Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rady ohledně Civic 6G 3D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 15:36   Citovat  

Snažil jsem se dnes dostat zevnitř třetích dveří k uchycení znaku na kufru. Oddělal jsem ty dva klipsy u zámku, ale dál nevím jak dál, v manuálu jsem se díval, že je tam více klipsů po celé ploše toho plastového "panelu", který zakrývá zevnitř ty třetí dveře. Stačí zabrat a půjde to vycvaknout, nebo se k tomu dostanu jinak? Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 15:52   Citovat  

Jami napsal:
Snažil jsem se dnes dostat zevnitř třetích dveří k uchycení znaku na kufru. Oddělal jsem ty dva klipsy u zámku, ale dál nevím jak dál, v manuálu jsem se díval, že je tam více klipsů po celé ploše toho plastového "panelu", který zakrývá zevnitř ty třetí dveře. Stačí zabrat a půjde to vycvaknout, nebo se k tomu dostanu jinak? Se stydím

staci zabrat, drzi to na stejnejch caplikach co tapeci dveri, ale drzi to opravdu fest
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 15:58   Citovat  

Becky napsal:
staci zabrat, drzi to na stejnejch caplikach co tapeci dveri, ale drzi to opravdu fest

Jsou to takový nacvakávací špunty, stačí zabrat a odcvakneš je ven, poslední 3 dny sem nedělal nic jinýho, než že sem vycvakával a nacvakával HaHaaa P.S. Díky Beckymu a Matyldovi, auto už zevnitř vypadá jako nový přátele je to dobrý Ale už nikdy nechci dělat do auta koberec, ze 4 dnů co sem dělal na autě, tak 3 dny sem pokládal koberec zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 16:03   Citovat  

Já měl právě strach zabrat, tak se radši ptám.. Protože cuplíky a já nejsme kamarádi Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 16:05   Citovat  

Jami napsal:
Já měl právě strach zabrat, tak se radši ptám.. Protože cuplíky a já nejsme kamarádi Je to tam.

Důležitý je zabrat co nejblíž u toho špuntu, pak vyskočí skoro sám, když to napružuješ někde dál, tak se to ani nehne Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 16:12   Citovat  

Když už jsme teda rozjeli řeč.. Dál budu potřebovat sundat pravý zadní díl (tapec), co je podél zadních sedaček a je v něm schovaný pás. Někde pod ním mi to nechutně vrže, tak to budu muset podlepit, v manuálu jsem se zatím nedostal k tomu, jak ho sundat. Půjde to bez vytažení sedačky?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 16:18   Citovat  

Jami napsal:
Když už jsme teda rozjeli řeč.. Dál budu potřebovat sundat pravý zadní díl (tapec), co je podél zadních sedaček a je v něm schovaný pás. Někde pod ním mi to nechutně vrže, tak to budu muset podlepit, v manuálu jsem se zatím nedostal k tomu, jak ho sundat. Půjde to bez vytažení sedačky?

Zadní musíš vyndat celou ven, jinak to nevyndáš, ten tapec je tam přimáčklej a v jednom místě je k němu ta sedačka přišroubovaná. Na zadní sedačce musíš odcvakat ty černý čumprdlíky, sundac koberec, pod nim je ta půlená sedačka v rohu přišroubovaná takovym Lkem (pravá je na obou rozích), to se musí odšroubovat a pak se dostaneš na ten šroub co drží tapec. Ten se tuším povoluje 12kou nebo 13kou klíčem.

EDIT: Jinak ten pravej zadní tapec ti drží jednim šroubkem dole u rezervy jakoby, pak takovym nacvakávacim plíškem u světla (na ten bacha, lehce se láme, chce to s citem, mně se podařil ulomit) pak u repráků dvěma šroubama (takže musíš sundat i ten zadní kryt repra) a musíš vyšroubovat i přední kovovej spodní držák pásů, ten ten plast taky drží.
   Návrat  
KubasWCS je teď offline  KubasWCS
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 22:49   Citovat  

je to presne tak jak popisuje mrgrudge...nedavno jsem to taky tahal vsechno ven....
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2010 , 6:34   Citovat  

mrgrudge napsal:
........... Ale už nikdy nechci dělat do auta koberec, ze 4 dnů co sem dělal na autě, tak 3 dny sem pokládal koberec zmatenej

ty jo nestras mne, to chci delan na jare, to je to tak hrozny jo?
   Návrat  
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 16:25   Citovat  

Potřebuju radu ohledně těchto kol.Myslim ohledně rozměrů a et jestli to na auto dostanu v poho a nebude to nikde vadit a ještě taky značky a jestli třeba nejsou mekké a prostě nestojí za wc ,když jsou tak levné.Chci to na běžné ježdění a mám 1.4,takže asfalt trhat nehodlám Velmi šťastný

RSW140 16-7 (4-100)ET30.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
RSW140 16-7 (4-100)ET30.jpg, 40.21 kB

RSW803 16-7,5(4-100)ET35.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
RSW803 16-7,5(4-100)ET35.jpg, 46.98 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 16:27   Citovat  

rozhodne bych zvolil 15ckty, jestli to mas na bezne jezdeni. ETcko je myslim 38, ale ted nevim jestli nelzu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 16:39   Citovat  

V tp mám et 45,tak aby to moc nelezlo Smutný myslíš,že už by to s 16"nejelo vůbec Cooo??? HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 16:43   Citovat  

aby si zachoval +- stejny obvod tak na to bude muset "slupky" podvozek na to neni stavenej, kdyz na to das balony tak to uz nebude tak svizny. idealni stav co ti tady vetsina potvrdy je R15/195/50
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 16:55   Citovat  

přesně ten rozměr litejch mám a na oko mi přijdou malý no a co ta značka Cooo???
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 17:03   Citovat  

Ja osobne doporucuju Vti rozmer 195/55 R15 , ale auto je samozrejme lenivejsi nez na 14kach Úsměv

Jinak,ale kola na origo nesnizenem podvozku ktery mam vypadaji naprosto presne..195/50 a 195/60 sem odzkousel a jedny se mi zdali opticky maly a druhy byli balony HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 17:13   Citovat  

Hurikan napsal:
ty jo nestras mne, to chci delan na jare, to je to tak hrozny jo?

No takhle, pokud budeš dávat jenom novej klasickej za klasickej starej, tak to asi bude v pohodě, ale rovnej koberec, kterej musíš tvarovat je opravdu porod a už nikdy to nechci dělat naštvanej Já sem měnil origo šedej za neorigo červenej a opravdu už nikdy více Úsměv

EDIT: Mám v garáži nový 15" s ET38 a gumy k tomu 195/50, během tohohle tejdne to nasadim, tak pak hodim foto, ale já mam auto o skoro 5 cm dole než originál (podle slov bývalého majitele). Ale je pravda, že když sem stál u pumpy vedle Beckyho, tak to bylo nižší no, ale zase nevim jestli Becky jezdí zimu na 15" nebo na 14" jako já, byla totiž tma a zima HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 17:24   Citovat  

Hlavator napsal:
Ja osobne doporucuju Vti rozmer 195/55 R15 , ale auto je samozrejme lenivejsi nez na 14kach Úsměv

Jinak,ale kola na origo nesnizenem podvozku ktery mam vypadaji naprosto presne..195/50 a 195/60 sem odzkousel a jedny se mi zdali opticky maly a druhy byli balony HaHaaa

To je to takovej rozdíl na pohled?dyť je to půl cenťák sakra Úsměv No přesto díky za rady přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rady ohledně Civic 6G 3D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina