Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Repase zadních třmenů
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 23
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 19:51   Citovat  

optimas napsal:
To vím ,že je ta prachovka dlouhá ,ale právě ,že nejhorší je to dostat do toho třmenu tam je právě taková drážka v čem ta prachovka drží a dostat se mi to tam nepovedlo když jsem tam měl už jednu stranu a snažil jsem se tam dostat ten zbyte tak mi to zas vykočilo no porod no naštvanej

jojo presne to se nam taky stalo. delali jsme to malinkym sroubovakem. jakmile tam skoci uz drzi poradne. chce to poradne svetlo a svitit...to byl muj ukol kamos to tam pasoval. ale rikal: "ja to nedam nedam", ale nakonec to tam dal.

drzim pesti meetallll
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Warezz.K je teď offline  Warezz.K
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 20:03  Naposledy upravil Warezz.K dne 8.4.2010 , 20:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

To oorrbb:

Jo přesně tak, to jsou moje slova, když vidim favorita, 120ku atd, stejně starý auta pomalu a jaký maj problémy, hned se pyšnim Velmi šťastný pár lidí mi i říkalo, to je auto kluků, vyblbneš se na něm a pak ho zahodíš. Nikdy! I kdybych měl nový, Honda 4ever a tohle až si vymazlim tak už jinam nepůjde Úsměv

Dokonce jsem uvažoval že by to mohlo bejt na chvilku i rodinný auto, někdy budoucímu malýmu bych koupil tu vyfešákovanou autosedačku děstkou od ferrari a okolo repro, na tuning srazech specialitka Velmi šťastný

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 20:04   Citovat  

No to bude vo šuk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 20:21   Citovat  

Warezz.K napsal:
To oorrbb:

Jo přesně tak, to jsou moje slova, když vidim favorita, 120ku atd, stejně starý auta pomalu a jaký maj problémy, hned se pyšnim Velmi šťastný pár lidí mi i říkalo, to je auto kluků, vyblbneš se na něm a pak ho zahodíš. Nikdy! I kdybych měl nový, Honda 4ever a tohle až si vymazlim tak už jinam nepůjde Úsměv

Dokonce jsem uvažoval že by to mohlo bejt na chvilku i rodinný auto, někdy budoucímu malýmu bych koupil tu vyfešákovanou autosedačku děstkou od ferrari a okolo repro, na tuning srazech specialitka Velmi šťastný

jo taky jsem premyslel kde budu vozit dite, ale bohuzel uznal jsem ze Cerko je papirove a pri havarce je zle. tedy koupil bych neco jako accord nebo neake VTi(pro mou polovicku) a cero si nechal pro sebe.
Jinak auto kluku to samozrejme je Velmi šťastný, problem je vtom ze uz nejsem kluk a koupil jsem ho na realne pouzivani. casem asi nevydrzi kastle - rez je rez. uvidi se za jak dlouho ale na veterana uz asi nedosahne.
Preju hodne stesti pri opravovani - ver ze v dilne se ohrejes Velmi šťastný 20 let je 20 let
Honda

petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 14:53   Citovat  

delal sem presne tohle na svym C4g 2 roky zpatky a vypadali ty pistky jak ten horsi orezlej, nasadil jsem na flexu smirglovej koutocu jemnej a tu rez vybrousil jenom v tom miste pryc nasadil zpet (malem sem to rozbil vzteky jak to neslo zpatky XD) a do dneska to funguje perfektne takze ja bych u tak staryho auta novy nekupoval leda ze by sis ho chtel nechat dele jak 5 let pak si myslim ze by se to mozna vratilo ta zavada nevim

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 15:05   Citovat  

petr7 napsal:
delal sem presne tohle na svym C4g 2 roky zpatky a vypadali ty pistky jak ten horsi orezlej, nasadil jsem na flexu smirglovej koutocu jemnej a tu rez vybrousil jenom v tom miste pryc nasadil zpet (malem sem to rozbil vzteky jak to neslo zpatky XD) a do dneska to funguje perfektne takze ja bych u tak staryho auta novy nekupoval leda ze by sis ho chtel nechat dele jak 5 let pak si myslim ze by se to mozna vratilo ta zavada nevim

ja jsem to taky smirgloval...nasadil na trmen a ejhle tekla mi brzdovka pres pistek, tak jsem se nastval a koupil nove Velmi šťastný, ted uz bych asi koupil jen pistky.

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 14:00   Citovat  

Tak zatím to vypadá takhle Úsměv ještě zbývá nasadit pístky.Ale nacvičoval jsem si to na starých prachovkách, tak snad se povede. BTW odvzdušňováky z Kelly prostě nepasujou.Nakonec jsem zašel do mototechny a chtěl prostě to samé podle těch starých.Měl jsem tam závit 10x1 jinak v kelyy mi dávali pořád 10x1,25

poupal je teď offline  poupal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 14:15   Citovat  

Mourl napsal:
Tak zatím to vypadá takhle Úsměv ještě zbývá nasadit pístky.Ale nacvičoval jsem si to na starých prachovkách, tak snad se povede. BTW odvzdušňováky z Kelly prostě nepasujou.Nakonec jsem zašel do mototechny a chtěl prostě to samé podle těch starých.Měl jsem tam závit 10x1 jinak v kelyy mi dávali pořád 10x1,25

Před nedávnem jsem taky repasoval a stejné odvzdušňováky má favorit Velmi šťastný

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 22:18   Citovat  

v kelly je to samej dřevák stav se určitě ti najdu ten pravej Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 17.4.2010 , 12:34   Citovat  

Tak to jsem dopad, to bude drahý Úsměv všechny 4 pístky vyrezlý Velmi šťastný Možná je to i tim, že mi to 2 roky stálo to auto, tak to prostě zrezlo. Už to mám natřený, jako nový, vyčištěný, tak už jen koupit a nazdar, snad to bude jezdit už se na to těšim Úsměv Jsem zvědav na tu brzdivost, abych nešoupal asfalt před kolama Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 8:17   Citovat  

Mysíte si, že se dají ještě tyhle pístky nějak zachránit? Už asi ne co Velmi šťastný Ptám se jen pro jistotu, protože poletí do kovošrotu.

kód:
www.nsf-webtech.eu/DSC00439.JPG

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 8:21   Citovat  

Warezz.K napsal:
Mysíte si, že se dají ještě tyhle pístky nějak zachránit? Už asi ne co Velmi šťastný Ptám se jen pro jistotu, protože poletí do kovošrotu.

kód:

hahahahaaa Velmi šťastný Velmi šťastný ani se neptej a rychle to zahod. Ja mel tak 100x lepsi a stejne to teklo Chápeš!

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 13:09   Citovat  

Warezz.K napsal:
Mysíte si, že se dají ještě tyhle pístky nějak zachránit?

kód:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 13:25   Citovat  

Díky, myslel sem si to Velmi šťastný Dal jsem to sem účelně, abyste se zasmáli, ne abyste si mysleli že jsem idiot Velmi šťastný Nový všechny budou zítra Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 13:43   Citovat  

Tak jsem si všechno pořídil ale mám problém. Potřebuju poradit. Nějakej slušnej stručnej návod all in one.

Jak vložit nový pístek s prachovkou do předního třmenu?
Jak vložit nový pístek ...... do zadního? (to už tu myslím někde v tomhle vlákně je)
Jak vyndam ze zadního pístku ty vnitřnosti a přesunu do novýho?

Jsem zoufalý, nikdy jsem to nedělal, nevlastním žádnou dílnu, známé žádné nemám, nemám žádné extra pomůcky vychytávky nebo udělátka. Není tu někdo z Plzně, kdo by mi s tím pomohl? Jsem na to úplně sám a kupovat opravdu už nic nechci Smutný
Díky.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 13:46   Citovat  

Warezz.K napsal:
Tak jsem si všechno pořídil ale mám problém. Potřebuju poradit. Nějakej slušnej stručnej návod all in one.

Jak vložit nový pístek ...... do zadního? (to už tu myslím někde v tomhle vlákně je)

Jsem zoufalý, nikdy jsem to nedělal, nevlastním žádnou dílnu, známé žádné nemám, nemám žádné extra pomůcky vychytávky nebo udělátka. Není tu někdo z Plzně, kdo by mi s tím pomohl? Jsem na to úplně sám a kupovat opravdu už nic nechci Smutný
Díky.
s tema pistkama s prachovkou jde hlavne o trpelivost, ja to delal asi hodku jeden pistek Úsměv ale dal sem prachovku do trmenu a pak pistek navlik

0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 13:56   Citovat  

Mě to pořád vykluzuje a pořádně na to ani nevidim kde to je vůbec zalezlý. A nějak pevně se to tam nezacvakne.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 14:02   Citovat  

Warezz.K napsal:
Mě to pořád vykluzuje a pořádně na to ani nevidim kde to je vůbec zalezlý. A nějak pevně se to tam nezacvakne.
me to taky klouzalo, snaz se Úsměv))

voreza je teď offline  voreza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 14:28   Citovat  

Warezz.K napsal:

Díky.

zdary..dělal sem taky repasy zadního třemnu, přední na tom budou nejspíše stejně možná líp jelikož je tam větší pístek..já to dělal s tátou..ten vnitřek ze zadního třmenu jde sundat dobře tam je akorát nějaká segrovka kterou musíš vyndat a pak to jde jak po másle..jinak tu prachovku sem si tam nasadil jako první a pak sem namazal okraj ten horní na prachovce a pístek taky...táta mi tam vkládal pístek a já sem roztahoval tu prachovku a během pár minut sem to měl, ale taky mi trvalo dlouho než sem přišel na to že to tak jde..jinak jsem z plzně tak bych kdyžtak mohl pomoct.. Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 14:29   Citovat  

Já to taky nikdy nedělal až tady v tomhle vlákně nebo jiným mi poradil jak to navlíknout. Pořádně tu drážku vyčistit pak prachovku nasadit na pístek tak aby byla na spodní straně né v drážce a prachovku trošku natáhnout je jako rukáv srolovaná. Pak jemně máznout silikonovou vazelínou drážku na prachovku i tu prachovku tu hranku na prachovce pak ještě uvnitř třmene nové těsnění a prachovku zevnitř i vnitřní hranu pístku ,ale opravdu jemně ať tam toho nenarveš moc. Třmen mít ve svěráku a nejdříve nasadit zadní část prachovky a potom postupovat směrem dopředu nejlépe nějakým tenkým šroubovákem tu prachovku tam zasunovat a mít hodně světla abys viděl kam to cpeš. Když už je prachovka uvnitř tak pístek pomalinku zatlačovat a zároveň šroubovat (to platí hlavně pro zadní třmeny). Když ti pístek už bude držet tak vzít světlo a tu prachovku natáhnout na pístek a podívat se jestli je prachovka dobře nasazena ,ale pozor nesmí být pístek uplně zatlačený ,protože zjistíš prd. Když tu prachovku natáhneš tak uvidíš jak ta prachovka sedí ve třmenu jestli je gumka všude stejně zasunutá. Pokud je vidět že je někde gumka více zalezlá do třmenu tak je to špatně a nesedí v drážce a musíš znova. Já to zkoušel nejdříve bez silikonové vazelíny a šlo to velice špatně a gumka nebyla na svém místě až jsem použil silikonovou vazelínu tak to šlo jak po másle. Zkus si to nejdříve nanečisto na starých gumkách jako já ať si zbytečně neroztrhneš nové gumky. Než jsem na to přišel jak to nasadit taky mi to trvalo a za chvíli jsem to nasadil do 5 minut. Ale nechtěj po mě jak se rozdělává vnitřek to nevím. Ninja mi říkal že pokud ti zadek brzdil tak je lepší do toho nehrabat a vyměnit jen prachovku a tu těsnící gumu a na zbytek se vyprdnout ,protože je to prý na šuk A chce opravdu trpělivost a nejdříve si to vyzkoušej na předních. Na těch se to dělá líp a líp se na nich trénuje. Tak hodně zdaru je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 14:31   Citovat  

voreza napsal:
zdary..dělal sem taky repasy zadního třemnu, přední na tom budou nejspíše stejně možná líp jelikož je tam větší pístek..já to dělal s tátou..ten vnitřek ze zadního třmenu jde sundat dobře tam je akorát nějaká segrovka kterou musíš vyndat a pak to jde jak po másle..jinak tu prachovku sem si tam nasadil jako první a pak sem namazal okraj ten horní na prachovce a pístek taky...táta mi tam vkládal pístek a já sem roztahoval tu prachovku a během pár minut sem to měl, ale taky mi trvalo dlouho než sem přišel na to že to tak jde..jinak jsem z plzně tak bych kdyžtak mohl pomoct.. Úsměv

Super Úsměv Já jsem neodolal a dělam to ještě doma. Segrovku jsem vyndal, ale málem sem si vystřelil oko Velmi šťastný Zkusím s tím něco udělat, kdyžtak se ti ozvu díky Úsměv Ale spíš jo než ne, zatim si s tim ještě hraju.

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 14:37   Citovat  

Hele zas takovej problem to neni, ja jsem celkem lama a taky jsem to zvladnul, i kdyz jednu repas sadu jsem znicil Velmi šťastný. Jen to chce dobry kleste na tu segrovku Úsměv). A tesneni a prachovku jsem tam dal i bez vazeliny, ale stejne je to ta nejhorsi faze Velmi šťastný

EDIT: A pozor at neznicis takovy ty gumovy kryty u rucky, ja je v sade nemel...

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 14:40   Citovat  

Da se to zvladnout i v jedne osobe. Ja jsem to delal poprvy, sam a slo to (nerikam ze hned).

Navliknes prachovku na pistek, ale na kraj, kde se zasouva do trmenu, drzis pistek i s prachovkou v jedne ruce a rozbalis kousek prachovku jako kdyz natahnes harmoniku, napasujes ji na jeji misto do trmenu a kdyz tam je, tak opatrne namazany pistek zacnes tlacit dovnitr a prachovku si po pistku popotahujes smerem od trmenu. Kdyz jsem byl v tak ve tri cvrtinach, tak jsem prachovku uz natahl do te drazky na pistku kde ma sedet vnitrni stranou zacal tu harmoniku rovnat do puvodniho tvaru, nez jsem to dotlacil uplne dovnitr. Dej si trmen do sveraku, jinak budes potrebovat treti ruku. Krome poradnyho lubrikantu zadnej specielni vercajk nepotrebujes. Namazat je treba, jinak ti pistek prachovku rozlisuje pri pokusu ho zasunout do trmenu, protoze bude nenamazanou prachovku brat sebou dovnitr.

Stejne tak vnitrnosti zadniho trmenu, potreboval jsem jen sverak a dva srouby jsem pouzil z rozebranejch brzd, kdyz jsem tlacil tu segrovku zpet do pistku.

0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 15:21   Citovat  

Díky snad vím vše. Peklo peklo peklo. Jen budu muset sehnat někoho kdo má alespoň ten svěrák, jednou rukou všechno neudělam. V nejhorším můžu v práci.

voreza je teď offline  voreza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2010 , 22:43   Citovat  

maryo napsal:
Hele zas takovej problem to neni, ja jsem celkem lama a taky jsem to zvladnul, i kdyz jednu repas sadu jsem znicil Velmi šťastný. Jen to chce dobry kleste na tu segrovku Úsměv). A tesneni a prachovku jsem tam dal i bez vazeliny, ale stejne je to ta nejhorsi faze Velmi šťastný

EDIT: A pozor at neznicis takovy ty gumovy kryty u rucky, ja je v sade nemel...

já měl v sadě uplně všechno..a na mazání jsem nepoužil vazelínu ale brzdovou kapalinu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2010 , 7:02   Citovat  

Diva se někdo z vás do vnitřku třmenu? Pokud jsou pístky vyrezlý ten vnitřek taky není TOP. Ja to mel spatny... Póry delají svoje. Brzdovka proteče i tou nejmenší dírkou.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2010 , 7:32   Citovat  

oorrbb napsal:
Diva se někdo z vás do vnitřku třmenu? Pokud jsou pístky vyrezlý ten vnitřek taky není TOP. Ja to mel spatny... Póry delají svoje. Brzdovka proteče i tou nejmenší dírkou.

Počkej rez přece ve uvnitř třmenu by neměla vadit jelikož pístek chodí po té obvodové gumce nebo se snad pletu?? Tak to koukám!

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2010 , 8:09   Citovat  

optimas napsal:
Počkej rez přece ve uvnitř třmenu by neměla vadit jelikož pístek chodí po té obvodové gumce nebo se snad pletu?? Tak to koukám!

to ja nevim jak to presne funguje, nechcu vas strasit zbytecne. treba nekdo prida svuj nazor. Ja menil cely trmen protoze vevnitr to nebylo vubec pekny Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2010 , 8:14   Citovat  

oorrbb napsal:
to ja nevim jak to presne funguje, nechcu vas strasit zbytecne. treba nekdo prida svuj nazor. Ja menil cely trmen protoze vevnitr to nebylo vubec pekny Velmi šťastný

Důležité je aby nebyl ten pístek orezlý

Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2010 , 8:58   Citovat  

Ahoj mám taky problém, přibržduje mi právě zadní kolo, váleček pak vždy jen zatočím dovnitř a nákou dobu to zas funguje? Nemáte stím někdo nákou skušenost, jak to udělat tak aby se to nemuselo takto pořád opravovat?
Díky Tom

Obsah fóra Honda-club.cz   
Repase zadních třmenů
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď