Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mobil: Samsung Star nebo neco jineho?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 10:33   Citovat  

Zdar vsem,

nastava cas, kdy se chystam za svoji dosluhujici nokiju 3330 (nesmejte se Velmi šťastný ) poridit jinej mobil. Urcite nehodlam za telefon utratit vic nez 3000 maximalne castku s trojkou na zacatku. Samsung Star stoji cca 3500 to bych jeste skousnul...

Potrebuju telefon ze kteryho budu hlavne volat nebo smskovat. Ostatni ficury z vybavy telefonu jako GPRS, KPZ, pripadne BFLMPSVZ neznam, nepouzivam a jestli nekdy v budoucnu budu tak urcite v omezene mire Úsměv . Telefon pouzivam k tomu abych si zavolal, ne k tomu abych byl na internetu. Chtel bych neco spolehliveho, abych to nemusel nabijet kazdy dva dny nebo po jednom delsim hovoru a zaroven aby to bylo primerene dnesni dobe.

Je to ale dobry telefon? Je mi jasne ze jsou i lepsi ale zaroven drazsi telefony ale jak jsem rekl nahore, mam cenovy strop pres ktery nechci.
Doporucite mi neco v tehle cenove kategorii nebo je Samsung Star ok?

Dik je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 10:49   Citovat  

Se značkou Samsung v mobilech mám jen ty nejlepší zkušenosti, obvykle mívají v balení rovnou 2 baterie a hromadu dalšího příslušenství a tuším že dávají - nebo dřív dávali i dvouletý záruky na baterii jako takovou. Ale teď k tomu tvýmu vyhlídnutýmu typu - pozor je to dotykovka, jestli jsi zvyklej na obyčejnou klávesnici budeš nešťastnej. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti - před rokem jsem kupoval manželce Samsung Omnia, telefon jako přístroj dobrej, hafo funkcí ale taky je to dotykovka, já bych to nechtěl ani zadarmo. Má to pro mě osobně spoustu nevýhod: furt musíš čistit display, za jízdy v autě se dostat do telefonního seznamu nebo napsat textovku je pomalu sebevražda, lepší je zastavit, jestli potřebuješ brát telefon do špinavých rukou (třeba někde v dílně nebo v garáži) doporučuju dokoupit ochranné fólie na display jinak bude poškrábanej. Když to shrnu: kvalita Samsungu super, nikdy nezklamal - nemyslím jen Omnii ale i předešlý řady, měl jsem jedno véčko a bylo bezvadný, ale dotykovej display mě osobně přivádí do blázince HaHaaa
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:00   Citovat  

jám mám Corbyho dotykáč a pohoda. Funguje opravdu velmi příjemně. Mohu doporučit je ve stejné hladině cca 3200 electroworld. Jen nemá v balení paměťovou kartu (2GB - 200kč)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:02   Citovat  

jj, ze to je dotykac vim. Prave jsem chtel zkusit neco jinyho nez tlacitka ale dotykac jsem nikdy nemel...
a co treba ten system vevnitr a menu, da se stim pracovat? Ma to nejaky logicky usporadani?

S tim telefonovanim za jizdy je to fakt ale ja stejne netelefonuju v aute, maximalne kdyz nekdo vola me, to se da zvednout v pohode ne? predpokladam ze se tam rozsviti dve velky tlacitka jestli prijmout nebo ne a bude snadny se do jednoho z nich trefit, je to tak?
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:05   Citovat  

corby má vespod dvě tlačíka mechanické na příjem a odmítnutí hovoru. Menu funguje velmi ryhle. Odezva dobrá, textovky se mi píšou lépe než na klasické klávesnici.
hlavně se mi líbí že na plochu si nataháš aplikace a základní menu má tři obrazovky které si jakoby otáčíš prstem Úsměv to je uplně úžasný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:07   Citovat  

Mám Samsunga U800 (kolem 2500,-) a jsem s ním celkem spokojený (placka, kovový - klávesnice i kryty, výdrž baterie 5dní i víc, 3megypix foťák) - jediný co mě děsně vadí je NEMOŽNOST stálého vypnutí T9 na psaní SMS (pokaždé, když chci psát nebo odpovědět,tak jí musím ručně vypnout podržením *... naštvanej Kolegyně Samsung to má taky, takže bych se ptal,jestli je u Staru možnost vypnutí...

Jinak Pétě jsem koupil N 3720 (od 3250) a je s ním moc spokojená (a mně se taky líbí - má příjemné ovládání) - mírně outdoorový mobil...
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:22   Citovat  

PreludeZ napsal:
jj, ze to je dotykac vim. Prave jsem chtel zkusit neco jinyho nez tlacitka ale dotykac jsem nikdy nemel...
a co treba ten system vevnitr a menu, da se stim pracovat? Ma to nejaky logicky usporadani?

S tim telefonovanim za jizdy je to fakt ale ja stejne netelefonuju v aute, maximalne kdyz nekdo vola me, to se da zvednout v pohode ne? predpokladam ze se tam rozsviti dve velky tlacitka jestli prijmout nebo ne a bude snadny se do jednoho z nich trefit, je to tak?

Je to tak, přijmutí hovoru je v pohodě, buď ho přijmeš/odmítneš těmi mechanickými tlačítky na spodu telefonu, nebo se i na displayi objeví klasicky zelený/červený "tlačítko". Nevím jak je na tom tenhle Samsung se systémem v menu, Omnia má windows mobile, takže to je jak když děláš pod windows. Tyhle ikonkový menu už jsou vesměs přehledný, zmákne to každej.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:25   Citovat  

Only_one napsal:
corby má vespod dvě tlačíka mechanické na příjem a odmítnutí hovoru. Menu funguje velmi ryhle. Odezva dobrá, textovky se mi píšou lépe než na klasické klávesnici.
hlavně se mi líbí že na plochu si nataháš aplikace a základní menu má tři obrazovky které si jakoby otáčíš prstem Úsměv to je uplně úžasný

corby je o neco mensi ze? diky za tip, porovnam si je OK
Koukal jsem znovy\u na ten star a ma taky dve tlacitka na prijem a odmitnuti hovoru je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Mám Samsunga U800 (kolem 2500,-) a jsem s ním celkem spokojený (placka, kovový - klávesnice i kryty, výdrž baterie 5dní i víc, 3megypix foťák) - jediný co mě děsně vadí je NEMOŽNOST stálého vypnutí T9 na psaní SMS (pokaždé, když chci psát nebo odpovědět,tak jí musím ručně vypnout podržením *... naštvanej Kolegyně Samsung to má taky, takže bych se ptal,jestli je u Staru možnost vypnutí...

Jinak Pétě jsem koupil N 3720 (od 3250) a je s ním moc spokojená (a mně se taky líbí - má příjemné ovládání) - mírně outdoorový mobil...

T9 pouzivam takze by minevadilo kdyby neslo vypnout...
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 12:47   Citovat  

Mám Samsung Star. byl to můj první dotykáč a pohoda. Koupil jsem i mé paní, taky to byl pro ni první dotykáč. Ta s tím "zápasila" několik dní a dneska je spokojená. A to rozhodně není technickej typ. Výhoda e, že Star je přímo stavěný na ovládání prstem, proto nemá v balení ani stylus. Paní ho ovládá bez problémů i těma nehtama co za ně každý měsíc něco platí :o) Jinak T9 může být vypnutá stále.
Samsung Corby má menší rozlišení displeje a ještě nějaký drobnosti.... a líbí se mi teda víc Star než Corby Úsměv
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 13:02   Citovat  

tak za ty peníze co stojí STAR není co řešit, každopádně iPhone nebo HTC HD2 to není, ale kdo chce šmatlat po displeji místo tlačítek a telefon používá jen k volání tak celkem dobrá hračka
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 13:23   Citovat  

Pepino_Honda napsal:
Mám Samsung Star. byl to můj první dotykáč a pohoda. Koupil jsem i mé paní, taky to byl pro ni první dotykáč. Ta s tím "zápasila" několik dní a dneska je spokojená. A to rozhodně není technickej typ. Výhoda e, že Star je přímo stavěný na ovládání prstem, proto nemá v balení ani stylus. Paní ho ovládá bez problémů i těma nehtama co za ně každý měsíc něco platí :o) Jinak T9 může být vypnutá stále.
Samsung Corby má menší rozlišení displeje a ještě nějaký drobnosti.... a líbí se mi teda víc Star než Corby Úsměv

jee, super, konecne nekdo s konkretni zkusenosti je to dobrý
kde nosis telefon prosimte? v pouzdru nebo v kapse? Ja jsem zvykly nosit telefon v kapse, neni na to moc velky?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 13:48   Citovat  

někdy v pouzdru, většinou volně v kapse.. Úsměv velký není rozhodně...

mě tam vadí tak nějak asi jedná věc. pokud je zamknutá klávesnice a ty přijmeš hovor, tak po skončení hovoru se tlf už nezamkne..... Smutný Mám ho v autě přes BT HF od Parrota, takže tlf netahám ani z kapsy, ale jakmile pak přijmu hovor v autě, tak pak si při vystupování musím pro něj sáhnout a ihned zamknout... Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 14:26   Citovat  

Pepino_Honda napsal:
někdy v pouzdru, většinou volně v kapse.. Úsměv velký není rozhodně...

mě tam vadí tak nějak asi jedná věc. pokud je zamknutá klávesnice a ty přijmeš hovor, tak po skončení hovoru se tlf už nezamkne..... Smutný Mám ho v autě přes BT HF od Parrota, takže tlf netahám ani z kapsy, ale jakmile pak přijmu hovor v autě, tak pak si při vystupování musím pro něj sáhnout a ihned zamknout... Úsměv

tyjo super, tak asi mam rozhodnuto Úsměv jdu do nej je to dobrý

Diky vsem za rady je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 14:30   Citovat  

tady máš na dlouhé zimní večery trocha čtení Úsměv
tudy odkaz

a tady pár recenzí..
tudy odkaz
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 15:45   Citovat  

PreludeZ napsal:
tyjo super, tak asi mam rozhodnuto Úsměv jdu do nej je to dobrý

Diky vsem za rady je to dobrý

Dobrá volba, budeš spokojenej. je to dobrý
Taky jsem spokojeným majitelem Staru už 3 měsíce a nemám důvod si na cokoliv stěžovat. Je to můj první dotykáč a zvyknul jsem si rychle. SMS se na virtuální QWERTY klávesnici píšou moc pěkně.
Internet v mobilu přes Operu Mini na tom jede bezvadně a i jako přehrávač MP3 a filmů poslouží velmi dobře.

A co se týká kvality, tak o tom svědčí fakt, že například v Electro Worldu v K.Varech se ze 450 prodaných kusů vrátily 3 ks na reklamaci.

Jinak doporučuju kupovat u Vodafone, protože tam je zaručená 100% funkčnost JAVA aplikací. U jinde koupených telefonů se díky jinému Firmware můžou vyskytnout problémy při instalaci JAVA aplikací.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 16:36   Citovat  

Petr 78 napsal:
Dobrá volba, budeš spokojenej. je to dobrý
Taky jsem spokojeným majitelem Staru už 3 měsíce a nemám důvod si na cokoliv stěžovat. Je to můj první dotykáč a zvyknul jsem si rychle. SMS se na virtuální QWERTY klávesnici píšou moc pěkně.
Internet v mobilu přes Operu Mini na tom jede bezvadně a i jako přehrávač MP3 a filmů poslouží velmi dobře.

A co se týká kvality, tak o tom svědčí fakt, že například v Electro Worldu v K.Varech se ze 450 prodaných kusů vrátily 3 ks na reklamaci.

Jinak doporučuju kupovat u Vodafone, protože tam je zaručená 100% funkčnost JAVA aplikací. U jinde koupených telefonů se díky jinému Firmware můžou vyskytnout problémy při instalaci JAVA aplikací.

pockej ale kdyz to koupim u Vodafonu tak to bude blokovane ne? to by mi k nicemu nebyl kdyz mam T-mob...
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 18:18   Citovat  

Tohodle Samsunga si nedávno přál můj syn k narozeninám, asi hodinu jsem ho používal,když mi před měsícem ukradli tel. Popravdě ten dotykáč je fakt nezvyk a já z něj byl dost na nervy...pořídil jsem si již potřetí nokii 6300 a nedám na ní dopustit (jako ty jen píšu a volám, občas něco vyfotím) rozměrově se super vejde do kapsy, vypadá solidně-kovový tělo, vydrží i velmi nešetrné zacházení je to dobrý měl sem možnost vzít si za korunu u vodafonu jejího nástupce, ale nelíbí se mi a koupil jsem si za 3tis. tenhle "starej" model...jestli chceš vezmu si u vodafonu (neblokovaný) toho samsunga a prodám ti ho za nějakou libovou cenu přátele
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 18:23   Citovat  

PreludeZ napsal:
pockej ale kdyz to koupim u Vodafonu tak to bude blokovane ne? to by mi k nicemu nebyl kdyz mam T-mob...
Mám ho taky od Vodafone a blokovaný není. Dneska se už telefony ani neblokují. Jen tam je jejich znělka při vypínání a zapínání telefonu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 18:31   Citovat  

Hellborn napsal:

Mám Samsung S5230 Star i Samsung U800,ani u jednoho není problém vypnout trvale T9 a jsou to super telefony
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 19:05   Citovat  

Nikdy jsem dotykový telefon neměl a lákalo mě to vyzkoušet. Pořídil jsem si k Vánocům (sice už v koncem října, ale co) Samsung I8910 (10990,-) a už bych bez dotykové obrazovky telefon nechtěl. Práce s ním je rychlejší, zábavnější, SMS a e-maily se mi píší na virtuální QWERTY jedna báseň. Prostě jak jsem byl před půl rokem proti, tak dodnes dotykáče tak pokročily, že již po dvou dnech jsem byl s telefonem sžitý, jak kdybych ho měl půl roku. Jediné, co mi trošku vadí, je to, že když poslouchám hudbu a chci přepnout na jiný song, musím odemknout a posunout, že to nejde bez vytáhnutí mobilu jako na mé bývalé N82.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 7:57   Citovat  

Kmóďa napsal:
Mám Samsung S5230 Star i Samsung U800,ani u jednoho není problém vypnout trvale T9 a jsou to super telefony

A jak? Na netu jsem žádný návod nenašel...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 9:13   Citovat  

Hellborn napsal:
A jak? Na netu jsem žádný návod nenašel...
No když si člověk chvíli s telefonem hraje,přijde na to.Je to sice trochu mimo téma,ale že jsi to ty tak abys byl s tím telefonem spokojenej na 100% tak u Samsungu U800 dáš MENU - ZPRÁVY - VYTVOŘIT ZPRÁVU - ZPRÁVA - MOŽNOSTI - ZPŮSOB VSTUPU - no a vybereš písmo jaké chceš tzn. asi velké i malé bez T9 a je hotovo. Potom už se ti po každém vstupu do psaní zpráv automaticky ukáže písmo bez T9.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 9:18   Citovat  

Kmóďa napsal:
No když si člověk chvíli s telefonem hraje,přijde na to.Je to sice trochu mimo téma,ale že jsi to ty tak abys byl s tím telefonem spokojenej na 100% tak u Samsungu U800 dáš MENU - ZPRÁVY - VYTVOŘIT ZPRÁVU - ZPRÁVA - MOŽNOSTI - ZPŮSOB VSTUPU - no a vybereš písmo jaké chceš tzn. asi velké i malé bez T9 a je hotovo. Potom už se ti po každém vstupu do psaní zpráv automaticky ukáže písmo bez T9.

To jsem zkoušel a právě, že se psaní bez T9 neukáže... Ano, takto vypnu T9 u jedné zprávy (stejně jako podržením hvězdičky),ale jak psaní opustím (nebo i zprávu odešlu) a dám psát novou,tak je zase T9 zapnutý. Stejně to dělá kolegyni na jiném Samsungu a pár lidem,co osobně znám, na U800 a spoustě dalším,co psali na net...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 12:20   Citovat  

Hellborn napsal:
To jsem zkoušel a právě, že se psaní bez T9 neukáže... Ano, takto vypnu T9 u jedné zprávy (stejně jako podržením hvězdičky),ale jak psaní opustím (nebo i zprávu odešlu) a dám psát novou,tak je zase T9 zapnutý. Stejně to dělá kolegyni na jiném Samsungu a pár lidem,co osobně znám, na U800 a spoustě dalším,co psali na net...

Mně to při psaní nové zprávy zůstane přepnuté v takovém stavu, v jakém jsem psal tu předešlou.
Mám telefon od Vodafone.
Takže doporučuju kupovat tam, aby nenastaly tyto a jiné problémy.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 12:30   Citovat  

Petr 78 napsal:
Mně to při psaní nové zprávy zůstane přepnuté v takovém stavu, v jakém jsem psal tu předešlou.
Mám telefon od Vodafone.
Takže doporučuju kupovat tam, aby nenastaly tyto a jiné problémy.

Já od T-mobilu (za 800,- to nebyla zas tak špatná koupě)...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 14:56   Citovat  

Hellborn napsal:
tak to takhle jde jen mě asi. Proto se to jmenuje způsob vstupu a takto jak jsem napsal se to nastaví nastálo a ukáže se to pokaždé když vstoupíš do psaní zpráv.Doufám že se bavíme o U800 a ne o Staru.U Staru je to jinak,tam si to přepínáš přímo při psaní zprávy tlačítkem T9 v levém dolním rohu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 15:00   Citovat  

Kmóďa napsal:
tak to takhle jde jen mě asi. Proto se to jmenuje způsob vstupu a takto jak jsem napsal se to nastaví nastálo a ukáže se to pokaždé když vstoupíš do psaní zpráv.Doufám že se bavíme o U800 a ne o Staru.U Staru je to jinak,tam si to přepínáš přímo při psaní zprávy tlačítkem T9 v levém dolním rohu

Jo, U800. Úsměv
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 2:08   Citovat  

muzu se vetrit? co rikate na tohle dělo?
moje pozadavky:
nechci dotykac
musi mit wifi a bluetooth
nesmi to byt nokia ani ericson

tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 15:15   Citovat  

FastCivic napsal:
muzu se vetrit? co rikate na tohle dělo?
moje pozadavky:
nechci dotykac
musi mit wifi a bluetooth
nesmi to byt nokia ani ericson

tudy odkaz

Hmmm je to dobrý
To už je spíš foťák s mobilem než mobil s foťákem. HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mobil: Samsung Star nebo neco jineho?
Fórum: Volná diskuze