Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
BlackList @ Milosko =Vyřešeno
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 13:47  Naposledy upravil OsekSpider dne 24.11.2009 , 0:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ač nerad, ale musím zveřejnit obchod se slovenským prodejcem dílů Miloska

Zde na fóru prodával škrtící klapku 70mm, viz zde pokud mě intuice a zkušenosti nepletou, velikost klapky se udává VNITŘNÍ nikoli VNĚJŠÍ průměr. Klapka byla vydávána za 70mm ačkoli vnitřní průměr činí pouhých cca 64mm. Někteří možná odpoví "ty s tím naděláš těch 6mm" ovšem se jedná o princip a o mé 3000kč. Milosko neodpovídá na SZ již přes měsíc. Samosebou že jsem se snažil klapku prodat i zde v čr a nabídl tuto možnost prodejci ale o klapku 64mm za 3000kč zájem nebyl, ale to ho jaksi nezajímalo. Tak jsem vyfasoval od pošty klapku zpět a adresát si balík nevyzvedl. Takže jsem lehčí o poštovné na slovensko cca 350kč a klapka se mi válí v krabici.

Pokud je milosko někde na dovolené či nemůže nějakým způsobem odpovědět tak se omlouvám, ale takto se s lidmi nejedná Chápeš!

Proto dávám výstrahu pro všechny kdo s ním obchodují Chápeš!

EDIT: Prodávající se ozval, proběhla domluva a předmět posílám zpět prodejci
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 13:51   Citovat  

Jednou jsem s nim jeden obchod řešil a spíš než tady jsem ho sehnal na slovenském HC fóru.sem moc nechodí...Mail si zkoušel? Taky mi odpovídal třeba až po týdnu...
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 13:57   Citovat  

No já s ním mám taky negativní zkušenost. Vím, že ho mraky lidí zná osobně, a jezdí na srazy všechno, ale že by se ke mě zachoval správně to se říct nedá.

Koupil jsem od něj zapalovací kabely. A i přes jeho ujištění prostě nesedí na můj motor. Totéž víčko na chladič. KO
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 14:04   Citovat  

to je tak obchodovat se slovákama Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 14:11   Citovat  

já od Miloska kupoval sedačky a všechno proběhlo v naprostym pořádku, nemůžu si na nic stěžovat OK
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 14:16   Citovat  

eXi_ napsal:
to je tak obchodovat se slovákama Velmi šťastný

bacha na flamewar Mrk
   Návrat  
zmysel09 je teď offline  zmysel09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 14:31   Citovat  

ale nehac vsetkych do jedneho mnecha:D
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 14:32   Citovat  

osekspider, nechcem byt zly, ale mna tahas za nos uz dobre dva mesiace co si chcel kupit tie karbonove dvere, zabezpecil som ti dovoz do ciech a doteraz si nebol schopny tuto zalezitost doriesit. takze poprosim ta, zvazuj, ake pouzivas slova. keby si napisal prispevok s otazkou, ci niekto nema telefonicky kontakt na Miloska, tak by to vyzeralo inak.
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 15:15   Citovat  

bral sem od něj pár blbovinek do interiéru a všechno proběhlo v pořádku..je pravda že na sz odpovídal tak do týdne, ale i tak vše dopadlo je to dobrý
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 15:40   Citovat  

Zase nezapomínej,že se maká v dílně atd,tak proto ti třeba odepíše až po týdnu....

Ale na druhou stranu,když něco prodává,mohl by si na ty sz ohledně prodeje svých věcí udělat čas Cool

EDIT:Ještě bych doporučil většině čelnů,co si stežují prostřednictvím Topiců,aby si pořádně rozmysleli to sem napsat a pokusili se to vyřešit po sz,icq,mail,mobil atd....Proč hned řešit takovou formou___,,pomluvu a zdiskreditovat někoho..."
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 16:23   Citovat  

zam3k_crx napsal:
Zase nezapomínej,že se maká v dílně atd,tak proto ti třeba odepíše až po týdnu....

Ale na druhou stranu,když něco prodává,mohl by si na ty sz ohledně prodeje svých věcí udělat čas Cool

EDIT:Ještě bych doporučil většině čelnů,co si stežují prostřednictvím Topiců,aby si pořádně rozmysleli to sem napsat a pokusili se to vyřešit po sz,icq,mail,mobil atd....Proč hned řešit takovou formou___,,pomluvu a zdiskreditovat někoho..."

vzdyt psal ze ho kontaktuje uz mesice a neodpovida tak si nemyslim ze by udelal neco spatne kdyz nas chtel informovat o problemu a abychom davaly pozor.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 16:30   Citovat  

Newer napsal:
vzdyt psal ze ho kontaktuje uz mesice a neodpovida tak si nemyslim ze by udelal neco spatne kdyz nas chtel informovat o problemu a abychom davaly pozor.

už mlčím........
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 16:31   Citovat  

ja teda neviem, ale ked mam problem, tak zdvihnem telefon a riesim veci osobne.
   Návrat  
Jurec je teď offline  Jurec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 17:54   Citovat  

vti [906team] napsal:
ja teda neviem, ale ked mam problem, tak zdvihnem telefon a riesim veci osobne.

Jasne a co ked nanho telefon nema? Niekedy pomoze az takato tema. Ja som mal podobny problem a tiez som dlho rozmyslal ci to zverejnim na fore. Dovtedy to bolo, akoby som hrach na stenu hadzal a potom zrazu, kde sa vzal, tu sa vzal, problem som vyrieseny mal!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 17:58   Citovat  

Jurec napsal:
Jasne a co ked nanho telefon nema? Niekedy pomoze az takato tema. Ja som mal podobny problem a tiez som dlho rozmyslal ci to zverejnim na fore. Dovtedy to bolo, akoby som hrach na stenu hadzal a potom zrazu, kde sa vzal, tu sa vzal, problem som vyrieseny mal!

uz som to dnes napisal o par prispevkov vyssie:
citace:
keby si napisal prispevok s otazkou, ci niekto nema telefonicky kontakt na Miloska, tak by to vyzeralo inak.
   Návrat  
Paty je teď offline  Paty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:22   Citovat  

Ahoj tak jsem zásadně proti tomu co se tu píše, myslím si že by se to tu mělo psát Kteří a jací jsou lidi a jak se chovají v obchodování a na koho si popřípadě dát pozor!!!! Jsou totiž lidi kteří jsou absolutně nespolehliví a doslova kašlou na to aby se omluvili popřípadě dát do předu vědět že dlouho nebudou přítomni a že třeba odjíždijou na dovolenou. Všechno je o domluvě a pokud někdo není tak inteligentní aby se domluvil tak s nima neobchodovat!!!!!! Takže díky moc že sem napíšete s kým se nemá obchodovat, protože já nemám nervy někoho nahánět a chtít po něm zpátky peníze když ten člověk ví že udělal chybu a ještě se vůbec neozve!!! To je vrchol Neslušnýho chování a díky za to že jste se nebáli a napsal jse kdo není dobrej na obchodování! Jednou se mi toto stalo po měsíci jsem toho člověka potkal a pořádně propleskl, zkončil hodně špatně!!! A od ty doby je jak beránek!

P.S: rozhondě se nenechám od někoho tahat za nos a pokut to někdo někomu dělá tak se mu vůbec nedivím že je hodně naštvanej...takže se zamyslete jak se vlastně obchoduje a jak se domluvíte!!! S pozdravem Jára
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:32   Citovat  

Paty napsal:
Ahoj tak jsem zásadně proti tomu co se tu píše, myslím si že by se to tu mělo psát Kteří a jací jsou lidi a jak se chovají v obchodování a na koho si popřípadě dát pozor!!!! Jsou totiž lidi kteří jsou absolutně nespolehliví a doslova kašlou na to aby se omluvili popřípadě dát do předu vědět že dlouho nebudou přítomni a že třeba odjíždijou na dovolenou. Všechno je o domluvě a pokud někdo není tak inteligentní aby se domluvil tak s nima neobchodovat!!!!!! Takže díky moc že sem napíšete s kým se nemá obchodovat, protože já nemám nervy někoho nahánět a chtít po něm zpátky peníze když ten člověk ví že udělal chybu a ještě se vůbec neozve!!! To je vrchol Neslušnýho chování a díky za to že jste se nebáli a napsal jse kdo není dobrej na obchodování! Jednou se mi toto stalo po měsíci jsem toho člověka potkal a pořádně propleskl, zkončil hodně špatně!!! A od ty doby je jak beránek!

P.S: rozhondě se nenechám od někoho tahat za nos a pokut to někdo někomu dělá tak se mu vůbec nedivím že je hodně naštvanej...takže se zamyslete jak se vlastně obchoduje a jak se domluvíte!!! S pozdravem Jára

V něčem s tebou souhlasím,ale jestli má milosko 10lidí+ spokojených a 3 né,tak pak to nebude jen jedno strané nemysliš????
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:33   Citovat  

vti [906team] napsal:

Ano, s tym suhlasim, vyznelo by to inak. Na druhej strane, preco byt na niekoho mierny, ked to ma na haku? Posielal mu ss a nic z toho.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:36   Citovat  

vti [906team] napsal:
osekspider, nechcem byt zly, ale mna tahas za nos uz dobre dva mesiace co si chcel kupit tie karbonove dvere, zabezpecil som ti dovoz do ciech a doteraz si nebol schopny tuto zalezitost doriesit. takze poprosim ta, zvazuj, ake pouzivas slova. keby si napisal prispevok s otazkou, ci niekto nema telefonicky kontakt na Miloska, tak by to vyzeralo inak.

netaham nikoho za nos, karbon vrata jsem chtěl a chci dále, peníze na ně mám ale nedohodl jsem se s esem na dopravě, pak mi eso píše že jdou vrata na slovensko, a tyhle peníze od miloska měli být pro tebe za vrata, nevím v čem je problém, já neměl čas esovi jet, mám to od něj celkem z ruky kdyby to šlo dopravit někam blíž praha, plzen atam si to mohu vyzvednout ale v té době jsem neměl v provozu ani swifta a jet hondou za esem to by dy vrata vyšly pěkně draze
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:37   Citovat  

Ještě si dovolím poslední myšlenku....

Mně vždy fungovalo,že beru díly od lidí,co znám nebo od kamarádů,kteří mi toho člověka doporučí.....

Ano,pak je jiný problém....zda se jedná o díl,tak ,,vzácný",že to je skoro nesehnatelný...pak ti zbývá důvěřovat tomu,koho neznáš....
   Návrat  
Paty je teď offline  Paty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:43   Citovat  

však já proti dotyčnýmu co jsi zminoval nic nemám, Všechno záleží na domluvě!!! Akorád píšu at se sem napíše kdo neumí popřípadě kdo dělá chyby v obchodování! Docela bych si na ty lidi dal pozor a nic bych od nich nebral.
P.S: a s tou klapkou mě dostal že neví jak se měří Velmi šťastný vem si žy bsi bral nějakej díl a on ti řekl že to má na 100% takovou míru a ty přijedeš dom nasadít a ejhle ono to má jinou míru a ty seš potom nasranej že jsi tak tolik peněz za něco co třeba už máš...
Samozřejmě, dám si na něj velkej pozor když od něj budu něco kupovat na to se spolehni!!!Přeber si to jak chceš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:45   Citovat  

OsekSpider napsal:
netaham nikoho za nos, karbon vrata jsem chtěl a chci dále, peníze na ně mám ale nedohodl jsem se s esem na dopravě, pak mi eso píše že jdou vrata na slovensko, a tyhle peníze od miloska měli být pro tebe za vrata, nevím v čem je problém, já neměl čas esovi jet, mám to od něj celkem z ruky kdyby to šlo dopravit někam blíž praha, plzen atam si to mohu vyzvednout ale v té době jsem neměl v provozu ani swifta a jet hondou za esem to by dy vrata vyšly pěkně draze

pises ze mas peniaze a hned v dalsej vete ze to mali byt peniaze od miloska, ja uz neviem Smutný
za tie dva mesiace si sa podla mna v pohode mohol s niekym dohodnut, kto ma cestu okolo esa, mam pocit, ze som ti to dorucil vcelku fakt dost blizko.
eso mal ist ku mne a mal mi ich doniest, lebo uz som na to mal aj inych kupcov a popravde to trva uz dost dlho.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:49   Citovat  

zam3k_crx napsal:
Ještě si dovolím poslední myšlenku....

Mně vždy fungovalo,že beru díly od lidí,co znám nebo od kamarádů,kteří mi toho člověka doporučí.....

Ano,pak je jiný problém....zda se jedná o díl,tak ,,vzácný",že to je skoro nesehnatelný...pak ti zbývá důvěřovat tomu,koho neznáš....

Ale Milosko je vpodstate znamy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:52   Citovat  

Jurec napsal:
Ale Milosko je vpodstate znamy.

Známý jsem myslel jako osobně OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:53  Naposledy upravil Jurec dne 22.11.2009 , 18:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

zam3k_crx napsal:
Známý jsem myslel jako osobně OK

Ahaaaa.
Inac, uz radsej nebudem prispievat do tejto temy, lebo je to citliva zalezitost a lubi sa to dost zvrhnut. Potom sa moze na chvilu stat, ze poskodeny je vlastne ten zly. Moja osobna skusenost papa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 18:56   Citovat  

Docela by mě zajímala ,,verze" od Miloska........aby to pak nebylo uplně jinak pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 19:01   Citovat  

zam3k_crx napsal:
Docela by mě zajímala ,,verze" od Miloska........aby to pak nebylo uplně jinak pořádnej výtlem

Aaaaa, uz je to tu pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 19:07   Citovat  

Jurec napsal:
Aaaaa, uz je to tu pořádnej výtlem

Muj příspěvek-17:56----tvůj edit---17:59!!!

Takže papa

Už raději nebudu psát........ono je vždy lepší slyšet jednu verzy a tu druhou nevědět vid??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 21:14   Citovat  

vti [906team] napsal:
pises ze mas peniaze a hned v dalsej vete ze to mali byt peniaze od miloska, ja uz neviem Smutný
za tie dva mesiace si sa podla mna v pohode mohol s niekym dohodnut, kto ma cestu okolo esa, mam pocit, ze som ti to dorucil vcelku fakt dost blizko.
eso mal ist ku mne a mal mi ich doniest, lebo uz som na to mal aj inych kupcov a popravde to trva uz dost dlho.

myšleno tak že původně měli být od Miloska, ale sehnal jsem si samosebou jiné jinak bych se asi nedočkal, jak je to tedy? už sou prodané nebo ne? vím že dost blízko lépe než na slovensku ale neměl jsem finnace nazbyt tudíž sem nechtěl dávat dalších cca 1000kč za benzín, ted je to trichu jinak, mohu si pro to dojet swiftem ale nebylo jiné možnosti.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2009 , 21:20   Citovat  

pánové jaká verze... podívejte se na odkaz, vždy píše že má klapka 70 a dicky se udává snad ta vnitřní hergot Tak to valím bulvy prostě bouda nevím jak to říct dál, nabízel jsem mu výměnu za jiný díl ale nic moc v nabídce neměl a že bych mu klapku poslal a pak čekal na něco zajímavého v nabídce a časem vyhodil 3tácy z okna, kde to jsme Cooo???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
BlackList @ Milosko =Vyřešeno
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina