Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 46
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 11:19   Citovat  

vti [906team] napsal:
fakt mi pride divne to takto riesit na etapy, ked to bolo rozobrate, tak to bolo dobre poskladat raz a komplet dobre...
btw: kaslat na to, ze treba nove tesnenie pod hlavu, ale budes kupovat nove hlavove sroby ? to tiez nie je zadarmo. a to nehovoriac o tom, ze stale platis za pracu, ktora sa dala spravit raz a nie n-krat. inak kvoli vybrusu musi ist motor von... drzim palce.

chápu chápu....no tak já to tam nejdřív dával jen na vačky atd..to až postupně se to takhle rozlezlo... jenže už nejsou love.. musím zase počkat, fakt už nejsou hoši HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 11:29   Citovat  

Podle tacha bych řekl, že už to jede hodně pěkně, ne?
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 14:48   Citovat  

no tak ze by uz ses konečně dostal před můj čumák? Už se těším na CRX Meeting VTEC Je to tam. Jinak gratulace k úspěchu Úsměv Ať slouží.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 11:17   Citovat  

Minor napsal:
Podle tacha bych řekl, že už to jede hodně pěkně, ne?

tak vzhledem k tomu, že to je na 205 kách a 16" tak docela jo, uvidím dnes jak letiště, tam pojedu na slickách 195/50 R15 a na nich čekám ještě větší zrychlení..hlavně ten start..

ChuCky napsal:
no tak ze by uz ses konečně dostal před můj čumák? Už se těším na CRX Meeting. Jinak gratulace k úspěchu Ať slouží.

No, pokud nepojedu tebe a Lojzika tak to na místě zapálím a koupím si Fobii HTP .. jinak děkuju Úsměv a kdy a kde bude CRX Meeting ???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 11:35   Citovat  

Jinak už se pomalu dostávám na zcestí..v plánu bylo mít auto zvenčí i zevnitř v sérii, kůže, hudba zesilovače LCD, všechno...ale teď..mám sto chutí to všechno vyházet ven (jen ty kožený sedačky vážej dost) a naložit jí pořádný válečný barvy...ale nevím no...pořád nad tím přemýšlím... když pak vidím třeba to Lojzíkovo tak (nic ve zlým) mi to pak přijde smutný jak je celý vyházený, nikde nic jen plechy a holý auto, který takhel už ztratí na svý jedinečnosti nebo jak bych to řekl.....jenže váha je váha a já prostě potřebuju k životu stále lepší a lepší časy..je to honba za zlatým rounem tak trochu Velmi šťastný
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 11:39   Citovat  

cocks napsal:
... já prostě potřebuju k životu stále lepší a lepší časy..je to honba za zlatým rounem tak trochu Velmi šťastný

neboj, to časem přejde Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 11:43   Citovat  

Ajsik napsal:
neboj, to časem přejde Velmi šťastný

obávám se, že nikoliv HaHaaa ..ten pocit na startu a adrenalin při jízdě, tlačení rafičky očima atd už je prostě jako droga a já už se nemůžu dočkat, až budu zase stát na čáře VTEC
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 11:43   Citovat  

cocks napsal:
Jinak už se pomalu dostávám na zcestí..v plánu bylo mít auto zvenčí i zevnitř v sérii, kůže, hudba zesilovače LCD, všechno...ale teď..mám sto chutí to všechno vyházet ven (jen ty kožený sedačky vážej dost) a naložit jí pořádný válečný barvy...ale nevím no...pořád nad tím přemýšlím... když pak vidím třeba to Lojzíkovo tak (nic ve zlým) mi to pak přijde smutný jak je celý vyházený, nikde nic jen plechy a holý auto, který takhel už ztratí na svý jedinečnosti nebo jak bych to řekl.....jenže váha je váha a já prostě potřebuju k životu stále lepší a lepší časy..je to honba za zlatým rounem tak trochu Velmi šťastný

Tak to rovnou prodej a kup si turbinu s jinym nahonem OK

Jinak na tachu to vypada vcelku zajimave, ale je to porad jen tacho. HD se blizi a ja jsem moc zvedav na vase boje. U nas v katosce nuda, ale do 1.6 to bude poradny boj VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 11:48   Citovat  

cocks napsal:

To chce dvě auta:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 11:51   Citovat  

Minor napsal:
To chce dvě auta:)

pořádnej výtlem ..však já mám ještě Acco.. ale ty jsi určitě myslel dvě EE8ky že Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 12:03   Citovat  

ReNo napsal:
Tak to rovnou prodej a kup si turbinu s jinym nahonem OK

Jinak na tachu to vypada vcelku zajimave, ale je to porad jen tacho. HD se blizi a ja jsem moc zvedav na vase boje. U nas v katosce nuda, ale do 1.6 to bude poradny boj VTEC

No..to je další téma do pranice..když vidím, že za 150 000 můžu koupit Supru Mk III 3.0 Twinturbo...jenže :
1. kolik mi kdo za to céro dneska dá, ikdyž jsem schopnej prokázat, že s cenou auta v tom jsem přes 200 000 ? Nikdo mi nedá ani 150..
2. Nemůžu se vzdát svýho snu..CRX je pro mě naprosto nedotknutelná záležitost..na celej život..kdybych ho prodal, tak mi zbyde jen žena a dítě....a to není úplně hit Velmi šťastný (joke)
3. nemůžu se vzdát Hondí a konkrétně CRX rodinky, všechny ty srazy, tady fórum.. byť je tu občas horko tak už to prostě patří do mýho života, nechci si kupovat jiný auto od jinýho výrobce... je jasný, že za ty prachy už jsem moh mít třeba Subo apod..
4. Bál bych se, že s tou Suprou nebo s něčím jiným to bude zase celý odznova.,.nejdřív to auto dostat do malíku abych měl trochu představu a pak do něj zase sypat nesmysl..
5. ještě pořád se můžu smát, protože byť to není žádný peklo auto, tak je v něm pořád "jen" ta jednašestka atmosféra a to je prostě výsměch.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 12:16   Citovat  

cocks napsal:
pořádnej výtlem ..však já mám ještě Acco.. ale ty jsi určitě myslel dvě EE8ky že Velmi šťastný

No, spíš ještě něco lehčího extra na sprinty, třeba C1G a v něm B16A1.
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 12:25   Citovat  

cocks napsal:

njn jenže ty jsi takovej "pásek" co potrebuje mit v aute LCD, zesilovace a podobný kraviny... Lojzikovo céro je tak trochu závodní nářadí Velmi šťastný Tam neni podstatný to, že neslyšíš ani radio muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 12:50   Citovat  

Minor napsal:
No, spíš ještě něco lehčího extra na sprinty, třeba C1G a v něm B16A1.

jo takhle Velmi šťastný no..to by asi bylo peklo Velmi šťastný ..taky mě napadlo dát tenhle upravenej motor do nějaký extra malý mršky, všechno co jde vyházet, vždycky přijet jen na podválu a naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čtvrtmíle za 13 Velmi šťastný ..ale to už je moc všeho.. céro je céro Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 12:55   Citovat  

Adamek napsal:
njn jenže ty jsi takovej "pásek" co potrebuje mit v aute LCD, zesilovace a podobný kraviny... Lojzikovo céro je tak trochu závodní nářadí Velmi šťastný Tam neni podstatný to, že neslyšíš ani radio muhehe

no počkej vždyť ty to máš taky designovku jestli se nepletu ne...ten oranžovej cíva na kolech, mám o dtebe ty poloslicky nebo jak to nazvat..Markgum S1 nebo tak.. ty tam nemáš LCD a taak ? Úsměv

Právě..že to jeho je sportovní nářadí..tím vykucháním bych určitě něco získal (co se času týče) ..dodnes ho vidím na Mimoni jak mě vždycky začal předjíždět stylem "čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau" ..to samý ChuCky..je to prostě zlo zlo a zlo.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 13:44   Citovat  

LCD? pořádnej výtlem pořádnej výtlem... K cemu? Chces se koukat na televizi?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 14:18   Citovat  

cocks napsal:
No..to je další téma do pranice..když vidím, že za 150 000 můžu koupit Supru Mk III 3.0 Twinturbo...jenže :
1. kolik mi kdo za to céro dneska dá, ikdyž jsem schopnej prokázat, že s cenou auta v tom jsem přes 200 000 ? Nikdo mi nedá ani 150..
2. Nemůžu se vzdát svýho snu..CRX je pro mě naprosto nedotknutelná záležitost..na celej život..kdybych ho prodal, tak mi zbyde jen žena a dítě....a to není úplně hit Velmi šťastný (joke)
3. nemůžu se vzdát Hondí a konkrétně CRX rodinky, všechny ty srazy, tady fórum.. byť je tu občas horko tak už to prostě patří do mýho života, nechci si kupovat jiný auto od jinýho výrobce... je jasný, že za ty prachy už jsem moh mít třeba Subo apod..
4. Bál bych se, že s tou Suprou nebo s něčím jiným to bude zase celý odznova.,.nejdřív to auto dostat do malíku abych měl trochu představu a pak do něj zase sypat nesmysl..
5. ještě pořád se můžu smát, protože byť to není žádný peklo auto, tak je v něm pořád "jen" ta jednašestka atmosféra a to je prostě výsměch.

1) proto jina kara. Koupis seriove subarko s volantem na druhe .. a za par let ho prodas za skoro stejne penize. Do cera budes sypat a nic. ..
2) zprvu bych sel do bydleni. Pote sypat do auta Smutný
3) take koupim Lotuse a presto budu obtezovat offtopic na H-C Velmi šťastný
4) tak to bude vzdy. Nejen s autem :twisted:
5) s tim souhlasim, ale budes si to muset napsat viditelne na auto "jsem jen 1.6 a jedu skoro jako ty". Az nedozenes bezne poulicni vozitko s motorem 1.0 turbo OK

Jinak ale nezapomen, ze i presto jsem hrdym majitelem Honda atmosfery
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 14:23   Citovat  

N/A is too expensive way to be slow...
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 14:29   Citovat  

cocks napsal:
no počkej vždyť ty to máš taky designovku jestli se nepletu ne...ten oranžovej cíva na kolech,

Tak to se pleteš "pásku" sice sliky jsem Ti prodal ale ja mam žlutýho... a LCD? k čemu bych to tak mohl v aute potřebovat...? byly doby kdy jsem mel interier jako Lojza v CRXu, ale dost OT Cool
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 15:43   Citovat  

Adamek napsal:

Už tam nemám ani to rádio Se stydím Stejně jsem ho při jízdě nad 100km/h nevnímám

cocks napsal:
...
Podle toho videa už by ses měl dostat předemně úplně s přehledem OK Hlavně tvoje priorita ladění je 1/4mile. Ale moje cesta je delší je to dobrý VTEC
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 17:46   Citovat  

cocks: sry za OTéčko, ale nevím, kde bereš, že Supra MK III je Twinturbo?? Poprvé jsme to nějak přešel, ale že to píšeš stále, tak už jsem se musel ozvat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 19:46   Citovat  

cocks napsal:
jen 200 i s cenou auta?? Pche... Jsem jasně lepší to snad ne
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 22:58   Citovat  

WotanMitUns napsal:
jen 200 i s cenou auta?? Pche... Jsem jasně lepší to snad ne

200 i s autem je fakt amatéřina HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 11:34   Citovat  

cocks napsal:
2. Nemůžu se vzdát svýho snu..CRX je pro mě naprosto nedotknutelná záležitost..na celej život..kdybych ho prodal, tak mi zbyde jen žena a dítě....a to není úplně hit Velmi šťastný (joke)3. nemůžu se vzdát Hondí a konkrétně CRX rodinky, všechny ty srazy, tady fórum.. byť je tu občas horko tak už to prostě patří do mýho života, nechci si kupovat jiný auto od jinýho výrobce... je jasný, že za ty prachy už jsem moh mít třeba Subo apod..

No dobře ty ... čte to i Tvoje žena (pokud je HONDAřka či nadšenkyně - závidím), moje není. Velmi šťastný Sice tu trávím dost, ale jsme pěkný úchylové, už bychom se měli těm rodinám pořádně věnovat a ne házet prachy do káry kamaráde Je to tam. Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 19:58   Citovat  

posero napsal:
Asi tak.... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 20:09   Citovat  

posero napsal:

= rocni udrzba BP naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 20:17   Citovat  

ReNo napsal:
ty máš alespoň velký auto s velkým motorem a né prdítka jak my... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 20:21   Citovat  

WotanMitUns napsal:
ty máš alespoň velký auto s velkým motorem a né prdítka jak my... Velmi šťastný

Jenze vase prditka zase nevazi 1300kg Lucy naštvanej to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 21:03   Citovat  

ReNo napsal:
Jenze vase prditka zase nevazi 1300kg Lucy naštvanej to snad ne
to ne, moje jen 1050kg... Cooo??? Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 21:31   Citovat  

ReNo napsal:
To me chces rict ze investujes 200 tis. rocne do auta aby bylo v pojizdnym stavu?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina