Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Máte zkušennosti s výkupem auta v AAA?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 8:00   Citovat  

bordel napsal:
Ale jemu rekli konkterne: "a že by mi za něj tečh 99 000 dali rovnou v hotovosti" Cool

takhle to vážně neřekl ten volající, protože by ho za to vyhodily. Myslíš,že jsou Áčka firmička,která nemá podchycený detaily? Z právního hlediska je vše 100% hlídáno. Hovory jsou nahrávány. Neslíbení ceny po tel. je nejzákladnější pravidlo nejen u Áček,ale i všech konkurentů HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 11:21   Citovat  

tsmart napsal:
sliboval? Po telefonu Ti někdo slíbí cenu za něco co nevidí? To asi těžko Úsměv

Pokud mi někdo řekne, že s mojí cenou nebude absolutně problém, tak to beru jako příslib toho, že má smysl jim to jet ukázat. Ano, po telefonu slibujete nesplnitelné Úsměv

Jinak moje zkušenost. Když mi bylo 18, tak jsem jim tam prodával Fabii. 3 roky stará, 50tis najeto, koupeno za 185.000,-. Měl jsem jí 4 měsíce, než mě začala sr*t (holt první auto a žádný předchozí zkušenosti s jízdě v jinejch vozech). Dal jsem to nejdřív na inzerát za 180.000,- a ozvali se oni, že ta cena je v pořádku a rádi za ní auto vykoupí. Jel jsem jim to teda ukázat (relativně kousek - 60km). Po prohlídce mi řekli 170, což mi tehdá přišlo málo a odjel jsem. Přes měsíc jsem se pokoušel auto prodat na inzerát a když nikdo nereagoval, tak jsem jí tam odvezl znovu. Dali mi 160 a byl jsem rád. Takže zase takovej zásadní skok to u mě proti tomu co vy tu popisujete to nebyl. Ale je fakt, že to bylo 6 let zpátky, třeba jsou teď agresivnější Úsměv Jakmile jsem se tý škodovky zbavil, tak jsem projížděl inzeráty a narazil na Accorda, pro kterýho jsem vyrazil a od té doby už jsem měl Hondy celkem tři Honda OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 12:28   Citovat  

Střelec napsal:
Pokud mi někdo řekne, že s mojí cenou nebude absolutně problém, tak to beru jako příslib toho, že má smysl jim to jet ukázat. Ano, po telefonu slibujete nesplnitelné Úsměv OK

pokud to někdo řekne takto, tak s tím souhlasím,taky bych si myslel,že to dostanu.

Pro HONDA CLUB: Když budete chtít přes Áčka někdo prodat hotově nebo na komisi(dostanete víc než výkupem), napiště mi maila, dám Vám férovku a vysvětlím reálně všechny podmínky.
Tom
   Návrat  
martigen je teď offline  martigen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 12:30   Citovat  

Taky me nastvali. Prodavam Ford Probe 16v. na netu zacinaj od 40k ja na na to fakt specham tak rovnou slevim 10k na 29 aby se uz nikdo nedohadoval. Volaj z Acek ze si to rovnou vezmou, ze je to dobra cena blabla. tak jedu prez celou prahu, aby mi po pul hodine rekli 15! Chapete ja prijedu uz o deset levnejc a oni prej pulku?! (a to jeste 2x nekam odbeh a jendou i stim nekam odjel) Fakt pekny. Takze papa. Do telefonu slibujou nesmysly. Samozrejme to pak resite s nekym jinym nez vam volal... To tam maj pripraveny na lidi co se vtom nevyznaj, nebo co nutne potebujou penize, aby je acka voskubali. Diky nechci. kiss me
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 13:32   Citovat  

tsmart napsal:
pokud to někdo řekne takto, tak s tím souhlasím,taky bych si myslel,že to dostanu.

Pro HONDA CLUB: Když budete chtít přes Áčka někdo prodat hotově nebo na komisi(dostanete víc než výkupem), napiště mi maila, dám Vám férovku a vysvětlím reálně všechny podmínky.
Tom

A kde děláš?
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 13:44   Citovat  

Hellborn napsal:
A kde děláš?
v aaa.uz to psal
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 13:46   Citovat  

prelude2.0i napsal:
v aaa.uz to psal

Vzhledem k X pobočkám mi Tvá odpověď neřekla nic,co bych nevěděl...
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 14:57   Citovat  

Zkušenost s AAA je děsná a to jak na výkup tak i prodej!!
Před časem jsem prodával Seat Toledo 1.9 81Kw se 105tis,cena byla 95tis.. hned ( asi jak píšeš ) 2hodiny po vložení borec volal že mají opravdu velký zájem a jestli by bylo možno dojet na pobočku,měl jsem cestu do Prahy o víkendu tak sem řekl že sobota kolem 10hod to jistí.
Po projití auta a projetí my bylo zděleno že se dlouho tak pěkně s 1.9tdi nesvezl ( bylo tam spousta věcí fungl,vč.turba ) tak že jsem si řikal že to teda klapne a já si konečně pořídim VTEC no po 10min vylezl ten nimrod a povídá že mi nabízí 70tis... to jsem se začal smát a řekl jsem mu ať si za 70kolíků jde koupit Felicii 1.6 to že asi sežene... tak že zase čekačka 10min a že mohou dát 80tis..tak že sem sedl do auta a fuk domů.

A teď ještě koupě nového vozu jestli dovolíte.

Strejc jelikož je na inv.vozíku mě požádal jestli bych mu nezkoukl nějaké to auto,měl předem vybrán autobazar AAA pro jejich výběr, ten tam opravdu je teda alespoň v Praze, ale vůz si nasmlouval v Pardubicích tak že se jelo tam.Po 3hodinách!! nám bylo řečeno že vůz byl prodán či co a že neni,tak že se vybíralo jiné,bylo v Ústí nad Labem ale že nám ho dovezou na pobočku do Pardubic tak že hned druhý den jsme na 9hod. měli být v AAA Pardub.My tam byli a auto asi za 30min taky..Měl to bejt jejich TOP STAV!! no prostě nebyl,auto bylo piclé ale naleštěné a čisté,nic méně jsme řekli že ne protože strýc tam nedostal vozík a hlavně to opravdu top stav nebyl.
Hned po odjetí strýce volal někdo s AAA Praha že si určitě vybere a tak jsme jeli duhý den tam,hned se nás ujal nějakej mladík a tak s námi prošel ten tip auta co strejc potřeboval ( Peugeot Partner 1.6 ) auto bylo pěkné nebourané,jen mělo 2xprasklina čelního skla,a KO baterka,došel tedy mladík pro vozík s baterkou a přes kabely se to dalo do chodu.Po projetí strejc byl nadšen a tak se řeklo ano auto chci a jdem sepsat smlouvu.Chyba,čekali jsme 4,5hodiny!!!!než pro nás přišla nějaká kočka a sepsala něco jako smlouvu.Jelikož se auto bralo na soc.příspěvek byl vyjet papír o hodnotě vozu a jelo se vlastně domu.Po obdržení schvalovacího dopisu o příspěvku se jelo odvest onen papír do AAA... opět čekačka než nás vůbec někdo vzal v potaz!cca zase 3hodiny v tahu,jen kuli jednomu papíru tam,a jeden vytisknout pro nás,a to čísla účtu a var.symbolu.,pak zase hurá domu na Vysočinu k Havl.Brodu.
Za 2dny volá strejcovi ona slečna že zapoměl něco podepsat a že musí opět přijet!Na dotaz jestli to nejde zaslat poštou,zněla odpověď NE!Zase šup do auta a frrr Praha,tam jsme naštěstí teda čekali cca 30min a jelo se zase domů.
Po týdnu volal někdo z AAA že peníze dorazily a my můžem jet pro vůz.Jelikož se tam nechával i protiúčtem Renaul Megane zavítalo se napřed k výkupu.Strejcovi bylo přislíbeno 10tis.větší hodnotu auto opravdu nemělo,koroze+čepy+vyrachtanej výfuk....motoricky ale celkem dobrý.... bum první rána dáme vám 6tis papa to se tedy nelíbilo strejcovi a řekl ne že teda jedem domu,no po 10min někdo řekl že max je 7tis... no vzal to co mohl taky dělat.
Pak se znovu čekalo na slečnu,mimochodem slušnej kousek,než se nám bude věnovat..když se konečně zjevila sepisovali se ještě nějaký papíry,ale ono ejhle peníze tam nebyly!!!Tak že zase hledačka a pátrání po účtech kde to ta platba vlastně je.No vše dopadlo tak že se peníze našly ale slečna na úřadě u nás zadala špatný var.symbol.Auto jsme tedy šli převzít.Slečna nám dala klíče a šup jen se po ní zaprášilo..no nasedneme do vozu z AAA a ono ejhle baterka která byla Ko a byla přislíbena náprava v podobě nové nebo dobití prostě nic.Tak že jsem odchytl nějakého tondu s bundou AAA a řikám ať to dá do kupy... přitáhl vozík a přes kabely to nastartoval,to se mě ale nelíbilo protože tam měla být baterka OK tak že šel do budovy prinesl novou ale daj vám jí tam mechanici.Tak se sjelo asi 100m k mechanikům zase jesem odchytl někoho s AAA bundou a řikám že nás posílaj aby nám nějakej mechanik vyměnil baterku,odpověď : žádnej mechanik tady dnes už neni.... i sedl jsem do nastartovaného auta a chci odjet a v tom se zjeví nějakej mechanik.. tak řikám bunďákovi... a kdo je tohle?Ježíšek nebo co??On se jen otočil a řekl tak nashle,tak jsem na jeho adresu řekl že takovýho vola jako je on bych chtěl fakt někde potkat.
Domů sme dojeli celkem OK a auto zatím drží ( jak by ne když se s ním zatim nejezdí ne )

Ještě bych rád doplnil že strejcovi byla přislíbena sleva za to lítání do Pard.a Prahy 10tis z ceny vozu tu však neviděl a aby ho umlčeli dala mu slečna navigaci za 2500kč... hold sleva ne Úsměv

Omlouvám se za příliš dlouhý článek ale o chování v AAA by se mělo vědět a třeabs tenhle článeček zachrání někoho od čekání a cestování do AAA.
Já osobně už nikdy více AAA nechci ani vidět.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 15:53   Citovat  

Hellborn napsal:
Vzhledem k X pobočkám mi Tvá odpověď neřekla nic,co bych nevěděl...

jsem na Pražské pobočce. Na ostatních pobočkách (včetně SK) můžu z "kamarádství" domluvit fér jednání od našich lidí.
Ušetří to čas i nervy Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 15:56   Citovat  

tsmart napsal:
jsem na Pražské pobočce. Na ostatních pobočkách (včetně SK) můžu z "kamarádství" domluvit fér jednání od našich lidí.

Ještě abys dělal se švárou... Velmi šťastný
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 15:57   Citovat  

tsmart napsal:

To je smutný, když se "fér" jednání musí domlouvat z kamarádství... KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 16:11   Citovat  

Jarys napsal:
To je smutný, když se "fér" jednání musí domlouvat z kamarádství... KO

Tipuju nepřesně zvolené slovo.

Fér je,když Ti rovnou řekne max. částku,co může dát a buď budeš souhlasit nebo ne a nebudou zkouše různé prodejní triky (viz. třeba nechat zákazníka "vyšťavit",aby pak po čekání na cenu kývnul apod....)

Z druhého pohledu: bazar musí vydělat, není dobročinná organizace,ale firma = co nejlevněji koupit,co nejdráž prodat... Ty jako prodejce taky chceš co nejdráž prodat nebo naopak co nejlevněji koupit... Zbytek je na dohodě.

AAA jsou stejné jako jiný bazar...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 17:24   Citovat  

Hellborn napsal:

Fér je,když Ti rovnou řekne max. částku,co může dát a buď budeš souhlasit nebo ne a nebudou zkouše různé prodejní triky (viz. třeba nechat zákazníka "vyšťavit",aby pak po čekání na cenu kývnul apod....)

Z druhého pohledu: bazar musí vydělat, není dobročinná organizace,ale firma = co nejlevněji koupit,co nejdráž prodat... Ty jako prodejce taky chceš co nejdráž prodat nebo naopak co nejlevněji koupit... Zbytek je na dohodě.

OK OK OK
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 17:53   Citovat  

Hellborn napsal:

To nemění nic na tom, že je to smutný.
Nejde o dobročinnost, ale o etiku - já jako prodejce budu samozřejmě chtít prodat co nejdráž, ale nebudu používat tyhle prodejní triky, protože je považuju za nefér. Pokud áčka tyhle triky používají, tak rozhodně nejsou stejné jako jiné bazary.
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:44   Citovat  

Jarys napsal:
Nejde o dobročinnost, ale o etiku - já jako prodejce budu samozřejmě chtít prodat co nejdráž, ale nebudu používat tyhle prodejní triky, protože je považuju za nefér. Pokud áčka tyhle triky používají, tak rozhodně nejsou stejné jako jiné bazary.

ikdyz je to sice pravda,tak aaa jsou u nas nejvetsi bazar -> vydelavaj a dari se jim...nejspis teda..
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 20:45   Citovat  

Jarys napsal:

To me taky zarazi, kazdej na to nadava, ale stejne si tam lidi auta porad kupuji a ackach prosperuji, nechapu
   Návrat  
crazyangela je teď offline  crazyangela
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:06   Citovat  

Nevim nevím Měl jsem golfa II g60 na tom 3dílné kola BBS za cca 60tis + nové pneu cca za 18tis, nový lak za 48tis doložen fakturou, bodi kit Rieger ( dost širokánský) a cenu mi nabídly 11tisíc korun za komplet... (když to viděly...)tak jsem to nechal schválně projet dílnou a zěkl mi že tam je špatný čep a nejakej silent tak že dají ma 9tis.... tak jsem řekl že to raději omotám o strom než jim to tam nechat... To je moje skušenost... Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:25   Citovat  

crazyangela napsal:
Nevim nevím Měl jsem golfa II g60 na tom 3dílné kola BBS za cca 60tis + nové pneu cca za 18tis, nový lak za 48tis doložen fakturou, bodi kit Rieger ( dost širokánský) a cenu mi nabídly 11tisíc korun za komplet... (když to viděly...)tak jsem to nechal schválně projet dílnou a zěkl mi že tam je špatný čep a nejakej silent tak že dají ma 9tis.... tak jsem řekl že to raději omotám o strom než jim to tam nechat... To je moje skušenost... Je to tam.

a za kolik si ho nakonec prodal? teda jestli ho nekdo koupil...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:33   Citovat  

crazyangela napsal:

a kolik lidí myslíš,že si v áčkách koupí takovej tuning? A myslíš,že to byl hezký decentní tuning nebo lehce extrémní kus,který si koupí 1 ze 100 lidí? Áčka totiž přemýšlí kdo a za kolik dané auto koupí, investice do něj je absolutně irelevantní.

ps:ohledně kol za 60tis a pneu za 18tis atd...většinou lidi ohodnotí svoje kola asi 2x-3x dráž než je najdu na netu. Neříkám,že je to Tvůj případ, jen je to skoro pravidlo u tuningářů.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:50   Citovat  

U výkupu v Áčkách jsem byl jednou,když kamarád sháněl velkýho mergla..Okukovali jsme Ečko 320 za 350,současně se s nima dohadoval dědula,kterej tam hodlal nechat mamuta..Nakonec se dohodli na 380,tak mu kamarád nabíd 400 a mazali jsme z Áček pryč i s dědou.Tenkrát byly 450+ Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 23:18   Citovat  

SonnyX napsal:
a za kolik si ho nakonec prodal? teda jestli ho nekdo koupil...

za 49tis.. Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 23:21   Citovat  

crazyangela napsal:
za 49tis.. Bueee

na GII celkem slusna cena,ne?s tim musis pocitat,ze ikdyz do toho narves x tisic,tak to prodas za smesnou cenu...obzvlast za tak stare auto...ja uz taky vrazil do svojeho dedy 45tis a nepocitam s tim,ze kdybych to nekdy chtel odpalit,tak vic jak za dvacet za to nedostanu..presto do nej vrazim dal Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 23:28   Citovat  

tsmart napsal:
a kolik lidí myslíš,že si v áčkách koupí takovej tuning? A myslíš,že to byl hezký decentní tuning nebo lehce extrémní kus,který si koupí 1 ze 100 lidí? Áčka totiž přemýšlí kdo a za kolik dané auto koupí, investice do něj je absolutně irelevantní.

ps:ohledně kol za 60tis a pneu za 18tis atd...většinou lidi ohodnotí svoje kola asi 2x-3x dráž než je najdu na netu. Neříkám,že je to Tvůj případ, jen je to skoro pravidlo u tuningářů.

dal jsem sem příklad... auto stavěla nejaká firma v ostravě či olomouci a já ho od ní tak koupil.. na vše jsem dostal doklady kolik co stálo ,kolik jsem za něj dal tu vykládat taky nebudu...jen jsem tu chtěl říct jvůj názor na AAA a to je jen jeden... při druhé skušenosti mi dávaly celý rok každý měsíc novou kupní smlouvu jelikož nemohly najít velký TP (a vozil mi je vždy nejaký zaměstnanec co jel z práce okolo)a takové to slůvko"nebourané" k tomu se u nich nebudu vijadřovat...
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 0:47   Citovat  

Zkušenost s výkupem v AAA mám špatnou i dobrou.

Špatná byla když jsem loni prodával C7G poface 1.6 benzín, měl jsem soukromý inzerát a hned volali áčkaři, že mi dají cenu přesně jakou chci. Samozřejmě když došlo na lámání chleba nabídli mi cenu o 30 tisíc nižší než jsem chtěl, nebo o 20 tisíc míň než byla původní dohoda když bude auto v komisi. Na to jsem nepřistoupil, samozřejmě strašili, že auto jako soukromá osoba těžko prodám a další odstrašující historky, auto se během 3 týdnů prodalo i bez bazaru za to co jsem požadoval. Špatná zkušenost to byla jenom co se týče výkupní ceny, jinak nemůžu říct že bych někde dlouho čekal, nebo mě někdo z personálu zbytečně otravoval, všechno probíhalo v pohodě. Nechci se áčkařů zastávat, ale kdyby měl kdokoli z nás autobazar, taky bude licitovat s cenou, jak už se tu psalo jsou to obchodníci jako každej jinej a ne charita.

Dobrá zkušenost byla když jsem prodával manželky Corsu, která sice vypadala dobře ale jinak to bylo peklo to auto. Byla špatná lambda+KAT, prasklá příruba svodů, tekl olej někde mezi motorem a převodovkou, za tepla motor hlavně při rozjezdech škubal/kolísali otáčky a stálo by to dost peněz dát to do kupy. Zajel jsem do áček, řekl kolik za to chci, chvíli se radili, okukovali a takový to obchodní divadlo a pak se technik projel - Corsa mě v tu chvíli nezklamala a ani jednou neškubla, čerstvě umytej motor se taky nestačil řádně zaolejovat Velmi šťastný a plácli jsme si. Oproti mojí ceně mě stáhli dolů jen o 5 tisíc, na což jsem bez váhání přistoupil, sbalil peníze a valil domů Velmi šťastný Pak jsem se díval na netu na "mojí" Corsu a dokonce získala od áčkařů certifikát kvality HaHaaa
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 13:52   Citovat  

area07 napsal:
Pak jsem se díval na netu na "mojí" Corsu a dokonce získala od áčkařů certifikát kvality HaHaaa

No jasny, u nich ma certifikat kvality snad kazdy auto a pak tomu ver Úsměv Nabidku aut maji opravdu velkou a vetsina aut vypada na prvni pohled opravdu pekne. Umyty poradne vsude kde se da, vycistenej interier, motor atd. Az si clovek rika jaky je to krasny auto za ty prachy. Ja u nich taky prodaval C5G, nebo spis ani neprodaval - byl jsem se tam kouknout na krasnou mazdu 323f v 2.0 (rok myslim 97) a opravdu se mi libila, stala asi 140t tehdy. To bylo asi dva-tri mesice co jsem dodelal prvni vejsku a zacal poprvy delat. Penize jsem mel celkem slusny tak jsem opravdu uvazoval ze bych to toho auta sel. Spatril me tam typek a hned ze jestli se mi libi atd a ze me sveze a pokud chci tak mi zaridi uver a vsechno. No nechal jsem se ukecat na svezeni i kdyz jsem mu pred tim rovnou rekl ze ji ale asi brat nebudu i kdyz se mi libi. Tak jsme se projeli, jelo to paradne a vypadala fakt pekne, pak typek zacal ze kdybych chtel, vykoupi moje auto a cenu mi odectou tak bych mohl za chvili odjet. No tak jsem se nechal ukecat teda ze si muzou auto prohlidnout a pak by se uvidelo. No abych to shrnul, nabidli mi za nej 20t maximalne. Rok pred tim jsem ho koupil za 75. Je fakt ze to nebyla zadna vonavka teda, to priznavam. Ale 20t se mi zdalo malo proste. Tak jsem jim zamaval a jel jsem. Za rok jsem ho prodal soukrome bez problemu za 35t.

Druha zkusenost z AAA - byl jsem tam s kamosem, ktery shanel nejaky auto, uz ani nevim co - myslim nejakou octavii nebo neco podobnyho za cca 200t. Auto potreboval a protoze makal za slusny prachy, tak ze si ho veme na uver. Neco si tam vybral, projel se s tim a byl moc spokojenej. Ale bylo videt ze neni zas tak uplne rozhodnutej ohledne toho uveru, protoze kdyz mu to typek spocital tak to vychazelo asi 8t mesicne, coz bylo zase hned po skole dost davat kazdej mesic 8t pryc jen za auto. Tak slusne odmitl protoze se nechtel nejak zadluzit zbytecne a rekl si ze radsi bude par mesicu setrit a pak neco koupi. Byli jsme tam v nedeli vecer a v teto fazi uz bylo pred zavirackou. Ale typek prodejce se ho snazil zlomit - pry teda ze je to on (pritom ho vubec neznal) tak mu daji jeste na cestu plnou nadrz benzinu - no neber to u auta za 200t dostanes nadrz za 1500 gratis. meetallll Velmi šťastný No proste nic, kamos se nechtel nechat zlomit a vysvetloval mu proc do toho nepujde atd. Nakonec prisel nejaky jiny frajer v pantoflich a havajske kosili s mastnejma vlasama a dechem co by porazil grizlyho a predstavil se jako manazer prodejny a zacal do nej valit dalsi kliny - nejakou slevu atd atd. Ja jsem to pozoroval z kresla asi z 5m. Rikal jsem si "hlavne se nenechej ukecat a nebud blbej". A frajeri v nedeli asi ve 22:30 uz nebo kolik bylo porad ze teda aby si to auto koupil a ze je to super nabidka a kecy kecy kecy.... Kamos uz pomalu zacal varit, protoze to uz bylo i na nej moc. Nakonec na ne zarval at uz drzi hubu oba, ze je to sice fajn koupit si auto na uver, ale ze taky potrebuje nekde bydlet a ma i jiny vydaje. A bylo ticho. Odchazeli jsme asi v 23:00 pomalu. Je fakt ze ti dva to meli manazersky dobre zmaknuty - ti by ukecali i mrtvyho.

Nevim jestli jsou to dobry nebo spatny zkusenosti, me tohle prijde spis nechutny, ale to si kazdy preberte sam OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 14:32   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:

Nevim jestli jsou to dobry nebo spatny zkusenosti, me tohle prijde spis nechutny, ale to si kazdy preberte sam OK

podle mě to vyznělo přesně tak,jak jsi chtěl Úsměv
   Návrat  
michy je teď offline  michy
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:21   Citovat  

tsmart napsal:
čau, v AAA pracuju,

Radess napiš mi SZ jestli chceš, zjistím Ti férovku (reálnou cenu), buď to vezmeš nebo ne.

se mas cim chlubit to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:28   Citovat  

michy napsal:

no a ze tam pracuje? to je to stejne,jako kdyz pracujes u dalnicni a stavis typka za prekroceni rychlosti o 10km/h a sam mas doma S2K a na dalnici nejezdis pod dve kila...prace jako kazda jina,pokud je slusne placena...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:42   Citovat  

michy napsal:

Co, že pracuje ? Ano, má se čím chlubit. V týhle době by dobrá desítka lidí s ním měnila meetallll
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 20:49   Citovat  

Popravdě,dělat tam by bylo asi super,peníze slušný a ještě k tomu se furt motat kolem aut... proč ne.

Ale když něco slíbuju měl bych tomu také co nejvíce dodržet ne?Tak že když slíbim slevu tak jí dodržim,když vykupuju auto dám cenové rozmezí a néé říct ano přijeďte cena je reálná a pak bum - 30tis... já třeba měl u toho Seata cenu o 20tis poníženou jen kuli opěrkám hlavy na zadních sedadlech!!!! To je prostě směšný,jinak se na voze nenašlo absolutně nic.

Určitě bejt já obchodník taky vykupuju za co nejméně a co nejvíce prodám..je to prostě normální obchodní politika.Ale na rozdíl od AAA bych nabídl cenu např. o 10tis méně a netahal tam lidi jen kuli tomu abych jim řekl o 20-30tis méně než jsem nasliboval..ano kdyby mi prodávající tvrdil že auto je top stav a pak se ukáže že spousta věcí je na autě špatně asi bych mu taky dal o dost méně ale to že by to nezdělil do telefonu by pak byl jen jeho problém.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Máte zkušennosti s výkupem auta v AAA?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina