Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké Zvolit Gumy?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 9:06   Citovat  

Ayrton napsal:
Dobré zkušenosti mám s Kumho Ecsta KU31 v rozměru 215/45 R17, jak s přilnavostí, tak s výdrží.
můžu potvrdit OK jen rozměr 205/40/17 výborná guma za hodně slušnou cenu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 14:04   Citovat  

jezdím Michelin Primacy HP, velmi tiché a sedí parádně na suchu,za deště kloužou až vyloženě v extrému, vyšší cenu vynahradí větší kilometrový nájezd než ostatní značky. Srovnávám třeba proti Pirelli P7, P zero rosso, ty mají taky skvělý vlastnosti, jen najedou méně km.
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 16:14   Citovat  

Za mě určitě TOYO proxes t1-r 195/45 R15 78V...
sám jsem na nich odjezdil sezónu a byl jsem naprosto spokojený...
Cena/kvalita = 1* za mě Mrk
Jsou levné a drží jak přibité, jen škoda, že to je měkká guma a vydrží fakt max sezónu
   Návrat  
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 17:04   Citovat  

mám sníženej předek na své C4G a gumy 195/45 r15 a obávám se že s 50 profilem budu škrkat o blatníky s vytočenýma kolama do zatáčky!! kdo z vás má 195/50 r15 na cvé C4G? a mohl by mi napsat jestli je vše ok..? VTEC
   Návrat  
cabbage je teď offline  cabbage
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 17:34   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
mám sníženej předek na své C4G a gumy 195/45 r15 a obávám se že s 50 profilem budu škrkat o blatníky s vytočenýma kolama do zatáčky!! kdo z vás má 195/50 r15 na cvé C4G? a mohl by mi napsat jestli je vše ok..? VTEC

195/50/15 na C4G tady má řekl bych tak 3/4 lidí, včetně mě a já žádnej problém nemám. Je teda pravda, že podvozek mám origo, ale myslim, že ani snížení 30mm v tvym případě na věci nic nemění Mrk
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 17:58   Citovat  

cabbage napsal:
195/50/15 na C4G tady má řekl bych tak 3/4 lidí, včetně mě a já žádnej problém nemám. Je teda pravda, že podvozek mám origo, ale myslim, že ani snížení 30mm v tvym případě na věci nic nemění Mrk

To by chtělo někoho kdo to takhle přímo má.. Dneska se Marťas stavoval a podle mě se to kolo tam vleze ale v zatáčce to musí drhnout.. Onoi se to nezdá ale podle mě ano..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 11:43   Citovat  

Já právě když vyletím ze zatáčky a celkem dost a musím s tím už aji škubnout, abych to vybral, tak se mi zdá, že někdy škrtnu o podběh u blatníku, je jasný že jen když mám kola vytočený víc, ale nejsem si tím uplně jistej, ale co jinýho by to bylo, škrtnutí nějaký slyším, a blatník nebo tak něco rozbitej není od kola, a plastovej podběh propruží třeba a vrátí se zpět a nic nepoznám. nwm no.. to fakt nikdo nemá sníženej předek s 50 gumou? Nechce se mi přezouvat gumy, testovat je a pak zase vracet třeba na 45 profil.
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 11:52   Citovat  

já mám 195/50 R15... Snížení 60/40 a bez problémů..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 11:55   Citovat  

jaký ET kol? bohužél z hlavy nevím kolik mám já.. Smutný , sem se nedávno koukal a nemoh sem to najít, bylo tam napsaný ET a zatím žádný číslo HaHaaa
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 11:55   Citovat  

jestli ti skrta kolo, tak to na podbehu musi bejt jasne videt. Sundej kolo vlez si do podbehu a hledej ve kterym miste ti to skrta a podle toho urcis co mas spatne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 12:02  Naposledy upravil GrygarMartin2 dne 16.5.2010 , 12:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

napadlo mě ještě, není možný když to fakt hodně řežu a na asfaltě je třeba trochec vyjetá kolej, tak jestli neškrtnu lízátkem, ale podle mě to není zas tak moc nízko, kdysi sem škrtal zástěrkama, tak sem je zkrátil Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 12:07   Citovat  

lízátko

DSC01527.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01527.JPG, 142.94 kB
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 19:22   Citovat  

okopírované z Drift fóra: ja udelal pokus s pneumatikama lisovanyma ze sloniho trusu a tmy, jak jeden odbornik pronesl v navalu rozhorceni ze jsem upustil od nakupu nejmenovanych renomovanych semislicku a za cenu jedne pneu temer obul cele auto.
Zkusil jsem udajny semislick Regal Racer, coz by melo byt neco od dunlopu, vyrabi se to v africe, a ma to dezen jako yokohama ale za zlomek ceny. Predtim jsem na eve mel nejaky Potenzy RE01R, na okruhu jsem nebyl tak tezko srovnavat, ale v provozu rozdil nepoznam.
S ohledem na to ze jsem pocital s kompromisem jsem spokojenej, sice dyl trva nez se ohrejou, a jsou hodne hlucny, ale jinak si myslim ze funguji. Na rozdil od jinych znackovych semislicku maji plnou hloubku dezenu.
225/45R17 94W XL me stala 1800,- / kus z nemecka / ebay.

[/url]

dsc01153mbh.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dsc01153mbh.jpg, 43.26 kB
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:11   Citovat  

Raven napsal:
okopírované z Drift fóra: ja udelal pokus s pneumatikama lisovanyma ze sloniho trusu a tmy, jak jeden odbornik pronesl v navalu rozhorceni ze jsem upustil od nakupu nejmenovanych renomovanych semislicku a za cenu jedne pneu temer obul cele auto.
Zkusil jsem udajny semislick Regal Racer, coz by melo byt neco od dunlopu, vyrabi se to v africe, a ma to dezen jako yokohama ale za zlomek ceny. Predtim jsem na eve mel nejaky Potenzy RE01R, na okruhu jsem nebyl tak tezko srovnavat, ale v provozu rozdil nepoznam.
S ohledem na to ze jsem pocital s kompromisem jsem spokojenej, sice dyl trva nez se ohrejou, a jsou hodne hlucny, ale jinak si myslim ze funguji. Na rozdil od jinych znackovych semislicku maji plnou hloubku dezenu.
225/45R17 94W XL me stala 1800,- / kus z nemecka / ebay.

To máš na Cívovi takový salámy? to mi hlava nebere Mě na Prelude se zdají docela velký. sry za offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:15   Citovat  

ahoj ne nemám, zkus si přečíst ten začátek.

ale jinak už je mám objednany ty gumy tak su zvědavej VTEC
   Návrat  
Tak_nic je teď offline  Tak_nic
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:27   Citovat  

Firestone SZ90 u, dokonale drzej stopu!!!!! VTEC
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 11:36   Citovat  

Raven napsal:
ahoj ne nemám, zkus si přečíst ten začátek.

ale jinak už je mám objednany ty gumy tak su zvědavej VTEC

Tak dej pak vědět, jak na tom jsou. Už jsem na ně koukal nedávno, ale pořád nemají mou plnou důvěru Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 20:46   Citovat  

rotker napsal:
Tak dej pak vědět, jak na tom jsou. Už jsem na ně koukal nedávno, ale pořád nemají mou plnou důvěru Úsměv

tak dnes mi došly gumy Regal Racer už je mám obuté a už jsem je zajížděl zkusil jsem pár zatáček napřed jen tak zlehka trochu to klouzalo do strany ale to je i tím že byly uplně čerstvě obutý a taky že bylo dost mokro a ještě navíc mrholilo. ale po chvilce a že to dlouho netrvalo se docela zahřály byl jsem zkusit a krásně teplý, tak si říkám prubnu znova nějaký zatáčky a držely fakt slušně i na mokru potom už sem necítil ani to že by klouzalo auto do strany. tak ještě se těším až přestane chcát a zkusim je na suchu myslím že budou dobrý.
je pravda že teda trochu hučí hlavně v pomalé rychlosti když sem se rozjížděl tak to bylo dost slyšet ale pak při jízdě to je docela v poho řikám za tuhle cenu si myslím fakt solidní gumy uvidím taky jak dlouho vydrží ale za sebe můžu doporučit to chce prostě zkusit kdo nezkusí tak bohužel nikdy nepozná Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 22:51   Citovat  

obyč barum bravuris drží jak cip na vodě, jel sem jako kanec, řezal sem to a brzdil tak, že bych čekal že se normálně zablokují kola na asfaltě a na vodě nic, nechápal sem.. A to pršelo jak cip. Ale už mám malej dezén a hrabaly mi kola už i při 85km/h
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 23:09   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
obyč barum bravuris drží jak cip na vodě, jel sem jako kanec, řezal sem to a brzdil tak, že bych čekal že se normálně zablokují kola na asfaltě a na vodě nic, nechápal sem.. A to pršelo jak cip. Ale už mám malej dezén a hrabaly mi kola už i při 85km/h

bravuris jsem mel taky a naprosta spokojenost, na suchu ani neucukli, ani pri dost extremni jizde je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 23:52   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:

Bud rad, ze nepoznas co mas za plaste, usetris. Ja je mel kdysi na hatchi taky a oproti kvalitnim gumam zvlast na mokru zretelne ehm.. nic moc. Vlastnosti plastu poznas az si jich zkusis na stejnem aute vic a z ruznych cenovych relaci, jinak o tom nema cenu psat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 15:03   Citovat  

Bully napsal:
Bud rad, ze nepoznas co mas za plaste, usetris. Ja je mel kdysi na hatchi taky a oproti kvalitnim gumam zvlast na mokru zretelne ehm.. nic moc. Vlastnosti plastu poznas az si jich zkusis na stejnem aute vic a z ruznych cenovych relaci, jinak o tom nema cenu psat.

jo no přesně tak jak řikáš Bully

GrygarMartin2, osiris: hele měl jsem Barumy Bruvuris 1 na všech čtyřech na Vtičku ze začátku a už bych si je nikdy nekoupil teda né takhle to říct nemůžu na normální dědkovský ježdění super protože ony hrozně dlouho vydrří.
jenže problém nastal když jsem se rozjel trochu víc z ostra a to né na max ale tak na půl plynu do zatáček prostě hrůza žvejkají se jak cyp vůbec nedrží to auto plavalo nehorázně a na mokru? o tom už radši vůbec nemluvim prostě hrůza

osiris: teď zas právě záleží taky na tom co je podle tebe extrémní jízda? Mrk
   Návrat  
VTECer je teď offline  VTECer
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 15:59   Citovat  

Tak jsem dnes obvolal asi 6 eshopů a všude už jsou Regal Racery vyprodaný...mám to prý zkusit zase za rok na jaře HaHaaa Vypadá to, že Raven bral posledních pár kusů v Čechách Ble
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 16:09   Citovat  

tiez som si kedysi davno pochvaloval matadory a barumy, neskor prisli komercne shity ako dunlop sport SP01 a pod... nejak prestali stihat, neskor potenza RE050, eagleF1 - a uz nestacia... na miatu uz som teraz dal R888 tak uvidim ako dlho budu stihat mojmu detkovskemu stylu HaHaaa podla mna otazka casu a budem musiet prejst na slicky Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 16:15   Citovat  

VTECer napsal:
Tak jsem dnes obvolal asi 6 eshopů a všude už jsou Regal Racery vyprodaný...mám to prý zkusit zase za rok na jaře HaHaaa Vypadá to, že Raven bral posledních pár kusů v Čechách Ble

máš SZ tak šup
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 16:20   Citovat  

Raven napsal:
jo no přesně tak jak řikáš Bully

GrygarMartin2, osiris: hele měl jsem Barumy Bruvuris 1 na všech čtyřech na Vtičku ze začátku a už bych si je nikdy nekoupil teda né takhle to říct nemůžu na normální dědkovský ježdění super protože ony hrozně dlouho vydrří.
jenže problém nastal když jsem se rozjel trochu víc z ostra a to né na max ale tak na půl plynu do zatáček prostě hrůza žvejkají se jak cyp vůbec nedrží to auto plavalo nehorázně a na mokru? o tom už radši vůbec nemluvim prostě hrůza

osiris: teď zas právě záleží taky na tom co je podle tebe extrémní jízda? Mrk

vepredu jsem mel ty barum bravuris 195/50 R15 a vzadu bridgestone turanza 195/50 R15... predek mi ustrelil snad asi jen jednou, zadek klouzal porad a vcelku casto me predjizdel, pod extremni jizdou mam jizdu v maximalnim "zatizeni" toho auta co zvladalo, jezdil sem tu stim takovy serpentiny, esicka, 90ky a 180ky vetsinou tak v 100kmh a jak rikam proste predek se nikdy ani nehnul a nadherne vedl stopu, ty kola byli jak prilepeny a vzdycky podrzeli... byla to predokolka clio 1.8 16V ( nekteri vedi oc jde :twisted: ) ... i s mojim stylem jizdy ty pneumatiky skoro neubejvali.. ty turanzi byli sileny, ale nez sem je stacil vymenit tak bylo auto KO ( pridrenej motor, rozletena prevodovka... ) .. ted jsem se nastesti sklidnil a vozim si pozadi v rodinym sedanu Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 16:44   Citovat  

Problem je, ze vsechny gumy funguji. Ono si clovek, tak nejak malo kdy pripusti, ze koupil gumy za 5000 korun na cele auto, dal za ne uspory za 3 vyplaty a jsou totalne nefungujici nekdy az zivotu nebezecne. Co takovy clovek udela? Rekne ze jsou dobry ac mu to v podvedomi par dni bude rvat srce, ze mel jeste ze 3 vyplat nasetrit a koupit neco poradnyho, co bude skutecne dobre... Na druhou stranu, kazdy clovek ma jiny pud sebezachovy a do zatacky vleti jinou rychlosti, roli hraje i podvozek a zejmena povch. Jestli pneu funguje se zjisti az v extremnich situaci, kdy je mnohdy pozde..

Na Supre jsem mel na predku nejaky Fullran Sport, obdoba cinsky lisovany tmy se slonim trusem. Vedel jsem to a nekolikrat se stalo, ze zadek drzel (lepsi rada Falken) a predek se tahnul po tecne ven se zatacky v okamzicich, kdy to clovek koliktat ani necekal. Ale meli jeden povzbudujici efekt, pri plnem brzdeni bylo citit a hlavne slyset, jak ridic brzdi nejvyssi moznou silou na hranici smyku. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 16:55   Citovat  

ja za ne neutratil ani korunu, dostal jsem je s autem a protoze byli OK tak sem je nechal, jiank bych sel asi urcite do neceho lepsiho nez je barum... nejaky ty FullRun copises mam na aute ted a pekne hucej pri jizde Velmi šťastný potrebuju sehnat novy, ale tyhle sem koupil s tema kolama, jinak bych je nikdy nekoupil
   Návrat  
lady_z je teď offline  lady_z
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 19:13   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 19:17   Citovat  

lady_z napsal: