Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 20
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 23:16   Citovat  

gear napsal:
Měl bych jeden námět... nešlo by udělat limit fotek na honda dnes pro uživatele 1 fotku za den ? už poněkolikátý tu jeden uživatel "zaplácal" celou přední stránku a moc se mi to nelíbí, když má někdo deset fotek a jsou pěkný, tak nic proti tomu, každý se rád podívá, ale ať si je dá do topicu a ne do H-dnes. Přínosy jsou omezený tak třeba by šly omezit i fotky v H-dnes.

snad nejsem sám komu to vadí.. přátele

nejsi sám Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 23:28   Citovat  

ReNo napsal:
Moc rad bych vedel, proc jsme nebyl informovan o smazani me "fotky" v Hdnes? naštvanej
Clovek hleda a hleda a hleda naštvanej
Rad bych vedel jmeno moderatora, ktery mi toto "zaridil" a pritom ani nedal vedet naštvanej

Mimochodem, jednalo se o prispevek, ze doporucuju vrele vsem hondarum film Kick Ass. Ted mam chut nekomu ten xxxxx nakopat osobne, nebot jsem chtel pouze neco klubarum doporucit a zakladani tematu mi prislo zcela zbytecne Velmi šťastný

Nic proti, ale přečti si pravidla pro H-Dnes. Mimoto tuším, že tu je téma o filmech. Mimochodem, já ti ji nesmáznul.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 23:33   Citovat  

Lubosh napsal:
Nic proti, ale přečti si pravidla pro H-Dnes. Mimoto tuším, že tu je téma o filmech. Mimochodem, já ti ji nesmáznul.

Toz ja nesu nastvan, ze to nekdo smazal. To je ok. Za svou zivotnost to splnilo ucel = dost lidi to videlo.
Ja su nastvan, ze mi neprislo info o smazani, nebot jsem hledal. Dokonce jsem kouknul i do kalendare, zda nahodou neprislo stari na moji pamet o neco drive Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 23:56  Naposledy upravil Newer dne 3.6.2010 , 8:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

upravil bych honda dnes .) 1 foto za den Velmi šťastný ( mozna by stacilo za 12 hodin .. :- ) )
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 3:31   Citovat  

Me se to tu dost libi Úsměv A bez pochyby nejlepsi klubovy forum v CR..
   Návrat  
Jose je teď offline  Jose
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 7:06   Citovat  

Forum je fajn, jsem s ním spokojenej. Až teda na jednu drobnost, jak už tu někdo zmiňoval.. Když se uživatel chce například v sekci Motor, ECU, spojka a převodovka podívat třeba na stránku 20, tak musí docela dlouho listovat než se k ní dostane. Na počítači to není zase až takovej problém,ale spousta lidí se dneska připojuje i přes mobil. A v mobilu se každá stránka rozdělí na 4 nebo 5 stránek, takže dostat se někam dál je potom prakticky nemožné Úsměv Samozřejmě že tohle je jen drobnost oproti tomu co fórum nabízí, ale kdyby třeba admin už opravdu neměl do čeho píchnout a nevěděl by co ještě zlepšit, mohlo by to být tohle Úsměv Ale jinak dobrá práce je to dobrý
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 7:24   Citovat  

Kdyby byl čas, tak udělam mobilni verzi ... ale ten neni Smutný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 8:21   Citovat  

666: chlape za me nejvetsi spokojenost je to dobrý Forum slape jak ma a je i prehledne.. mozna dve malickosti:

x jako viz vejs kolegove - limit na Honda-dnes Mrk
x je to kravinka, ale dost casto se me stane ze si neco vyhledam, naklikam a chci neco napsat a zjistim ze nejsem prihlasen. Prihlasim se a hodi me to na hlavni stranku, coz nastve kdyz musim znovu klikat na hledat a vse na novo. Neslo by po prihlaseni aby se to vratilo na tu stranku kde jsem byl predtim? Snad to nepisu moc nesrozumitelne :o) Ale jinak bez komentare - forum fakt pekne.. Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 10:34   Citovat  

Forum bezva, jasná věc. Ale docela bych ocenil možnost jedním kliknutím si seřadit například inzerci nejen podle data, ale i podle zakladatele tématu. Snažím se po sobě mazat neplatné inzeráty a je to vždycky docela vyhledávání a listování dozadu.
Ve funkci hledání sice můžu hledat jen svoje příspěvky, ale to mi najde i témata, která jsem nezakládal, do kterých jsem jen přispěl.
Prostě nějaké tlačítko, které by zobrazilo v dané sekci mnou založená témata, potažmo tedy v bazaru moje inzeráty.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 13:32   Citovat  

Newer napsal:
upravil bych honda dnes .) 1 foto za den Velmi šťastný ( mozna by stacilo za 12 hodin .. :- ) )

v poslední době se z Honda -dnes stává spíš galerie to snad ne
nějaké omezení by se hodilo OK
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 13:35   Citovat  

MOTyLEK napsal:

naprosto s tebou souhlasim, taky mi obcas vadi ze tam nekdo posle 4x fotku auta pokazdy z jiny strany a ty pekny veci se z hlavni stranky zmizej.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 17:29   Citovat  

Becky napsal:
naprosto s tebou souhlasim, taky mi obcas vadi ze tam nekdo posle 4x fotku auta pokazdy z jiny strany a ty pekny veci se z hlavni stranky zmizej.

takováhle validace na hlídaní počtu vložených fotek za den je celkem náročná věc. Možná dát do pravidel, max 2 fotky za den, ale souhlasim s vámi, ze někteří to opravdu přeháněj
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 10:59   Citovat  

MOTyLEK napsal:

Mě osobně tato věc vůbec netrápí. Většinou mám větší problém s hledáním stejně jako Minor.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 11:02   Citovat  

tak omezení Honda dnes by nebylo od věci, a okénko e-shopu je taky zbytečný, zase tolik věcí tam není aby na to musel být náhled - nebo snad jo? Úsměv
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 11:04   Citovat  

gizmi napsal:

x je to kravinka, ale dost casto se me stane ze si neco vyhledam, naklikam a chci neco napsat a zjistim ze nejsem prihlasen. Prihlasim se a hodi me to na hlavni stranku, coz nastve kdyz musim znovu klikat na hledat a vse na novo. Neslo by po prihlaseni aby se to vratilo na tu stranku kde jsem byl predtim? Snad to nepisu moc nesrozumitelne :o) Ale jinak bez komentare - forum fakt pekne.. Mrk

Mám úplně tu samou prosbu na tento problém Se stydím
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 11:18   Citovat  

Becky napsal:

přesně tak, už jsem to tu psal dříve... auto zleva, zprava, zleva trochu jinak a zprava na benzínce... supr pořádnej výtlem

aspoň do těch pravidel to vepsat no...jenže ty si stejně málokdo přečte
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 11:51   Citovat  

georgo napsal:
Mě osobně tato věc vůbec netrápí. Většinou mám větší problém s hledáním stejně jako Minor.

Jejda, jejda, to jsme tomu dali. Teď to svedou na to, že jsme starý lamy:-)
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 11:52   Citovat  

ale tak to snad ma kazdymu dojit ze tam asi neda fotku jednoho auta ze ctyr ruznych stran za sebou
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 13:02   Citovat  

mystique napsal:
ale tak to snad ma kazdymu dojit ze tam asi neda fotku jednoho auta ze ctyr ruznych stran za sebou

bohužel nedochází
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 13:14   Citovat  

Minor napsal:
Jejda, jejda, to jsme tomu dali. Teď to svedou na to, že jsme starý lamy:-)

No právě. Já vlastně nevím jestli je to tím, že jsem na to asi moc starej nebo pohodlnej Úsměv . Mám jen problém najít staré témata a nebo bez zakládání nového topicu na nějaký podobný navázat.
Ani si netroufám se tu moc ozývat, páč tomu nerozumím a nevím kolik je s tím práce. S mojí navštěvností je to taky dost řídký, takže nebudu machrovat.

Jsem za tento web štastný a vím kolik je za tím práce, ALE kdybych se tu z dovolení pokorně plazil a prosil o nějakou změnu v tomto směru .....
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 13:18   Citovat  

neslo by udelat neco jako Favorite Topics? aby sis vlez do ty sekce a mel tam oblibena temata? chapu ze je sledovani, ale to nenajdes dokud tam nekdo neco nenapise
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 13:24   Citovat  

georgo napsal:
No právě. Já vlastně nevím jestli je to tím, že jsem na to asi moc starej nebo pohodlnej Úsměv . Mám jen problém najít staré témata a nebo bez zakládání nového topicu na nějaký podobný navázat.
Ani si netroufám se tu moc ozývat, páč tomu nerozumím a nevím kolik je s tím práce. S mojí navštěvností je to taky dost řídký, takže nebudu machrovat.

Jsem za tento web štastný a vím kolik je za tím práce, ALE kdybych se tu z dovolení pokorně plazil a prosil o nějakou změnu v tomto směru .....

Jo, můžeme nafotit nějakou plazící fotku, budu se píďalkovat hned vedle tebe:)
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 14:01   Citovat  

zrovna jsem chtěl založit samostatnej topic ale zkusím to tedy zde... o co jde..

Já a nejen já (podle velkého množství nových, "zbytečně" založených topiců) mám problém s vyhledáváním témat..

chci například najít něco o ITR ..zadám ITR a vylezou témata naprosto nesouvidející s tímto...a tak se dá pokračovat dále... pak se tu zbytečně množí nové a nové topicy které řeší vesměs to samé... nešlo by to udělat nějakým lidštějším a blbuvzdorným způsobem ? např ve všech porgramech a aplikacích, jež používám v práci, stačí např zadat *ITR* a najde mi to vše, co se týká těchto tří slov ...proč to také nejde zde ?

další podle mě velmi přínosnou věcí by mohla být funkce "mé vlastní topicy" kde by měl každý uživatel přehled o tématech, které kdy založil, mohl by ty staré tudíž smazat a celkově by se tak podlě mě znatelně snížilo zatížení fóra...něco takového jsem si myslel, že je právě funkce "zobrazit vaše příspěvky" ale opět se mi po kliknutí zobrazují informace pro mě naprosto neužitečné a celé to na mě působí trochu chaoticky..

Ovšem je také možné, že to celé funguje jak má, a jen já (a pár dalších kteří už také vzdali vyhledávání a radši zakládají nová témata) "s tím" neumím Velmi šťastný

Díky za reakce přátele
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 14:08   Citovat  

+ ještě jedna osobní věc..už asi 1000 let mám místo háček furt ten banán... chápu, že nejsem úplně největší pánbíčkář tady ale už bych řekl, že jsem se polepšil a ten banán už je celej plesnivej zelenej a já už bych ho chtěl pryč... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 15:40   Citovat  

cocks napsal:
zrovna jsem chtěl založit samostatnej topic ale zkusím to tedy zde... o co jde..

Já a nejen já (podle velkého množství nových, "zbytečně" založených topiců) mám problém s vyhledáváním témat..

chci například najít něco o ITR ..zadám ITR a vylezou témata naprosto nesouvidející s tímto...a tak se dá pokračovat dále... pak se tu zbytečně množí nové a nové topicy které řeší vesměs to samé... nešlo by to udělat nějakým lidštějším a blbuvzdorným způsobem ? např ve všech porgramech a aplikacích, jež používám v práci, stačí např zadat *ITR* a najde mi to vše, co se týká těchto tří slov ...proč to také nejde zde ?

další podle mě velmi přínosnou věcí by mohla být funkce "mé vlastní topicy" kde by měl každý uživatel přehled o tématech, které kdy založil, mohl by ty staré tudíž smazat a celkově by se tak podlě mě znatelně snížilo zatížení fóra...něco takového jsem si myslel, že je právě funkce "zobrazit vaše příspěvky" ale opět se mi po kliknutí zobrazují informace pro mě naprosto neužitečné a celé to na mě působí trochu chaoticky..

Ovšem je také možné, že to celé funguje jak má, a jen já (a pár dalších kteří už také vzdali vyhledávání a radši zakládají nová témata) "s tím" neumím Velmi šťastný

Díky za reakce přátele

OK a banány hnědnou Velmi šťastný
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 15:49   Citovat  

cocks napsal:
.......právě funkce "zobrazit vaše příspěvky" ale opět se mi po kliknutí zobrazují informace pro mě naprosto neužitečné a celé to na mě působí trochu chaoticky..

Díky za reakce přátele

Funkce "zobrazit vaše příspěvky" ti ukáže všechny témata kde jsi přispíval, byť jen třemi tečtami nebo smajlíkem. Já sám taky často hledám vlastní témata v přehršeli jiných a tak bych cocks-ův nápad na "moje témata/vlákna" uvítal je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 18:23   Citovat  

Minor napsal:
Forum bezva, jasná věc. Ale docela bych ocenil možnost jedním kliknutím si seřadit například inzerci nejen podle data, ale i podle zakladatele tématu. Snažím se po sobě mazat neplatné inzeráty a je to vždycky docela vyhledávání a listování dozadu.
Ve funkci hledání sice můžu hledat jen svoje příspěvky, ale to mi najde i témata, která jsem nezakládal, do kterých jsem jen přispěl.
Prostě nějaké tlačítko, které by zobrazilo v dané sekci mnou založená témata, potažmo tedy v bazaru moje inzeráty.

o tohle jsem se pokoušel nějakou rozumnou cestou . modifikovat stavajici vyhledavani a zatim se mi to nepodarilo.

funkcionalita by to byla dobra a urcite uzitecna
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 21:42   Citovat  

Takže s hrdostí mohu oznámit, že se klukům (665+1 a Daverovi) podařilo přidat do vyhledávání zatržítko, kterým si vyhledáte jen vámi založená témata.
Super, jdu to hned zkoušet v praxi.
Díky. je to dobrý přátele
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 21:48   Citovat  

Má to mouchy, protože vyhledávací engine je strašná slátanina, ale to nejdůležitější na tom funguje a to je hlavní je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 22:05   Citovat  

boj boj a boj , ale už funguje OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina