Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Znalec dopravních předpisu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 15:01   Citovat  

Pánové tak jsem opět vytočen,
v kladně v sídlištích obecně máme málo parkovacích míst... a dnes po blokovém čištění se parkování opět zužilo, u popelnic kde dříve mohla parkovat 3-4 auta se oběvila žlutá čára ( nejspise kvuli popelarum.. ackoliv jezdi jen v pondeli a ctvrtek na pul hodiny.. tak tam neni mozne parkovat 24/7 to mě opravdu vytáčí )

nicméně objevila se tam POUZE žlutá čára na silnici a žádná cedule se zákazem tam není což dle mého názoru znamená maximálně to ... že tam mohu parkovat nadále jelikož je zákaz bez cedule neplatný.. je to tak? Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 15:05   Citovat  

Newer napsal:
Pánové tak jsem opět vytočen,
v kladně v sídlištích obecně máme málo parkovacích míst... a dnes po blokovém čištění se parkování opět zužilo, u popelnic kde dříve mohla parkovat 3-4 auta se oběvila žlutá čára ( nejspise kvuli popelarum.. ackoliv jezdi jen v pondeli a ctvrtek na pul hodiny.. tak tam neni mozne parkovat 24/7 to mě opravdu vytáčí )

nicméně objevila se tam POUZE žlutá čára na silnici a žádná cedule se zákazem tam není což dle mého názoru znamená maximálně to ... že tam mohu parkovat nadále jelikož je zákaz bez cedule neplatný.. je to tak? Honda

Tím si nejsem tak jistý, protože je všeobecně známo, že žlutá čára znamená zákaz.. Je to podle mě něco jako, pruh pro BUS a zastávka.. Tam taky není cedule ale stát tam nesmíš Úsměv

Jinak tohle nám minulý rok udělali na sídlišti taky, normálně jsem stál v křižovatce a navíc v protisměru a na stanici jsem se oháněl tím, co zde píšeš.. Mám nechat auto stát někde u supermárketu? Ano je to od baráku cca pět minut ale proč? Já za to nemůžu, že město není schopné vyřešit parkovací místa.. Normálně bych tam stál, jen v den kdy jezdí popeláři, bych to hodil jinam Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 15:44  Naposledy upravil PAKO dne 9.4.2010 , 15:57, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

chlapci chlapci nic jsem tu nenapsal

.... vemte asfaltovou penetraci (stavaři znají)váleček či štětku....

ps: ani popelářský vůz na té značce nesmí zastavit,takže být váma skočím na radnici na odbor higieny a zeptám se proč u vás není možno zákonným způsobem vyvážet popelnice.případně bych to doložil fotografíí jak kuka vůz porušuje dopravní předpisy a když to nepomuže ,nahlásil MP že v tu a tu dobu tam fi provádějící svoz odpadu porušuje dopravní předpisy,at s tím něco udělají ,ta značka totiž není zákaz stání ale dokonce zákaz zastavení

apropo ,umístnění značky někdo musel schválit a to majitel komunikace.požádal bych vždy o písemné poddání vysvětlení

oni by to ze značky V 12c mohli změnit na V 12d a to je jen zákaz stání...mno a tam můžeš stát po dobu nezbytně nutnou pro ...bla bla...mno a než si ten náklad odnesl utekla noc...postihuje se to hlavně měkčeji než zastavení
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 15:50   Citovat  

Hahaha HaHaaa pořádnej výtlem... Tak tomu rikam reseni je to dobrý
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 16:18   Citovat  

PAKO napsal:
...

hh Úsměv genialni reseni je vzdy jednoduche Úsměv uvidime co se da delat ..
opravdu me irituje kdyz prijedu v 6 hodin odpoledne a neni kam zaparkovat
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 16:32   Citovat  

Nevim kde bydlis, ale ja kazdej den nez zaparkuju a jdu do prace tak krouzim nekdy i 45 minut.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 16:33   Citovat  

jo zluta cara je normalne zakaz, mel sem to za kilo meetallll
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 16:39   Citovat  

maryo napsal:
Nevim kde bydlis, ale ja kazdej den nez zaparkuju a jdu do prace tak krouzim nekdy i 45 minut.

bydlim v nejhure proslavenem honda meste - KLADNE Úsměv
ale na okraji ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 16:45   Citovat  

Tak me napadlo ze ta tricitka u nas se mi taky moc nelibi, premaluju to aspon na sedesat wokurka
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 17:02   Citovat  

Na 60 se to bude přemalovávat špatně. Dodělej dva obloučky a máš parádních 8 pětek wokurka
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 17:34   Citovat  

.:Generic:. napsal:
Na 60 se to bude přemalovávat špatně. Dodělej dva obloučky a máš parádních 8 pětek wokurka

Mas recht pořádnej výtlem
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 19:00   Citovat  

maryo napsal:
Mas recht pořádnej výtlem

nebo jenom jeden a 90, usetris barvu Cool
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 19:15   Citovat  

HonDan napsal:
nebo jenom jeden a 90, usetris barvu Cool

Tak to už tam může rovnou připsat jedničku Úsměv HaHaaa
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 19:28   Citovat  

Žlutá čára plná V 12c = zákaz zastavení
Žlutá čára přerušovaná V 12d = zákaz stání

je to vodorovné dopravní značení... to samé jako byste řekli, že u svislého DZ není žlutá čára tak neplatí... nebo snad bílá dvojitá plná čára neplatí, když tam není DZ zákaz předjíždění?? Vrátit se do autoschule
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 19:39   Citovat  

ChuCky napsal:
Žlutá čára plná V 12c = zákaz zastavení
Žlutá čára přerušovaná V 12d = zákaz stání

je to vodorovné dopravní značení... to samé jako byste řekli, že u svislého DZ není žlutá čára tak neplatí... nebo snad bílá dvojitá plná čára neplatí, když tam není DZ zákaz předjíždění?? Vrátit se do autoschule

To se ale pleteš protože pokud je značení jen na silnici , např u přechodu , nebo parkovací místo pro invalidy ... atd:-) bez cedule tak neplati:-) ... a policajti nezmuzou nic. KO
   Návrat  
PHonzejk je teď offline  PHonzejk
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 20:01   Citovat  

PAKO napsal:
chlapci chlapci nic jsem tu nenapsal

.... vemte asfaltovou penetraci (stavaři znají)váleček či štětku....

ps: ani popelářský vůz na té značce nesmí zastavit,takže být váma skočím na radnici na odbor higieny a zeptám se proč u vás není možno zákonným způsobem vyvážet popelnice.případně bych to doložil fotografíí jak kuka vůz porušuje dopravní předpisy a když to nepomuže ,nahlásil MP že v tu a tu dobu tam fi provádějící svoz odpadu porušuje dopravní předpisy,at s tím něco udělají ,ta značka totiž není zákaz stání ale dokonce zákaz zastavení

apropo ,umístnění značky někdo musel schválit a to majitel komunikace.požádal bych vždy o písemné poddání vysvětlení

oni by to ze značky V 12c mohli změnit na V 12d a to je jen zákaz stání...mno a tam můžeš stát po dobu nezbytně nutnou pro ...bla bla...mno a než si ten náklad odnesl utekla noc...postihuje se to hlavně měkčeji než zastavení

Ale oni tam mohou zastavit. Ble
odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 2:34   Citovat  

Newer napsal:
To se ale pleteš protože pokud je značení jen na silnici , např u přechodu , nebo parkovací místo pro invalidy ... atd:-) bez cedule tak neplati:-) ... a policajti nezmuzou nic. KO

jak myslíš HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 2:38   Citovat  

§ 64/zák.361/2000Sb.

Vodorovné dopravní značky

Vodorovné dopravní značky se užívají samostatně nebo ve
spojení se svislými dopravními značkami, popřípadě s dopravními
zařízeními, jejichž význam zdůrazňují nebo zpřesňují. Vodorovné
dopravní značky jsou vyznačeny barvou nebo jiným srozumitelným
způsobem; přechodná změna místní úpravy provozu na pozemních
komunikacích je vyznačena žlutou nebo oranžovou barvou.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 6:08   Citovat  

Newer napsal:

nehádej se s policajtem o kravinách Úsměv
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 9:35   Citovat  

Stejna cara byla tak pred 6 lety v Asi na sidlisti ve zuzenych mistech. Dnes uz tam neni, pac je uz oloupana, takze tam auta parkuji vesele dal. A proc tam vlastne byla? Jedna se o dve zuzene mista, takze pokud by se neco stalo a potrebovala by projet zachranka nebo hasici pred nejaky barak v sidlisti, tak by meli smolika. Zrovna ted se stala havarie vody a jelikoz tam nejaky dobrak parkoval, tak trvalo hodinu nez se nasel majitel. Takove ucelne opatreni mi vubec nevadi, naopak je schvaluji. Btw tady na sidlisti v Praze kde je nedostatek parkovacich mist jsou taky mista ktere se neobsazuji kvuli popelarum. A svete div se, dodrzuje se to bez problemu. Spis bych rekl ze tam u vas jsou lidi tak natvrdly ze nenechaji ani jedno misto volny pro popelare a udelali si to vlastne sami, stejne jako tenkrat v Asi ve zuzeni.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 14:44   Citovat  

Dejf napsal:
nehádej se s policajtem o kravinách Úsměv

no stress, měšťáci mu to ve správním vysvětlí HaHaaa
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 16:27   Citovat  

Newer napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem super věta! chodil si někdy do autoškoly?

to Chucky: nechápu že to tady furt řešíš, pokud se objeví téma o dopravních přepisech či policii, tak už to ani nečtu protože se opět stydím za to že jsem čech HaHaaa

Co někteří dokážou vyplodit to je síla a pak třeba takovej chudák Chucky "to" zastaví a s dotyčným se musí vybavovat.... to snad ne to snad ne
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 18:30   Citovat  

Dutch napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem super věta! chodil si někdy do autoškoly?

to Chucky: nechápu že to tady furt řešíš, pokud se objeví téma o dopravních přepisech či policii, tak už to ani nečtu protože se opět stydím za to že jsem čech HaHaaa

Co někteří dokážou vyplodit to je síla a pak třeba takovej chudák Chucky "to" zastaví a s dotyčným se musí vybavovat.... to snad ne to snad ne

ne nechodil jsem do autoskoly, dostal sem ridicak od znameho jen tak Úsměv
nicmene jsem zjistoval jak to je s tou zlutou carou a ta znacka tam opravdu byt nemusi nicmene kdyz zaparkujete na inavlidech bez znacky tak za to pokutu dostat nemuzete .. a nebo jsem mel stesti na policistu u ktereho ma vymluva prosla bez problemu.. ( nemam ji z vlastni hlavy ale zase od znamich policistu ... ) Mrk
tak se omlouvam ze jsem vas uvedl v omyl tim ze jsem chtel pomoct jak se vyhnout placeni poktu za nesmysl.
na kazdem parkovisti u supermarketu je zhruba 15-20 parkovacicih mist pro invalidy a z toho je jich z pravidla 3/4 volnych
a k te zlute care jsem chtel mit jen oduvodneni proc bych tam zaparkovat mohl, neni moje chyba ze se mesto nedokaze postarat o dostatek parkovacich mist pro lidi...
v dnesnim svete kde se clovek chova jako clovek, plati dane, pracuje a nechova se jako hulvat nema zadna prava.
Lucy tak se dotycnemu dodatecne omlovuam ze jsem chtel mit kde zaparkovat kdyz prijedu z prace Mrk
jeste ze nejsou vsichni takovy lemplove a nepotrebuji si dokazovat ze uniforma neco znamena.. Mrk preci jen kdyz se clovek na neco zepta, neni nad to dostat odpoved "Ty si nechodil do autoskoly ? " KO obcas vazne nemam... a zasnu
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 20:43   Citovat  

Newer napsal:
ne nechodil jsem do autoskoly, dostal sem ridicak od znameho jen tak Úsměv
nicmene jsem zjistoval jak to je s tou zlutou carou a ta znacka tam opravdu byt nemusi nicmene kdyz zaparkujete na inavlidech bez znacky tak za to pokutu dostat nemuzete .. a nebo jsem mel stesti na policistu u ktereho ma vymluva prosla bez problemu.. ( nemam ji z vlastni hlavy ale zase od znamich policistu ... ) Mrk
tak se omlouvam ze jsem vas uvedl v omyl tim ze jsem chtel pomoct jak se vyhnout placeni poktu za nesmysl.
na kazdem parkovisti u supermarketu je zhruba 15-20 parkovacicih mist pro invalidy a z toho je jich z pravidla 3/4 volnych
a k te zlute care jsem chtel mit jen oduvodneni proc bych tam zaparkovat mohl, neni moje chyba ze se mesto nedokaze postarat o dostatek parkovacich mist pro lidi...
v dnesnim svete kde se clovek chova jako clovek, plati dane, pracuje a nechova se jako hulvat nema zadna prava.
Lucy tak se dotycnemu dodatecne omlovuam ze jsem chtel mit kde zaparkovat kdyz prijedu z prace Mrk
jeste ze nejsou vsichni takovy lemplove a nepotrebuji si dokazovat ze uniforma neco znamena.. Mrk preci jen kdyz se clovek na neco zepta, neni nad to dostat odpoved "Ty si nechodil do autoskoly ? " KO obcas vazne nemam... a zasnu

Nic proti tobě namám, ale uznej sám, že říct "pokud nemá čára na zemi ještě značku tak neplatí...." to mi přijde hloupé tak proto to píší.... je to dobrý přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Znalec dopravních předpisu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina