Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vertikalní otvíraní dveří
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Sowich je teď offline  Sowich
0
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 20:06   Citovat  

taky bych mel zajem o vertikalni otvirani dveri ..uz sem aji slysel o nekom kdo ten system dela za 5 nebo 6 tis plus 1500 pistnice...ale nevim kdo to byl a nemam na nej kontakt kdyby se nekdo takovy nasel at se mi ozve Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 23:30   Citovat  

Taky sem to mel v planu,kamos strojar rikal,ze samotnej mechanismus tak tri talire.....jenze spasovani se uz nikdy nepovede jako original a ten zvuk pri dovirani bude silenej Velmi šťastný

Zdenda007 je teď offline  Zdenda007
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.10.2009 , 5:37   Citovat  

já je vyráběl na targu,není to žádná sranda první jsem musel přijít na to do jaké úrovně dát pant aby se otevírali přesně tak jak bych chtěl,práce není určitě na týden.momentálně nemám vyfocený ten pant jak vypadá ještě to ani nemám hotový a kdoví kdy bude :vytlem:podle něj začne výroba krásnýho a přesnýho kusu. jak ho vyfotím tak ho sem hodím každopádně to určitě někomu pomůže.pant je vyrobenej aby se dal sundat a vyměnit za origo panty :gut:jejich otevření je kolem 80° takže se bude krásně vystupuvat a hlavně na parkovyšti.až to bude vyrobený tak nebude problém pro někoho kdo má targu vyrobit stejnej.fotka je ze začátku když jsem zjištoval kam dát pant takže taková pásovinka by tam asi dlouho nevydržela Je to tam.

P1000157.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1000157.JPG, 2.39 MB

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
macinka je teď offline  macinka
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.10.2009 , 9:21   Citovat  

Také můžu potvrdit že hondička je s LSD frajerka ,ale praktické to vůbec není.Vydrápat se ven bývá občas problém a to nemám nějak extrémně velký zadek:-)jinak to mám z Ebay a nepasovalo vůbec nic.Samozřejmně musí dolů blatníky,vařilo se ,upravovalo...Kamarád co mi to montoval z toho málem zešedivěl,ale nakonec ti zvládnul,i když mně nenáviděl Úsměv)Ted jsem jen zvědavá jak dlouho vydrží písty Úsměv

LSD 011.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
LSD 011.JPG, 617.86 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 8:31   Citovat  

gizmi napsal:
vlasticcrx: jak jsem psal, mam na prodej jednu sadu a to novou a to original pistu.. je to dobrý

jsou ještě ty písty ? Velmi šťastný už to přišlo Úsměv

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 20:35   Citovat  

Nech je repasovat pokud to jde ale pokud se nepletu tak gizmi psal ze by je mel nebo ma.....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 20:44   Citovat  

Prelude napsal:
Nech je repasovat pokud to jde ale pokud se nepletu tak gizmi psal ze by je mel nebo ma.....

to bych ráda,ale vůbec netuším,kde se to dělá Smutný

mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 19:57   Citovat  

macinka napsal:
to bych ráda,ale vůbec netuším,kde se to dělá Smutný

uz jsem tady daval jeden odkaz na tuhle firmu a ted ho sem dam znova, ja kupoval taky z nemecka z ebaye a pisty nevydrzely ani mesic (dvere byly po namontovani zavrene, cca 3 tydny, a po teto dobe se pist u spolujezdce zrejme nejak unavil nebo utekla kapalina, nevim presne, ale dvere zacaly padat) proto jsem si sehnal pisty nove a to zde eckold firma sidli v Brne, donesete jim pistky, ktery byly puvodne na lambo door a oni vam podle toho prodaji nove, jejich pistky maji redukcni ventil, takze po domluve je mozne (pisty zakoupene u nich) zaslat na znovu natlakovani, a dalsi moznost je ta, ze unavene pistky jim vratite oni vam daji novy a ty vase si nechaji natlakovat a pouziji je dale, takze se to da i rychle zprovoznit... jednani na firme = super, vzdycky me vysli maximalne vstric a to jsem je otravoval nekolikrat kvuli "automatickemu" otevirani vika kufru u moji Prelude, ktere se snazim vyrobit...

jinak kvalita zrpacovani tech pantu z ebaye je katastrofalni, vule v cepu (na kterym se to otevira nahoru) je silena, dvere litaji jak splaseny, takze asi budu potrebovat tento cep osadit loziskem - to je jeden problem a druhy problem je ten ze to taky vubec nesedi na diry puvodnich pantu - udajne to ma byt vyrobene tak, ze sundate stary panty a nasadite tyhle novy, ale to ze se s dirou na sroub netrefili treba i o 1,5cm! se uz nikde nepise a hlavne ze tam maji samolepku "top quality" a TUV certifikate a nevim co vsechno jeste... Velmi šťastný takze kdyz si to dobastlim a v podstate udelam znova, tak to bude i funkcni, ale necekejte ze to jen prisroubujete a budou vam dvere "letat" OK

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 14:59   Citovat  

Tak to je super...díky za odkaz.....Brno je pro mně sice trošku z ruky,ale v pondělí jim brnku a nějak se domluvím.Ještě jednou DIKY Honda
OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vertikalní otvíraní dveří
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď