Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Doklad o ekologické likvidaci vozidla
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 17:27   Citovat  

Prosím zasvecené o radu. Chci odhlásit a zrušit TP (k tomu potrebuji doklad o ekologické likvidaci vozidla), auto si chci nechat na náhradní díly. Jakou mi poradíte variantu?

Klidne posilejte SZ.

Predem díky všem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 17:34   Citovat  

peca.gt napsal:
Prosím zasvecené o radu. Chci odhlásit a zrušit TP (k tomu potrebuji doklad o ekologické likvidaci vozidla), auto si chci nechat na náhradní díly. Jakou mi poradíte variantu?

Klidne posilejte SZ.

Predem díky všem.

Asi to nahlásit jako krádežÚsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 17:37   Citovat  

Co plašíte ... normálně zajdeš na úřad a řekneš že chceš auto odhlásit .. to je vše ... od roku 2009 je na to nová vyhláška. Podepíšeš tam nějakej papír, že to auto už nebude nikdy vživotě na silnici (za což ručíš) a hovoto.
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 17:40   Citovat  

Daver napsal:
Co plašíte ... normálně zajdeš na úřad a řekneš že chceš auto odhlásit .. to je vše ... od roku 2009 je na to nová vyhláška. Podepíšeš tam nějakej papír, že to auto už nebude nikdy vživotě na silnici (za což ručíš) a hovoto.

To jo, tak to jim trvalo než jim to došlo. Já když likvidoval auto tak jsem ho mohl jen prodat, nebo ho ek. zlikvidovat
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 18:10   Citovat  

Máš 2 možnosti buď si seženeš papír o eko likvidaci za asi 2000 kč nebo tak jako já a další to zajdeš odhlásit ,ale není to zas tak jednoduché musíš říct že autu skončila doba užití a bude z něj třeba pařeniště tak jako já nebo kurník nebo dřevník a že bude stát na soukromém pozemku hlavně nesmíš říct že to máš na nahradní díly to ti pak neudělaj. Oni ti dají paír tam se něco napíše do TP štempl vratíš RZ a jdeš domu 15min. a hotovo

Tady jsem o tom psal jak jsem to udělal:
Já jsem to takhle udělal a mam z něj pařeniště zajdeš na uřad ,ale ne kde se přepisujou auta atd. ,ale je to jiná kancelář kde se auta uplně odhlašujou "trvalé vyřazení z evidence" nepotřebuješ žádný paír jen doklady od vozidla a řekneš tomu ouřadovi tohle " vozidlu zanikl učel jeho užití a bude z něj pařeniště ,psí bouda, kurník atd." pak se bude ptát kde bude to vozidlo stát a musíš říct že mimo komunikaci na soukromém pozemku tohle je duležité jinak ti to nedá a pak vytáhne lejstro a nadiktuje ti co tam napsat a vyřadí auto z evidence vrátí ti doklady s razítkem o vyřazení a je to. Pak jsem se ho ptal jestli když mi to auto uplně shnije ,protože z něj bude pařeniště a rozpadne se jestli potom musím mít nějaky papír o eko likvidaci když jsem ho uplně odstranil a on řek proč vždyť ho mate zrušené tak proč nějaky další papír. Ptal jsem se ho z jednoho důvodu ,protože jsem se pídil na netu o tomhle něco zjistit a psali tam že může přijít nějaká kontrola a chtít auto vidět ,ale je to blbost když to 2.11.09 trvale odhlásíš tak ještě ten den ho mužeš totálně zlikvidovat a žádná kontrola nepříjde. Takže hodně zdaru
   Návrat  
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 18:23   Citovat  

Di na magistrat vypis papiry na odhlaseni k tomu dej cestne prohlaseni ze auto nebude jezdit a nebude odstaveno na pozemni komunikaci a bez problemu to odhlasej. Ja takhle odhlasoval civica po bouracce sem dal kastli do srotu a pak prisli s ekologickou likvidaci. OK

Ja napsal ze bude pouzito jako zdroj ND a normalne to odhlasili.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 18:51   Citovat  

hokky napsal:
Di na magistrat vypis papiry na odhlaseni k tomu dej cestne prohlaseni ze auto nebude jezdit a nebude odstaveno na pozemni komunikaci a bez problemu to odhlasej. Ja takhle odhlasoval civica po bouracce sem dal kastli do srotu a pak prisli s ekologickou likvidaci. OK

Ja napsal ze bude pouzito jako zdroj ND a normalne to odhlasili.

Ale kdy jsi to odhlašoval
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 18:57   Citovat  

Minimalne jednou jsem to tady uz rozepisoval.. Tak to valím bulvy Jen hledat..skoda ze se to nedalo nekam na oci..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 19:16   Citovat  

Optimas: No budeou to tak 3 mesice +- proc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 19:33   Citovat  

Ja taky tak a on mi řekl rovnou ten ouřada že pokud to chci na ND že na to mam rovnou zapomenout tak jsem mu řek že ne že to mam na pařeniště a on řek že to je něco jiného. A na netu jsem o tomhle přečetl mraky a všude bylo řečeno nesmíš říct že to chceš na ND že tě vyhodí že se musí říct ta věta "zanikl učel užití". Takže mi příjde divné že jsi řekl že to chceš odhlásit a řekneš že to maš na ND stímhle tě museli vyhodit nebo nástady houpáš Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 20:11   Citovat  

Napsal sem tam ze zanikl puvodni ucel uziti a ze bude slouzit jako zdroj nahradnich dilu a ze nebude jezdit na pozemni komunikaci jakozto na ni nebude ani odstaven. Primo to mi rekli na magistratu ze tam mam napsat. A v pohode to odhlasili. Je to magistrat v Teplicich. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 20:24   Citovat  

Tak to jsi měl zdá se štěstí že ti to takhle udělali ,protože znám par lidi co je s takovou verzi vyhodili a museli tam jindy. No hold v každém městě to asi dělají jinak ,protože když si vezmeš tu větu a podidáš se jak je napsaná "zanikl učel užití" a že nebude již nikdy jezdit po komunikaci a budeš to mít na nahradní díly tak je to celkem paradox. Jak to můžeš použít na ND když to už nikdy nebude jezdit na komunikaci to je ta blbost ,které se asi chytají uředníci když zanikl učel tak bys to správně nesměl použít jako ND. Ale důležité je to že auto je odhlášené za dara a je doma na ND pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2009 , 20:29   Citovat  

No nevim nepripada mi to jako paradox kamos nechal ekologicky zlikvidovat auto ale s tim ze si z nej vyndal co potreboval zaplatil asi 2000 navic protoze nedodal kompletni auto a taky ty dily jezdej dal po komunikaci. Tak nevim no.
   Návrat  
brandon je teď offline  brandon
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 10:10   Citovat  

zdarec tak sem dneska byl odhlasit auto trvale a bohuzel bez uspechu.
mel sem napsane cestne prohlaseni ze auto zmenilo ucel a bylo pouzito jako kralikarna a bohuzel.urednik se nepodival ani na to cestne prohlaseni a rikal ze zadne cestne prohlaseni neexistuje a ze to nejde na to odhlasit.ze kdyz zmenilo ucel ze mam dodat fotky.
tak ted nevim co s tim Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 10:21   Citovat  

nemate nekdo nejake fotky?hledam na googlu ale kdyby mi nekdo pomohl tak bych byl rad.muze to byt cokoliv z auta udelane.
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 19:16   Citovat  

Kámoš šel odhlásit auto a také řekl že to bude mít na ND a tam mu řekli, že to nemůže takto napsat, protože auto bez RZ a techničáku je podle předpisů ODPAD a jako fyzická osoba nemá oprávnění nakládat s odpady, pak tam napsal že zanikl původní účel užití a v pohodě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 20:48   Citovat  

brandon napsal:
zdarec tak sem dneska byl odhlasit auto trvale a bohuzel bez uspechu.
mel sem napsane cestne prohlaseni ze auto zmenilo ucel a bylo pouzito jako kralikarna a bohuzel.urednik se nepodival ani na to cestne prohlaseni a rikal ze zadne cestne prohlaseni neexistuje a ze to nejde na to odhlasit.ze kdyz zmenilo ucel ze mam dodat fotky.
tak ted nevim co s tim Smutný

Je to blbost co ti ten uředník řekl žádné fotky nepotřebuješ on ti musí dát paír tzv. čestné prohlášení tam napíšeš co se s autem bude dít dáš mu značky a tím to zhaslo a jestli vymyšlí kraviny tak mu řekni že si na něj budeš stěžovat že to maš zjištěny ,že v ostatních městech to dělaj bez fotek a jenom s čestným prohlášením. Tenhle uředníček jenom čekal na obálečku je to parchant
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 22:17   Citovat  

optimas: Však jsme se na tohle vyřazení připravili víc než dobře..Dotyčnej "kolega" je akorát byrokrat,nic víc..Smutný..

Bohužel, ze zákona má právo požadovat nějakou dokumentaci k osudu auta:-(..Ale co já vím,nikde to nedělaj..
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 22:40   Citovat  

Optimas: nemas pravdu, v Plzni to tak funguje taky - je treba prinest dve fotografie a pak napsat prohlaseni je to dobrý Mam tam dokonce kamarada a proste je to TAK.. je to dobrý
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 22:45   Citovat  

gizmi napsal:
Optimas: nemas pravdu, v Plzni to tak funguje taky - je treba prinest dve fotografie a pak napsat prohlaseni je to dobrý Mam tam dokonce kamarada a proste je to TAK.. je to dobrý

po několika zkušenostech vim, že v plzni je to samej xxxx to snad ne jednou po mě chtěli i doklady na který neměli právo dle zákona, tak sem se trochu rozčílil a ejhle najednou bylo vše v pořádku, ty se tam řídí jen pravidlem buzerovat a zdržovat ....

moc se tam zítra těšim
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 23:01   Citovat  

někde jsem tu nechával scan svého prohlášení, hledej alíku a mělo by to klapnout Úsměv
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 23:10   Citovat  

Jsem přesvědčen, že na žádné fotky nemají podle zákona nárok.
A kdyby se do toho opřel právník, jsem opět přesvědčen, že stačí uvést, že zanikl účel auta a všechny ty kecy o králíkárnách jsou zase jen byrokratická úlitba.
   Návrat  
barel je teď offline  barel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 23:17   Citovat  

Zkus ... teda, pokud tě to časově netlačí ...

Vyjeď si vedoucího oddělení a začni si s ním dopisovat ... nejlépe JMENUJ aktivistu kterej dle tebe nepostupoval správně, napiš mu, co přesně chceš a co jsi zjistil a jaký je JEHO názor jak se může a nemůže postupovat ...

Bohužel s některýmy imb. na úřadech se jen tak lehce nehne .. (nedejbože jsi jednal s vedoucím ... )
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 23:36   Citovat  

ve stredu tam jdu s fotkou.tak snad poridim.kazdopadne dam vedet Úsměv tak drzte palce.
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2009 , 0:19   Citovat  

brandon: Doufám,že tentokrát to už výjde...pak jim tam ty zákony, paragrafy a metodický pokyny, který jsem Ti tam poslal, omlat o hlavu, ignorantům...At si to pořádně nastudujou...Jinak na ně pošleš JUDr. Zlámalovou....A to bych jim nedoporučoval Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Doklad o ekologické likvidaci vozidla
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina