Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kola 8,5x17" na angl ?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 10:41   Citovat  

ja se skylinem z vetsi casti nesouhlasim.... tuzsi stabiky by stacily, sportovni podvozek sam o sobe taky. Kombinace obojiho by bylo na cesky silnice hodne nevhodny reseni. Dalsi vec, se kterou ja moc nesouhlasim je, ze podvozek musi bejt snizenej, aby se auto nenaklanelo. To je dle me pekna blbost. Vyska podvozku nema zadny znatelny vliv na naklon karoserie.
Kazdopadne nevim kdes prisel na to resit naklony diskama, to je fakt nesmysl velkej.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 17:07   Citovat  

Bitkar napsal:
ja se skylinem z vetsi casti nesouhlasim.... tuzsi stabiky by stacily, sportovni podvozek sam o sobe taky. Kombinace obojiho by bylo na cesky silnice hodne nevhodny reseni. Dalsi vec, se kterou ja moc nesouhlasim je, ze podvozek musi bejt snizenej, aby se auto nenaklanelo. To je dle me pekna blbost. Vyska podvozku nema zadny znatelny vliv na naklon karoserie.
Kazdopadne nevim kdes prisel na to resit naklony diskama, to je fakt nesmysl velkej.

Pochopitelne ze snizenim dost vyznamne snizis naklony karoserie v zatackach. Zkracenim drahy pruzeni musi byt nutne takova kratsi pruzina (prip. i s kratsim tlumicem) tuzsi, aby podvozek nechodil nadoraz. A hadej co udela tuzsi podvozek s naklony auta.

MiBa je teď offline  MiBa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2010 , 19:57   Citovat  

tak jsem si 17" dovezl, dal na předek bez pneu abych potěšil oko a uklidnil se že moc nepolezou. a hle lezou asi o 1cm(na heveru) a jsem z nich vyplesklej... at si říká kdo chce co chce mě se moc líbí Hihi , za to 400km dálniční projížďka stála i v tom lijáku a aktivních R36 Úsměv

DSC_2550.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_2550.JPG, 229.3 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 10:12   Citovat  

Bueee Bueee Bueee museji pryč Smutný... po položení auta na zem i s pneu koukaji tak 3 možná 5 cm Smutný. Bueee

kéž by tyhle dělali v 7 nebo 7,5", ale žel bohu asi ne.

jinak jsou lehčí jak dotz 15" s bridgestone 195/50 r15. teď pneu 215/40 R17 dunlop sport sp

Obraz0146.jpg

Obraz0146.jpg, 232.14 kB

Obraz0149.jpg

Obraz0149.jpg, 280.83 kB

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 11:01   Citovat  

no ty kraaawo

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 11:11   Citovat  

pěkný co Bueee

kurňa proč nedělaji 7,5" ... naštvanej

fotečka pro zasmání Velmi šťastný

Obraz0147.jpg

Obraz0147.jpg, 244.35 kB

ryba79 je teď offline  ryba79
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 11:19   Citovat  

kola to jsou hezký, ale lezou dost. Asi by proti tomu orgáni něco mohli mítÚsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 11:31   Citovat  

kup si kola u nás a máš to:)) Je to tam.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 11:39   Citovat  

no právě nechci se hádat s orgáni Úsměv... stačí ukecávání předních folií... již mám v řešení homologaci.

známý K-technik když mě viděl s těmi 17" tak oči ven a klíč do zámku a otočit Velmi šťastný, prej mám štěstí, že leje a nejsou vylezlý právě ty orgáni Úsměv, že jsem přejel 15km, ale s 7" by neměl problém prý tedy s papíry od kol.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 12:40   Citovat  

Njn, musel sis na vlastní kůži ověřit to, co ti tady zkušenější říkali od začátku. Jenom nevím jestli ta zkušenost stála za ten čas a peníze, co tě stála cesta pro ty kola.... Ble
Nechápu proč jsi vůbec tohle téma zakládal, když sis stejně nenechal poradit.
Nechci sejčkovat, ale tyhle 17" se ti budou blbě prodávat právě kvůli té šířce. Ale i přesto ti přeju ať je prodáš s co nejmenší ztrátou. Mrk

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 13:00   Citovat  

folie na předku neukecášSmutný Ani s kartičkou, pokud budou nebo jsou trochu tmavší. Záleží na orgánovi, jestli tě za ně bude drbat, nebo to přejde.

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 13:18   Citovat  

no orgáni na folie mít řeči můžou, ale pokud je nezměří něčím tak nemají nic v ruce. nabídnou ti pokutu, nebudeš souhlasit pošlou tě do správního řízení kde to potom úředník dá do odložený hromádky protože nejsou číselný hodnoty prokazující hodnotu zatmavení neodpovídající způsobilosti pro provoz na silničních komunikacích Úsměv to samý hlasitý výfuk Úsměv

tyhle informace mám z první ruky a 100% praxe pifko

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 14:06   Citovat  

gear napsal:
no orgáni na folie mít řeči můžou, ale pokud je nezměří něčím tak nemají nic v ruce. nabídnou ti pokutu, nebudeš souhlasit pošlou tě do správního řízení kde to potom úředník dá do odložený hromádky protože nejsou číselný hodnoty prokazující hodnotu zatmavení neodpovídající způsobilosti pro provoz na silničních komunikacích Úsměv to samý hlasitý výfuk Úsměv

tyhle informace mám z první ruky a 100% praxe pifko

dovolím si nesouhlasit. Orgáni to sice na místě nemůžou změřit, ale oznámí tě na úřad a tam to záleží na úředníkovi, jak moc se tím chce zabírat. Ke každým fóliím na předních oknech musíš mít kartičku od firmy, kde ti je instalovali a pokud se šetřením zjistí, že fólie mají menší propustnost než je povolená, tak ten technik, co vystavil kartičku, má nejspíš padáka, bo firma dostane ranec pokuty, až pozastavení činnosti. Pokud je již sklo tónováno z výroby, nesmí tam být fólie žádná. K tomu můžeš mít kartiček milion a budou ti prd platný. Mimochodem, když bude orgán chtít a měl by, může ti zakázat jízdu, protože tmavý přední okna jsou považovány za nebezpečnou závadu. Hlasitý výfuk, kapitolka sama. Postup stejný, polda nafotí a oznámí na úřad. Zjistí, že nemáš KAT, středovej tlumič a koncovej od kdoví koho. Sice máš lauf s atestem, ale pokud není schválený k provozu na pozemních komunikacích, máš smůlu a auto můžeš rozprodat na díly, protže dostaneš pěkně velikou pokutu.

A to mám taky z první ruky, 100% ověřeno. Pár lidiček už asi ví, co mám na mysli, že M@jku a Lemoune?Úsměv Velmi šťastný

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:44   Citovat  

Z ty fotky to nevypada tak zle, kola docela pekny Hihi, ale nemusely by tolik vylejzat ven no Úsměv.

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:55   Citovat  

ryba79 napsal:
dovolím si nesouhlasit. Orgáni to sice na místě nemůžou změřit, ale oznámí tě na úřad a tam to záleží na úředníkovi, jak moc se tím chce zabírat. Ke každým fóliím na předních oknech musíš mít kartičku od firmy, kde ti je instalovali a pokud se šetřením zjistí, že fólie mají menší propustnost než je povolená, tak ten technik, co vystavil kartičku, má nejspíš padáka, bo firma dostane ranec pokuty, až pozastavení činnosti. Pokud je již sklo tónováno z výroby, nesmí tam být fólie žádná. K tomu můžeš mít kartiček milion a budou ti prd platný. Mimochodem, když bude orgán chtít a měl by, může ti zakázat jízdu, protože tmavý přední okna jsou považovány za nebezpečnou závadu. Hlasitý výfuk, kapitolka sama. Postup stejný, polda nafotí a oznámí na úřad. Zjistí, že nemáš KAT, středovej tlumič a koncovej od kdoví koho. Sice máš lauf s atestem, ale pokud není schválený k provozu na pozemních komunikacích, máš smůlu a auto můžeš rozprodat na díly, protže dostaneš pěkně velikou pokutu.

A to mám taky z první ruky, 100% ověřeno. Pár lidiček už asi ví, co mám na mysli, že M@jku a Lemoune?Úsměv Velmi šťastný

jo, zákaz jízdy mě nenapadl Se stydím a jinak jasný, jde o benevolenci úředníka jestli s tím bude chtít něco dělat, ale stejně u těch folií, je to čím změřit ? tím myslím, má někde policie měřící přístroje propustnosti ? bez toho se nehnou...
ad výfuk, jak policie pozná že výfuk není schválený ? musí na něm být něco vyraženýho ? protože já mám na autě druhovýrobu, tichou, prostě klas výfuk skoro jak z výroby ale pochybuju že to něco má jen to není slyšet Velmi šťastný

to MiBa: sry za OT přátele

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:27   Citovat  

gear napsal:
jo, zákaz jízdy mě nenapadl Se stydím a jinak jasný, jde o benevolenci úředníka jestli s tím bude chtít něco dělat, ale stejně u těch folií, je to čím změřit ? tím myslím, má někde policie měřící přístroje propustnosti ? bez toho se nehnou...
ad výfuk, jak policie pozná že výfuk není schválený ? musí na něm být něco vyraženýho ? protože já mám na autě druhovýrobu, tichou, prostě klas výfuk skoro jak z výroby ale pochybuju že to něco má jen to není slyšet Velmi šťastný

to MiBa: sry za OT přátele

Policie k dispozici měřák propustnosti nemá, ale pro případné rýpaly je tu Státní zkušebna a další instituce, který by se tím mohli zabývat, kdyby byla vůle:) Ale na silnici se to praktikuje takto:

Pro srovnání uvádíme, že při ztemňování v prvovýrobě např. u vozidel tovární značky ŠKODA je využito maximální povolené hranice, toto limitní zatemnění se blíží při běžném pohledu sklu čirému.Naopak, ztemnění, kdy řidič není ve vozidle vůbec vidět, odpovídá propustnosti 15 až 20 % a je nad jakoukoliv pochybnost (tj. není nutno provádět optická měření), že takové zatemnění neodpovídá příslušným předpisům. Minimální propustnost je stanovena jako celková. Z toho jednoznačně plyne, že je nepřípustné použít ztemňovací autofólie i s vyhovující propustností na zasklení, kde již bylo provedeno ztemnění jinou technologií.

Celý článek zde: tudy odkaz

K výfuku...když to nedělá randál, nebo když extrémně nevykukuje, nepřesahuje nebo jinak nepotá pozornost, tak se tim nikdo zabývat nebude. Pokd poutá pozornost, buď na to připraven:)

A přidám se k tobě, sorry za OT.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 21:05   Citovat  

OT v pohodě, jsem rád že si to mohu taky počíst. Budu sundavat své 20% propustnosti (dle policie) a dávat nejtmavší přípustné(prý 35%) a hlavně s tou kartičkou a homologací na sklech. známý má na mondeu dělané právě to samé od toho samého člověka(folie 3M) a již ji 4x ukazoval a v pohodě... událo se nejen na vysočině.

jinak téma jsem zakládal když jsem měl již kola zamluvená a nechtěl jsem je odříct. bohužel chtíč možná aj srdce bylo silnější než rozum Úsměv. nicméně kola klidně mohou ležet půl roku, protože je krása jen na ně koukat Velmi šťastný. právě vylévám podlahu a maluju svou stařičkou garage, tak si je pověsím na zeď HaHaaa .

na ebay.de jdou vcelku na dračku, na audi,vw a seat clubu taky.

nechám si je aspon 14 dní abych pofotil nějaké pěkné fotečky až ještě naleštím srajdičkama od mvservice Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 21:23   Citovat  

Tedy nevim, kde jsi vzal 35% propustnost. Na předních bočních může být max. 30% zatmavení. Ale pokud nebudeš házet machry na poldy, tak by to mělo být v poho. Teda nesmíš trefit na poldu, kterej je na fólie vysazenej. Ale dělejte si se svým autem každý co chcete. Já mám taky fólie, propustnost 20%, všude. Kola mám 19". A prochází to, nehádám se a v poho.
Ehm, můžu doporučit přípravek na kola, který prodáváme, je fakt BEST!!! A neber to jako reklamu, že potřebuju prodat. Nepotřebuju, nic na tom nemáme, jen funguje a proto ti ho nabízim.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 21:31   Citovat  

ty čoveče řikal mi to p.orgán, teď právě nevím jestli 35% zatmavení nebo propustnost, dělal jsem blbýho tak mě pustil bez 1500,- pokutky, kterou mi chtěl dát nebo ať je sundám na místě... což dostal jeden dost ošklivej pohled(nějako jako - to tady budem do půlnoci a ještě to bude lepat), machra nedělám-spíše jsem zapuštěnej v sedačce Úsměv, ale pokud ještě mladší p.orgán jak já, začne dělat PÁNA tak se začínám hádat a chci mluvit s jeho starším kolegou, který ho ve většině případů zaučuje.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 21:34   Citovat  

MiBa napsal:
ty čoveče řikal mi to p.orgán, teď právě nevím jestli 35% zatmavení nebo propustnost, dělal jsem blbýho tak mě pustil bez 1500,- pokutky, kterou mi chtěl dát nebo ať je sundám na místě... což dostal jeden dost ošklivej pohled(nějako jako - to tady budem do půlnoci a ještě to bude lepat), machra nedělám-spíše jsem zapuštěnej v sedačce Úsměv, ale pokud ještě mladší p.orgán jak já, začne dělat PÁNA tak se začínám hádat a chci mluvit s jeho starším kolegou, který ho ve většině případů zaučuje.

Koukni na ten odkaz na Ministerstvo dopravy - "Všechny úpravy a opravy zasklení vozidel, které mají za následek snížení světelné propustnosti zasklení, je možné provádět pouze za dodržení podmínek daných předpisem EHK č. 43, resp. směrnicí 92/22/EHS a musí podle nich být schváleny. Podle těchto technických předpisů nesmí být celková propustnost světla čelního skla nižší než 75 % a celková propustnost světla předních bočních skel nižší než 70 % (zatmavení max. 30%."

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 21:38   Citovat  

no, asi tak, boční přední max. povolené zatmavení 30%, takže 70% propustnost světla. Zadní se neřeší, řešilo se kdysi, teď už tak ne. Každopádně bys měl mít atest a nehádat se, to je základ. A k mladším nebo starším...je to v lidech. Jedenje takovej, jinej makovej.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kola 8,5x17" na angl ?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina