Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Poraďte : Honda S2000
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
lechy je teď offline  lechy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 19:05   Citovat  

Dobrý den Hondaři, mám malý dotaz zvažuji koupi Hondy S2000 AP1, vlastním uz dvě Hondy CRX EE8 a 1,8Vti Aerodeck, ty auta miluju jsou užasný a i když jsou to starý auta tak velice zabavný. Celý život jsem zvyklý na předokolky a zadokolku jsem řídil jen škodovku, pročitám všelijaké diskuze a recenze a jsem v rozpacích, většinu věcí mám nastudováno, ale narazil jsem na problém co se týče ovladatelnosti (mokro, nerovnosti) prý takzvaně ustřeluje, často se jí plaší zadek atd. Nekteří lidé si to chválí že je to zábavné a nekteří si na ovladatelnost stěžují. Tak jsem nyní na vážkách, jsem průměrný řidič a nerad bych to při prvním lijáku někde rozvěsil a proto jsem začal spíš uvažovat o ITR, ale S2000 je nadherná a už docela dostupná a také mě láká cabrio, tak bych byl rád pokud by se někdo našel a přispěl radou jak je to vlastně s tou ovladatelností a jestli z toho mám mít strach a radši se poohlídnout po ITR nebo jestli je to v pohodě. Předem všem děkuji za příspěvky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 19:07   Citovat  

toho nahonu na zadni bych se asi taky bal a zadokolku sem taky ridil š120 Velmi šťastný ale jako myslim si i ze predokolky sou stabilnejsi nevim no Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 19:13  Naposledy upravil crxmann dne 3.1.2010 , 19:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Když budeš mít štěstí objeví se taddy uživatel LK7R, který S2000 má (ale AP2 myslím), nebo se tu objeví Eso. Oba je mají a oba vědí přesně jak se to auto chová v extrému a co od něj čekat.
mrkni tady ... blázni
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 19:14   Citovat  

hele kdyz budes jezdit hlavou, tak se toho nemusis bat. Sko je prej docela zaludna kara, prej drzi, drzi a kdyz uz se utrhne, tak to prej neni zadna sranda. sice sem moc nepomoh, ale tohle sem slysel, tak se podelim Úsměv kdyztka zkus kontaktovat esa, ten ji mel a urcite ji daval dostatecne, ten bude vedet co a jak
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 19:18   Citovat  

Moooooc děkuju za kazdý příspěvek i maličky.Díky
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 19:39   Citovat  

I lide co to maji dyl to přetoci. Úsměv

Odkaz
   Návrat  
Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 20:10   Citovat  

Aqwertzz napsal:
I lide co to maji dyl to přetoci. Úsměv

Odkaz

byla by docela škoda kdyby tam nebyla ta díra mezi auty nesouhlas
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 20:18   Citovat  

to mel teda stesti Velmi šťastný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 20:19   Citovat  

Matylda napsal:
byla by docela škoda kdyby tam nebyla ta díra mezi auty nesouhlas
tak by na te brzde zustal stat a nepustil by ji,aby se do te mezery uklidil, ni? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 20:21   Citovat  

asi bych se bal no nikdy asi nevis kdy ti to ustreli Velmi šťastný wc
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 20:32   Citovat  

počkejte až se tu objeví člověk, co s ní má/měl co dočinění! Každé auto na limitu je svým způsobem neřízená střela, pokud ji nebudeš dávat pilu a budeš jezdit s rozumem, řekl bych, že se jí bát nemusíš. Třeba Eso, co jí měl, mám dojem, že to tu i někde psal, že jí právě pro tu její nevypočitatelnost miloval, ale taky jezdil pilu VTEC
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 20:50   Citovat  

lechy napsal:
Dobrý den Hondaři, mám malý dotaz zvažuji koupi Hondy S2000 AP1, vlastním uz dvě Hondy CRX EE8 a 1,8Vti Aerodeck, ty auta miluju jsou užasný a i když jsou to starý auta tak velice zabavný. Celý život jsem zvyklý na předokolky a zadokolku jsem řídil jen škodovku, pročitám všelijaké diskuze a recenze a jsem v rozpacích, většinu věcí mám nastudováno, ale narazil jsem na problém co se týče ovladatelnosti (mokro, nerovnosti) prý takzvaně ustřeluje, často se jí plaší zadek atd. Nekteří lidé si to chválí že je to zábavné a nekteří si na ovladatelnost stěžují. Tak jsem nyní na vážkách, jsem průměrný řidič a nerad bych to při prvním lijáku někde rozvěsil a proto jsem začal spíš uvažovat o ITR, ale S2000 je nadherná a už docela dostupná a také mě láká cabrio, tak bych byl rád pokud by se někdo našel a přispěl radou jak je to vlastně s tou ovladatelností a jestli z toho mám mít strach a radši se poohlídnout po ITR nebo jestli je to v pohodě. Předem všem děkuji za příspěvky

Tak je rovnou kontaktuj OK viz. GARÁŽ >seznam aut >...
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 1:25   Citovat  

Mam zkusenost nekolik tisic km s modelem po faceliftu (ale 2.0 a bez stabilizace), na 17" kolech a snizenem podvozku. Poface (od 2004 nebo 2005, VSA snad az od 2006 a USA modely to maji jeste jinak - VSA jiz drive, ale pak zase 2,2 motor.. ) ma jinak odladeny podvozek, silnejsi stabilizatory atd. a muzu rict, ze se choval docela citelne a dal se pekne na pozadani vodit bokem (jinak mel rad cistou stopu a sedel jak pribity, do hazeni zadkem na nizsi kvalty tzv. "na blbnuti" Velmi šťastný mu clovek musel pekne pomoct .. ).

Zasadni je ovsem znalost trate, sucho, vozovka bez nanosu prachu pisku atp. a zahrate pneumatiky. Proste jako na motorce. Jeden z techto elementu se nedostava - pak se muze auto lehce octnout za hranou a spera spina dost ostre a rychle kontra nemusi pomoct. To je ostatne videt na x-videich na youtube apod.

VTEC VTEC VTEC Jinak je to velka radost a charakterem je to auto z uplne jinyho testa nez ITR. Tyhle 2 auta jsou kazde nekde uplne jinde a nemaji spolecnyho snad nic..
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 1:55   Citovat  

alicante napsal:

Zasadni je ovsem znalost trate, sucho, vozovka bez nanosu prachu pisku atp. a zahrate pneumatiky. Proste jako na motorce. Jeden z techto elementu se nedostava - pak se muze auto lehce octnout za hranou a spera spina dost ostre a rychle kontra nemusi pomoct. To je ostatne videt na x-videich na youtube apod.

dovolím si jen rejpnout, že špéra nespíná Mrk prostě se ty zadokoly občas splaší no, nesváděl bych to na nic než na nedostatek umění pilotů..... sám sem nedávno málem srovnal bratrovi dvě kola na bmw HaHaaa
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 3:11   Citovat  

Kup s2000 a investuj nekolik desitek tisic do sebe (ruzne skoleni sport. jizdy, navstevy ruznych typu okruhu...)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 8:28   Citovat  

infinity napsal:
Kup s2000 a investuj nekolik desitek tisic do sebe (ruzne skoleni sport. jizdy, navstevy ruznych typu okruhu...)
uz vidim jak si kupuju auto a kvuli nemu budu chodit na naky kurzy a na okruhy proste kdyz si to koupi tak si casem zvykne jak to jezdi proste bude muset bejt ze zacatku akorat opatrnejsi no kuky kuk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 8:34   Citovat  

Winie napsal:
hele kdyz budes jezdit hlavou, tak se toho nemusis bat. Sko je prej docela zaludna kara, prej drzi, drzi a kdyz uz se utrhne, tak to prej neni zadna sranda. sice sem moc nepomoh, ale tohle sem slysel, tak se podelim Úsměv kdyztka zkus kontaktovat esa, ten ji mel a urcite ji daval dostatecne, ten bude vedet co a jak

Stejně jako CRX, Civic (4-6g) - Taky drží dlouho a pak je málo času na srovnání přetáčivého smyku,kam auto dost rychle přejde...

Alicante: Měl bys ještě zkusit nesnížený podvozek,jestli nebude ještě čitelnější (tolik zase (nejen) moje zkušenost se sníženým podvozkem...)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 9:59   Citovat  

posero napsal:
dovolím si jen rejpnout, že špéra nespíná Mrk prostě se ty zadokoly občas splaší no, nesváděl bych to na nic než na nedostatek umění pilotů..... sám sem nedávno málem srovnal bratrovi dvě kola na bmw HaHaaa

Tak si vymysli jinej termin nez "spina". Proste samosvor tam je a kdyz se jedno z hnanych kol vic nadlehci, je jasny, co udela..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:04   Citovat  

Děkuji všem za příspěvky, ohledně toho kurzu to není špatný nápad asi se člověk posune v řidičském umění někam jinam a auto potom zvládá lépe, už mě dorazila SZ od majitele S2000 a popsal mě tam spoustu věcí jak se s ní jezdí, náklady na udržbu atd., chci mu moc poděkovat, vlastní dokonce i CTR 7G a je do něj hondně zamilovaný, ale furt mě vrtá hlavou proč Honda udělala auto s takovou povahou, proč je to auto tak neklidný a náročný na řízení????? Některé testy uvádějí ze si v normálním provozu s ní poradí ITR i CTR, přitom je to druhý nejvýkonější a nejrychlejší auto u Hondy, jsem z toho trošku zlamaný, vědel jsem že S2000 je při jízdě na hraně divoká, ale nečekal jsem že tolik!!! Moje představa byla že je to výkoné, hodně rychlé a ovladatelné cabrio, jen když to človek přežene tak ho vytrestá, ale nyni mě to připada v porovnání ITR vs S2000 jeko Honda CBR 600 vs Kawasaki ZX10R.Jinak ješte jednou děkuji za příspěvky a budu přemýšlet a na jaře se zkusím někde v v S2000 AP1 projet, protože jí miluju a bude zaležet jak se ke mě zachová Úsměv . Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:22   Citovat  

lechy napsal:
Děkuji všem za příspěvky, ohledně toho kurzu to není špatný nápad asi se člověk posune v řidičském umění někam jinam a auto potom zvládá lépe, už mě dorazila SZ od majitele S2000 a popsal mě tam spoustu věcí jak se s ní jezdí, náklady na udržbu atd., chci mu moc poděkovat, vlastní dokonce i CTR 7G a je do něj hondně zamilovaný, ale furt mě vrtá hlavou proč Honda udělala auto s takovou povahou, proč je to auto tak neklidný a náročný na řízení????? Některé testy uvádějí ze si v normálním provozu s ní poradí ITR i CTR, přitom je to druhý nejvýkonější a nejrychlejší auto u Hondy, jsem z toho trošku zlamaný, vědel jsem že S2000 je při jízdě na hraně divoká, ale nečekal jsem že tolik!!! Moje představa byla že je to výkoné, hodně rychlé a ovladatelné cabrio, jen když to človek přežene tak ho vytrestá, ale nyni mě to připada v porovnání ITR vs S2000 jeko Honda CBR 600 vs Kawasaki ZX10R.Jinak ješte jednou děkuji za příspěvky a budu přemýšlet a na jaře se zkusím někde v v S2000 AP1 projet, protože jí miluju a bude zaležet jak se ke mě zachová Úsměv . Honda

VTEC Rozdily jsou az v nejvyssich ot.samozrejme, protoze porad obsah je 2.0, s tim nic neudelas. Jako vzdy jde o vahu vs. PS. Vaha prvnich S2K cca 1.300 (AP1 1.280 sucha vaha, v TP kolem 1.320) je plus minus jako u CTR a 240 PS vs 200 (CTR serie) se zda jako velkej rozdil, ale vyzdimanych ze stejneho obsahu. Nicmene papirove rozdil je (240 V max vs 235, 6,8 vs 6,2s pri 0-100) a pocitove se S2K zda o dost rychlejsi nez CTR a o to jde vic nez o papirovy hodnoty. A srovnavat poladeny CTR (coz se da velice dosazitelne) se serii S2K ...
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:13   Citovat  

ono mezi ITR a S2000 papirove skutecne neni zase takovy velky rozdil, viz treba casy na pomerne dlouhe a rychle Nordschleife (jedno kolo okolo 9min), kdy S2000 porazi ITR jen o 4s...A jak nakousl Alicante, dostupnost a cena performance dilu hraje dost do karet Bckovych motoru.
Ale pokud chces S2000 tak do ni proste jdi!Nauc se s ni jezdit, ikdyz pocitej s tim, ze te obcas vyklepene zkusenejsi ridic v predokolce Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:17   Citovat  

kingart napsal:
ono mezi ITR a S2000 papirove skutecne neni zase takovy velky rozdil, viz treba casy na pomerne dlouhe a rychle Nordschleife (jedno kolo okolo 9min), kdy S2000 porazi ITR jen o 4s...A jak nakousl Alicante, dostupnost a cena performance dilu hraje dost do karet Bckovych motoru.
Ale pokud chces S2000 tak do ni proste jdi!Nauc se s ni jezdit, ikdyz pocitej s tim, ze te obcas vyklepene zkusenejsi ridic v predokolce Lucy

Tak tak, treba nebudes (zvlast ze zacatku a v zatackach) nejrychlejsi, ale pocitove nejrychlejsi budes, za to ti rucim .. Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:21   Citovat  

lechy napsal:
ale furt mě vrtá hlavou proč Honda udělala auto s takovou povahou, proč je to auto tak neklidný a náročný na řízení????? Některé testy uvádějí ze si v normálním provozu s ní poradí ITR i CTR, přitom je to druhý nejvýkonější a nejrychlejší auto u Hondy, jsem z toho trošku zlamaný, vědel jsem že S2000 je při jízdě na hraně divoká, ale nečekal jsem že tolik!!! Moje představa byla že je to výkoné, hodně rychlé a ovladatelné cabrio, jen když to človek přežene tak ho vytrestá

no podla mna je to cele o zadnom nahone... jazdil som uz na vselicom moznom a vselijako silnom s prednym nahonom a dokazem byt velmi velmi rychly, kazde auto bezproblemov dost skoro chytim do ruky... avsak po kupe mazdy som musel po par km sebakriticky konstatovat ze jazdit vobec neviem. napriek tomu ze mam najslabsi model mx-5 (1.6, 90k/980kg) a najazdil som od leta do jesene nejakych 15tkm vratane okruhu, mam pred tou kraksnou respekt a takmer pri kazdom pokuse o blbnutie ma dokaze vytrestat. nastastie si to zatial odniesli len lave dvere, predny blatnik, predny naraznik a nejake plasty na podvozku pri vylete do skarpy Úsměv na suchej ceste je to este v poho, avsak na mokrom je to absolutna katastrofa a som vzdy vsade posledny. zeby to auto bolo zabavne vsak nedokazem tvrdit, pretoze sa usmievam len ked idem pomaly so stiahnutou strechou, na hrane mam skor zatate zuby a hladinu adrenalinu straaasne vysoku Úsměv so zadnym nahonom mam skusenost len zo skodovky, kedysi davno mojho prveho auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:24   Citovat  

Ryzi Hondar proste zadokolky neumi. Odkud taky? HaHaaa
   Návrat  
streeett je teď offline  streeett
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:27   Citovat  

ahoj!Tak určitě bych si koupil S2000 jak už tady moc lidí řeklo předokolku může řídit každý trouba.Nić méně přetáčivost u S2000 je způsobena diferenciálem,podvozkem a nesmí se podcenit gumy!Já je na videu podcenil Se stydím
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:29   Citovat  

alicante napsal:
Ryzi Hondar proste zadokolky neumi. Odkud taky? HaHaaa

minimalne jedneho "ryziho hondare" co to s S2000 fakt umi poznam Úsměv ale tiez to na zaciatku odniesol nejaky blatnik...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:30   Citovat  

Bazzi napsal:
uz vidim jak si kupuju auto a kvuli nemu budu chodit na naky kurzy a na okruhy proste kdyz si to koupi tak si casem zvykne jak to jezdi proste bude muset bejt ze zacatku akorat opatrnejsi no kuky kuk

Proc? Vsude ve svete je to zcela normalni, pokud chces vytahnout z auta maximum (nebo aspon vetsi polovinu), musis si byt stoprocentne jisty. Navic neni lepsi tuning nez vylepsit ridicske vlastnosti. Tim se nejvice zrychli.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:43   Citovat  

pajo napsal:
minimalne jedneho "ryziho hondare" co to s S2000 fakt umi poznam Úsměv ale tiez to na zaciatku odniesol nejaky blatnik...

To tak byva. Uz to tu bylo, ale ja s ni najel 3.000 km a myslel si (chyba! Úsměv ), ze ji uz znam, pak stacilo (krome svych schopnosti samozrejme.. HaHaaa ) podcenit pneu (smetene) a teren (prach a pisecek na krajnici) a uz jsem pekne libal svodidla .. Smutný

Velmi šťastný

042.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
042.jpg, 825.14 kB
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 12:48   Citovat  

streeett napsal:
ahoj!Tak určitě bych si koupil S2000 jak už tady moc lidí řeklo předokolku může řídit každý trouba.Nić méně přetáčivost u S2000 je způsobena diferenciálem,podvozkem a nesmí se podcenit gumy!Já je na videu podcenil Se stydím

Ehm Ehm...divil by ses ale poslat bokem FWD jde taky docela jednoduše ...ale třeba to je tim že jsme supertroubové meetallll
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 12:50   Citovat  

coudu napsal:
Ehm Ehm...divil by ses ale poslat bokem FWD jde taky docela jednoduše ...ale třeba to je tim že jsme supertroubové meetallll

viď Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Poraďte : Honda S2000
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina