Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
new itr v čr
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 13:21   Citovat  

Winie napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem to nemuzes snad myslet vazne pořádnej výtlem jeste nezapomen ze chces aby to melo servisku a najeto pod sto tisic pořádnej výtlem tak takhle sem se dlouho nezasmal. ja sam vim o trech itr ktery by tuhle strcily itr do kapsy uplne s prehledem. gregyho, speedyho(exesovic) a gindy projekt(stav novyho auta). boze premejslejte. kupujete auto z nemecka o kterym vite prd. jen ze je hezky na fotkach a ze ma frajer doma dve eva. takze to je duveryhodnej zdroj pořádnej výtlem kdy uz zacnou lidi premejslet ze na stavu km nezalezi, servisku ti vypisu doma na koleni i s razitkama. a to ze nemecko = lepsi stav nez cr, tak rozhodne u sportaku neplati. je fuk jestli tomu na polnackach za studena naklada cechacek nebo dederon. a dalsi vec co nechapu proc teda budouci majitel nekontaktoval nakyho importera odsud at mu nakou libovku sezene. at uz rom, nebo eso tak maj oba mraky kontaktu a troufam si tvrdit ze by sehnali za tyhle penize hodne libovou itr.

je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 13:30  Naposledy upravil cocks dne 16.12.2009 , 13:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Winie napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem to nemuzes snad myslet vazne pořádnej výtlem jeste nezapomen ze chces aby to melo servisku a najeto pod sto tisic pořádnej výtlem tak takhle sem se dlouho nezasmal. ja sam vim o trech itr ktery by tuhle strcily itr do kapsy uplne s prehledem. gregyho, speedyho(exesovic) a gindy projekt(stav novyho auta). boze premejslejte. kupujete auto z nemecka o kterym vite prd. jen ze je hezky na fotkach a ze ma frajer doma dve eva. takze to je duveryhodnej zdroj pořádnej výtlem kdy uz zacnou lidi premejslet ze na stavu km nezalezi, servisku ti vypisu doma na koleni i s razitkama. a to ze nemecko = lepsi stav nez cr, tak rozhodne u sportaku neplati. je fuk jestli tomu na polnackach za studena naklada cechacek nebo dederon. a dalsi vec co nechapu proc teda budouci majitel nekontaktoval nakyho importera odsud at mu nakou libovku sezene. at uz rom, nebo eso tak maj oba mraky kontaktu a troufam si tvrdit ze by sehnali za tyhle penize hodne libovou itr.

no a ty tohle snad myslíš vážně ?

Přesně takovejch řečí jsem už tolikrát slyšel....div se ty auta nevynesly samy do nebe a nezezlátly.....a pravda ? Jaktože se ty skvělý káry za 2/3 ceny týhle ještě neprodaly ? ...........radši no comment.
To je to samý, všichni si vypisujou servisky doma, maj je totiž v papírnictví ve výprodeji Tak to valím bulvy a já neříkám, že to auto je takový jaký vypadá, proto se na něj jedu podívat - nikde jsem neřekl že jsem viděl fotky a jedu tam s tím, že to za ty peníze koupím......je to jen prostě jediná ITR která vypadá na to, že má cenu jí koupit...a to se buď potvrdí, nebo ne. kouř

Jinak servisku to má, a to plněnou doteď celou dobu jedním servisem Honda jelikož jí ten frajer má už 7 let a předtím stála v Hondě (rv. 2000) meetallll
Pod 100 000 mít nemusí, u Béčkovejch motorů se nebojim km...

...moc dobře vim jaký auta jsou tady v česku...........on si každej brání to svoje ale už jsem pár aut koupil (taky na skvělý doporučení nejdřív když jsem ještě nevěděl) navíc se téměř denně pohybuju v tomhle odvětví takže vím, jak se věci kolem aut v čr mají, koor když to je auto jako ITR.... ta ExEssova by asi byla pecka, stačilo mi ji vidět v akci..ale to je už polozávodní náčiní a to ne, origo série... a ten zbytek..neznám jejich historii, věřím, že se jim tu majitelé věnují více než dostatečně, ale co ti předchozí ? už od nějakejch 13ti let jezdím na tuning srazy a co tam ty lidi s těma ITR vyváděli KO ..si pamatuju "UKRAJINEC" to jsem čekal až mu přijde ojnice přes blok nafackovat...a kde je teď...? není to náhodou jedna z těch TOP tady ? tu bych teda nechtěl..................chudák auto.

O kvalitách Essových a Romových kontaktů nepochybuji, ale já mám svýho člověka.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 13:35   Citovat  

cocks napsal:
no a ty tohle snad myslíš vážně ?

Přesně takovejch řečí jsem už tolikrát slyšel....div se ty auta nevynesly samy do nebe a nezezlátly.....a pravda ? radši no comment.
Tak servisku to má, a to plněnou doteď celou dobu jedním servisem Honda jelikož jí ten frajer má už 7 let a předtím stála v Hondě (rv. 2000) meetallll
Pod 100 000 mít nemusí, u Béčkovejch motorů se nebojim km.

...moc dobře vim jaký auta jsou tady v česku...........on si každej brání to svoje ale už jsem pár aut koupil (taky na skvělý doporučení nejdřív když jsem ještě nevěděl) navíc se téměř denně pohybuju v tomhle odvětví takže vím, jak se věci kolem aut v čr mají, koor když to je auto jako IT.... ta ExEssova by asi nebyla marná, stačilo mi ji vidět v akci..ale to je už polozávodní náčiní a to ne, origo série...

O kvalitách Essových a Romových kontaktů nepochybuji, ale já mám svýho člověka.

to sem videl minule jak si doporucoval to vti za sto tacu jako dobrej zaklad Mrk . no nechci tu vyvolavat flame. o radu sem se podelil a je mi celkem ukradeny cim bude tvuj kamos jezdit.

jen pro zajimavost. co by moh mit za 300 tis i kdyz RHD, tudy odkaz nebo tudy odkaz
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 13:45   Citovat  

to mi hlava nebere

když to vemu podle sebe

na netu jsem našel ITR se 119 000km v naprosto seriovém stavu, v zimě nejetá, serviska

zajel jsem pro ní, a vše byla pravda - cena 10 000 ojro ( jsou to dva roky zpět, kdy byli ceny ITR trochu jinde než teď )

jediná vada na kráse byla měněná chladičová stěna, čili menší ťukanec na čenich - ukecal jsem slevu na 9000ojro

tak a teď mi řekni v čem je ta vaše ITR lepší, krom toho, že je o skoro 70 000,- dražší a má o 50 000 víc najeto

jek je na tom asi motor po nějakejch 130 000km+ když dokázali odkouřit jeden po 40 000km +

dobře, na mojí byla měněna chladičová stěna, ale stojí to za 2 500 ojro a to ani nemluvim o tom, že víš stejně kulový jestli byla nebo nebyla bouraná

Ginda měl Integru rozebranou do mrtě a přesně ví co kde je a neni špatně

opravdu to stojí za to, aby dal kámoš o 100 litrů víc a nevěděl o ní zhola nic

každý svého štěstí strůjcem papa jestli kámoš potřebuje někde nutně utopit 100 000 tak mu můžu poslat č.ú.
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:07   Citovat  

jestli si to náhodou neviděl

tudy odkaz

good job OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:11   Citovat  

Winie napsal:
to sem videl minule jak si doporucoval to vti za sto tacu jako dobrej zaklad Mrk . no nechci tu vyvolavat flame. o radu sem se podelil a je mi celkem ukradeny cim bude tvuj kamos jezdit.

tak to VTi mi taky přišlo jako jediný z tý nabídky normální (v černý barvě na jiný barvy jsem nekoukal)
však já taky ne...diskuze je od toho aby se dikutovalo, já jsem za reakce rád, čekal jsem že budou všichni psát že je to drahý a že tady jsou auta stejných kvalit ne-li lepších proto jsem topic založil.....a prostě vím, jaký až nesmyslnosti jsem objevil v autech z čr...to moje céro z D bylo sice rezavý ale jinak tam prostě doteď jsem neobjevil nějakou "českou vychytávku" levnou náhražku, prostě cokoliv, co by ve mě vyvolalo pochyby....všechno je na svym místě, netknutý, co bylo špatný je vyměněný za origo nový atd atd..prostě bude ještě chvilku trvat než si bez větších obav koupím auto z čr.... němci maj úplně jiný nejen finanční podmínky a od toho se ten stav auta odvíjí a to je i v roce 2009 prostě neoddikutovatelný.

no prostě uvidíme no...rozhodně nedáme 300 za "naleštěnou popelnici" jak tu někdo psal...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:20   Citovat  

dejf to celkem vystih.... Strachy o koupi auta v CR plati hlavne u bazaru a inzeratu od neznamych lidi. Ale neco jinyho je kupovat auto z klubu, kde to auto zna nejen majitel, ale i ostatni z klubu a je znamo, ze to treba rozebiral a delal kompletni GO auta apod., navic kdyz se tu kazdej v hdnes chlubi i tim co nasel prohnilyho na svym aute, nejen suprovyho.
A oddelanej B18 motor po 40 000km - jak pise Dejf, tady bych cekal velkej problem a pochybuju, ze az tam pojedete, tak budete rozebirat motor, koukat a merit ho jestli je ok. Muj motor slape ve 180tis. jako Svycary a to jsem koupil levnejsi auto tehdy (o 20-40 tis. levnejsi nez bylo bezny). Oni uz ve 40ti odbouchly jeden motor a to to ma bejt krasna seriovka? probud se, ja bych tam ani nejel, skoda casu a penez jezdit k takovymu umelci, co oddela B18ku. (Nerekl bych, kdyby aspon ten novej motor byl fakt novej). Radsi sjed s kamosem ke Gindovi nebo Gregymu. Nebo rekni esovi, at priveze nejakou libovku, umi to (viz treba vokurkova Lepenka).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:20   Citovat  

ian napsal:
jestli si to náhodou neviděl

tudy odkaz

good job OK

aha, aha, aha...no já si našel gindu ale v garáži neměl žádný auto takže jsem tohle nenašel......no..teda...........to už by stálo za zvážení..tohle mám v plánu se svou EE8kou.......to je pecka teda no....hlavně za 200............no uvidíme, pošlu link Tomasoj a uvidíme..o tomhle jsem opravdu nevěděl...
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:26   Citovat  

cocks napsal:
aha, aha, aha...no já si našel gindu ale v garáži neměl žádný auto takže jsem tohle nenašel......no..teda...........to už by stálo za zvážení..tohle mám v plánu se svou EE8kou.......to je pecka teda no....hlavně za 200............no uvidíme, pošlu link Tomasoj a uvidíme..o tomhle jsem opravdu nevěděl...

jj viděl sem jí je to paráda stojí zato aspoň na to mrknout , ale myslím že pak asi už moc hledat nebudete Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:28   Citovat  

ian napsal:
jj viděl sem jí je to paráda stojí zato aspoň na to mrknout , ale myslím že pak asi už moc hledat nebudete Úsměv
dá na

teď jsem mu to volal posílám mu link tak se uvidí..... nemáte někdo telefon na majitele ? vzhledem k tomu, že se cesta do Reichu odkládá na zítřek nebo pátek nejdéle tak by tu byl prostor to ještě změnit......ty fotky jsou pro mě dostatečný argumenty alespoň na omrknutí...
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:30   Citovat  

cocks napsal:
dá na

teď jsem mu to volal posílám mu link tak se uvidí..... nemáte někdo telefon na majitele ? vzhledem k tomu, že se cesta do Reichu odkládá na zítřek nebo pátek nejdéle tak by tu byl prostor to ještě změnit......ty fotky jsou pro mě dostatečný argumenty alespoň na omrknutí...

na majitele ne ale na Gindu ti můžu poslat do sz Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:32   Citovat  

Dejf napsal:
to mi hlava nebere

když to vemu podle sebe
na netu jsem našel ITR se 119 000km v naprosto seriovém stavu, v zimě nejetá, serviska
zajel jsem pro ní, a vše byla pravda - cena 10 000 ojro ( jsou to dva roky zpět, kdy byli ceny ITR trochu jinde než teď )
jediná vada na kráse byla měněná chladičová stěna, čili menší ťukanec na čenich - ukecal jsem slevu na 9000ojro
tak a teď mi řekni v čem je ta vaše ITR lepší, krom toho, že je o skoro 70 000,- dražší a má o 50 000 víc najeto
jek je na tom asi motor po nějakejch 130 000km+ když dokázali odkouřit jeden po 40 000km +
dobře, na mojí byla měněna chladičová stěna, ale stojí to za 2 500 ojro a to ani nemluvim o tom, že víš stejně kulový jestli byla nebo nebyla bouraná
Ginda měl Integru rozebranou do mrtě a přesně ví co kde je a neni špatně
opravdu to stojí za to, aby dal kámoš o 100 litrů víc a nevěděl o ní zhola nic
každý svého štěstí strůjcem papa jestli kámoš potřebuje někde nutně utopit 100 000 tak mu můžu poslat č.ú.

no jo..ale ta právě nebyla z čr Úsměv ale vím, že kdybych mu řek že byly na čenich tak jí nebude chtít.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:33   Citovat  

ian napsal:
na majitele ne ale na Gindu ti můžu poslat do sz Úsměv

počkej to nechápu jak na majitele ne ale na gindu ...? to není jeho ? nebo to je už prodaný nebo jak ???
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:34   Citovat  

cocks napsal:
počkej to nechápu jak na majitele ano ale ne na gindu ...? to není jeho ? nebo to je už prodaný nebo jak ???

Ginda to pro někoho dával do kupy. Přečti si těch pár stran a dozvíš se to.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:37   Citovat  

Bitkar napsal:
dejf to celkem vystih.... Strachy o koupi auta v CR plati hlavne u bazaru a inzeratu od neznamych lidi. Ale neco jinyho je kupovat auto z klubu, kde to auto zna nejen majitel, ale i ostatni z klubu a je znamo, ze to treba rozebiral a delal kompletni GO auta apod., navic kdyz se tu kazdej v hdnes chlubi i tim co nasel prohnilyho na svym aute, nejen suprovyho.
A oddelanej B18 motor po 40 000km - jak pise Dejf, tady bych cekal velkej problem a pochybuju, ze az tam pojedete, tak budete rozebirat motor, koukat a merit ho jestli je ok. Muj motor slape ve 180tis. jako Svycary a to jsem koupil levnejsi auto tehdy (o 20-40 tis. levnejsi nez bylo bezny). Oni uz ve 40ti odbouchly jeden motor a to to ma bejt krasna seriovka? probud se, ja bych tam ani nejel, skoda casu a penez jezdit k takovymu umelci, co oddela B18ku. (Nerekl bych, kdyby aspon ten novej motor byl fakt novej). Radsi sjed s kamosem ke Gindovi nebo Gregymu. Nebo rekni esovi, at priveze nejakou libovku, umi to (viz treba vokurkova Lepenka).

No a teď Coks vytáhne koupi první EE8 "z klubu" (uvozovky, protože nevím,jestli byl ,ajtel členem nebo ne).
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:40   Citovat  

cože cože ? cože cože ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 14:57   Citovat  

Hellborn napsal:
No a teď Coks vytáhne koupi první EE8 "z klubu" (uvozovky, protože nevím,jestli byl ,ajtel členem nebo ne).

to už jsem rozebral v TOPICu Project Civic VTI nebo jak to je... a povětšinou všichni co ji měli byli majitelé...měl ji snad i Zemi ?

Joo přečtu si to....
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 17:12   Citovat  

infinity napsal:
cože cože ? cože cože ?

+ Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PepaK je teď offline  PepaK
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 17:58   Citovat  

Zdarec na SZ jsem ti poslal cislo na majitele.
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 19:24   Citovat  

a bejt vama tak se jeste po ceste do rajchu stavim za Gregym a jeho ITR a zarucuju ze do toho rajchu nakonec ani nepojedete OK
   Návrat  
sedrik je teď offline  sedrik
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 21:49   Citovat  

Úsměv asi som mal šťastie , ale mám ITR z čiech a auto je super a v povodnom stave.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 22:09   Citovat  

PepaK napsal:
Zdarec na SZ jsem ti poslal cislo na majitele.

Jo, dík..... už to beru v potaz ale pro něj je zatím ta černá....každopádně tu bílou chci vidět osobně tak jako tak, pže alespoň z těch fotek... mazec...už koumu gindu že bych mu strčil do garáže EE8...
   Návrat  
PepaK je teď offline  PepaK
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 23:35   Citovat  

cocks napsal:
Jo, dík..... už to beru v potaz ale pro něj je zatím ta černá....každopádně tu bílou chci vidět osobně tak jako tak, pže alespoň z těch fotek... mazec...už koumu gindu že bych mu strčil do garáže EE8...

...za to, co by usetril si muze nechat udelat novy cerny celolak a jeste mu zbydou nejake drobne na upravy... Mrk
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 23:49   Citovat  

Me se nechce ani verit ze v dnesni dobe by se chtel na tohle jet vubec nekdo podivat za ty penize Ble
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 0:02   Citovat  

že v čr nejsou ? voňava zánovní Integra je v poděbradech u Caltiger Úsměv 40 najeto mravenec garazovana, nejeta v zime, s láskou opečovávaná, servisovaná v hondě ... origo stav krom 4bodu Sparco pifko
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 11:58   Citovat  

PepaK napsal:
...za to, co by usetril si muze nechat udelat novy cerny celolak a jeste mu zbydou nejake drobne na upravy... Mrk

no....to asi jo, ale to je přesně to, co on nechce řešit a já to chápu...prostě žádný přehrabování se v tom.

Jinak se pro ni jelo včera v noci což mi lehce uniklo a NT volal že prý teda TOP, jen lakovaná kapota že prý byla od kamínků a dveře kde byl nějakej škrábanecm jinak ve 40tkm nový motor z Hondy přímo servis Honda měnil vše doklady, byl oto v rámci záruky vadný kus - co přesně nevím. Takže motor má teda 130, podvozek HR + série k tomu, origo kola taky k tomu jinak vše bez debat, servis Honda každejch 15 000km se vším všudy... teď se v tom jel projet a vypadá to, že se to asi veze domů................................ VTEC
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 12:18   Citovat  

za 300 tisic muzes mit ITR s GO motoru, podvozku, prevodovky + zavodni podvozek. cili nove auto. Misto toho si radeji koupit radoby top auto, na kterem za nekolik desitek tisic km budes muset delat vyse vypsane veci, coz te bude stat neco okolo sto litru....komu neni rady... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 12:44   Citovat  

infinity napsal:
za 300 tisic muzes mit ITR s GO motoru, podvozku, prevodovky + zavodni podvozek. cili nove auto. Misto toho si radeji koupit radoby top auto, na kterem za nekolik desitek tisic km budes muset delat vyse vypsane veci, coz te bude stat neco okolo sto litru....komu neni rady... Mrk

on chtěl auto na který se nešahalo tak ho má.....to není auto pro mě ........... navíc ta ITR jednak - GO motoru nemá, pokud vím tak se robily jen nějaký drobnosti a jednak tu zbytkovou GO potřebovala pže byla jakožto služebák zima nezima pěkně zrychtovaná...tahle nic takovýho nepotřebuje a ani potřebovat nebude pže to bude zase garážovka....podvozek novej, vše co byl otřeba taktéž nové, prostě každých 15tkm servis co je třeba vyměnit + na vše doklady.....takže já v tom problém nevidím..kastle prý netknutá, má i měřič hloubky laku a kromě té kapoty a dveří nikde nic, lemy prahy zdravý lez okolo toho snažil se něco najít na čem by ho stáh ale údajně prostě 100% ......

každopádně na tu bílou se jedu tak jako tak podívat abych viděl v jakym stavu pak bude moje céro Je to tam.
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 14:41   Citovat  

cocks napsal:
každopádně na tu bílou se jedu tak jako tak podívat abych viděl v jakym stavu pak bude moje céro Je to tam.

a kdy se tam chystáš potřeboval bych něco poslat Gindoj - tak kdyby si měl cestu přez Trutnov využil bych tvoje služby Je to tam.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 14:55   Citovat  

cocks napsal:
To není, ale to ITR taky ne, ale pro nás ano.... ..jinak že zrovna ty to říkáš...jsem tě na HD pak už ani neviděl ve zpětnym zrcátku HaHaaa (nee sranda musel jsem si rejpnout)
neměl bys vůbec rejpat, když si nedodržel původní podminky je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
new itr v čr
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina