muj zaverecnej proslov (asi desatej uz HaHaaa ).
Vse zaclo tim, ze Dany rekl, ze bezne odlehcene CTR s vykonem 220ps zajizdeli Mimon v casech mezi 13,2-13,5. To jsem stal a stojim proti.
Jediny civic zajel v Mimoni tento cas. Byl to Benny. Zcela urcite mel 220ps ci vice. Rozhodne byl upravenej a hlavne mel vahu cca 900kg. To je o 300kg mene nez serie!
Dalsi nejlepsi cas drzi Luther a to 13,6. Pozadal jsem ho o sepsani svych zkusenosti s CTR. Ma jich rozhodne dost OK
Pote uz se jen spustil flame, kterak Renuv protest, ze Dany vyjel pred zelenou, a Dany to i chlapsky sam priznal, obral dalsi o poharky Ble
Nezpomente, jsem ReNo, jsem preci odpadlik HaHaaa
Amen
VTEC

plne suhlasim s tym co pises o tych casoch. flame nechajme bokom, mozme to prebrat niekedy osobne, idealne na sprintoch. u nas na slovensku bude v sobotu 14.8. v Senici (kusok od ceskych hranic) posledne kolo tohtorocnych sprintov kde bude certifikovana casomiera, takze prid a hodime rec. a kludne dotiahni aj nejake CTR nech vidime ako to realne jazdi a ci vobec porazia seriove ITR Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:26   Citovat  

ReNo napsal:
Ok, vis ze jsem tam stal s Tebou a Esem a koukal. Nevedel jsem, ze mas jediny cas a ten se diky memu protestu nebude pocitat. To me opravdu mrzi Smutný

casy som mal dva, oba stacili na prve miesto, i ked ten druhy nebol pod 14s (siel som na maly tlak, to bola myslim prva jazda). ale uz to nemusime rozpitvavat, chybu spravil organizator za co sa mi sice casom ospravedlnil cez SZ, ale verejne sa to ututlalo do stratena. teraz to uz nema vyznam riesit.
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:43   Citovat  

Hele hoši to se mi moc nelíbí jak mi tady tapetujete, tohle je téma o mojí EE8 a problémech kolem ,ne o tom, kdo koho pojel kdo si na koho stěžoval a co bylo nebo nebylo...nechci, aby jste se tu doghadovali o tom, kdo má jak velkýho pindíka a téma mi tu pak zamkli...

Tak to prosím respektujte, a adminy prosím o svolení to tu trošku promazat, je to nepřehledné, pokud by někdo chtěl tky stavět EE8 tak mu tohle téma už asi k ničemu nebude...

Jinak opravdu škoda, že si PK nezkusil alespoň jeden sprint..třeba bych koukal jak jsme špatnej pilot, podle mě jsem se o dost zlepšil a řadím už docela rychle... se mnou tam seděl Majkl tak až ten dá video tak uvidíme můj onboard, tam se ukáže...každopádně to teda bezpodmínečně vypadá na ten spodek teda no.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina