Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MarAt crx
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 10
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 16:38   Citovat  

Driver napsal:
Za postavení tohoto auta máš můj maximální obdiv. Akorát mám jednu připomínku. Nejrychlejší auto v čr to ještě není, já např. vím osobně o 3 autech co mají přes 1000ps a jedno z nich má i pod 1000kg. Takže asi bude rychlejší, když má při stejný váze 2x takovej výkon. A nejrychlejší drag zajela Ultima v Brně asi 2002 10.38s. A veyron dá pod 10s. Tvoje CRX je nejrychleší auto co jezdí v čr na sprinty. Nechci nijak rejpat toto je jen malé upřesnění.

na Renocaru bývají vždycky všechny časy trochu rychlejší než jinde ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 18:14   Citovat  

a uz se tady resi co je rychlejsi nekdo tady chce srovnavat veyrona s crx jo pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem lol chlapy neblbnete.
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 18:43   Citovat  

OK OK OK CRX OK OK OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 18:47   Citovat  

Jj céro, má v sobě charisma Mr. Green
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 20:05   Citovat  

Veyron? Neznám, to jsem nikdy nemělVelmi šťastný
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 20:08   Citovat  

Minor napsal:
Veyron? Neznám, to jsem nikdy nemělVelmi šťastný

to já znám, jednou jsem takhle blbě šlápnul a hnedle se mi udělal veyron kotníku OK Mr. Green
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 20:33   Citovat  

Omlouvám se za formu,jakou jsem to napsal,pod významem toho slova "nejrychlejší" si každý představuje opravdu něco jiného a nechtěl jsem nikoho pobouřit. Faktem je,že pokud pominu ten renocar (kde zajel Karel Boura 10s už před rokem s 12s evem a nikdo se ani nikdy nesnažil tvrdit,že ta trať má 400m) existuje v ČR několik projektů ,které se deklarují vyšším výkonem,nebo lepším poměrem váha/výkon. Ostatně vím,že např. Headsman má necelých 900hp v 3000gt,Davy 640hp v 900kg ultimě(s menšími parazitními ztrátami díky pohonu dvou kol a menším čelním průřezem),jiná ultima má údajně přes 1000hp atd. Pokud se vrátím k výše zmíněnému výkladu slova nejrychlejší jako nejlepší zrychlení,nevím o nikom,kdo by u nás oficiálně dokázal zajet lepší čas,i když není nic jednodušího než někam zajet a zkusit to(viz maserati mc12,1200hp viper s kompresorem nebo davy z ultimou). Je to jako bych já tvrdil před rokem,že mé auto má zrychlení 2.6s/100 (i když třeba už mělo,ale nemohl jsem to dokázat),nebo tvrdil teď,že pokořím 10s (i když auto na to má a třeba se to jednou stane). Taky mi to připomíná projekt fabie Brisk,která by taky měla papírově dosahovat mých časů,ale celý projekt presentovaný jako dokončený i přes medializaci nedokázal za celou sezonu vůbec nic ukázat a vlastně splaskl. Takže i přes to,že je mi jasný,že to nebude určitě trvat dlouho,tak to tvrzení poupravím na v současnosti "oficiálně nejrychlejší" a pokud si někdo myslí,že je na tom lépe, milerád přijmu jeho výzvu a poměřím síly. Mrk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 20:43   Citovat  

lol a tomu se říká výzva muhehe
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 20:45   Citovat  

MarAt napsal:
Omlouvám se za formu,jakou jsem to napsal,pod významem toho slova "nejrychlejší" si každý představuje opravdu něco jiného a nechtěl jsem nikoho pobouřit. Faktem je,že pokud pominu ten renocar (kde zajel Karel Boura 10s už před rokem s 12s evem a nikdo se ani nikdy nesnažil tvrdit,že ta trať má 400m) existuje v ČR několik projektů ,které se deklarují vyšším výkonem,nebo lepším poměrem váha/výkon. Ostatně vím,že např. Headsman má necelých 900hp v 3000gt,Davy 640hp v 900kg ultimě(s menšími parazitními ztrátami díky pohonu dvou kol a menším čelním průřezem),jiná ultima má údajně přes 1000hp atd. Pokud se vrátím k výše zmíněnému výkladu slova nejrychlejší jako nejlepší zrychlení,nevím o nikom,kdo by u nás oficiálně dokázal zajet lepší čas,i když není nic jednodušího než někam zajet a zkusit to(viz maserati mc12,1200hp viper s kompresorem nebo davy z ultimou). Je to jako bych já tvrdil před rokem,že mé auto má zrychlení 2.6s/100 (i když třeba už mělo,ale nemohl jsem to dokázat),nebo tvrdil teď,že pokořím 10s (i když auto na to má a třeba se to jednou stane). Taky mi to připomíná projekt fabie Brisk,která by taky měla papírově dosahovat mých časů,ale celý projekt presentovaný jako dokončený i přes medializaci nedokázal za celou sezonu vůbec nic ukázat a vlastně splaskl. Takže i přes to,že je mi jasný,že to nebude určitě trvat dlouho,tak to tvrzení poupravím na v současnosti "oficiálně nejrychlejší" a pokud si někdo myslí,že je na tom lépe, milerád přijmu jeho výzvu a poměřím síly. Mrk

Hlavne ten muj puvodni prispevek neber jako nejaky vypad proti tobe. Ale jak se psalo porad o sprintech a najednou jsi napsal "nejrychlejsi cestovni auto v CR", tak jsem myslel ze to beres co se jizdy (nejen drag tyce)... Jinak samozrejme smekam nad tim, co jsi dokazal Úsměv

Co se tech aut tyce, tak vsichni na okruh jezdi, takze by se to dalo dohodnout (RS4, MC12, pergla osobne bohuzel neznam takze Enzo dohodnout nemuzu). Ale spis az na jare. Ted kolem konce roku maj vsichni hrozne prace protoze honi dane KO to mi hlava nebere
Skoda jenom ze je pry Passer hodne konzervativni a nenecha se ukecat na blbosti (kamos se s nima zna uz dlouho), by byla sranda postavit tebe a jeho na drag proti sobe Tak to koukám!

Jinak co vim, tak se jeste stavi jeden naprosto silenej projekt, kterej ma vychazet z E190 2,5 16v (evolution nebo jak se to jmenuje). Pan sice penize neresi, ale je to dost na dlouhy lokte. Takze pochybuju ze by v pristi sezone vyjel. Ale kdyz koukam na tvoje casy, tak ty se vazne bat nemusis OK Velmi šťastný Cool
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 23:09   Citovat  

MarAt napsal:

S tím naprosto souhlasím.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 0:16   Citovat  

no myslim ze t nebude jenom rychle na 400m ale ze i pruzne zrychleni bude mazec....jak foukne turbina.
   Návrat  
LM je teď offline  LM
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 16:16   Citovat  

Nejsem sice úplnej příznivce hondy,ale Marate seš neskutečnej machr. Táta jezdil rallye a když sem mu o tobě říkal,tak mi to nevěřil a tak jsem ho přiměl,abysme se jeli podívat do Mimoně..no a když viděl,jak tam spereš yamahu r1 a podobný stroje,tak hledal dlouho slova..prostě vládneš kámo! OK
   Návrat  
Wilda CRX je teď offline  Wilda CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 18:00   Citovat  

Také smekám před Maratem obdivuji takové lidi co se půstí do takového projektu a dotáhnou ho zdařile ke konci.Max.respekt. je to dobrý
   Návrat  
cyvyk je teď offline  cyvyk
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 18:22   Citovat  

podle me to neni jenom o tom se pustit do projektu, zrejme je dulezite take brat v potaz jake ma marat podminky pro takovou stavbu motoru - zrejme to asi nedela venku na louce ze - dale pak ne kazdy ma vic jak pulmilion na upravu "stareho auta" jako konicka.
Jinak samozrejme jsou potreba vedomosti ale i to se da zaplatit kdyby doslo na lamani chleba:) tyhle informace myslim obecne ,neni tady dostatek informaci jak co a kolik stalo atd, co treba tommyVTEC to byla podle meho nazoru teprve prace na voze - myslim minimalne stejne narocna jako tahle akorat tommy zrejme nema miliony na to aby objednal pres ebay takovej motor nebo kola za 50.... kouř
To CRX je ale je to dobrý sem z neho unesenej a samozrejme vic nez z nejakyho masserati protoze je to custom made a only one je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 0:01   Citovat  

Jó takyže Tomy v tom autě vozí proklatě rychlý díly! Třeba jeho spojkový lanko letos zajelo 10.75s tj stejnej čas jako já Velmi šťastný
Jinak bohužel v době,kdy jsem konstruoval svůj motor nebylo ani komu za ty vědomosti zaplatit,protože je nikdo u nás neměl,nebo to zapíral či neprezentoval,abych nezadal další polemice Mrk
Dík všem za uznání OK určo mi to udělalo radost.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 0:14   Citovat  

tak taky hodim koment HaHaaa
pamatuju kdyz sem to videl prvne dal si fotku na HC a napsal ze to ma 521 koni a ja koukal jak voparenej,v hlave myslenka to je jenom v americe a na youtube pořádnej výtlem nemuze byt pravda,jenze pak sem slysel nejaky zpravy ze srazu a zacal tomu fakt verit pak to zase zmizelo a zacalo se proslichat o crx s pohonem vsech kol,dal uz jen nadherny videa s tou kraskou,pristi rok snad bude cas jet se nekam kouknout aby moje srdce mohlo zaplesat nad tou paradou a doufat ze to taky jednou budu mit pod kapotou Mr. Green zaklad uz mam chybi jen trocha toho performance tuningu HaHaaa muhehe

jinak gratulace hlavne ke kvalite zpracovani,mylsim ze najete km svedci o kvalite a casy hovori za zbytek pro pristi sezonu preju hodne zdaru na okruhu je to dobrý Honda
   Návrat  
cyvyk je teď offline  cyvyk
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 10:46   Citovat  

4 hrabajici kola sem jeste nevidel pořádnej výtlem ,kdyz je nekdo chytrej na auta a jeste si vybere hondu tak je z toho pak takovejhle klenot
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 16:33   Citovat  

vcera sem je videl nazivo, sem z toho uplne unesenej, fakt parada OK Honda
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 18:03   Citovat  

a ja to zase prosr.l. skoda no ale nemel jsem moc casu. nevidel jsem ji bohuzel jeste nikdy. snad se ta prilezitost nekdy namane.
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 22:02   Citovat  

Ahoj nevim zda jsi to tu uz nepsal ale zajimaly by me dve veci. Jakou tam mas ridici jednotku prijde mi to jako zapalovani z Fordu ale .....? A ta druha: zminovany vykon je na kolech nebo na klice. dekuji za odpovedi i v SZ
pokud jsi to tu jiz psal se omlouvam ale nejak jsem to nenasel Se stydím neb jsem to cetl na rychlo
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2007 , 12:33   Citovat  

Nemuzu to vydrzet a musim taky odpovedet..
Nemam slov..
Poprve jsem te s CRX videl na srazu v Hradci Kralove, a obchazeli jsme to s kamosem snad pul hodky dokola, cumeli na podvozek, pak jsi otevrel motor, a spadla nam celist..
Mas muj nejvetsi obdiv!!
Proste RESPEKT, tezky RESPEKT!!!
tohle cloveka vazne zahreje u srdce... Honda
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2007 , 16:02   Citovat  

v tom 6g. civicu to nemělo takové grády jako v 700kg vybrakovaném CRXu, fakt pecka auto OK Honda
   Návrat  
Zbysek je teď offline  Zbysek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2007 , 19:59   Citovat  

myslim, ze 700kg mit nejspis nebude nesouhlas pocitam, ze bude ve finale vazit jako norm.serie crx, nebo se pletu? Ale kardan + 4x4 atp. da taky celkem dost.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2007 , 20:11   Citovat  

myslim ze sem se nekde docetl 900 teda neco malo pres a na letosni sezonu se bude jeste hubnout tak doufam ze se zadari je to dobrý
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2007 , 0:02   Citovat  

tipnul bych ze to crx ma tunu presne:)
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2007 , 10:32   Citovat  

to asi jen MaRat ví, kolik přesně to auto váží Úsměv
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.12.2007 , 11:14   Citovat  

900
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 2:23   Citovat  

Super sprinter seš profík Honda je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 17:17   Citovat  

Řídící jednotka EFi(nezaměňovat se zkratkou pro elektronické vstřikování paliva,tohle je jméno italské firmy vycházející (nebo i možná patřící,to nevím)Magnetti marelli),výkon na setrvačníku,váha 930 kg
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 20:16   Citovat  

Kdyz budu pesimista tak 500PS na tunu. To je asi lepe jak Veyron... Aha...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MarAt crx
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina