Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
TyVi: drift & grip
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.10.2009 , 19:08   Citovat  

sem to zkouknul až ted a je tam moje karaaaaaa:-)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TommyD je teď offline  TommyD
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 9:59   Citovat  

je středa d další díl Drift a Grip, tentorkát trošku toho Motorsportu a pořádná podívaná tak se koukněte na tudy odkaz lepší kvalita na vimeu bude už dnes večer, nejvíc co mě dostalo z japan aut byla 4x4 corola z Divize 1 a mazda Rx-8 na rallycross to mě dostalo, jinak dobrá zpráva obědnal jsem si pořádnej mikrofon takže kvalita rozhovorů bude lepší a tenhle víkend točím na Subaru srazu tak kdo má subaru doražte do Písku
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 22:32   Citovat  

Tady jsem si dovolil splácat jeden rychlý Wallpaper
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 8:02   Citovat  

je tu další středa a my se podíváme na subaru sraz na motokárové dráze v Písku, zpovídáme Vrťase a podíváme se jak to jemu a ostatním šlo v mizerném počasí a dešti. tudy odkaz
archiv odpoledne nebo večer: tudy odkaz
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 12:41   Citovat  

Az budu doma na netu, tak ze urcite opet podivam.... OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.10.2009 , 21:13   Citovat  

!!!!Jinak velké upozornění!!!!
tudy odkaz přechízí ze zkušebního provozu do normálního, bude se spouštět nový web, tenhle Blogový končí,bude ted trvat nějaký čas než se vše nahraje zpátky. Co můžete očekávat od finálního webu, Drift & Grip se oběví hned v lepší kvalitě a doprovodně pod přehrávačem už konečně ve Full HD pro lidi s rychlejším připojením, u pořadu budu mít i svůj Blog kde budou vypsané zajímavosti z dané akce + Foto od mého fotografa Rockyho(něco ve stylu jako máme na našich stránkách tudy odkaz ), rozšířil jsem své vybavení o další Full HD kameru a konečně mám lepší Mikrofon, jelikož materiálu je vždy hodně, budu dělat k zajímavějším dílům speciální bonusy, které budou ke zkouknutí právě na blogu,kde se i dozvíte kam pojedu točit.

jestli příští středu nestihneme nasadit nový web další díl D&G nahraju na vimeo a bude volně přístupné, snad se vám budou změny líbit a zůstanete u sledování mého pořadu který se bude stále vylepšovat, jestliže zůstane sledovanost minimálně taková jaká je, na příští rok bude nová technika a budu pořádat vlastní akce které budou právě pro vás, děkuji za sledovanost a vaší kritiku hodně to pomáhá TommyD
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.11.2009 , 9:54   Citovat  

Máme tu středu a na novém webu spouštím nový díl DaG tenhle díl se vám bude líbit ikdyž natáčení na okruhu s menšim optickým zoomem bylo peklo myslím že see záběry povedli a máte se na co koukat, novinky jsou HQ kvalita a už můžete zdílet i odkaz klidně na vašich soukromích stránkách, jediné co mi ještě slále blblo když jsem použil následující odkaz fullscreen jsem měl špatně roztáhlej prej to ale funguje kdyžtak ho pusťte přez hlavní stránku tam můžete nastavit i právě HQ kvalitu.
:: v sekci pořady mám svůj archiv všech dílů dnešní tam bude večer,krásnou podívanou
odkaz: tudy odkaz
link na díl: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.11.2009 , 16:39   Citovat  

Ještě jedna skvělá fotečka Civic HDR
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 8:32   Citovat  

Druhý díl je tady, dneska uzavřeme test o nejrychlejší kolo na Slovakiaringu vyhrajou 4x4 FWD nebo RWD? to vše + další zajímavé ukázky z celé akce na tudy odkaz
nebo přímí odkaz: tudy odkaz
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 9:29   Citovat  

pěkný OK
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 10:03   Citovat  

no prislo mi ze ten borec v EVU ridil o tridu lip nez ten v tom focusovi , jinak pekny Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 15:10   Citovat  

no taky ho dal o 10 vteřin na kolo, a šlo i poznat že ví co dělá, ten v tom focusu se mi zdál občas takovej nejistej...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 8:58   Citovat  

dneska tu máme specialitku z léta ECCE HOMO 2009, relaxační videoreportáž jak probíhá jeden z nejprestižnějších vrchařských událostí v České republice sledujte na tudy odkaz
nebo: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 17:17   Citovat  

jestli se někomu stalo že by měl problém s přehráním tak napište, ale pokud nebude fungovat odkaz tak na stránkách je právě ted v Hlavním přehrávači a i v HQ kvalitě tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2009 , 9:31   Citovat  

Tak dámy a pánové máme tu středu a dneska jsem se s Drift & Grip týmem vydal navštívit mistra České republiky v Driftování Standu Bezoušku a jeho staršího bratra Láďu, který obsadil též dobré 7. místo, závěrem se podíváme na to jak to na trati pořádně rozjíždějí tak sledujte dnes na tudy odkaz
nebo tudy odkaz

připomínám že v přímém odkazu stále nefunguje fullscreen proto je lepší zvolit si HQ a pustit si to na hlavní stránce, i třeba ve čtvrtek se dají dny přepnout na středu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 14:59   Citovat  

omlouvám se ale dnešní pořad bude nasazen zítra,kvůli zkolabování mého počítače se včera nestihl nasadit díl včas takže se to bude muset nasadit zítra,moc mě to mrzí snad už mě windowsy po 105 nezklamou:( zrovna kdy to nejvíc potřebuji
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.12.2009 , 2:01   Citovat  

tak sice opožděně ale dneska další díl: tudy odkaz
pro některé známé záběry, už jsem na tuto akci dělal soukromé video, a jako malý bonus záběry z Pražského rallysprintu který bude příští týden, čekám ještě na onboardy od jezdců
takže dnes ve fullscreenu na tudy odkaz nebo vyjímečně archiv čtvrtek
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 16:09   Citovat  

Pro ty co neviděli, tak dneska další díl Drift a Grip na tudy odkaz
z Pražského Rallysprintu a myslím že tenhle díl stojí za zkouknutí
takže středeční den a pro ty co nepotřebují fullscreen tady přímí odkaz: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 12:11   Citovat  

Dnes mám pro vás vánoční speciál, jelikož máme poslední dva díly do konce roku rozhodl jsem se je rozdělit dneska bude díl věnován pouze Gripu a příští týden Driftu a udělám příští týden anketu které záběry se vám líbí víc, abych věděl čemu mám příští rok dávat víc přednost, takže dneska na tudy odkaz a nebo přímí odkaz ale bez fullscreenu tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 10:50   Citovat  

Sledujte! Poslední letošní díl! Drift & Grip!
Bratři Bezouškovi, Zdenda Wertheim, Tomáš Kodera, Adam Vrílka a další špička českého Driftu se vám ještě jednou letos připomene aby vás navnadila do dalšího roku na CDS 2010 takže sledujte na tudy odkaz
Drift & Grip

odkaz bez fulscreenu: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.1.2010 , 9:47   Citovat  

Tak první díl Druhé série Drift & Grip je online na tudy odkaz
Dočkáte se upravené znělky, nakládačky co jsem dostal od štábu, malého zvratu ve videu, pár onboardů, zbytek grafiky co mám nachystanou bych chtěl ještě doladit a připravit až začne sezona, přeci jen zimní akce nejsou tak záživné jako letní, tak si musím nechat nějaké překvápko až sleze sníh, ted momentálně odjíždím otestovat nový mikrofon tak snad i ten zvuk u rozhovorů bude příště konečně vyřešen, tak přeji příjemnou zábavu

Tady Link bez Fullscreenu: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.1.2010 , 14:18   Citovat  

Ještě na stránkách tudy odkaz jsou fotky z akce k dílu Drift a Grip tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 10:36   Citovat  

Pro ty co sledují, dnešní díl bude o SQSRacing Track day opět na sosnové, tento díl bude více upovídaný, protože zjistíme co nám SQSRacing nabízí a co plánuje do nabídky do dalších let. takže dnes tudy odkaz nebo odkaz bez Fullscreenu: tudy odkaz

dodatek: HQ verze bude online odpoledne pro výpadek internetu jí nemohu odeslat momentálně na FTP

Foto : tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 11:06   Citovat  

Další díl Drift a GRip je tady tudy odkaz
Dneska exkluzivní záběry z muzea sporotovních vozů v lánech, podíváme se pod kapotu tam kam se normálně nepodíváte....
jinak už fungujou normálně linky a fullscreeny taky takže by to mělo jít z odkazu uplně všem
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 15:06   Citovat  

dobrej dil, zajimavy karky Tak to koukám!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 12:00   Citovat  

Další středa je tu a další Drift a Grip v dnešním díle se seznámíme s Mitsubishi EVO X RS a ukážeme si že nepotřebujete sportovní a sedanové verze Subaru abyjste si zařádily v hlubším sněhu
Odkaz:
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 9:49   Citovat  

Ahoj všem konečně můžu zveřejnit novou zprávu jak všechno bude, některé možná poteším některé možná zklamu tou zprávou, Drift & Gip i nový připravovaný pořad Czech Drift series byly zrušeny přímo před vydáním, a tím důvodem je vykradení našeho studia v Tyvi S.r.o.

Odcizili většinu techniky a i já jsem přišel o notebooka kde jsem měl veškerou novou grafiku na oba dva pořady, lidi kteří byly na prvním závodě CDS mohly vidět že techniku kterou jsem sehnal na letošní natáčení včetně kamer Connon XL - 2 a XM - 2 jsme měli špičkovou zvukovou techniku od bezdrátových mikrofonů po microporty, z prvního natáčecího dne jsme s kamera s optickým zoomem od 25 - 50, pořídily jsme špičkové záběry z celého mosteckého okruhu, ale bohužel před vydáním pořadu jsme o vše přišli, ted záleží na Kriminálce Praha jak naloží s vyšetřováním, takže jsem to už předem vzdal, že by se technika našla nebo dokonce uchovali data, dobrá zpráva že z mé velké kamery se zachovali data takže rozhovory a moje záběy jsou na kazetce, ted jde jen o to dostat to do počítače, abych vám alespon sestříhal poslední video a nějaké rozhovory s jezdcema CDS, ale neslibuji kdy to bude

Je mi to velice líto protože jsem do toho obětoval hodně času i práce a výsledek se nedá srovnávat se starýma dílama D&G , kdy zlepšení bylo asi o 500% jak v záběrech tak v grafice.

Jelikož jsem ale člověk který se nevzdává a bude se své zábavě věnovat dále, zkusím to u jiné internetové televize nebo se pokusím dát dohromady nějakého sponzora a rozjet Drift & Grip jako samostatný projekt s vlastním webem, zkušenosti jsem za ten třičtvrtě rok nazbíral, jen škoda že jsem vám nemohl představit zlepšení, snad něco zachráníme

Omlouvám se všem účastníkům CDS kteří se těšily na první český pořad pouze o driftu se stopáží 30 minut která byla pojata formou podívané Formula Dift live snad se mi podaří uskutečnit to příští rok Smutný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 10:12   Citovat  

no tak to je pech... hodně zdaru
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka