Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 102
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 9:09   Citovat  

M@jk: tak uz je mi jasny proc mas tak kouzelny hodnoty spotreby Velmi šťastný Pri tech rychlostech bych mel krasnou spotrebu i na V6 Galantovi jeste na benzin (nez kamarad prekopl na sekvenci LPG)

Jinak babicky karbecova 1.3 na civicu 4g - dalnice Plzen-Ostrava prumerne kolem 140km/h v lete (mistama co to dalo, mistama predpisove)..ale bez sedacek a s velkou lednici v aute a zbytek oblozenej mikrovlnkou, varicem a rozbalenou celou paletou podravky a cerealnich kravinek (zkratka od podlahy po strop jak vietnamci a byl jsem rad ze sedim jak sardinka na miste ridice - auto sedelo na zasterkach kdyby nejake melo) a spotreba 6,5 (brutalni tvrde vytaceni, jizdu jsem si uzil, protoze to desne spechalo)..zpet opet podobne nalozenej, ale uz jsem zustal v Brne i Praze v zacpe a pak jsem jel okreskama do Mostu a zpet Plzen - 7,2 :o) Hooooodne me to prekvapilo, cekal jsem stylem jizdy a nalozenim auta pres 10 Mrk Kdyz me tenkrat nekdo rikal ze to je nejsporivejsi hondi motor - neveril jsem, ted uz verim.. je to dobrý

PS: v zime je to ted horsi, pry jezdi za 8litriku, ale zase ten motor po meste ani nezahreje a uz znovu parkuje..takze to chapu.. Mrk
PS2: auto je po technicke strance serie, snad jen komplet ladacek a 15tky kolecka z preludky..zkratka jen pravidelny servis Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 10:29   Citovat  

gizmi napsal:
Jinak babicky karbecova 1.3 na civicu 4g

babička tam má laďáček a 15" z Preludky ? to mi hlava nebere to mi hlava nebere HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 10:50   Citovat  

gear: je to OT, nekde jsem to tu uz psal, ale zopaknu Velmi šťastný Babicce je ted 82let (jeste v 75 letech semnou byla na poznavacce a vylezla sama uplne v pohode na Vezuv aniz by se nejak zadejchala)..odebira Autosport a Tuning, predchozimu autu doprala xenony a skorepinky sedacky plus webasto Velmi šťastný ... nyni co ma 4g-cko, tak ma zavareny okapnicky, antenu, ladacek, litacky a zatim to staci prej Se stydím Velmi šťastný Za posledni rok jsem ji menil vsechny silentbloky, delala se komplet zadni naprava, ma komplet brzdy (chtela bubny do barvy, tak jsou v cervenem laku)...bohuzel nema garaz, takze auto tim dost trpi (uz je pekne omlacene:( ) ale ona sama ridi od 15ti let a do dneska zadna bouracka (s civicem jen tukanec loni kdyz se stala nehoda a nevesla se pri objizdeni na zrcatka a praskla pozicka).. Myslim ze malokdo tady tak miluje sve auto jako ma babca (kazdy tyden se alespon zmini jakou ji dela mazlík radost a jezdi kazdy den :o) - je aktivni duchodkyni (denne cvici, zdrave se stravuje a hlavne zije sama, takze si dela vse vcetne malovani bytu a podobnych praci sama - je to zkratka videt) Mrk

PS: pred 14dny me zklamala, priplatila si asistenci, pry uz starne a vymena kola loni ji dala zabrat pořádnej výtlem
PS2: loni v lete hlaska dne: ze bych taky jela na ten Vas sraz Honday ? Ale neee, bych tam byla pro smich pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 10:58   Citovat  

Gizmi: tak, poslední OT, ale klobouk dolů, jestli si až v 82 letech všimla že stárne tak to jí ještě minimálně jednou tolik let čeká je to dobrý vyřiď babičce že má můj obdiv a klobouk dolů Úsměv co si budem povídat, ale znám i pár lidí z můžských řad, kteří by i s výměnou kola ve 20ti letech měli problém, natož v 80ti Úsměv respect a ať přijede na letošní Honday přátele Je to tam. VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 11:13   Citovat  

Gear: sice bych dostal servano ze nekam davam tu fotku (neucesana, v plavkach, atd..) ale foceno 07 (takze 79 let). Je to jedina fotka v aute co mam, ale kdyz jsem ji konec 06 roku svezl v CRXku, tak prohlasila at ji prodam fiata a ze chce na stara kolena taky Hondu a at ji splnim sen..do tydne mela to 4g a fakt je jak mala (Plzenaci znaji, zadna oranzova ji neunikne a rekl bych ze i na muj vkus ma hoooodne tezkou nohu Se stydím ) Vzdycky tedy jezdila svizne, ale ted uz mam obcas i strach G4G VTEC jak to reze Se stydím Tak a uz nebudu OTckovat offtopic Velmi šťastný

07-01-07_1401.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
07-01-07_1401.jpg, 496.95 kB
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:43   Citovat  

lidi měl bych dotat... Mám preludu a tam je nádrž na 60l... mám vypozorované, že když se rozsvítí rezerva, tak tam je tak 10l, takže na to najedu tak min. 100km že.. ale včera jsem jel z prahy domů, rozsvítila se mi rezerva (ještě ani né stále, někdy zhasla, pak se zas rozsvítila, prostě klasika) a po 20km jsem dojel domů.. tam jsem to nechal běžět, protože jsem si musel svítit, asi 10 minut... a najednou klesaly pozvolna otáčky na volnoběh a chcíplo to... nastartoval jsem, v pohodě, ale po půl minutě to zas chcíplo... zkusil jsem to naposled, znova to v poho nastartovalo a když jsem po nastartování přidal plyn, tak to ani nereagovalo a chcíplo to... je to opravdu nedostatkem benzínu? přijde mi, že jsem zas tolik na rezervu nejel (cca. 20km)

jo, a auto stálo z kopce... (už se mi to jednou stalo a když jsem s autem sjel na rovinu, tak jsem dokonce dojel v pohodě 3km na benzínku, ale to jsem jel na rezervu mnohem víc než teď)

motor F20A4
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:41   Citovat  

To máš tím že ti to nestojí na rovině, může tam ještě pár litrů být, ale vem si že je potřebuješ dostat k čerpadlu který ho natlačí do motoru, ale když si i trochu z kopce tak se tam nemusí dostat (ikdyby tam bylo 5l tak na objem nádrže to je prd a už to může být někde po dně. Osobně bych dolil z kanystru a na benzínku, čerpadlu nemusí dělat dobře když jede naprázdno...
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:55   Citovat  

gear napsal:
To máš tím že ti to nestojí na rovině, může tam ještě pár litrů být, ale vem si že je potřebuješ dostat k čerpadlu který ho natlačí do motoru, ale když si i trochu z kopce tak se tam nemusí dostat (ikdyby tam bylo 5l tak na objem nádrže to je prd a už to může být někde po dně. Osobně bych dolil z kanystru a na benzínku, čerpadlu nemusí dělat dobře když jede naprázdno...

ale překvapuje mě, že to stejně chytne a až pak chcípne... i když je to auto už den "odstátý"... v létě jsem jel na rezervu třeba 70 km a druhej den ráno jsem v pohodě nastartoval a jel.. a že by měla zima až takovej vliv na spotřebu, to nevím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 18:29   Citovat  

jakubM napsal:
ale překvapuje mě, že to stejně chytne a až pak chcípne... i když je to auto už den "odstátý"... v létě jsem jel na rezervu třeba 70 km a druhej den ráno jsem v pohodě nastartoval a jel.. a že by měla zima až takovej vliv na spotřebu, to nevím

no nebo je možný že s práznou nádrží se ti dostal do palivovýho filtru bordel a tím pádem to není průchozí k motoru. i to se může stát, ale zas aby to udělalo až takovej špunt že by to chcíplo to nevím... první bych zkusil dolít benzín, nejjednodušší co můžeš udělat Úsměv
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 11:04   Citovat  

na 50 litrů ujeto 478km... Concerto D16A8 na maximální otáčky 3500tis./ot. KO

Vám D16A8 taky tak žerou Cooo???
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 11:18   Citovat  

Lojzik : jestli jezdis ted v zime, tak tj normal .. dokud bylo jakztakz cca 10° venku a sucho, dalo se jezdit do 10 ( 60% mesto, 40% mimo vetsinou vtec ), vcera sem tankoval 34l / 310km a to jsem za celou dobu snad jednou sel pred 4500/min Mrk
jinak motor B18C4
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 11:23   Citovat  

spyda napsal:
Lojzik : jestli jezdis ted v zime, tak tj normal .. dokud bylo jakztakz cca 10° venku a sucho, dalo se jezdit do 10 ( 60% mesto, 40% mimo vetsinou vtec ), vcera sem tankoval 34l / 310km a to jsem za celou dobu snad jednou sel pred 4500/min Mrk
jinak motor B18C4

S CRX (B16A1) jezdim ve všech jízdních stylech od 8,5 do 9,5 na 100km ale s tímhle (D16A8) sem se pod 9 dostal jen jednou ale jinak pořád přes 10litrů...
   Návrat  
foxy je teď offline  foxy
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 11:26   Citovat  

C6G 1,4iS 730 km na plnú. cca 6l/1OOkm. krása
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 14:54   Citovat  

to Lojzik: to je to Concerto jak jsme se potkali v Lito na mostě ? Nechce se mi věřit že to takhle žere Chápeš!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 15:53   Citovat  

area07 napsal:
to Lojzik: to je to Concerto jak jsme se potkali v Lito na mostě ? Nechce se mi věřit že to takhle žere Chápeš!

Je to ono je to dobrý Natankoval jsem do úplně suché nádrže (možná že tam ještě něco málo bylo) přesně 50litrů. Když jsem měl na počitadle 478km mi to doslova chcíplo pořádnej výtlem
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 16:15   Citovat  

Lojzik napsal:
S CRX (B16A1) jezdim ve všech jízdních stylech od 8,5 do 9,5 na 100km ale s tímhle (D16A8) sem se pod 9 dostal jen jednou ale jinak pořád přes 10litrů...

lambda vejfuk vsechno ok?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 16:18   Citovat  

HonDan napsal:
lambda vejfuk vsechno ok?

všechno je v pohodě... nikde žádná chyba... ECU nic a výfuk rok starej
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 16:21   Citovat  

Nechtěl sem tomu uvěřit, ale jak byla poslední dobou zima, nějak sem vteca šetřil a výsledkem bylo 547km na plnou nádrž, pak jsem tam natankoval 39l. Krásný, ale dost, začíná se oteplovat, takže VTEC
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 16:33   Citovat  

Lojzik napsal:
všechno je v pohodě... nikde žádná chyba... ECU nic a výfuk rok starej

mne ecu lambdu nevyhlasila treba a vejfuk sem mel 3 roky a vysypal se zadni tlumic
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 13:23   Citovat  

Tak sem se vzhledem k dlouhemu vyletu o5 odhodlal trosku poskadlit motor a rekneme odjet nadrz na ECONO

Trasa:
Praha-Pardubice-Ostrava-Hradec n.Moravici-Stramberk-Brno-Praha

kola 15ky , temer stale pustene topeni na 1-2

Natankovano upne plna..dolito jeste z kanystru- takze opravdu vim,ze plna nadrz + STP cistic vstriku Úsměv

770Km a nesvitilo jeste Hlad.Oko , ale uz sem nemel nervy na dalnici riskovat,ze se rozsviti s nejakym zpozdenim a prece ty najete km uz mi napovidali, ze sem za nejakou svoji imaginarni hranici pořádnej výtlem

Proto u Shell dotankovano presne 3L

Dojezd na moji pumpu cinil i s temi 3L ktere sem dotankoval navic 820Km a hlad.oko stale nic - opet dotankovano do plne tentokrat jen pistoli,ale benzinu uz sem tam fakt nemohl dostat vic HaHaaa 4 krat vymacknuti pistole a uz to chtelo fakt ven pořádnej výtlem - 42,08L

pocitac tam tak nejak nemam Hihi tudiz nastoupila zakladoskolska matematika

spotreba 5,48L/100km

myslim,ze E-VTEC v mem testu uspel

PS: obcasne /5-8krat to mi hlava nebere /na dalnici 150-180km/h pritomno,ale jen protoze bych se z tech vecnych 110-120km/h uz zblaznil
   Návrat  
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 13:30   Citovat  

Tak já teď najel na plnou 461 km, než se rozsvítilo hladové oko.. Stylem 80% do 4tisíc otáček, občasná vtecovačka VTEC C6G hatch VTi
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 13:33   Citovat  

Jami napsal:
Tak já teď najel na plnou 461 km, než se rozsvítilo hladové oko.. Stylem 80% do 4tisíc otáček, občasná vtecovačka VTEC C6G hatch VTi

njn..to je ten duvod proc sem pred rokem kdyz sem dal pryc civu 1,4 presel na 1,5 a ne na 1,6 to mi hlava nebere

proste chapu,ze Vti je jine povozeni,ale pro tech par slastnych VTEC okamziku je pro me propastnej rozdil v te spotrebe..nezda se to jako buhvi co,ale kdyz clovek fakt jezdi a jen vikendove si neuziva tak tech penez tam natece zmatenej
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 13:40   Citovat  

32L plynu,cena 13,50kc/1L....432kc

ujeto 298km

spotreba 10,7L/100km

144kc/100km, 1,40kc/1km

je to dost no,kde jsou ty doby,kdy jsem tankoval 10,90kc za litr Smutný
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 14:03   Citovat  

Lojzik napsal:
na 50 litrů ujeto 478km... Concerto D16A8 na maximální otáčky 3500tis./ot. KO

Vám D16A8 taky tak žerou Cooo???
Mám D16Z5 po generálce ... za posl měsíc sem měl spotřebu 10/100km jezdim 5km ráno a 5 km večer...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 14:38   Citovat  

MalTake napsal:
Mám D16Z5 po generálce ... za posl měsíc sem měl spotřebu 10/100km jezdim 5km ráno a 5 km večer...

Hmmm já to měl stejné 11 km ráno a pak večer a bylo to 10,4 l/100km. Takže je to asi norma co HaHaaa
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 15.2.2010 , 15:11   Citovat  

Lojzik napsal:
Hmmm já to měl stejné 11 km ráno a pak večer a bylo to 10,4 l/100km. Takže je to asi norma co HaHaaa
v letě to dávam za 8 a když jedu dálku tak to spadne na 7 níž to už není asi možný
   Návrat  
TomiDj je teď offline  TomiDj
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 16.2.2010 , 1:41   Citovat  

Ahojte.mam H civic 6G 3D s motorem 1.5vtec-e D15Z6 a na plnou nadrz 45l najdutak max 480km.neprijde mi to normalni.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:47   Citovat  

Zdravím,

tak já opět přihodím něco do pléno. Po výměně svíček a palivového filtru jsme opět jeli na Slovensko:

TAM: Praha>Brno>Bratislava>Trnava>Košice>Michalovce>východ>Michalovce, jízda na 165/70 R13 a tak průměr 110km po dálnicích GPS hodnoty a přeci jen jízda na sněhu a trochu i ve větru a na Slovensku jemná kalamita = výsledek 1088km a 73litrů benzínu 6,7l.

Pak jsme tankovali v Michalovcích 42,02l po hrdlo.

ZPĚT: Michalovce>Prešov>Žilina>Trenčín>Brno>Praha, trochu naložení, jízda většinou okolo 100km/h GPS, sem tam předjíždění trochu potrápit TDíčka, jinak 90-105km/h prostě opravdu eko = 42l a 742km tzn. 5,65l/100km a dojezd na jednu nádrž až do Prahy, opravdu to byla nuda no Velmi šťastný Chápeš! Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 16.2.2010 , 17:16   Citovat  

gizmi napsal:
Gear: sice bych dostal servano ze nekam davam tu fotku (neucesana, v plavkach, atd..) ale foceno 07 (takze 79 let). Je to jedina fotka v aute co mam, ale kdyz jsem ji konec 06 roku svezl v CRXku, tak prohlasila at ji prodam fiata a ze chce na stara kolena taky Hondu a at ji splnim sen..do tydne mela to 4g a fakt je jak mala (Plzenaci znaji, zadna oranzova ji neunikne a rekl bych ze i na muj vkus ma hoooodne tezkou nohu Se stydím ) Vzdycky tedy jezdila svizne, ale ted uz mam obcas i strach G4G VTEC jak to reze Se stydím Tak a uz nebudu OTckovat offtopic Velmi šťastný

epic win meetallll
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.3.2010 , 20:47   Citovat  

Tak zas jednou nahodíme, po dlouhý době sem bral víc jak 20 litrů do plný tak už to sem může přijít Úsměv

D15Z6, 214tkm na tacho, povětšinou 4 lidi, občas i 5 plus narvaný kufr jídlem na koleje Velmi šťastný

637 km jízdy do 110km/h, asi pět výletů k sedmi při blbnutí (byl jsem v autě sám) a výsledek?

36,53 l (třikrát vypnutí pistole a čekání až spadne pěna)

5,73 l/100km Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina