Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problémy se spojkovou hydraulikou
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
tonik.milovnik je teď offline  tonik.milovnik
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2010 , 11:33   Citovat  

Ahojte H+
včera se mi stala s autem když jsem jel velmi zvlášní věc, svádím to na spojkovou hydrauliku, ale potřeboval bych potvrdit svojí hypotézu. Takže:

jedu na druhej kvalt, noha na spojce neleží, ale auto začně cukat, jak když přimačkávám spojku. Jakmile jsem spojku vyšlápnul a zařadil dvojku znovu, už to bylo v pohodě, ale myslim si, že mám v hydralice vzduch. Už delší dobu mi při šešlápnutí spojka vrže.

Co si o tom myslíte?

Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2010 , 14:59   Citovat  

asi tě zklamu...jestliže jsi pedálem spojku nevystavoval(nestlačoval jsi ho) tak jsi nijak neovlivňoval a nebyl ovlivňován pístek co stlačuje ložisko a to prolamuje voštiny přítlačného talíře.i kdyby jsi neměl kapalinu nebo dokonce přívodní trubku tak prostě spojku máš stále seplou...

jestli ti vrže pedál ,tak vrže jen pedál
jestli ti píská při vystavení spojky "něco" tak to bude přidřené ,nebo vyběhané a tím pádem se přidírající taktéž ložisko,které ti buď probrušuje voštiny,a nebo ti je vyhřívá a nebo kombinace obého.

ted otázka,cukalo to z důvodů motorických,nebo že se ti již ložisko ve voštinách příčí a mohlo ji nechat částečně vystavenou

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
tonik.milovnik je teď offline  tonik.milovnik
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2010 , 15:21   Citovat  

no, já jsem si nejdřív myslel, že mi skutečně vrže jenom pedá, ale když třeba projíždím kolem svodidel a sešlápnu spojku, tak to zavrže, jak když otevírám vrata. Nehledně na to, že když už je motor ,,zahřátý'', tak to nevrže. Naštěstí to právě nepíská

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 7:03   Citovat  

tak jako tak jestli nevíš kdy se naposledy měnila kapalina pro spojku ,tak ji tak jako tak vyměň ,intervali stejné jako u brzd,je namáhána nižším tlakem než v brzdách zato častěji .princip výměny podobný brzdám ...vysaješ nádobku vytřeš ji do čista doplníš novou brzdovkou,sešlápneš pedál někdo ti povolí šroub na pístku spojky (ten si pro jistotu před akcí kápni brzdovkou cca půl hoďky do předu a povol ho kvalitním oříškem ,né otevřeným klíčem,at si ho nestrhneš)pak už používáš jen klíč.)šrou utáhne ty pustíš nebo zvedneš pedál a zase sešlápneš držíš on zase povolí utáhne atak dokola až půjde čistá)nezapomeň si kontrolovat nádobku at nenasaješ vzduch.pak si mázni uložení pedálu a všechny mech pohyblivé spoje ke kterým se dostaneš.Pod manžetkou pístku aby jsi neměl sucho .

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 7:10   Citovat  

Shodou okolností jsem měnil brzdovku ve spojce včera a můžu ti odpřísáhnout, že pokud máš vzduch ve spojkovém okruhu, tak se sekundární válec k vyšlápnutí spojky nepohne ani, když pedál sešlápneš na podlahu, natož, když na pedál nešlapeš OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problémy se spojkovou hydraulikou
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina