Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 31
eisman je teď offline  eisman
PříspěvekZaslal: 26.10.2009 , 23:06   Citovat  

Nejak to tu usnulo Smutný Zkousel jsem vyndat 3. radu sedacek a nastesti je na 4 srouby, takze vyndani a pripadna montaz zpet, je na 5 minut.
Vyresil jste nekdo to podsviceni budiku? Co se skryva za mrizkou u nohou spolujezdce?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.10.2009 , 10:07   Citovat  

slabé podsvícení tlačítek a budíků bych vyřešil jednoduše ... namontoval bych světla na denní svícení a je po problému Úsměv
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2009 , 18:08   Citovat  

eisman napsal:
Ahoj, tohle auto se mi velmi libi. Zajimala by mne prumerna spotreba u 2.0 manual pri jizde po dalnici rychlosti cca 130-140km/h pri takovem normalnim nalozeni Úsměv Diky moc.

Zdar, ja jezdim denne do prace z Kladna do Prahy na Smichov. Jezdim po nove dalnici a prumerna spotreba mi vychazi na 9.9l/100km, mam 2.0 ES manual. Podle mne by se dalo jet za cca. 8,5-9l, ale to po okreskach pri 50-90-130, ale s tim motores se to neda, ten zvuk nad 4.500 otacek je jak droga :o) Jinak 3. radu sedadel jsem vyndal taky, potrebuju ted misto na kocarek a dalsi blbosti pro mimouse. Co se skryva za mrizkou u spolujezdce nevim, ale mozna to zjistim v servisnim manualu. To podsviceni palubky, presneji ovladacu klimy je fakt vopruz, vyresi to jen DLR zapojene tak, aby nesvitila palubka.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.10.2009 , 20:40   Citovat  

Sporťák napsal:
Zdar, ja jezdim denne do prace z Kladna do Prahy na Smichov. Jezdim po nove dalnici a prumerna spotreba mi vychazi na 9.9l/100km, mam 2.0 ES manual. Podle mne by se dalo jet za cca. 8,5-9l, ale to po okreskach pri 50-90-130, ale s tim motores se to neda, ten zvuk nad 4.500 otacek je jak droga :o) Jinak 3. radu sedadel jsem vyndal taky, potrebuju ted misto na kocarek a dalsi blbosti pro mimouse. Co se skryva za mrizkou u spolujezdce nevim, ale mozna to zjistim v servisnim manualu. To podsviceni palubky, presneji ovladacu klimy je fakt vopruz, vyresi to jen DLR zapojene tak, aby nesvitila palubka.

Ahoj, tak nez mi tu nekdo odpovedel, tak jsem si Streama koupil Úsměv Zatim jsem spokojen a doufam, ze mi to vydrzi Úsměv Mam to same co Ty. Na to denni sviceni se podivam, diky.
Mrzi mne, ze si to poslal do svodidel Smutný Nenapadlo Te udelat neco s podvozkem, aby se to priste neopakovalo? Hodne se bojim, aby se to nestalo me a porad premyslim, cim tomu zabranit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 16:47   Citovat  

eisman napsal:
Ahoj, tak nez mi tu nekdo odpovedel, tak jsem si Streama koupil Úsměv Zatim jsem spokojen a doufam, ze mi to vydrzi Úsměv Mam to same co Ty. Na to denni sviceni se podivam, diky.
Mrzi mne, ze si to poslal do svodidel Smutný Nenapadlo Te udelat neco s podvozkem, aby se to priste neopakovalo? Hodne se bojim, aby se to nestalo me a porad premyslim, cim tomu zabranit.

Vitej mezi elitou :o) Jakou mas barvu, ktery rok, kolik najeto? Co s podvozkem? No to je jednoduchy - priste musim do zatacky najet jako clovek a ne jako prase :o) Byl jsem zvykly jezdit malym Swiftem, s tim jsem rezal zatacky jak jsem chtel a drzel. Jenze Stream je o metr delsi a ma lehky zadek. Navic cekam, ze po vyndani treti rady sedadel (cca. 30-40kg) se to jeste zhorsi. No, ted ale vozim nasi malou dceru a kocarek, takze zadne divoceni nehrozi. S podvozkem bych ani nic nedelal, je to viceprvkova naprava, sama o sobe je dobra. Ale pro jistotu pristi rok dam nove pneu, sice vzorek byl cca. 4mm, ale uz jsou docela zpuchrele. Co se tyka denniho sviceni, psal jsem si s Vobchickem, z tehle diskuze, on si namontoval nejake univerzalni rele denniho sviceni, ale ma ho zapojene tak, ze se mu rozsviti pouze a jen predni potkavaci svetla. Uvazuju o necem podobnem.
   Návrat  
Cmuqy je teď offline  Cmuqy
PříspěvekZaslal: 3.12.2009 , 21:02   Citovat  

Zdravim. Mam taky dotaz. Mal som trochu stastie a nejajko som trochu tukol predok. Predny pravy reflektor by sedel aj z nejakeho stareho civicu. Na pohlad to vyzera uplne rovnako len na to sa asi enda spoliaht. Dik moc. Keby nahdou niekdo mal navyse tak velmi rad kupim Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 3.12.2009 , 22:26   Citovat  

nevím, jak zjistit zda jsou stejné, ale podle mne by to měli vědět přímo v Hondě OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 8:24   Citovat  

Cmuqy napsal:
Zdravim. Mam taky dotaz. Mal som trochu stastie a nejajko som trochu tukol predok. Predny pravy reflektor by sedel aj z nejakeho stareho civicu. Na pohlad to vyzera uplne rovnako len na to sa asi enda spoliaht. Dik moc. Keby nahdou niekdo mal navyse tak velmi rad kupim Úsměv

Tak to koukám! přední světlo na Streama ze starého Civicu ??? Velmi šťastný Tak to opravdu ne Velmi šťastný

Když budeš chtít, podívám se ti v Německu po starším přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 10:42   Citovat  

Rom. napsal:
Tak to koukám! přední světlo na Streama ze starého Civicu ??? Velmi šťastný Tak to opravdu ne Velmi šťastný

Nemyslel starého Civica 7g (2001-2005). Úsměv
   Návrat  
Cmuqy je teď offline  Cmuqy
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 19:47   Citovat  

Rom. napsal:

To keby islo tak by som to fakt ocenil... Dik moc
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:19   Citovat  

To Cmuqy: Tady je kontakt na manika, co ma doma pomuchlanyho Streama a rozprodava dily, zkus mu napsat, treba jeste ma to pravy svetlo. Ja mam v garazi po bouracce jen levy svetlo, kdybys potreboval dej vedet.
tudy odkaz
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:40   Citovat  

Taky mam jednoho streama na rozebrani a dily, myslim ze mam i to prave svetlo... kdyby nekdo neco potreboval tak SZ Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 20:44   Citovat  

Dnes jsem potkal jednoho Streama (stredocecha) v zelene barve pri ceste z Mnichova na Rozvadov. Nekdo odsud? :hehe:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2010 , 14:47   Citovat  

A já zase potkávám stříbrnýho Streama na Smíchově a v Jinonicích, řídí ho mladá ženská. Pak taky překvapivě jeden stříbrný jezdí u nás na Kladně, ve Starých Kročehlavech a nedávno jsem potkal jednoho z Jihočeského kraje zaparkovaného u zimáku na Nikolajce na Smíchově. To je vždycky svátek potkat Streama, protže nás moc není VTEC
Ještě mám dotaz: Taky vám teď v mrazech vrzají tlumiče? Respektive ty gumové dorazy navrchu? Mě to dělalo už na staré Acco Coupe ´93, a teď u Streama zase. Jak je pod nulou tak to vrže, minimálně dokud se neohřeje motor. to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2010 , 14:54   Citovat  

Sporťák napsal:
To je vždycky svátek potkat Streama, protže nás moc není VTEC

Já jich poslední dobou potkávám celkem dost... Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2010 , 21:36   Citovat  

Sporťák napsal:
A já zase potkávám stříbrnýho Streama na Smíchově a v Jinonicích, řídí ho mladá ženská. Pak taky překvapivě jeden stříbrný jezdí u nás na Kladně, ve Starých Kročehlavech a nedávno jsem potkal jednoho z Jihočeského kraje zaparkovaného u zimáku na Nikolajce na Smíchově. To je vždycky svátek potkat Streama, protže nás moc není VTEC
Ještě mám dotaz: Taky vám teď v mrazech vrzají tlumiče? Respektive ty gumové dorazy navrchu? Mě to dělalo už na staré Acco Coupe ´93, a teď u Streama zase. Jak je pod nulou tak to vrže, minimálně dokud se neohřeje motor. to mi hlava nebere

To se mas, ze jich vidis tolik:( Ja nepotkamavam skoro zadneho...

(Nevrze nastesti nic)
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2010 , 22:44   Citovat  

Potkat Streama, to je skoro svátek. A když už ho potkám, tak to skoro nikdy nebývá člověk typu hondaře...většinou to má někdo jako rodinný autobus a ani netuší jaké kvality má pod zadkem Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 8:12   Citovat  

Sporťák: shodou okolností jsem prodával stříbrnou 1.7ku do Prahy (bohužel adresu už nevím) a že s ní bude jezdit hlavně paní, a stříbrného 2.0 k Budějovicům, ale ten by se měl vyskytovat hlavně v německém Hanoveru ...
   Návrat  
stream1.7 je teď offline  stream1.7
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 14:05   Citovat  

Ahoj koupil jsem si Streama 2001 1.7 vetec, byl mi doporučen motorový olej Valvoline 5W-30 tak jsem ho vyměnil. Jel jsem s ní do itálie a za trasu 3000 Km mi stream sežral 1l oleje. Má to najeto 186 000. Jaký by jste mi doporučili olej vy přemýšlel jsem o 10W-30 nebo 40 a od jaké značky. Díky Strímař Mr. Green
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 15:20   Citovat  

stream1.7 napsal:
Ahoj koupil jsem si Streama 2001 1.7 vetec, byl mi doporučen motorový olej Valvoline 5W-30 tak jsem ho vyměnil. Jel jsem s ní do itálie a za trasu 3000 Km mi stream sežral 1l oleje. Má to najeto 186 000. Jaký by jste mi doporučili olej vy přemýšlel jsem o 10W-30 nebo 40 a od jaké značky. Díky Strímař Mr. Green

10w-40 Valvoline , litr na 3000km ještě není nic hrozného . Předpokládám že ta 1,7 se ve streamu moc nešetří Velmi šťastný
   Návrat  
stream1.7 je teď offline  stream1.7
PříspěvekZaslal: 10.7.2010 , 13:07   Citovat  

Ale šetří se Mr. Green měl jsem spotřebu 6,5 L na 100Km.No ale někdy dostané pekně zahul, ale nestěžuju si já jsem s ním spokojený a to je normální že to tak žere olej? Asi koupím polosyntetiku od Valvoline 10W-40
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2010 , 14:04   Citovat  

čau, já mám Streama 2003, 2.0 i-VTEC. Dávám tam Shell Helix 5W-40 a bez problému, olej mi to nežere, resp. určitě ne tolik jako Tobě. Měním olej po 20 tisicich km a mezitím ho nemusím dolévat.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 21:47   Citovat  

Zdar chlapi, mám vyhlédnutého streama 1.7... o místě u spolujezdce vím, o nedostatečném osvětlení spínače klimy taky... ale co dál? Je nějaká další chyba?
A jak je to v zimě s vytopením auta. Třeba u galaxy, sharana, alhambry je problém auto v zimě vytopit tak aby se dalo sedět jen v košili např.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 22:13   Citovat  

Tak predne se musim pochlubit ze uz mam taky sveho streama dokonce sporta svatoušek dovezl jsem ho v patek z Berlina, technickou uz mam za sebou takze uz jen povinne a pak znacky Úsměv uz se nemuzu dockat az s nim zase vyjedu Úsměv najel jsem s nim cca 700 km a je to fakt bomba OK

crxmann napsal:
Zdar chlapi, mám vyhlédnutého streama 1.7... o místě u spolujezdce vím, o nedostatečném osvětlení spínače klimy taky... ale co dál? Je nějaká další chyba?
A jak je to v zimě s vytopením auta. Třeba u galaxy, sharana, alhambry je problém auto v zimě vytopit tak aby se dalo sedět jen v košili např.

topeni zatim nevim ale urcite bych neuvazoval o jinem nez dvoulitru OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 22:30   Citovat  

crxmann napsal:

co má být špatného na osvětlení spínače? jsem nezaznamenal žádný nedostatek Tak to koukám! mám nastavené stupně a pouze zapnu nebo vypnu klimu tlačítkem, když nechci aby brala koně Velmi šťastný Osobně mohu stream jen doporučit je to dobrý Ve srovnání s Accordem 2,0 ivtec je Stream 2,0 pocitově výrazně rychlejší auto. předpokládám že i 1,7 pojede dobře Úsměv Doporučuji vyhodit zadní řadu sedadel , ušetří se dost velká hmotnost a podstatně zvětší kufr.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 22:57   Citovat  

PreludeZ napsal:
Tak predne se musim pochlubit ze uz mam taky sveho streama dokonce sporta svatoušek dovezl jsem ho v patek z Berlina, technickou uz mam za sebou takze uz jen povinne a pak znacky Úsměv uz se nemuzu dockat az s nim zase vyjedu Úsměv najel jsem s nim cca 700 km a je to fakt bomba OK

topeni zatim nevim ale urcite bych neuvazoval o jinem nez dvoulitru OK

já ted řeším jedný paní zadřenýho dvoulitra a nemůžeme sehnat motor ...do 1.7 jde motor ze civica .. Tak to valím bulvy
Ale důvod je spíš ten, že je jednak levnější trochu a má ho na prodej Rom.
Jinak pokud by někdo věděl o streamu za 120peněz se 140tis v 2.0 tak ho beru Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 22:57   Citovat  

hopit napsal:
co má být špatného na osvětlení spínače? jsem nezaznamenal žádný nedostatek Tak to koukám! mám nastavené stupně a pouze zapnu nebo vypnu klimu tlačítkem, když nechci aby brala koně Velmi šťastný Osobně mohu stream jen doporučit je to dobrý Ve srovnání s Accordem 2,0 ivtec je Stream 2,0 pocitově výrazně rychlejší auto. předpokládám že i 1,7 pojede dobře Úsměv Doporučuji vyhodit zadní řadu sedadel , ušetří se dost velká hmotnost a podstatně zvětší kufr.

vy si tu píšete že to za dne svítí málo co já HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 23:37   Citovat  

Ahoj,mam 2.0 a mam s nim najeto cca 20tis. Co se tyka topeni, tak podle me s tim problem neni.Topi to bajecne a to uz velmi brzy po vyjeti.
At premyslim, jak premyslim, tak me proste nic nenapada,co by Te mohlo prekvapit, snad jen to, ze pro Tebe bude velkym svatkem a radosti, kdyz potkas jineho Úsměv Ja potkal ve Svycarsku toho sameho a pani (holandanka), kdyz nas videla, tak si mohla ruku umavat Úsměv Zkratka Stream lidi docela sblizuje, protoze to trochu exot.
Jinak ja bych radsi pockal a objednal si u Rom.a radsi 2.0.

crxmann napsal:
já ted řeším jedný paní zadřenýho dvoulitra a nemůžeme sehnat motor ...do 1.7 jde motor ze civica .. Tak to valím bulvy
Jinak pokud by někdo věděl o streamu za 120peněz se 140tis v 2.0 tak ho beru Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 23:50   Citovat  

crxmann napsal:

1,7 by nemusela být tak žíznivá je to dobrý já se neustále pohybuji v rozmezí 11-13L/100km, naštěstí LPG takže spokojenost Úsměv
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.9.2010 , 8:48   Citovat  

crxmann napsal:

tak neshanejte jinej motor a opravte ten zadreny ne? Úsměv
pokud nema diru v bloku nebo jinou neopravitelnou destrukci tak je to lepsi nez shanet jinej...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina