Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 7
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 16:51   Citovat  

Tak že trochu oživým tohle téma . Tento víkend sme jeli s přítelkyní z koncertu a v Plzni nás kolem 3 ráno zastavila hlídka , vybraly si doklady od vozu a občanky od všech . Poté následoval test na alkohol krerej byl negativní což sem věděl , měl sem za celej večer jenom jedno pivko a to ještě kolem 7 odpoledne .Pote se mě zeptaly jesli užívám nějaké drogy a jestli bych byl ochoten podstoupit test na drogy . Souhlasil sem protože sem si myslel že mi to nic nenajde , ale mýlil sem se . Po dokončení testu mi to ukázalo pozitivní test na amfetaminy . Koukal sem nato jako trubka protože takovýhle věci sem nikdy v životě neměl . Okamžitě ze mě vypadlo jedeme na krev , což by sme jely stejně . No a výsledek odstavený auto zabavenej řidičák a dohromady strávený 4 h v nemocnici a na policejní stanici .Rozepisovat se , že doktor ze mě dělal největší smažku nemá ani cenu . Připadal sem si jak v blbým americkým filmu chození po čáře předklony záklony atd . Sem si jistej že v krvi nic nebude , ale začíná zrovna jaro a já budu must ještě tak na měsíc odložit vytažení mého atíčka než mi vrátěj lejstra (tak dlouho budou čekat na výsledky).Sem jenom zvědavej jak dlouho jim to bude trvat doufám že to vyřešej co nejdřív . Ty testy jak používaj asi nebudou nijak moc přesný když to ukazuje takový blbosti .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 17:22   Citovat  

V Mythbusters (borici mytu) na Discovery channel to testovali a ukazalo se,ze test muze byt(spis JE) positivni po konzumaci nejakeho peciva s makem,nebo podobne makove pochutiny.Jednalo se o normalne zkonzumovatelne mnozstvi...zadne,ze by jsi toho musel sezrat tunu HaHaaa
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 17:41   Citovat  

no tak kvuly takovýhle .... budu měsíc bez papíru , za měsíc mě zastavěj když sním makovej koláč a budu zase měsíc bez papíru no tak to je skvělý Velmi šťastný
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 17:49  Naposledy upravil maryo dne 24.3.2010 , 17:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

To je takova demence ze bych se z toho to snad ne... Nechapu jak muzou cekat na vysledky mesic. To je jak kdybych byl podezrelej ze spachani nejakyho trestnyho cinu protoze jedna baba povidala a zavreli me dokud by neprobehl soud... Tohle by chtelo fakt poradnou reformu to snad ne... Nevi nekdo jak je to v takovymhle pripadne s vymahanim odskodnyho? To mate nekolik hodin policie + nemocnice + mesic bez papiru. U nekoho by se to mohlo vysplhat za mesic i na statisice...
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 17:57   Citovat  

Měsíc? naštvanej Já auto potřebuji k podnikání, kdo mi co dá, až za měsíc zjistí, že jsem nic neměl? To je teda dobrá mravenec
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 18:00   Citovat  

Pablo napsal:
Měsíc? naštvanej Já auto potřebuji k podnikání, kdo mi co dá, až za měsíc zjistí, že jsem nic neměl? To je teda dobrá mravenec

Jo. To by me taky dost zajimalo. Podle me ta skoda musi byt domahatelna... A vubec na co cekaj mesic... Ty vysledky maj urcite behem par minut...
   Návrat  
antonin-s je teď offline  antonin-s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 18:03   Citovat  

Leke napsal:
V Mythbusters (borici mytu) na Discovery channel to testovali a ukazalo se,ze test muze byt(spis JE) positivni po konzumaci nejakeho peciva s makem,nebo podobne makove pochutiny.Jednalo se o normalne zkonzumovatelne mnozstvi...zadne,ze by jsi toho musel sezrat tunu HaHaaa

celozrnné pečivo nevím, ale mák určitě, protože z máku se vyrábí opium a heroin. Ale amfetaminy, je to teda asi hodně intimní věc, ale jestli jsi někdy měl extázi, nebo nedejbože pervitin, tak se to ukládá v krvi docela dlouho.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 18:08   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Nejlepší je nehulit vůbec... Otupuje to smysly a úbytek mozkových buněk je taky nezanedbatelný... KO offtopic Dá se bavit i bez toho, aby byl člověk zmaštěnej jako idiot.. Hulil jsem 4 roky a bohatě mi to stačilo. Jsem rád, že už to neprovozuju, je to hloupost pokud se to nepoužívá pro zdravotní účely.

a ještě trošku přileju. THC má na lidi různý účinky, ale většina lidí co pár let kouří trávu, mají skutečně problém s psychikou. Nejdřív jsou znuzený, protože se prostě nudí, když nejsou zkouřený (nic je nebaví dělat střízliví) ale po pár letech se to může projevit na nějaké psychické labilitě, jako jsou deprese, nebo maniodepresivní chování. Osobně mám kamaráda, který kouří trávu docela dlouho a je pravdou, že dneska s ním není skoro kloudná řeč a hlavně, trpí přílivamá mánií a depresí, což taky není úplně ideální na mladýho kluka kterej by se měl zajímat holky ... a G4G. ... nebo spíš Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 18:22   Citovat  

antonin-s napsal:
celozrnné pečivo nevím, ale mák určitě, protože z máku se vyrábí opium a heroin. Ale amfetaminy, je to teda asi hodně intimní věc, ale jestli jsi někdy měl extázi, nebo nedejbože pervitin, tak se to ukládá v krvi docela dlouho.

Z toho jsem nemel nic a ani po tom netouzim(ale hulil jsem,abych tu ze sebe nedelal uplnyho andilka muhehe )
Po odeslani toho prispevku jsem teprve zjistoval co to amfetaminy vubec jsou Se stydím HaHaaa no a zjistil jsem,ze to spolu nema moc spolecnyho HaHaaa jsem se sekl,to se tykalo asi neceho jinyho,sory... Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 19:17   Citovat  

A uz to tu je opet, s tim jste hosi radsi nemeli zacinat pořádnej výtlem...
Wotan: Sice jsi to uz asi smazal, ale pozde Hihi... Otupuje smysly? Neni to spis naopak? Ubytek mozkovejch bunek to jsi cetl nekde v Bravicku, ne? Nebo je to odkaz na tu studii s opicema nebo uz ani nevis? Pac je to tezky dat opici dzojnta aby si sama pohulila, to je lehci je uzavrit do mistnosti a pumpovat jim tam kour, protoze z duseni kourem urcite mozkovy bunky neumiraj, za to muze huleni, to vi kazdej malej skolak HaHaaa (Kdo chce psa bit...)

Antonin: To samy je i u chlastu a u vsech ostatnich drog(vcetne Honda), pokud nekdo zije vyhradne jen proto aby se sjizdel (nebo si zajezdil svoji uzasnou Hondou), tak asi psychicky vporadku neni. Ale mame tu zase lidi kteri se sjedou(opijou, zkourej, ...) jen u nejaky prilezitosti, ti jsou u me psychicky zdravi, resp. to o nich nevypovida nic spatnyho.

Leke: Jestli jsi z koule nebo z peri nic nemel, tak to jsi mel more asi nejakej matros od chalosu z Zizkova...

BTW nezastavam se drog, jen kdyz vidim vzdycky ty odborniky...
Sorry ale kdyz vzdycky vidim nejakyho odbornika, tak mi to neda. A radsi ani nezacinejte pit, umiraj z toho mozkovy bunky a piti je spatny...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 19:55   Citovat  

maryo napsal:

Leke: Jestli jsi z koule nebo z peri nic nemel, tak to jsi mel more asi nejakej matros od chalosu z Zizkova..

to mi hlava nebere mozna myslime neco podobneho,ale u nas se tomu rika jinak,pac su z moravy pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 20:09   Citovat  

Leke napsal:
to mi hlava nebere mozna myslime neco podobneho,ale u nas se tomu rika jinak,pac su z moravy pořádnej výtlem

Hehe no ja jen ze jestli jsi z toho nic nemel, tak to muselo byt nejaky smelo, mel jsem to jednou a musim rict ze se to opravdu nedalo nepoznat, takovyho nastupu energie by sis fakt nemohl nevsimnout Úsměv... Ja vybehnul skalu sprintem za 5 minut a ani jsem se nezadejchal. Normalne se tam plahocim pul hodiny a jsem pak vyrizenej Velmi šťastný. Musi to bejt strasny svinstvo to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 20:41   Citovat  

maryo napsal:
Hehe no ja jen ze jestli jsi z toho nic nemel, tak to muselo byt nejaky smelo, mel jsem to jednou a musim rict ze se to opravdu nedalo nepoznat, takovyho nastupu energie by sis fakt nemohl nevsimnout Úsměv... Ja vybehnul skalu sprintem za 5 minut a ani jsem se nezadejchal. Normalne se tam plahocim pul hodiny a jsem pak vyrizenej Velmi šťastný. Musi to bejt strasny svinstvo to snad ne

pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ahaaaa uz ti rozumim pořádnej výtlem jsem si to musel precist 3x,nez mi to doslo.
Jde o to,ze jsem nemel nic z toho vyse vyjmenovaneho,ne ze jsem nemel nic po uziti pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 21:01   Citovat  

Leke napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ahaaaa uz ti rozumim pořádnej výtlem jsem si to musel precist 3x,nez mi to doslo.
Jde o to,ze jsem nemel nic z toho vyse vyjmenovaneho,ne ze jsem nemel nic po uziti pořádnej výtlem

Tak to muselo byt nejaky smelo anebo nevim Úsměv... Ale mozna ze se muze stat ze se to nepovede no, nevim, sice se mi tomu nechce moc verit, ale u koksu to tak taky funguje Úsměv. No to je jedno, nikdo nechce flejmovat, tak jdu spat Velmi šťastný...
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 22:03   Citovat  

ian napsal:
Tak že trochu oživým tohle téma . Tento víkend sme jeli s přítelkyní z koncertu a v Plzni nás kolem 3 ráno zastavila hlídka , vybraly si doklady od vozu a občanky od všech . Poté následoval test na alkohol krerej byl negativní což sem věděl , měl sem za celej večer jenom jedno pivko a to ještě kolem 7 odpoledne .Pote se mě zeptaly jesli užívám nějaké drogy a jestli bych byl ochoten podstoupit test na drogy . Souhlasil sem protože sem si myslel že mi to nic nenajde , ale mýlil sem se . Po dokončení testu mi to ukázalo pozitivní test na amfetaminy . Koukal sem nato jako trubka protože takovýhle věci sem nikdy v životě neměl . Okamžitě ze mě vypadlo jedeme na krev , což by sme jely stejně . No a výsledek odstavený auto zabavenej řidičák a dohromady strávený 4 h v nemocnici a na policejní stanici .Rozepisovat se , že doktor ze mě dělal největší smažku nemá ani cenu . Připadal sem si jak v blbým americkým filmu chození po čáře předklony záklony atd . Sem si jistej že v krvi nic nebude , ale začíná zrovna jaro a já budu must ještě tak na měsíc odložit vytažení mého atíčka než mi vrátěj lejstra (tak dlouho budou čekat na výsledky).Sem jenom zvědavej jak dlouho jim to bude trvat doufám že to vyřešej co nejdřív . Ty testy jak používaj asi nebudou nijak moc přesný když to ukazuje takový blbosti .
tak to cumim, kamarada chytla hlidka, byl ale vypalenej, takze mu dali papirek a byl negativni i presto s nim jeli na krev kde se prokazalo, ze ma v krvi thc, ale je tomu uz dobry 3 mesice a furt nic. A ted se chci zeptat, oni mu dali papirek a byl negativni i presto jel na krev a to uz je jasne, ze tam se tro najde, pac to v krvi je dlouho, ale to je podle me docela nesmysl, kdyz nekde si dam brko a za mesic pojedu a narazim sprominutim na mravenec a poede se na krev tak mi zjisti thc a budu mit zakaz rizeni? za co bych chtel vedet, muze mi to nekdo tady s policistu objasnit, je mi jasne, ze nic za volant nepatri, tak mozna orbitka Velmi šťastný , ale to oni pak nejak ¨vyhodnocuji, kolik toho v krvi je nebo jak to je Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 22:26   Citovat  

TRUcKER napsal:
tak to cumim, kamarada chytla hlidka, byl ale vypalenej, takze mu dali papirek a byl negativni i presto s nim jeli na krev kde se prokazalo, ze ma v krvi thc, ale je tomu uz dobry 3 mesice a furt nic. A ted se chci zeptat, oni mu dali papirek a byl negativni i presto jel na krev a to uz je jasne, ze tam se tro najde, pac to v krvi je dlouho, ale to je podle me docela nesmysl, kdyz nekde si dam brko a za mesic pojedu a narazim sprominutim na mravenec a poede se na krev tak mi zjisti thc a budu mit zakaz rizeni? za co bych chtel vedet, muze mi to nekdo tady s policistu objasnit, je mi jasne, ze nic za volant nepatri, tak mozna orbitka Velmi šťastný , ale to oni pak nejak ¨vyhodnocuji, kolik toho v krvi je nebo jak to je Honda

pokud si das nekde brko, tak z krve sice poznaj ze jsi v posledni dobe hulil, ale nemel bys mit v krvi primo THC, jinak bys byl v rausi a meli by to rozlisovat Úsměv
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 22:28   Citovat  

no to ja doufam, pac si obcas urcite kouř a davat pryc ridicak a jeste platit pokutu min26000 se mi fakt nechce
   Návrat  
brumm je teď offline  brumm
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 22:38   Citovat  

S makom je to blbost, to by so musel mat v sebe aspon kilo. Jedine ze by si zuval nezrele makovice, to je ine. Ale bacha na kvapky a lieky proti kaslu, tie reaguju na test pozitivne. No a ak niekto berie nejake tie latky, tak daju sa zistit po 3 az 6 TYZDNOCH od pouzitia /aj jednorazove/. Tak bacha na to
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 23:04   Citovat  

brumm napsal:
S makom je to blbost, to by so musel mat v sebe aspon kilo. Jedine ze by si zuval nezrele makovice, to je ine. Ale bacha na kvapky a lieky proti kaslu, tie reaguju na test pozitivne. No a ak niekto berie nejake tie latky, tak daju sa zistit po 3 az 6 TYZDNOCH od pouzitia /aj jednorazove/. Tak bacha na to

já jsem tomu taky nevěřil, ale třeba je to právě ono. pochybuju, že kdyby si dal kolega nudle z mákem, že by z toho byl zmaštěnej, že mu seberou papíry Velmi šťastný, ale spíš je to jako když jsi někde v baru a máš nealko-mojito, tak taky nadejcháš, i když nepiješ, protože se ti na průdušnici usazuje něco co v tom alkoholtesteru vyvolává pocit, že si zlitej. ale teda věřim, že je to hodně nepříjemný, tohle přetahování.
   Návrat  
hypo je teď offline  hypo
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 5:43   Citovat  

ian napsal:

Zdar ian! Neměl jsi předtím,třeba týden zpět, nějaké léky na chřipku nebo nachlazení.Pro příklad : Modafen apod. Pokud jsi to tlačil, tak je to z toho. Jinak je tato látka pozitivní u těch, co tlačí peří. Současně Tě upozorňuji na to, že ty testry stojí za ..... V krvi by nemělo tedy nic být, ale problém je, že vyhodnocení trvá až 14-dní, potom to jde na benga, kteří rozhodují dále.Takže zbývá jen doporučit:Snaž se slušnou formou otravovat toho poliše, co to má přiděleno-nutnost užívat auto k práci, cesty a starost o potřebnou a nemohoucí babičkou apod.Držím palce a pokud by jsi snad někdy v sobě něco měl - nic nedávej!!!Good day
   Návrat  
BangBro je teď offline  BangBro
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 7:25   Citovat  

Co ja zaslechl, tak před každým testem( na trávu a různé fety) si žádejte a trvejte na tom at vam policajt ukaze, ze neni test prosly. Udajne policajtum tyto testy uz prochazi tak se v posledni dobe toho snazi vypotrebovat co nejvic.Kamos taky dostal nedavno lizat( pouze tezky hulic) a test byl pozitivni snad na 3 drogy(nesmysl). Znam taky pripad ze borec dostal lizacku(byl dost zhuleny)a nenaslo mu to vubec nic. Zalezi co nebo respektive v jake stavu mate pusu-proto po huleni jist,pit,zvykat atd! a nejlip nehulit samozrejme vubec Velmi šťastný Jinak je fakt ze benga davaji testy hlavne podle toho jak clovek vypada a kolik mu je. Policejni hlidkou jsme byli v posledni dobe zastaveni hodnekrat( NEVIM CO SE KU*** DEJE ZE VSUDE Z NICEHO NIC TOLIK POLICAJTU??? - JM) a kamosovi, ktery vypada jako slusny clovek, nalesteny bmw, zadna kapuce na hlave, test nedali ani jednou. Pote jede typek ve stare skodovce, kalhoty u kolen, triko adio,a test dostava docela pravidelne. Podtrzeno secteno, testy nejsou vubec spolehlive to mi hlava nebere
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 8:00   Citovat  

Tak oblečení a celkové chování toho člověka dělá hodně...
   Návrat  
Dennysek je teď offline  Dennysek
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 8:34   Citovat  

Ahoj jen taková malá rada toto není chyba tvoje ale te zkoušky na drogy tudíž policie .. mužeš se odvolat. Podat trestní oznámení za omezování. A požadovat náhradu ušlého zisku. Pokud jsi teda opravdu zadny ty svinstva nebral. tak máš možnost toto provést.Nikde není napsano že když se rekne policajt že muze vsechno.Toto proti tomu muzes provest .
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 9:59   Citovat  

No sem zvědavej jak to všechno dopadne už teď mám jednu velkou závislost nebo spíš apsťák a to že nemůžu řídit .
Nikdy sem nic takovýho nebral . taky nejsem svatej občas sem si dal prda od kluků ale zas nic velkýho. Léky no nevim nevim nic sem v posledních 3 tejdnech neměl (počítám i utěšující léky při vytřržení zubu) , no už je to všechno jedno jenom se těším na výsledky naštvanej naštvanej .chci užý zace po půl roce vytáhnout Honda a stane se tohle no to je pech .
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 15:25   Citovat  

No myslím, jak sem to pročetl, je třeba v tomhle Kocourkově myslet pomalu na občanskou neposlušnost. Co se týká testu na drogy zde zmiňovaném, asi bych chystal žalobu, i když bez šance na úspěch, ale aspoň jim někdo protáhne pérka. Teď bylo zmiňováno, že hoši ve 20 stupních stojí na D1 a kontrolují zimní obutí! Tak ať se potom někdo z nich nediví, až někomu rupnou nervy a ustřelí jim palicu...

ad. počet paCHů v ulicích...je to jasné, je teplo, šmejdi se rojí, je třeba vydělat. O bezpečnost provozu jde až v poslední řadě (viz. posledně mě zastavoval tak, že sem měl na výběr buď ho přejet nebo vyzkoušt ABS, naštěstí za mnou nikdo nejel...podotýkám, jel sem 50).
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 15:32   Citovat  

Algol napsal:
No myslím, jak sem to pročetl, je třeba v tomhle Kocourkově myslet pomalu na občanskou neposlušnost. Co se týká testu na drogy zde zmiňovaném, asi bych chystal žalobu, i když bez šance na úspěch, ale aspoň jim někdo protáhne pérka. Teď bylo zmiňováno, že hoši ve 20 stupních stojí na D1 a kontrolují zimní obutí! Tak ať se potom někdo z nich nediví, až někomu rupnou nervy a ustřelí jim palicu...

ad. počet paCHů v ulicích...je to jasné, je teplo, šmejdi se rojí, je třeba vydělat. O bezpečnost provozu jde až v poslední řadě (viz. posledně mě zastavoval tak, že sem měl na výběr buď ho přejet nebo vyzkoušt ABS, naštěstí za mnou nikdo nejel...podotýkám, jel sem 50).

Za mnou naposled vyjeli od benzínky,aby zkontrolovali,jestli mám připoutanýho psa na zadní sedačce. Úsměv Zklamal jsem je - byl připoutanej. HaHaaa
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 15:33   Citovat  

Algol napsal:

jj zaloba je na miste, pokud si neic nemel a s tim zastavovanim jsou uplne mimo, skoci ti do cesty, jak kdyby chteli vyzkouset kdo z koho, jestli on a nebo tuna zeleza Velmi šťastný
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 15:38   Citovat  

To Hellborn: a nepokoušeli se o něco dalšího? Já mám takovou zkušenost, že když nic nenajdou, jdou dál...obvykle je u mě totiž vytočí to, že ty 8,5x17 Borbety jsou skutečně zapsaný v TP....jdou najisto a pak jsou nejistí, co dál...tak začnou dál s foliema (atest) a výfukem (dtto.) a končí to obvykle u rezervy a lékarničky a jejich stavu nepříčetnosti.... Velmi šťastný
Popravdě onehdáž mě dostali za pásy ve městě v pátek při poskakování v koloně, to byl jejich největší hrdinský čin.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 15:54   Citovat  

Algol napsal:
To Hellborn: a nepokoušeli se o něco dalšího? Já mám takovou zkušenost, že když nic nenajdou, jdou dál...obvykle je u mě totiž vytočí to, že ty 8,5x17 Borbety jsou skutečně zapsaný v TP....jdou najisto a pak jsou nejistí, co dál...tak začnou dál s foliema (atest) a výfukem (dtto.) a končí to obvykle u rezervy a lékarničky a jejich stavu nepříčetnosti.... Velmi šťastný
Popravdě onehdáž mě dostali za pásy ve městě v pátek při poskakování v koloně, to byl jejich největší hrdinský čin.

Jen kouknul do papírů, na TK, zeptal se na chlast, lékarničku ani povinnou vidět nechtěl (klidně mohl...), výfuk nic...
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2010 , 16:16   Citovat  

Travu nekourim ani sem nikdy nekouril ale strycovi zachranila zdravi (lupenka)

Nejaka teorie k trave pro ty co nemaji informace

tudy odkaz

Studuj pak odsuzuj přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď