Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tohle musíte vidět
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:27   Citovat  

na mě to tak nepůsobilo, že by házel všechny do jednoho pytle, ale už jsem se s jeho názorama setkal a znám ho i jinak... Nesmíte zapomínat na mocný nástroj jménem střih, ten udělá hulváta i hlupáka z každého:) Ale to jsou samozřejmě jen domněnky. Většina zmíněnejch firem je tak moc napojená na automobilky, že slovo tuning nabývá jinýho významu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:40   Citovat  

Doomm napsal:
meli by se tihle tuneri jet prvne podivat na madary, aby vedeli co je to tuning, styling, a TUZING
A co tam uvidím, Úsměv Že má někdo víc peněz a může udělat víc? Mrk Auta se przní uplně všude at to je u nás v Madarsku nebo v Japonsku. Často to je o penezích či nevkusu Velmi šťastný
A co se týče leštěnek. Na srazech vidívám spousty moc pěkně udělaných kousku , ale někteří zapomínají že některí majitelé ty auta nemají na funkčnost a na nákupy, ale jen na srazy třeba...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:51   Citovat  

Porad jsem videl a v 90% sem s tim souhlasil. Problem ale je, ze to melo jen 30min a to asi nahralo tomu, ze to vyznelo hrozne jednostranne. Ukazali prave spoustu lidi, co to berou moc vazne a pritom oplastovavaji Fiat Punto 1.2 16V (to mi pripomnelo, kdyz sem videl Fabii HTP kam si majitel prilepil emblem 16V). Sice to zaznelo, ale dost potichu, ze vlastne tuning je neco jinyho nez styling, takze to co tam ukazovali za kytovce zhotovneny tema " zlatejma ceskejma" vlastne neni tuning. Je to holt stejne, jako kdyz ve zpravach je kazda hlucna hudebni akce technoparty. Vadi mi, ze neukazali nekoho, kdo to dela dobre. Ze neukazali, jak teda vypada za zahranicni scena...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:06   Citovat  

Hodnekrat tu zaznelo "tady u nas to nejde", "na rozdil od Evropy tu neplati ani TUV" apod. . Tak jenom pro informaci- za dily s certifikatem a za jejich nasledne prihlaseni se v Evrope plati tolik penez, ze by obycejna vymena kol za o palec s vetsim prumerem nez je v TP prevysila hodnotu vetsiny takhle upravovanych aut, co potkavam v CR. Ze by toho stejne malokdo vyuzival je fakt, zase by v tom ale mel byt nejaky system, aby to bylo umozneno i oficialne.

Nekdy si ale staci stejne precist par temat a clovek se usmeje: na patnactilete Hondy davat Angel Eyes jako na BMW, LED sviceni jako na Audi, emtrojkova zpetna zrcatka, dvere jako na Lamborghini, xenony co sviti hur nez halogen a jeste oslnuji (a parkrat kvuli nim vyhori auto, ale jsou prdacky domodra "jako u lepsich aut") atd. atd. .
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:12   Citovat  

DrSlimm napsal:
Vadi mi, ze neukazali nekoho, kdo to dela dobre. Ze neukazali, jak teda vypada za zahranicni scena...

Oni ukazali, byt teda spatne, kdyz kluk od Komvetu popisoval sve rally auto.Misto toho mohli vzit radsi nejaky Evo pro silnicni provoz co Komvet upravoval a rict: daly jsme tam brzdy, tlumice atd atd a vse pro bezpecnost a lepsi jizdni vlastnosti, bla bla bla....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
carboncity je teď offline  carboncity
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:14   Citovat  

Henges napsal:
A co tam uvidím, Úsměv Že má někdo víc peněz a může udělat víc? Mrk Auta se przní uplně všude at to je u nás v Madarsku nebo v Japonsku. Často to je o penezích či nevkusu Velmi šťastný
A co se týče leštěnek. Na srazech vidívám spousty moc pěkně udělaných kousku , ale někteří zapomínají že některí majitelé ty auta nemají na funkčnost a na nákupy, ale jen na srazy třeba...
je to dobrý
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:24   Citovat  

Pořad byl na dvě věci, absolutně se mi nelíbí už název pořadu (jak může mít národ povahu, když nositelem povahy je jedinec), tenhle pořad je primárně určen pro vohnouty, aby jim ukázal, jaký sme póvl a jak za hranicema sou lepší lidi...když se to někomu nelíbí, může táhnout a neobtěžovat s pořady tohoto typu!
Doporučoval bych shlédnout, co sou třeba schopní vytvořit v Japonsku, to se můžou všechny ČR tuzing cars bodnout...

A dále nechápu požadavek Gizmiho na to, abych nějaký státní úředník placený z daní (PaCH) mohl zabavovat auta...nechceš mu v rámci bezpečnosti třeba umožnit přístup do ložnice, jestli nepácháš domácí násilí?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:32   Citovat  

Algol napsal:
Pořad byl na dvě věci, absolutně se mi nelíbí už název pořadu (jak může mít národ povahu, když nositelem povahy je jedinec), tenhle pořad je primárně určen pro vohnouty, aby jim ukázal, jaký sme póvl a jak za hranicema sou lepší lidi...když se to někomu nelíbí, může táhnout a neobtěžovat s pořady tohoto typu!
Doporučoval bych shlédnout, co sou třeba schopní vytvořit v Japonsku, to se můžou všechny ČR tuzing cars bodnout...

A dále nechápu požadavek Gizmiho na to, abych nějaký státní úředník placený z daní (PaCH) mohl zabavovat auta...nechceš mu v rámci bezpečnosti třeba umožnit přístup do ložnice, jestli nepácháš domácí násilí?

OK Mas pravdu, predsedo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:42   Citovat  

Algol souhlas Úsměv
Bully: tak některé věci chápu, sám některé dělám co se týče třeba nových světel. Každej prostě nemá na nový auto a rád to svoje tímto omladí ač jen vizuálně Mrk Samo že všeho moc škodí, za xenony v origo parabolách bych někdy bral řidičáky Velmi šťastný
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 14:21   Citovat  

tak jsem se teď na ten pořad kouknul na netu, jelikož jsem byl včera v práci, nebo kdy to vůbec bylo vysíláno. Těžko říct co si mám o tom myslet. Přišlo mi, že tam z těch lidí-úpravů ulělali idioty. Ale pán na mostě měl pravdu v tom, že tuning by měl být brán jako úprava jídzních vlastností a ne to, že tam napce platy, jejich funkčnost je nulová... to mi hlava nebere Ale i tak, všichni nemají stejný vkus jako pánové designeři v továrně (jak tam mlel ten maník u BMW), tak proč si auto nějak "nevylepšit".
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 14:34   Citovat  

WotanMitUns napsal:
tak jsem se teď na ten pořad kouknul na netu, jelikož jsem byl včera v práci, nebo kdy to vůbec bylo vysíláno. Těžko říct co si mám o tom myslet. Přišlo mi, že tam z těch lidí-úpravů ulělali idioty. Ale pán na mostě měl pravdu v tom, že tuning by měl být brán jako úprava jídzních vlastností a ne to, že tam napce platy, jejich funkčnost je nulová... to mi hlava nebere Ale i tak, všichni nemají stejný vkus jako pánové designeři v továrně (jak tam mlel ten maník u BMW), tak proč si auto nějak "nevylepšit".
No musel jsem se řezat když o tom mluvil jako o dokonalém obrazu, tak jsem si představil tu dokonalou fábii že je šínelé prznit tu dokonalost tak jsem se musel smát Velmi šťastný
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 14:46   Citovat  

První a poslední instancí rozhodující o technickém stavu by měla být STK, ta jediná by měla být oprávněná rozhodovat, co je a není způsobilé k provozu...ale ne jak u nás, kdy člověka vyhodí kvůli větším kolům, ale po něm "projdou" shnilé vraky, které drží pohromadě jenom lakem (obvyklá praxe)...
Ad PaCH: mám zapsané v TP 17-ky 8,5 nebo 8 palců šířky, plus ještě nějaký 16-ky a při kontrole PaCH mi bylo řečeno, že sice je mám zapsaný, ale že bych měl radši jezdit na 15-kách abych někoho nedráždil, plus dotaz, kdo to zapsal do TP, že to přece nesmí být a na autě má být jenom to, co je tam z výroby (takže ani jiné disky dle nich, ne jenom rozměrově)

Ad STK: ideální řešení by bylo zhotovit při kontrole fotky auta, aby bylo zřejmé, jak vypadalo v době technické a po dobu trvání, tedy ty naše 2 roky, by neměl příslušník absolutně s nikým diskutovat, zda je něco v pořádku nebo naopak...a ne chodit kolem auta a vymýšlet, za co by si zlepšil ohodnocení...
Zažil sem příhodu, kdy mě zástupce dopravky v KM drbal jak sysla za GT a jeho kolegyně se mě mezitím ptala, jestli se může někdy svíst, že se jí to moc líbí... Velmi šťastný
A pak známýho se PaCH ptal, jestli to rádio, co má v autě, bylo schváleno pro provoz na pozemních komunikacích v jeho typu auta... Velmi šťastný (ale to je spíš k pláči, než k smíchu)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 15:03   Citovat  

Henges napsal:
No musel jsem se řezat když o tom mluvil jako o dokonalém obrazu, tak jsem si představil tu dokonalou fábii že je šínelé prznit tu dokonalost tak jsem se musel smát Velmi šťastný
Presně tak, Fabie je dokonalost sama a s tím novým profanovaným motrem 1,2tsi, který je snad poruchovější než cokoliv jinýho Velmi šťastný byl jeho komentář hodně mimo.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 19:01   Citovat  

Hele děcka si myslím že to moc hrotíte. Ten pořad nebyl nijak štvavej myslím si, že veřejnoprávní TV splnila svou občanskou povinnost a chtěla jen zkusit upozornit na problém ,,nebezpečných" úprav.
Lidi co tam mluvili (myslím tím netunery) bych si neodvážil kritizovat, měli to v hlavě celkem srovnaný, je přece jasný, že ti tam neřeknou jo od týhle firmy to ber od týhle taky....

Ale v jedné fázi jsem si vzpomněl na zdejšího uživatele JarisM85 a jeho přitakávače a diskuzi o jeho autě v Honda Dnes a jeho počínání ........

A jinak mě teda pobavilo tohle je Punto 1,2 šestástiventil, tohle je astra dvanáctka s šestáctiventilem... Je to tam.
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 19:11   Citovat  

...tenhle pořad mám rád, vždycky ve mě vyvolá pocit, jaký jsme my češi "lopaty" A k tomu čemu se u nás říká tuning,jsem člověk který se na to dívá celkem shovívavě,ale jednu věc nepochopím nikdy! Auto který je dávno za zenitem své slávy, ve většině případů tu slávu nikdy nezažilo, prostě kaše (...........) do závorky si dosad dle vlastního názoru. A hrdý majitel do takového "vraku" nacpe peněz za který by pořídil lehce ojetou M3 a ještě je na to hrdej. O tom že kolikrát stejné auto v origo stavu je pro oko snesitelnější a na silnici kolikrát dvakrát hbitější radši pomlčím to snad ne Nezbývá než si přát, aby tyhle ladiči dostali rozum alespon k příštím vánocům, když jim ho letos ježíšek zase nedovalil...
A přitom ta "M3" jezdí tak krásně kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 19:28   Citovat  

CRXMANN napsal:
Hele děcka si myslím že to moc hrotíte. Ten pořad nebyl nijak štvavej myslím si, že veřejnoprávní TV splnila svou občanskou povinnost a chtěla jen zkusit upozornit na problém ,,nebezpečných" úprav.
Lidi co tam mluvili (myslím tím netunery) bych si neodvážil kritizovat, měli to v hlavě celkem srovnaný, je přece jasný, že ti tam neřeknou jo od týhle firmy to ber od týhle taky....

Ale v jedné fázi jsem si vzpomněl na zdejšího uživatele JarisM85 a jeho přitakávače a diskuzi o jeho autě v Honda Dnes a jeho počínání ........

A jinak mě teda pobavilo tohle je Punto 1,2 šestástiventil, tohle je astra dvanáctka s šestáctiventilem... Je to tam.
Jen mi tam neseděl ten maník, kterej uvádí nějaký auto - moto pořad na ČT1. Jinak jsem s ostatníma dá se říct souhlasil i s Bezouškou. Jo nadupaný jednadvojky, to jsem se taky zasmál.. zmatenej Úsměv
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 11:04   Citovat  

myslel jsem že jsem viděl hodně ale tohle sem teda nežral Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 10:57   Citovat  

takze zde je ofiko vyjadreni pro vsechny rozhorcene tuzingare od Roberta Velmi šťastný

Už jsem to psal jinde, dám to i sem: Učinkoval jsem v pořadu jako jeden z diskutérů. Já kývl na pokec do pořadu proto, že znám jeho koncept. Tušil jsem že to celé chtějí mít nasměrované na bastlení aut a “tuzing”… Se mnou původně natočený cca dvouhodinový rozhovor byl o pojmenování a poukázání toho dobrého a špatného v ČR tuning scéně a můj názor na zlepšení nebo podpoře. V pořadu ukázali pouze to negativní, což není fér. Dle mého soudu tento pořad vždy kritizoval, ale současně se snažil najít kladná řešení. V tomto díle scénář žádná řešení nevysloví, nepojmenuje, natož aby je prodiskutoval s odbornou veřejností. Celé to vyznělo pouze jako oznámení. A proč je v pořadu vidět závodní auto a ne tuningové? Když tvůrci pořadu zjistili že vlastním toto auto tak mě ujistili že se jim bude hodit do konceptu. Myslel jsem si že chtějí pokrýt celou škálu úprav: styling / performance…
Robert Bezouška
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 12:13   Citovat  

Algol napsal:

To je teda názor Velmi šťastný KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 13:35   Citovat  

jvkgrifone napsal:
To je teda názor Velmi šťastný KO
pořádnej výtlem

Jinak zajimave je, ze se tu opet rozhorelo tema "koncern" ... Velmi šťastný holt Hondari Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 13:37   Citovat  

gizmi: to se dalo čekat, hlavně že pak tam dají 5x záběr nějakého tydýta co si prohlíží výfuk ...
je jednoduší udělat z tunerů nesvéprávné jedince, než to vyvážit a popsat plusy i mínusy

PS. nezlob se na mě, ale já za takovýmhle pořadem cítím peníze koncernu ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 13:40   Citovat  

Rom.: jak vidis, tak to neni tema co tam vystupuji a nenadelame stim nic.. přátele

PS: nemuzu si pomoct, ale kdyz vidim trebas Fishovo C5g co se lakovalo na uz popraskanej kit, nebo tu modrou CRX co je tu na prodej co vypada jak ufo (ma kolem sebe prstenec) tak se nedivim ze lidi vidi tunery jako blazny Velmi šťastný Rekl bych ze zpracovani se v CR hoooodne posunulo kupredu, ale vkus a fantazie jaksi zustavaji Smutný Malokdy najdu auto ktere bude upravene stale plne funkcni a jeste hezci nez v serii.. Smutný Ale cooo, budu tu zase za xxxxx Velmi šťastný

Jinak pro husty tunery...ted na CT2 !!!!! Velmi šťastný Kdo stihl, urcite nelituje pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 14:04   Citovat  

gizmi napsal:

PS: nemuzu si pomoct, ale kdyz vidim trebas Fishovo C5g co se lakovalo na uz popraskanej kit,....... Velmi šťastný

něco mi uniklo.... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 14:09   Citovat  

CRXman: tudy odkaz Tenhle..me se to proste nelibi mnooo.. je to jako tunit HTPcko, nemuzu si pomoct..

tudy odkaz

Jinak auto je stavene aby vyhralo pohar s muzikou, TC i sprinty Velmi šťastný

tudy odkaz

Velmi šťastný ale tak chapu ze urcitou skupinu lidi tohle uspokoji a budiz poklona ze to vzniklo v garazi a za co nejmene penez OK

tudy odkaz

Jinak fotky po laku, ted uz to ma pokud vim nabouranej bok, kapota se jaksi propada a cele to praska Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 14:15   Citovat  

Jo tále, to je jinej Fish .... já myslel že ten zdejší HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 14:16   Citovat  

CRXMANN: ahaaaaa Velmi šťastný ten zdejsi ani nevim co ma Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 12:06   Citovat  

a zde dalsi vyjadreni od kluku z klubu s tou octou

Byli jsme oslovení ČT abysme s nimi natočili reportáž o Našem klubu a my řekli že jo. Prý to bude o klubu a o českém tuningu.
Kde se stala chyba? no asi tak točili to snáma dobré 4 hodiny a měli jsme prezentovat klub a naše auta.Na otázku zda má dojet více aut a i třeba lepších tak nám bylo řečeno že ne to uplně stačí.
Odpovídali jsme na otázky týkající se našich aut a našeho názoru na tuning a co a jak bysme vzkázali lidem co odsuzují tuning a těm co nás jako tunery hned hážou do stejného pytle s těmi co jezdí jak o závod atd.
Když viděli můj interiér a hudbu tak si sedli na zadni cast tela (musel jsem opravit aby to proslo filtrem) a celý tým řekl že je to luxus že toto nikdy v seriovém stavu neuvidí a že je to krása... to že to sestřihali a nechali tam schválně jen venek a ještě minimum toho co jsme jim na tuning a tuto problematiku řekli je věc jiná.
S těma diodovýma světlama jsem to řekl správně chci je vyměnit za diodové a tak se i doba vyvíjí, nebo to tak snad není... to že se někomu moje auto nelíbí tak to mi vůbec nevadí.. spíš naopak.To že jsme ten pohár z TC vyhráli za aranžmá vozů a za celkový nápad a dojem ví asi každej kdo se v tuningu aspon trochu pohybuje.
Shrnuto udělali z toho co co chtěli a všechny tunery jen shodili a proto se přístě na práci s ČT můžu vykašlat- měli by udělat nápravu toho co odvisílali,což určitě neučíní..

p.s. Pro ty co nás hanějí tak asi takto: auta máme jaké máme a jsme zato rádi a Jsme taková super parta lidí že nám můžete jen závidět a to se asi děje. Kritika bude vždy a zvlášt od lidí co by to chtěli tak a nebo jinak. ale nám to plně vyhovuje a jsme moc rádi jak to je. Děkuji všem členům zato že to tak je!!!!

ponaučení plyne nic není tak jak to vypadá, a věrit můžeme jen sami sobě.

Zajimave je, ze ted kdyz Vam tu ukazuju vyjadreni kluku k tomu nataceni tak uz nikdo nic nerika.. papa
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 12:37   Citovat  

Mě je to jasný...prostě chtěli to udělat tak jak to udělali a tim to hasne...osobně bych tomu dal 3 hvězdičky z 5...nápad dobrej,provedení shit...chtěli poukázat na to,že tuningovou scénu schazujou rádoby tuneři,který na auto nasázej kdejakej brak a pak dělaji ramena a takových je na tuning srazech mraky a je to škoda...oni na to chtěli poukázat a tuto scénu znovu o trochu pozvednout blíž světové...aby se prostě na tuning scéně pohybovali jen lidi který buď mají pro tuning cit a dokážou auto sladit i když je funkčně k ničemu,nebo jako bezouška,proháněli auto tunelem a bylo funkčně luxus...takový lidi když pak člověk potká na tuning srazu,rozhodně to potom v něm nevzbudí dojem partičky blbečků,který jen blbě tlachaj a moc si o sobě myslej a pak z toho vzniká pocit veledůležitosti na každém kroku...což se mi taky nelíbí...jako u každé práce i u této se musí myslet a proti tunerům,kteří se maximálně snaží vložit do svého výtvoru cítění pro sladění s celkem,absolutně nic nemám a tady na H-C mě občas mrzí že je to tu takové až moc sériové...jasně,není to tu klub tunerů,ale pochopení bych tu chtěl hledat taky...za mě prostě jisto...nápad na pořad dobrej,ale provedení nic moc...
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 13:17   Citovat  

Mimochodem co to je za kec, že s tim co vyjelo z fabriky se nesmí nic dělat a že je to neúcta a podobně naštvanej co to je vůbec za šoumena u toho bílého bavoráčku? to jsou hrozný wc co tam vypouští...názor je to stejnej jak někde v afganistánu, kde někomu předhoděj manželku a tu si musí vzít i kdyby nechtěl a nesmí si vybrat jinej vzhled manželky...fuj to sem se zase jednou naštval pořádnej výtlem naštvanej
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2010 , 19:17   Citovat  

Tak jsem se na to teď podíval a moc mě to teda nepohoršuje, té pravdy je tam dost. Akorát hudbou z toho byla udělána cílená fraška (v souvislosti s opakujícímy se záběry například joudy, co zírá do koncovky, jako by nasel něco neznámého), ale o tom to bylo, co už. Nevím co všichni zůčastnění čekali. Že z toho udělají celovečerní film? Vždycky si vytáhnou co se jim hodí a tento pořad je prostě takový, jaký je, dalo se to čekat. Ale poslední věta byla trefná - berete to (a se) moc vážně.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tohle musíte vidět
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina