Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ridic Superbu vytlacil ridicku Mazdy z dalnice
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 5 z 6
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:05   Citovat  

Henges napsal:
To nemůžeš myslet vážně. Psal jsi že používáš mozek Úsměv Srovnávat kamery na dálnicích kde jsou účelné ke sledování kolon, dopravy, nehod, počasí atd a pak k případnemu informování či včasné pomoci kde v podstatě sledují auta a ne přímo lidi a srovnávat to s domácím sledováním to je trochu mimo ne Úsměv To se snad cítíš tak důležitě že ti vadí že by tě nekdo mohl videt jak jedeš v autě po dálnici? Hihi Srovnávat veřejné prostranství se soukromím doma to je výbornej příklad Mrk
kamera jako kamera... Porad je to monitorovani a pokud i jen me v aute tak mi to vadi. Pokud by chtel nekdo neco zjistit o tobe, tak muze pouzit i tyto hodne kamery, ktere "jen" sleduji provoz. Necitim se jako duleIzita osoba, ale nikdy nevis, jestli nepozoruji prave tebe.
Driv spiclovala STB, ted to jsou ti za kamerama...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:09   Citovat  

WotanMitUns napsal:
kamera jako kamera... Porad je to monitorovani a pokud i jen me v aute tak mi to vadi. Pokud by chtel nekdo neco zjistit o tobe, tak muze pouzit i tyto hodne kamery, ktere "jen" sleduji provoz. Necitim se jako duleIzita osoba, ale nikdy nevis, jestli nepozoruji prave tebe.

neni to trosku paranoidni ?
taky se mi to nelibi ale ze bych to hrotil az takhle?
preci kdyz se budes chovat tak jak je ... vhodne
tak ti zadna kamera vadit nemusi nebo jo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:15   Citovat  

WotanMitUns napsal:
No kamery na dálnici mi fakt nevadí, že me zrovna snímají na 200 metrech a za několik kilometrů zas ten kousek, v tom nevidim žádnej problém. A použít to proti mě? Jak? Pokud bych porušoval předpisy tak to chápu ale když jedu v pohodě jak mám tak co mají proti me použít...?
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:23   Citovat  

Newer napsal:
neni to trosku paranoidni ?
taky se mi to nelibi ale ze bych to hrotil az takhle?
preci kdyz se budes chovat tak jak je ... vhodne
tak ti zadna kamera vadit nemusi nebo jo?
spis se mi nelibi, ze te muzou najit kdekoliv... Jiste, chovam se slusne, ale mam rad dve soukromi a nikomu neni nic do toho kdy, kde a kam do chodim vybirat penize, komu volam a pdobne... Uz se mi stalo, ze jsem mel odposlouchavany telefon. Ne proto, ze bych neco udelal, ale proste jen tak. Co kdybych byl hrozbou v podobe teroristy. Amerika je toho prikladem... Pujcis do v knihovne urcitou lnizku a uz jsi v zaznamu a podobne.
A co se tyka toho idiota ve Skodarne, tak ten psychlog to vystihl. Ridicovi ve velkem aute prpste vadilo to mame prditko.
V patek jsem jel hodne brzo rano do prace... Jel jsem v klidu 90-100, abych nemel tornado v nadrzi a za tech 90km jsem potkal 4 zhovadilce, kterym vylozene vadilo, ze jedu tak "pomalu"....
   Návrat  
Liwstter je teď offline  Liwstter
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:28   Citovat  

Už to tu bylo mockrát, ale dle mě se řidička zachovala hloupě. Udělala v tu chvíly největší blbost co mohla. Naštěstí je tak hloupá že má zpekla štístko a nic se ji nestalo. Věřím že v té situaci jsou sekundy na rozhodnutí, ale totok KO
Měla se nechat pěkně odřít a oťukat, ale pak by to nebyla taková bomba pro TV.
Ještě že nemáme 3 pruhy a nejela v prostředním Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:38   Citovat  

Liwstter napsal:
Už to tu bylo mockrát, ale dle mě se řidička zachovala hloupě. Udělala v tu chvíly největší blbost co mohla. Naštěstí je tak hloupá že má zpekla štístko a nic se ji nestalo. Věřím že v té situaci jsou sekundy na rozhodnutí, ale totok KO
Měla se nechat pěkně odřít a oťukat, ale pak by to nebyla taková bomba pro TV.
Ještě že nemáme 3 pruhy a nejela v prostředním Mrk
Velmi šťastný no myslím že to byla v celku normální reakce, jestli ty by jsi zustal v lajně když by do tebe chtel někdo najet to zas nechápu já Úsměv Kdyby to do mě někdo chtel narvat tak rozhodně se budu snažit tomu zabránit a uhnout už jen proto že mám své auto rád, jak se ale člověk zachová v reále v daném okamžiku to už je kolikrát uplně jiné než když sedí v klídku za pc Úsměv
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:44   Citovat  

citace:
Obecně totiž platí, že zvyšování represivních opatření souvisí s neschopností (nebo nechutí) systému daný problém řešit

s tim naprosto souhlasim...

henges: ne ze bych se chtel Algola vylozene zastavat, ale neco na tom je... abysme se za 20 let nedivili az ulehneme a nez zhasnem, tak se kouknem na kameru v nasem obyvaku :)) scifi filmy bejvaj kolikrat prekvapive prozretelny. Podivej se na USA, tam NENI svoboda, to neni svobodna zeme. Kvuli bezpecnosti, hlavne po 11/09 tam lidi prisli o pulku svobody. Nechtel bych aby CR dopadla stejne. Nechtel bych v USA zit.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:44   Citovat  

Henges napsal:
Velmi šťastný no myslím že to byla v celku normální reakce, jestli ty by jsi zustal v lajně když by do tebe chtel někdo najet to zas nechápu já Úsměv Kdyby to do mě někdo chtel narvat tak rozhodně se budu snažit tomu zabránit a uhnout už jen proto že mám své auto rád, jak se ale člověk zachová v reále v daném okamžiku to už je kolikrát uplně jiné než když sedí v klídku za pc Úsměv

hm na me uz takhle najizdel cikan a neuhnul jsem mu... kazdopadne staci jet porad rovne a trosku pribrzdit ...
   Návrat  
Liwstter je teď offline  Liwstter
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 13:46   Citovat  

Henges napsal:

Netvrdím že bych se ani nehnul. Strhl bych to,ale né zas tak moc. Vím že se v tu chvíly nedá dívat doprava a zároveň doleva, ale pokud řidič jede a dává pozor má jakžtakž přehled co se okolo a před děje. Takže jak jsem psal..

Už se mi párkrát stalo že jsem musel jet do protisměru když jsem jel po 2 proudovce v pravém pruhu a maník z levého se rozhodl přeřadit i když jel souběžně se mnou.
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 14:39   Citovat  

Henges napsal:
Hej to je fakt sranda, zastávám bezpečnou jízdu ohledně chování a jsem tu za blázna Velmi šťastný Abych se bál na silnici kde nekomu třeba nechtene udělám myšku aby me nějakej hondař rovnou nezastřelil HaHaaa

pěješ vodu piješ víno? Toto mi nedalo, Jen si vzpomeň na nějakou tu projížďku s Mikim. Pár příkladů. Prostějov, sem tam vtec přechhod nepřechod, pak kdo z vás dvou bude kde první a nesmyslné předjíždění... víc mě teď nenapadá.

K danému tématu se nebudu vyjadřovat, protože nevím, co tomu předcházelo a a navíc nejsem soudce. jediný co říkám, nemělo se to stát.

Zbytek si přečtu večer. Henges, nebylo to myšleno nějak proti tobě. Jen jsou to věci, které mi nesedí
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 14:39   Citovat  

liwster: jenze to je zenska, ne za zadnej pilot. Kazdej ma jiny dovednosti. Nekdo umi jezdit tak ze hodne dobre a vyhne se leccemu a nekdo umi jen dojet z bodu A do bodu B mensi rychlosti a za predpokladu ze se nic nestane. Zensky obecne inklinujou k panickym reakcim. At se neceho leknou na silnici a strhnou volant, aby treba neprejeli jezka, bo cokoliv... nebo at uvidej doma velkyho pavouka. Chapes to? Kazdej jsme jinej, nemuzes pani posuzovat dle sebe. Ten typek, ikdyby ji chtel jen vystrasit, tak musi s timle pocitat, stat se to muze kdykoliv. Kdykoliv muzes narazit na nekoho kdo panikari, ma spatny reflexy apod.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 19:45   Citovat  

bitkar: presne.
jsem zvedav kdy nekdo vyleti s tim, ze teda blbka nemela vubec dostat papiry, kdyz je takhle lekava.....
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 19:51   Citovat  

infinity napsal:
Az vam tak nekdo smete zenu s ditetem a zabije je, tak se pak bezte ridice zeptat co ho nastvalo treba byl v pravu...fakt debilita tady nekdy.

Kdyz mi ukradne soused vytah, tak ho taky nebodnu do ledvin...proste fakt pakarna co tady resite a snazite se omluvit.

To je fakt jen mu vyrazím zub pořádnej výtlem
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 20:35   Citovat  

infinity napsal:
Az vam tak nekdo smete zenu s ditetem a zabije je, tak se pak bezte ridice zeptat co ho nastvalo treba byl v pravu...fakt debilita tady nekdy.

Kdyz mi ukradne soused vytah, tak ho taky nebodnu do ledvin...proste fakt pakarna co tady resite a snazite se omluvit.

jo to mas pravdu .... Tak to valím bulvy
jenze to by jsme pak byly za choleriky vsichni.. protoze bych ho asi zabil.
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 21:26  Naposledy upravil Dino dne 4.4.2010 , 7:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

dočetl jsem to celé , je sobota, ideální čas na čtení ...

můj názor :
Superb spěchal v rychlém pruhu - budiž ... ať se tam stalo cokoliv podle záznamu všichni zúčastnění situaci zvládli v plné rychlosti a ustáli ji. Superb mohl zcela nerušeně pokračovat v přímém směru ve svém rychlém pruhu. To, že se rozhodl přejet do pomalého pruhu a v plné rychlosti začít cokoliv řešit je pro mne jasným porušením normálního chování lidí na dálnici. Evidentně měl řidič Superbu problém sám se sebou - ze záznamu je to vidět ... Nic víc, nic míň. Howgh Úsměv)

P.S. Gizmi za ten vtip máš 1 - už dlouho jsem se tak nezasmál - díky Úsměv)
P.P.S. zdravím všechny, které znám osobně Úsměv - prima Velikonoce
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 22:03   Citovat  

Hm, hodne dlouho jsem premyslel jestli sem vubec mam neco psat ale nakonec mi to prece jen neda...

Vsem kteri rikaji neco o nespravne reakci ridicky Mazdy pripadne neco o tom ze Superb na ni jen najel bych doporucil aby se na video podivali jeste jednou a poradne. To co udelal ten ridic Skodovky nebyl najizdeci manevr ale on tu Mazdu ze silnice VYRAZIL. Ta ridicka s volantem nemusela vubec skubnout, ani to nemusela stihnout, proste dostala ranu a sla (z kola) ven. Z te mazdy litaji kusy jeste driv nez jde z dalnice a to v dusledku narazu od skodovky. Garantuju vam ze z ty silnice byste vyleteli uplne stejne jako ta mazda a je jedno jestli v CRX, civicu nebo accordu. Ani jedno z tech aut neni vyrazne tezsi nez superb. Tohle by ustalo tak mozna CRV a to kdovi jestli... Jestli tam ten naraz nevidite tak doporucuju navstevu ocniho. KO
Taky si vsimnete ze ta mazda jede stejne rychle jako vsechny ostatni auta takze klidne tech 130 mit mohla a zda se mi pravdepodobnejsi varianta ze toho superba si tedy dovolila svym predjizdecim manevrem zpomalit z vyssi nez dovolene rychlosti.

a za druhe, je mi uplne zle a na bliti z toho co tu ctu o tom jak se nekoho pokousite "vyskolit" pripadne nekomu neco "oplatit". To fakt nemuzete myslet vazne! Kdo si kua myslite ze jste? To ze vam nekdo at uz omylem nebo treba tim ze pospicha zkrizi drahu tak ho budete dojizdet, blokovat, vybrzdovat a vytlacovat ze silnice?!?! Kde to jsme?! V tu chvili se stavate stejnym nebo jeste vetsim dobytkem a pri tech manevrech ohrozite nespocet dalsich lidi ktery by vam to taky mohli zacit oplacet... Kam bysme se asi s timhle pristupem dostali? Pak to ma na tech silnicich nejak vypadat!
Taky se mi stane ze me nekdo zpomali, pripadne mi tam vjede ze musim prudceji brzdit (dneska treba 2x), neda mi prednost, atd... NO A CO??? Hustota provozu je velika a takove veci se proste obcas stanou! Zanadavam si, jiste, nerikam ze ne, podle vaznosti situace bud reknu ze je to *@&#^$ pripadne @*#&$%^^@&!!!! ale nikdy nikdy KUA NIKDY!!! by me nenapadlo takovyho idiota dojizdet a neco na nej zkouset... to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne
Dejte si to laskave v tech palicich dohromady a zacnete se chovat k ostatnim na silnici tak aby se tam dalo existovat...
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 22:06   Citovat  

pár slov do pranice Úsměv

To, co udělal ten bezmozek je na kulku, o tom žádná.

Ale na druhou stranu mi to trochu připomnělo mě dnes a denně na silnicích..kolikrát mám totiž pocit, že dost lidí tam vůbec nemá co dělat. Stejně jako dnes..jedu do Hradce a zase silnice plný nechcibejtsprostej který jedou na 90ce 60,občas i 70 a v obci sotva 30...a nejsou to už nějaký škůdky atd u kterejch pochopim, že maj 30x objetou zeměkouli..normál nový auta a ploužej se že by člověk utínal hlavy. za nima kolona jak cep, samozřejmě proložená kamionama atd atd..v takový situaci to mám vždycky tak tak, abych nevyletěl z kůže bo mě netrefil šlak......když to vidim, jak se někerý lidi chovaj za volantem..ani na chodník bych je nepustil !!!!!! Prostě by se mělo víc potírat "zdržování provozu" nebo jak se to nazývá, protože jinak bude takových příápadů přibývat..ten řidič Superbu asi musel bejt trochu na hlavu, ale stejně tam podle mě nejvíc hrálo roli to, že se prostě "ucho utrhlo"..když kolikrát i já jsem vytočenej do běla, tak si přesně dokážu představit toho frajera, kterej za jedinej den potkal těhlech zasenechcibejtsprostej kdovíkolik, jak mu z toho prostě ruplo v bedně a naprosto na férovku to do ní poslal. Ten pocit "zadostiučinění" asi musel bejt opojnej na těch pár milisekund než si uvědomil, co že to vlastně způsobil.

Prostě ve zkratce - 100%ně odsuzuju to, co udělal, nicméně asi chápu proč.
Jsem zvědavej, kolik lidí si to zase pořádně nepřečte, nepochopí jak to myslím a odsoudí mě, jakožto piráta a potencionálního vraha Velmi šťastný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 22:51   Citovat  

PreludeZ napsal:
Hm, hodne dlouho jsem premyslel... se tam dalo existovat...

je to dobrý
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 2:21   Citovat  

To Henges: možná že slovíčkařím, ale aspoň tak nějak vím, kam patří diakritika.... Velmi šťastný Respektive pokud bych měl hubertus po dědovi, možná bych sdílel tvé názory, ale omlouvám se, skutečně to bylo ode mě nanejvýš drzé mít jiný názor jako ty...musíš být minimálně zdatným psychologem, když si mě viděl jednou v životě a na dálku přesně víš, proč co píšu... Velmi šťastný
   Návrat  
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 3:15   Citovat  

Bitkar napsal:
citace:
Obecně totiž platí, že zvyšování represivních opatření souvisí s neschopností (nebo nechutí) systému daný problém řešit

s tim naprosto souhlasim...

henges: ne ze bych se chtel Algola vylozene zastavat, ale neco na tom je... abysme se za 20 let nedivili az ulehneme a nez zhasnem, tak se kouknem na kameru v nasem obyvaku Úsměv) scifi filmy bejvaj kolikrat prekvapive prozretelny. Podivej se na USA, tam NENI svoboda, to neni svobodna zeme. Kvuli bezpecnosti, hlavne po 11/09 tam lidi prisli o pulku svobody. Nechtel bych aby CR dopadla stejne. Nechtel bych v USA zit.

tu je taký menší dokument kam to smeruje ......... Tak to valím bulvy
zeitgeist
kto to pozná nemusím predstavovať , ale kto má čas doporučujem pozrieť "troška" iný pohlad na svet zmatenej .... a možná i pravdivý Cool Cool Cool
-začiatok je troška dlhší ale je to na navnadenie ....od 9. minúty už to začne Mrk
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 8:51   Citovat  

PreludeZ: přesně OK

Cocks: nikdo nemůže nutit dalšího jet maximální povolenou rychlostí. Taky nemám rád brzdy provozu, ale ještě víc lidi co neumějí své rychlé auto kočírovat a používat mozek.
Od tý doby co mám 160koní pod kapotou s pomalejma nemám moc problém, ale spíš s rychlejma. Nikdy se snad nestane že všichni budou řídit prostě tak akorát, ani pomalu ani rychle a hlavně s rozumem.
Takže bych spíš potíral ty rychlý, páč ty se neumějí přizbůsobit a většinou jsou smrťáky právě kvůli rychlosti Smutný
Je to hodně spekulativní, prostě dva extrémy a jsou asi tak stejně nebezpečný.

Hodně cestuju po ose s těžkou technikou která to valí max 30km/h a jsem tedy těžká brzda provozu a co potkávám za pacienty je k neuvěření zmatenej Pokaždý se musí mít na paměti že za tím horizontem vyjíždí traktor z lesa, nebo předjíždí hovádko před horizontem. co uděláš ve 120ti a co uděláš v 80ti km/h je velkej rozdíl.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 9:11   Citovat  

PreludeZ: naprosto souhlasím

Cocks: ja chápu co píšeš, nesouhlasíš s tím co udělal, ale zaroveň chápeš jeho pohnutky....já tedy ne, NIKDO nemá právo za volantem sáhnout druhému na život, ikdyby Tě sebevíce zpomalil apod., ten člověk je psychopat a já si na rozdíl od Tebe nedokažu logicky zdůvodnit jeho chování. Tento incident nemá dvě strany mince, nehledejte čerty, kde nejsou, šlo o pokus o úmyslné zabití, tady by justice neměla mít slitování.

Je mi líto všech, kteří hází vinu na tu nebohou řidičku, ale co můžu chtít, chodí sem spousta puberťáků s mokrým řidičákem, kteří píší nesmysly, holt nerozvážné mládí...jsem rád za lidi jako PreludeZ, Minor, alespoň Vás mladé trochu umravňují, protože se občas chováte jako zvěř.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 9:19   Citovat  

Algol: to víš, mám na to i papíry. Jen je musím ještě vytisknout HaHaaa Úsměv

Kefa: jde vidět že jsi to nečetl cele. NIKDE jsem nepsal nic ohledně toho že si rád nešlápnu na plyn, ovšem o tom se tu právě vůbec nebavíme, ale o agresivním chování řidičů mezi sebou a vyškolování tak raději dřív čti vše než něco napíšeš přátele Jinak jestli mě přirovnáváš k Mikimu tak musíš mít popito Velmi šťastný
PS: nevím co myslíš s přechodama..

PreludeZ: je to dobrý
Aceman: je to dobrý
Dino: je to dobrý

PS: upravím to, neříkám že mi kamery nevadí, jen že na dálnici kde jsou podle mě k dobremu duvodu mi nevadí...
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 9:57   Citovat  

omega napsal:
zeitgeist
kto to pozná nemusím predstavovať , ale kto má čas doporučujem pozrieť "troška" iný pohlad na svet zmatenej .... a možná i pravdivý Cool Cool Cool
-začiatok je troška dlhší ale je to na navnadenie ....od 9. minúty už to začne Mrk

Viděl sem a je to kvalitní dokument, určitě by ho měl každý vidět OK sice do tohohle tématu nepatří, ale poučnej je...je to hezká ukázka budoucnosti, která určitě přijde a toho jak je k ní dosahováno, nic není zadarmo...otázkou je, zda je tahle budoucnost, která nás čeká dobrá pro společnost, nebo špatná...
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 10:05   Citovat  

omega napsal:
zeitgeist

Také jsme na to před nějakým časem koukali a je to opravdu na zamyšlení ... Určitě se na to podívejte... Možná změníte na pár věcí opravdu názor...
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 10:11   Citovat  

Také jsem někdy nervní, když přede mnou jede někdo jak šnek, když nemusí, ale končí to jen u slov, že si řeknu, že je ... ale to co udělal Superb to už jako přehnal! Asi moc hraje hry nebo si myslel, že je v nějakém USA filmu... Ale na tom videu mi přišlo, že ani moc lidí nebrzdí aby jim pomohlo ? Nebo se mi to zdá? Je mi také jasné, že na dálnici se třeba nemůže zastavit, ale moje reakce by asi byla, že bych hned brzdila a šla jim pomoct, kdybych jela za nima a viděla to ... nebo se pletu ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 10:18   Citovat  

add eda: vystizne

add pomaly auta: taky obcas i s vti jedu pomalu, protoze mam proste naladu jet vklidu. Bezne se mi tak nalepi na zadek nejakej letec. A co jako... koukam do zrcatek, vidim ze chce jet rychlejc, tak zajedu ke kraji a pribrzdim, bliknu mu (stejne tak to delam s motorkama) kdyz vidim ze je v protismeru klid a necham ho predjet. Kdyby tohle delali vsichni pomaly, tak ty rychly nemaj problem. Klicova je na silnici ohleduplnost a vstricnost. Tim se udela predjizdeni, ktery je potencionalne nebezpecny, o dost bezpecnejsim.

add henges: na dalnici je ted treba opravdu par kamer, ale je potreba uvazovat kam to smeruje, ne jakej je TED stav. Jestli vsichni budou rozhorceni a na zaklade takovych zprav reknou, jako spravne zmanipulovany ovcani, ze ano - je potreba vice kamer, tak to uz nebude takovy jako ted-takovy jak se ti to libi a jak s tim ted souhlasis. Povede to spis k tomu, ze vznikne takovej system kamer a bran, ze nikdo, ani kandik, nebude moc jet pohodovou 160kou, protoze ikdyz na ty dalnici bude sam, tak ho ty kamery zmerej, natocej a jeste mu to automaticky odesle pokutu. Nikoho nebudou zajmat okolnosti a nejaka spolecenska nebezpecnost. Defakto clovek tak bude opet skvelym systemem pokutovan za to, ze nic neudelal. Demolition man hadr.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 13:03   Citovat  

PreludeZ: !!! je to dobrý !!!

Jinak dle toho, jak funguje náš "právní" stát (neplést si se spravedlností) funguje, tak v pro něj nejhorším případě dostane nějakou trapnou podmínku. Ale osobně čekám, že nakonec potrestají tu řidičku za "kdovíco" a ještě mu bude muset poděkovat, že ji nezabil.

P.S.: nazvat to individum člověkem resp. zvířetem je urážka pro oba živočišné druhy to snad ne
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 13:10   Citovat  

bitkar :
jj souhlasim s tebou s tim blikanim, vidim ze nekdo pospicha zajedu ke kraji a bliknu blinkrem doprava a spomalim ... at si jede:-)
sam sem rad kdyz pospicham a nekdo me takhle pusti .. podekujes vystraznyma a mizis si pryc
nicmene obcas se mi stava ( ano porad jezdim vsude na posledni chvili Smutný ) ze takhle nekoho dojedu .. kdo si to straduje pomalu a misto toho aby me pustil podradi a zacne zavodit obvykle to jsou opaleni spoluobcani.... nedejbohu s nakou starsi pleckou co nesedi na sjetejch pneu .... a to je pak tragedie kdyz vidis jak reze ty zatacky na hranici jen aby ti ujel...
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 15:21   Citovat  

Bitkar napsal:
idaho to vystihl celkem. Zadnej extrem neni dobrej. Lidi by meli cumet do zrcatek, presto se vi ze necumej, takze kdyz jedu, jedu tak jakoby me nevideli. Predejdu si tim neprijemnostem. Jinak typkej mel zjevne dost zkrat no, nevim jestli si zaslouzi zrovna dozivoti treba, ale neco by si odsedet mel a dekovat bohu, ze to dobre dopadlo. Nejaky psych. vysetreni by taky bodlo. Dobre ze si to hned uvedomil a zavolal ji sanitku. Zjevne to nebyl kripl, jen vul. A kdyz jste vymysleli teorie, napadlo nekoho, ze ho treba jen pulhodky predtim nastvala zena? (nebo zjistil ze je mu neverna apod., cokoliv) Proste mohl bejt nastvanej uz predtim a ona to jen schytala. Proste mu vytekly nervy, posledni kapka toho co do poharu trpelivosti nateklo uz predtim. Coz ho beztak neomlouva, ten clovek to ma proste v sobe, z psychologickyho hlediska, je proste schopnej takle nekoho sejmout, v podvedomi.

Oplacet lidem na silnici cokoliv se muze dost vymstit, zjevne.
Gizmi, co bys delal, kdyby ten, dle tebe zfetlej, typek se tvyho najedi lekl a skoncil v nemocnici ochrnutej, byl bys pak taky takovej hrdina? Ja razim to, ze kdyz potkam na silnici vola, tak se ho snazim zbavit - jestli je to pomalej vul, tak ujet, jeslti rychlej vul, nechat ho jet at se zabije sam bez my pritomnosti. Nema cenu nekoho skolit, protoze skoleni z toho nikdy nebude, jen bitka.
A kamery? hmm, obcas jsou prinosny, ale vseho moc skodi. To je stejnej pribeh. Nejsem proto, aby se monitorovalo uplne secko a vzdycky. A o zaujatosti medii netreba pochybovat. TV zpravy jiz davno nejsou o faktech, ale o podani informace tak, aby byla co nejzajmavejsi, nejskandalnejsi, nejintenzivnejsi, nejdojemnejsi, nejsledovanejsi. Proste komerce.

btw: ale ten ftip je super.

nemužu než souhlasit,media s náma manipulujou a nikdo pak nezná okolnosti ničeho,je to blbý ale je to tak.takž bud budem tancovat jak pískaj a nebo mít vlastní hlavu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ridic Superbu vytlacil ridicku Mazdy z dalnice
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina