Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Maratovo CRX vs. Brisk Fabia WRC
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

co si o tom myslíte ?
to by byl mazec !
61%
 61%  [ 27 ]
mohlo by to být zajímavé
20%
 20%  [ 9 ]
nevím, ale kouknul bych se
6%
 6%  [ 3 ]
ztráta času
11%
 11%  [ 5 ]
Hlasovalo : 44
Celkem hlasů : 44

gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 16:17   Citovat  

mno jen mě tak napoadlo, v Autosalonu stále vyzdvyhují tu fabii od Brisku, říkají o ní jak je úžasná, jak nikdo ty výsledky nečekal atd. pak přijdu na forum a čtu že Maratovo autí je jedno z nejrychlejších v republice atd... jen by mě zajímalo jestli by nestálo za to tyhle dvě auta někde porovnat a nejen na papíře. myslím že by to stálo za to. 1,6 vs. 2,0 obě naturbený a výkon přes 500ps... co vy na to ? mravenec
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 16:19   Citovat  

MarAt by porovnal ale nema s kym pořádnej výtlem skoda nikde nejezdi jestli sis vsimnul akorat v televizi
jen predavam dal co sem si precetl
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 16:21   Citovat  

jj taky sem ji nikde neviděl, ale tak pojízdný to maj(aspoň občas) tak kontakty se musej někde sehnat a myslím si že by to mohlo být zajímavý..
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 16:23   Citovat  

Marat by ji rozsekal OK
   Návrat  

Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 16:53   Citovat  

já tu fabku ještě neviděl, kdo ví, jak to je, jestli to mají dobře naladěno, protože jinak by určitě hodně machrovali a ukazovali na srazech, ale podle mě letos se objeví na větších tuning srazech a veletrzích apod. Třeba se někde postaví oba dva na startu a rozdají si to na těch 400m. Ale myslím, že Marat vyhraje Mr. Green
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 17:10   Citovat  

zajímavý nápad OK těžko říct, každopádně fandím Honda
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 17:21   Citovat  

Myslím že to budou mít u Brisku těžký, založili na tom slušnou reklamní kampaň a tak si nemůžou dovolit, aby je někdo rozmasil na sprintech. Na druhou stranu by to na tuning srazy přivést určitě chtěli, aby tak celou marketingovou kampaň podpořili. Noo bude to asi zajímavý pozorovat, jestli se odvážej a jestli nakonec k tomuhle jistě zajímavýmu souboji dojde je to dobrý
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 17:40   Citovat  

ja doufam ze k souboji dojde Mr. Green o tom ze vyhraje honda netreba hovorit Honda
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:12   Citovat  

Jó kéž by! Já viděl tu fábii naposledy na autosalonu v Brně (tuším květen/červen),kde jsem měl auto vystavené nedaleko od ní a hlavně s ním tam i jezdil a dokonce pár lidí svezl.
Měl jsem tam však čas si ji i prohlédnout a to i pod kapotou Velmi šťastný (nebyla zamčená a nikdo nehlídal). Oprostím se od subjekcí a řeknu jen fakta:Namontované turbo bylo zastaralé(přelom 80.let) a nemá potenciál na víc jak 350hp. Tuto informaci si troufnu tvrdit proto,že tam se mnou byl majitel firmy,která je výhradní dovozce a zástupce Garrett,Holzet a IHI pro Českou republiku (a která měla stánek hned vedle Brisku). Turbo nemělo ani zapojené chlazení. Auto neukázalo nic za celou sezónu krom několika předtočených klipů,které mohli být natočeny klidně s 300hp(i míň) autem. Jen velká mediální bublina. Pokud se toto donese k uším někoho ze zainteresovaných nechť to bere jako výzvu,máte spoustu času auto dodělat,přijeďte na některý ze srazů ukázat se naživo veřejnosti Cool
BTW. je vidět,co všechno dokáže reklama...když to vezmu kolem a kolem to auto by mohlo být zcela vymyšlené a spousta lidí by ho mohla srovnávat s existujícím a fungujícím projektem a někteří by ho mohli dokonce i favorizovat..
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:17   Citovat  

Srovnávat Fabii od Brisku s MAratem? HaHaaa to snad ne.Jasně že Marat :music: je to dobrý
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:21   Citovat  

videl jsem onen special v autosalonu na prime. Bylo tam prime srovnani s nekolika vozy ferrari apod. Maratovo tryskac by ho sundal, a rekl bych ze o velkej kus je to dobrý
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:40   Citovat  

ReNo napsal:
videl jsem onen special v autosalonu na prime. Bylo tam prime srovnani s nekolika vozy ferrari apod. Maratovo tryskac by ho sundal, a rekl bych ze o velkej kus je to dobrý

to sem taky videl jak tam merily z 0-100. ferrari papirove lepsi nez realne cca o 1s a u te fabie brisk nerekli hodnotu jenom to tam chvalil myslim ze to je i na strankach autosalon prima ta fabie.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:52   Citovat  

Mají to na internetu,tak se koukněte Mrk

Aatosalón TV Prima

Nejde hodit přímej odkaz,takže po najetí stránky klikněte na ROK 2007 ve spodní časti - Prosinec 52.díl - A pak už jen stačí najít reportáž BRISK WRC 01 RS OK
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:57   Citovat  

kamol napsal:
to sem taky videl jak tam merily z 0-100. ferrari papirove lepsi nez realne cca o 1s a u te fabie brisk nerekli hodnotu jenom to tam chvalil myslim ze to je i na strankach autosalon prima ta fabie.

mě právě dostává jak to pořád vychvalujou... zajímavý že jen v Autosalonu jinak o tom autě není vidu ani slechu a právě bych byl moc rád kdyby slavnej Autosalon a SUPR TRUPR Škoda Fabia WRX ULTRA MEGA utřela s autem co má Honda na kapotě svatoušek svatoušek OK
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:58   Citovat  

Mě už v práci předhazovali, jak Škodovka může mít také 500hp speciál,že to umí. Tak jsem se zasmál a nechal je v tom muhehe
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:19   Citovat  

MarAt: Když už se tu začalo, chtěl bych se zeptat, na jaký srazy se chystáš ty. Tvoji C6g jsem viděl před dvěma lety a bohužel jen už stálo vystavené. Tuším, žes tenkrát psal, že byla spojka KO. Takže bych hrozně rád tohle tvoje CRX viděl naživo. Mrk Díky za odpověď.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:41   Citovat  

A co napsat maila na Primu,že má MarAt to a to a chtěl by to s někým konkurence schopným porovnat..Myslím,že tam se rádi pouštěj do "úchyláckých" testů a třeba by sáhli zrovna po fobii :music:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:44   Citovat  

spoon napsal:
A co napsat maila na Primu,že má MarAt to a to a chtěl by to s někým konkurence schopným porovnat..Myslím,že tam se rádi pouštěj do "úchyláckých" testů a třeba by sáhli zrovna po fobii :music:

když jim k tomu pošleš slušnou obálečku s penízkama, tak to i natočí, dneska to je hodně i o reklamě, úplatcích apod. KO ale takhle se tím podle mě zabývat nebudou...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:51   Citovat  

Petan.B napsal:
MarAt: Když už se tu začalo, chtěl bych se zeptat, na jaký srazy se chystáš ty. Tvoji C6g jsem viděl před dvěma lety a bohužel jen už stálo vystavené. Tuším, žes tenkrát psal, že byla spojka KO. Takže bych hrozně rád tohle tvoje CRX viděl naživo. Mrk Díky za odpověď.
Taky vzpomínám jak byl motor ještě v c6g. Viděl jsem Tě v Přerově projíždět teda jen mezi davem u podiem ale i to stačilo na údiv většiny lidí tam. Pak ještě na Renocaru kde jsi měl nějaké šílené papuče a přišlo mi že to dělalo nějakou neplechu či co, nevím možná to byl jen můj dojem. Jinak třeba co si dával jednou na TF to video myslím s názvem "babí léto" (tady už taky proběhlo) tak to je pomalu ukolébavka před spaním. Fakt parádní autí i video. Když byl ještě cíva tak byl fakt parádní je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:54   Citovat  

Dave1984 napsal:
když jim k tomu pošleš slušnou obálečku s penízkama, tak to i natočí, dneska to je hodně i o reklamě, úplatcích apod. KO ale takhle se tím podle mě zabývat nebudou...

Aha,já jsem ještě panna,tak jsem dost naivní a myslel,že to dělaj pro diváky Se stydím
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:59   Citovat  

Ta Fobia má údajně jezdit něco přes 11 na 1/4, ale kdo ví ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:10   Citovat  

Petan.B napsal:

Teda zrovna marat, kterej byl pomalu na vsech srazech tento rok Úsměv a ze ho sluchove poznas jednoduse, videl bych to tak na 5 omezovacu v jedine sekunde pred dvojkou .. a dalsi tri pri prerazeni na trojku pořádnej výtlem
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:18   Citovat  

ReNo napsal:
Teda zrovna marat, kterej byl pomalu na vsech srazech tento rok Úsměv
Byl v Kopřivnici? V Hradci sem ho na sprintu taky neviděl. Natož ve Vyškově někdy kolem léta. Buď sem slepej, nebo chodím na špatný srazy.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:19   Citovat  

Petan.B napsal:
Byl v Kopřivnici? V Hradci sem ho na sprintu taky neviděl. Natož ve Vyškově někdy kolem léta. Buď sem slepej, nebo chodím na špatný srazy.
Tak Vyškov přeci jen není na takové speciály Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:20   Citovat  

Henges napsal:
Taky vzpomínám jak byl motor ještě v c6g. Viděl jsem Tě v Přerově projíždět teda jen mezi davem u podiem ale i to stačilo na údiv většiny lidí tam. Pak ještě na Renocaru kde jsi měl nějaké šílené papuče a přišlo mi že to dělalo nějakou neplechu či co, nevím možná to byl jen můj dojem. Jinak třeba co si dával jednou na TF to video myslím s názvem "babí léto" (tady už taky proběhlo) tak to je pomalu ukolébavka před spaním. Fakt parádní autí i video. Když byl ještě cíva tak byl fakt parádní je to dobrý

to sme se tam museli minout, protože jsem tam byl taky a málem mě přejel, jak kolem mě profičel Velmi šťastný poslední sraz v Přerově Smutný Smutný
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:21   Citovat  

Jo jo ReNo má pravdu,já si ještě pamatuji jak jsem v Panenském Týnci na to nevěřičně koukal Mr. Green . Až po nastartování a vytočení motoru mě bylo jasné že to musí bejt to CRXko co dával marfi do HONDA dnes co má 500 koní :twisted:.

Posílám malou fotku, jak jsem jej poprve zahlídnul já Mrk

Bez názvu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.jpg, 107.11 kB
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:21   Citovat  

Dave1984 napsal:
to sme se tam museli minout, protože jsem tam byl taky a málem mě přejel, jak kolem mě profičel Velmi šťastný poslední sraz v Přerově Smutný Smutný
jj poslední Smutný Přerov byl stejnak nej Bueee Bueee Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:22   Citovat  

Petan.B napsal:

neblazni, musi to byt hodnee dlouha draha, ono zase tech 230kmh musis ubrzdit pořádnej výtlem
ja ho potkal vsude (mimon, pribram, blatna) .. jo a pote na stupinku na HSM .. z neho pomalu neslezl kouř
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:24   Citovat  

V kopřivnici nebyl určitě si myslím, brácha tam byl a kdyby tam něco takobého zahlídnul,tak by mě to určitě řekl. Ale nevím třebas ho taky přehlídnul.
   Návrat  

3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:26   Citovat  

ReNo napsal:
neblazni, musi to byt hodnee dlouha draha, ono zase tech 230kmh musis ubrzdit pořádnej výtlem
ja ho potkal vsude (mimon, pribram, blatna) .. jo a pote na stupinku na HSM .. z neho pomalu neslezl kouř

prej v Kopřivnice, hihi Úsměv než by natlakoval turbo, tak by už chladil motor na těch 200m co tam je Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Maratovo CRX vs. Brisk Fabia WRC
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina