Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 10
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:08   Citovat  

dalsi vec je investovat do 1.6 nebo 2.0 ja mnel oba truhu v tuningu 2.0 -400m za 12.7 a 1.6 400 za 13.1(slo bi to i pod 13 ale nesmis hlastat celou noc ) a zikam jen 2.0l je 2l ....financne velki rozdil nebude ...dalsi vec funkcnost vacky je podle kompresni pomer napriklad a 10.2(co ma b16a1)dostane 5-10hp pri 12.5 dostanes 15-20hp ,dalsikastle ED9 nema nic spolecne s EE8 povnostne je tam velky rozdil....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:11   Citovat  

ReNo napsal:
Vzdyt my tu ale mluvime o LK7R pred lety. Kdyz jsme se honili my tri o setinky Velmi šťastný
Ted uz Mimon nejezdi Bueee

No dit to si porad dostaval nasekano tak co resis?Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:14   Citovat  

Marfi napsal:
No dit to si porad dostaval nasekano tak co resis?Úsměv

Dostaval dostaval Cool
Ze mel silnou karu, urcite tech 220ps tam bylo. K tomu jezdil na 15" slikach ... a presto se nedostal ani pod 14,0s.
O tom byl ten hovor Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:24   Citovat  

ReNo napsal:
Dostaval dostaval Cool
Ze mel silnou karu, urcite tech 220ps tam bylo. K tomu jezdil na 15" slikach ... a presto se nedostal ani pod 14,0s.
O tom byl ten hovor Hihi

Lktr nikdy nejel na 15 slikach,nikdy nekuchal a 220ps tam je až ted.Takze koukej pripravit tu grilovacku co dluzis jo? Je to tam.
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:25   Citovat  

dimitar napsal:
dalsi vec je investovat do 1.6 nebo 2.0 ja mnel oba truhu v tuningu 2.0 -400m za 12.7 a 1.6 400 za 13.1(slo bi to i pod 13 ale nesmis hlastat celou noc ) a zikam jen 2.0l je 2l ....financne velki rozdil nebude ...dalsi vec funkcnost vacky je podle kompresni pomer napriklad a 10.2(co ma b16a1)dostane 5-10hp pri 12.5 dostanes 15-20hp ,dalsikastle ED9 nema nic spolecne s EE8 povnostne je tam velky rozdil....

no to já si myslel taky, ale pak mi to myslím Minor nebo kdo vyvrátil s tím, že karoserie jako taková by měla být stejná, jen je jiná nápravnice, větší brzdy atd ale nic zásadního.. to když jsem ještě CRX neznal tak dobře tak jsem slyšel že EE8 je celkově širší atd a to jsem si do jisté doby i myslel. Jde o to, zda se jedná o plnohodnotný SWAP jako brzdy atd, nebo jen motor..pak je rozdíl asi větší.

a 2.0 nechci, chci jezdit 1.6ky ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:27   Citovat  

cocks napsal:
no to já si myslel taky, ale pak mi to myslím Minor nebo kdo vyvrátil s tím, že karoserie jako taková by měla být stejná, jen je jiná nápravnice, větší brzdy atd ale nic zásadního.. to když jsem ještě CRX neznal tak dobře tak jsem slyšel že EE8 je celkově širší atd a to jsem si do jisté doby i myslel. Jde o to, zda se jedná o plnohodnotný SWAP jako brzdy atd, nebo jen motor..pak je rozdíl asi větší.

a 2.0 nechci, chci jezdit 1.6ky ...

chuckyho crx ma o 100kg mene.Nech udelat ten spodek motoru pak se mas od ceho odrazit.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:28   Citovat  

ReNo napsal:
Dostaval dostaval Cool
O tom byl ten hovor Hihi

To nemá cenu...

Prostě tam bylo poctivejch 205 možná 210koní a ne 230 brněnskejch pořádnej výtlem
Kdo nechce, tak to nepochopí...

A jen chci podotknout, že na 16" brzdy hned tak 15" kola nedáš...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:31   Citovat  

Dany napsal:
To nemá cenu...

Prostě tam bylo poctivejch 205 možná 210koní a ne 230 brněnskejch pořádnej výtlem
Kdo nechce, tak to nepochopí...

Pockej pockej, pocet koni rikal sam Loko. Kdybych mel vice casu ... tak to snad naleznu i zde v historii na foru OK
Mimochodem, marfi take povidal o nejakem stadu koni s lepenkou (lehka ITR) .. a take se pod 14,00 nedostal ...
Ukaz mi proste jedine auto na brzde s danym poctem koni a jak zajede Mimon pod 13,5 ... nepotkal jsem jedine papa

No tak to se nech poucit od Lokyho, ze to proste jde. On je tam mel Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:33   Citovat  

No to je taky hned rozdil jaky ty kone sou ale vime ze 27O brneskejch renovejch jelo jako 210 poctivejch wokurka
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:34   Citovat  

ReNo napsal:
Pockej pockej, pocet koni rikal sam Loko. Kdybych mel vice casu ... tak to snad naleznu i zde v historii na foru OK
Mimochodem, marfi take povidal o nejakem stadu koni s lepenkou (lehka ITR) .. a take se pod 14,00 nedostal ...
Ukaz mi proste jedine auto na brzde s danym poctem koni a jak zajede Mimon pod 13,5 ... nepotkal jsem jedine papa

Dit ty si jel mimon za 14,1 to byla jedna grilovačka a ted si zajel 13,8 a to byla druha grilovačka?
Lepenka nakonovana?byl tam vyfuk a svody a pojizdelo te to porad o mega konich nikdo nemluvil:-)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:37   Citovat  

Marfi napsal:
No to je taky hned rozdil jaky ty kone sou ale vime ze 27O brneskejch renovejch jelo jako 210 poctivejch wokurka

Marfiku Marfiku, ohrana pisen HaHaaa

zajel jsem 14,0 a posledne 13.6 OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:39   Citovat  

ReNo napsal:
Marfiku Marfiku, ohrana pisen HaHaaa

zajel jsem 14,0 a posledne 13.6 OK

No a to tě stálo 2 grilovačky:-)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:42   Citovat  

Marfi napsal:
No a to tě stálo 2 grilovačky:-)

Ano, ale o tom toto tema neni Honda

Proste zatim nebylo jedine auto s vahou cca 1200kg(slusne odlehcene CTR 7g) a 220ps, ktere by jelo Mimon v rozmezi 13,2-13,5.
I kdyby mel Benny jen 220ps, tak porad mel vahu jen tezko uveritelnych 900kg. To opravdu neberu jako bezne odlehceni. Kdo videl jeho vuz ... ten pochopil OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:55   Citovat  

ReNo napsal:
Ano, ale o tom toto tema neni Honda

Proste zatim nebylo jedine auto s vahou cca 1200kg(slusne odlehcene CTR 7g) a 220ps, ktere by jelo Mimon v rozmezi 13,2-13,5.
I kdyby mel Benny jen 220ps, tak porad mel vahu jen tezko uveritelnych 900kg. To opravdu neberu jako bezne odlehceni. Kdo videl jeho vuz ... ten pochopil OK

A proc resime cas 13,2-13,5?Lutherovo auto jelo kolem 13,6 ne ale to sou x let stare casy a jina doba.
Stejne je to sranda 400m a porad sou o tom hrozne diskuze:-)Dlouho uz sem nejel sprintik je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 21:55   Citovat  

ReNo napsal:

Jenže proč, když mě přijde sprint jako naprostá ztráta času a vyhozené peníze stavět kvůli tomu speciál??? Hlavně, pokud bych se do toho pustil, určitě bych chtěl víc, než jen skoroprimát v čechách, když by mi to v Maďarsku možná nestačilo ani na první desítku...

Obráceně, ukaž mi, jak tvoje Prelude s XX koněma zajede NS BTG pod 9 minut... Loko to dal... A já ti za to ukážu, že mám teď v autě jen 225HP a 210Nm, přesto ji dám pod 8:30, Most dám pod 2 minuty skoro pokaždé (když nemám vůbec den, tak 2:01)

Jinak 14s dám taky tudy odkaz moje sériová váha je a byla 1190kg, v té době už velké brzdy, 17" kola, 230HP, 220Nm, strašně věcí, co nejsou pro sprinty vhodné, myslím si, že kdybych chtěl a odlehčil to (sedačky, subwoofer a pod, menší brzdy, lehčí kola než moje těžká rallová, atd.atd.atd), tak se na 13.8 a možná i míň dostanu, možná bych i tech 13.6 dal, nevím, nechci se o to přít, má to ale cenu??? Já chci od auta víc, než aby vydrželo 402m Hihi v čemž jsme s Lokem podobní, začni jezdit s náma a pochopíš, že svět je větší než 402m

Nenám čas, ale až v zimě opravím svou chybu, díky které jsem přišel o výkon a ten se vrátí přes 250HP a 240Nm, bude to o poznání lepší... Možná se nechám i vyprovokovat, vyházím sedačky a přijedu si zasprintovat na HD2011, pokud na mě zase nepodáš protest a nediskvalifikuješ mě jako předloni, abych tě neporazil... pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:03   Citovat  

Stejne má Reno menšího pindíka HaHaaa
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:05   Citovat  

ChuCky napsal:

Odkaz

PK by měl ještě zabrat, toto není good..možná sis měl cocksíku nechat změřit tlaky od Idaha..

Myslíte si že neumíme změřit tlaky, nebo že Idaho má lepší měřák? Možná že jsem si měl s tím Cocksovým autem dát jeden sprint já. Ono jak je vidět na těch videích to není jen o tlakách.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:11   Citovat  

Ted koukam ze to video ma pokracovani.To auto nejede prece neni mozny aby ho na konci takhle dojel a ujel mu Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:16   Citovat  

Marfi napsal:
A proc resime cas 13,2-13,5?Lutherovo auto jelo kolem 13,6 ne ale to sou x let stare casy a jina doba.
Stejne je to sranda 400m a porad sou o tom hrozne diskuze:-)Dlouho uz sem nejel sprintik je to dobrý

Tak at rekne Luther sam, jak moc mel odleceno a kolik mel koni ... rozhodne to nebylo bezne odlehcene CTR s 220ps.
A porad rikam, ze rozdil casu mezi 13,2 (rozmezi zaclo na 13,2) a 13,6 je OBROVSKY.
Na sprint s Tebou jsem se tesil. Chtel jsem na HD porovnat. Vim, ze jsi mel minulej rok jen semislick a ze nejsi moc odlecenej. I presto jsi zajel HD za 13,69. Pritom jsi mel kolik koni a jakej kroutak?
Ze by Ti na to mohlo stacit podstatne mene koni .. dle toho co tu propagujete.
Kdyz si vezmu svoji BP. Vazi o 100kg vice jak bezne odlehcene CTR. Ano, mam sekvenci s dogboxem. Takze -0,3s ... bez ni bych tedy jezdil cca 13,9
CTR7G 1200kg (odlehcene) 220ps 13,20-13,50
Preludka moje 1280kg xxxps 13,90

To bylo ale drahych par koniku. Presneji dopocitano. kdyz pocitam, ze CTR vazici 1200kg zajede 13,5. Tak moji preludce staci k dosazeni casu 13,5 ... 210 koni. Ty jooo, tak na ten milion uprav co mam ...
Ze jsem si nekoupil, jako Luky z HCV, 220ps verzi. Ta sice v beznem, neodlehcenem stavu, jezdi sprint za 14,65 ... ale dle vasich vypoctu ji odlehcim o 30kg, prihodim sliky a budu jezdit pod 13,5 ... Luky, koukej ji brzo dodelat, at muzeme zmerit. S takovym casem bys porazil i moji sekvenci Velmi šťastný
Mimochodem. Existuje toto. Neni to uplne presne, ale trosku to pomuze Úsměv

Vypocet sprintu a zrychleni dle vahy a vykonu vozu

P.S.> Timto konci moje reakce v tomto vlaknu. Jdu se radeji divat na vetrelce. Projektor uz tu mam dve hodky zahratej přátele
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:18   Citovat  

Pokud jde o váhu EE8 versus ED9 swap, asi by bylo nejjednodušší zajet s oběma auty na váhu. Samotná kastle EE8 versus ED9 by se váhově lišit neměla.
EE8 má těžší motor, převodovku, poloosy, brzdy, těhlice, spodní ramena, stabilizátory, je v elektrice atd., což dělá rozdíl váhy 1010 kg u EE8 a cca 930 u ED9, čili cca 80 kg.
Když vyměním hnací ústrojí, ten rozdíl se ještě zmenší.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:26   Citovat  

Dany napsal:
Jenže proč, když mě přijde sprint jako naprostá ztráta času a vyhozené peníze stavět kvůli tomu speciál??? Hlavně, pokud bych se do toho pustil, určitě bych chtěl víc, než jen skoroprimát v čechách, když by mi to v Maďarsku možná nestačilo ani na první desítku...

Obráceně, ukaž mi, jak tvoje Prelude s XX koněma zajede NS BTG pod 9 minut... Loko to dal... A já ti za to ukážu, že mám teď v autě jen 225HP a 210Nm, přesto ji dám pod 8:30, Most dám pod 2 minuty skoro pokaždé (když nemám vůbec den, tak 2:01)

Jinak 14s dám taky tudy odkaz moje sériová váha je a byla 1190kg, v té době už velké brzdy, 17" kola, 230HP, 220Nm, strašně věcí, co nejsou pro sprinty vhodné, myslím si, že kdybych chtěl a odlehčil to (sedačky, subwoofer a pod, menší brzdy, lehčí kola než moje těžká rallová, atd.atd.atd), tak se na 13.8 a možná i míň dostanu, možná bych i tech 13.6 dal, nevím, nechci se o to přít, má to ale cenu??? Já chci od auta víc, než aby vydrželo 402m Hihi v čemž jsme s Lokem podobní, začni jezdit s náma a pochopíš, že svět je větší než 402m

Nenám čas, ale až v zimě opravím svou chybu, díky které jsem přišel o výkon a ten se vrátí přes 250HP a 240Nm, bude to o poznání lepší... Možná se nechám i vyprovokovat, vyházím sedačky a přijedu si zasprintovat na HD2011, pokud na mě zase nepodáš protest a nediskvalifikuješ mě jako předloni, abych tě neporazil... pořádnej výtlem

Doted ok, ale ted trochu prehanis, ne?
Tady opravdu nevim o cem mluvis.
Ty jsi behal na sprintech s tim, ze proste nemas na to stavenou prevodovku, ze proto jsi dostal ... ale co s tim ja mam spolecneho? Úsměv
To ze nekdo umi jet i zatacky a ja je nejezdim .. to je preci uplne jine tema Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:33   Citovat  

ReNo napsal:
Doted ok, ale ted trochu prehanis, ne?
Tady opravdu nevim o cem mluvis.
Ty jsi behal na sprintech s tim, ze proste nemas na to stavenou prevodovku, ze proto jsi dostal ... ale co s tim ja mam spolecneho? Úsměv
To ze nekdo umi jet i zatacky a ja je nejezdim .. to je preci uplne jine tema Úsměv

Ze když jsem zajel lepší čas než ty, tak si na mě dal protest, že se asi dříve sepla fotobuňka, že není možné abych takový čas zajel a blablabla, už si přesně nepamatuju jak mi to Fox vysvětloval, jen vím, že mi můj čas na tvůj popud neuznali a ty jsi byl nakonec předemnou, já už pak jet nemohl, protože jsem Kozinovi opravoval auto...
Nic víc, nic míň, jen zamyšlení, jestli to má cenu ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:38   Citovat  

Reno díky za odkaz zatim sem si dal čtyři sprinty pod 14s nemas tam nakej odkaz i na Ring ze bych se projel pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:43   Citovat  

Dany napsal:
Ze když jsem zajel lepší čas než ty, tak si na mě dal protest, že se asi dříve sepla fotobuňka, že není možné abych takový čas zajel a blablabla, už si přesně nepamatuju jak mi to Fox vysvětloval, jen vím, že mi můj čas na tvůj popud neuznali a ty jsi byl nakonec předemnou, já už pak jet nemohl, protože jsem Kozinovi opravoval auto...
Nic víc, nic míň, jen zamyšlení, jestli to má cenu ...

Mas pravdu. Omlouvam se, uz si vzpominam OK
Vsichni jsme videli Tvuj start pred zelenou jeste. V te dobe nefungovala fotobunka , ale mereni zaclo se zelenou na semaforu. Proste jsi vyjel drive nez byla zelena. A ver mi, ze jsem nebyl sam, kdo si na to stezoval. Ale jen ja mel tu silu "znamost" tam zajit a podat stiznost. Ja se jen sebral a sel jsem to oznamit. To mi ale neprijde nenormalniho. Ze jsi zajel danej sprint 14,2 a ostatni daleko hure.
Treba prijde nekdo s 220ps a da slicky a vyzkousi ... fakt bych mel makat a ne tu prodiskutovat celou noc o necem nepodlozenem KO
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 22:52   Citovat  

ReNo napsal:
Mas pravdu. Omlouvam se, uz si vzpominam OK
Vsichni jsme videli Tvuj start pred zelenou jeste. V te dobe nefungovala fotobunka , ale mereni zaclo se zelenou na semaforu. Proste jsi vyjel drive nez byla zelena. A ver mi, ze jsem nebyl sam, kdo si na to stezoval. Ale jen ja mel tu silu "znamost" tam zajit a podat stiznost. Ja se jen sebral a sel jsem to oznamit. To mi ale neprijde nenormalniho. Ze jsi zajel danej sprint 14,2 a ostatni daleko hure.
Treba prijde nekdo s 220ps a da slicky a vyzkousi ... fakt bych mel makat a ne tu prodiskutovat celou noc o necem nepodlozenem KO

Jasně, všichni to viděli, ale mě všichni říkali, že sis stěžoval ty, tak nevím... Já jel možná těsně před zelenou, což potvrdil i Kozina, kterej jel se mnou, a ESO co to viděl a řekl, že to bylo dobré, ale asi to bylo málo...
Nicméně bych býval ocenil, kdyby mi to alespoň přišel někdo do očí říct a ne abych se to dozvěděl až při vyhlášení, ale to už je jedno, jak píšu, pro mě nejsou sprinty vůbec důležité... Teď mi jde hlavně o princip...
Tak třeba jindy nebo jinde...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:01   Citovat  

Dany napsal:
Jasně, všichni to viděli, ale mě všichni říkali, že sis stěžoval ty, tak nevím... Já jel možná těsně před zelenou, což potvrdil i Kozina, kterej jel se mnou, a ESO co to viděl a řekl, že to bylo dobré, ale asi to bylo málo...
Nicméně bych býval ocenil, kdyby mi to alespoň přišel někdo do očí říct a ne abych se to dozvěděl až při vyhlášení, ale to už je jedno, jak píšu, pro mě nejsou sprinty vůbec důležité...
Tak třeba jindy nebo jinde...

Rozumim.
Samozrejme jsem jen clovek a slo mi o treti misto. Ostatnim ne. Tudiz jsem se sebral a sel si stezovat poradatelum. Vzal jsem ale i nejake svedky na potvrzeni. To je ale naprosto bezny postup OK
Jen nesouhlasim s nazorem, ze prihodis 20 koni, vyndas par zbytecnosti z auta a zajedes v Mimoni 13,2-13,5 ..
Je nova era sprinteru s CTR. Treba hajnejzlesa. Nemyslim si, ze by se dostal na tyto casy pomoci techto "uprav".
Tot vse.
S tvym umenim zatacet to nema nic spolecneho OK
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:03   Citovat  

pokud ChuCky ma to swap i prevodovku (Y21 nebo s4c)a s jednotku p30 je to v pozadku ....Cokcks se tahne s ti prevodi prez 160 na 3ku a Chucky tam ma davno 4ku a leti dal .ja se snajil vysvetli proc se ta blbost Y2(FD 4.133)nesmi nechat ale marne ....to blbi japonci se tam dali 4.4 ale voni to nerozumi asi ....
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:16   Citovat  

ReNo napsal:
Rozumim.
Samozrejme jsem jen clovek a slo mi o treti misto. Ostatnim ne. Tudiz jsem se sebral a sel si stezovat poradatelum. Vzal jsem ale i nejake svedky na potvrzeni. To je ale naprosto bezny postup OK
Jen nesouhlasim s nazorem, ze prihodis 20 koni, vyndas par zbytecnosti z auta a zajedes v Mimoni 13,2-13,5 ..
Je nova era sprinteru s CTR. Treba hajnejzlesa. Nemyslim si, ze by se dostal na tyto casy pomoci techto "uprav".
Tot vse.
S tvym umenim zatacet to nema nic spolecneho OK

Taky končím, nemá to cenu...

Škoda, že jsi nejdřív nepřišel za mnou, mohli jsem to řešit společně, tak bych to udělal já... Ale v poho...

1190kg je seriová váha... Auta byla opravdu brutálně odlehčená, ale tebou odhadované koně tam nebyli...

Ano, věci těm lidem většinou dělám já, nicméně nikdo zatím nechtěl sprintovej speciál, ale auto pro běžné ježdění, toť na vysvětlenou...

kouř
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:20   Citovat  

dimitar napsal:
pokud ChuCky ma to swap i prevodovku (Y21 nebo s4c)a s jednotku p30 je to v pozadku ....Cokcks se tahne s ti prevodi prez 160 na 3ku a Chucky tam ma davno 4ku a leti dal .ja se snajil vysvetli proc se ta blbost Y2(FD 4.133)nesmi nechat ale marne ....to blbi japonci se tam dali 4.4 ale voni to nerozumi asi ....

Ano to je pravda, ale ten rozdíl bych tak výrazně čekal až tak na čtyřku a pětku, trojka mi nepřijde ještě jako tak stěžejní, rozdíl to je, to netvrdím, ale takhle velkej...

Je pravda, že to má menší krouťák než dvoulitr, ale zase je to výrazně lehčí... U CTR7G totiž tenhle rozdíl je až tak od 150-160km/h, ale může to být jinak, tady nevím...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 23:23   Citovat  

Zase trochu merite zbytecne pindiky, vemte si ze jsem ted na HD dal 13.47s (nejrychlejsi N/A na hd??) a to:
Mam naprosto seriovou hlavu s 218ps/213nm, seriovou prevodovku, dimenzovane svody, seriovou klapku + CAI sani ktere mi bere tak 5-10ps a jel jsem to na 195/50 street gumach. Co se tyce odlehceni, tak nemam na aute jediny carbon/laminat dil, mam vyhozene jenom zadni sedacky a zadni podlahu kufru. A 400m jsem jel s novou exedy spojkou vubec poprve. Abych rekl pravdu, sprinty me vubec nebavi, ale myslim ze sprinteri by se meli vice snazit Úsměv Kdybych do toho dal rekneme 50tis, tak jezdim daleko pod 13s. Ale co z toho? mnohem vice srandy si uziju behem zataceni a makcani 3 pedalu VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina