Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
more boost, more fun a konecne prvy slovak v 9s club-e !
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 10
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:20   Citovat  

já myslim právě že tohle auto už předtim někdo připravoval nebo dokonce bylo oturbený.at už jsou to právě ty velký vstřiky,vejfuk snad největšího průměru kdo tu co má,brzdy jsem ještě ani neidentifikoval z čeho jsou pořádnej výtlem atd
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 16:02   Citovat  

tak me napadlo kolik vydrzi prevodovka a poloosy?

Filda je teď offline  Filda
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 19:58   Citovat  

Asi samosfor tam jeste nemas co?
Videl jsem nejaky fotky diferencialu z nejake 1.5 pekne sesrotovanej.
Ty poloosy by me taky zajimali
dival jsem se ze nejaky 500konovi tak za 800 dolaru

Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 20:44   Citovat  

Filda napsal:
Asi samosfor tam jeste nemas co?
Videl jsem nejaky fotky diferencialu z nejake 1.5 pekne sesrotovanej.
Ty poloosy by me taky zajimali
dival jsem se ze nejaky 500konovi tak za 800 dolaru

jestli to bylo na mě tak mam je to dobrý

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:07   Citovat  

aktualny stav za posledne tri dni prace:

1. prevodovka so samosvorom
2. nova spojka s nastavenym predpetim pritlacaku na 966N
3. konecne (sice narychlo ale predsa) zavarena strecha nech mi zase pri 200kmh neuleti v stresne okno

poloosy su seriove a kedze uz jazdim na 24.5x8x13 slickoch (co je teda megabalon oproti serii) tak si musim davat dost pozor, ale podla amikov sa da jazdit aj na seriovych casy pod 10s len treba vediet ako na to.

ak zajtra nebude v Trencine prsat, tak skusim konecne zajazdit pod 12s

michhi je teď offline  michhi
0
PříspěvekZaslal: 16.11.2009 , 1:20   Citovat  

myslíš, že by se to dalo vyhnat i z D16Z5?? přemejšlim totiž o o turbení tak by mi zajímalo jeslti to má nějakej smysl...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.11.2009 , 10:02   Citovat  

ladil som aj jednu CRXu s D16 dvojvackou (neviem ci to bola Z5 alebo A9 ale to je vlastne jedno) a ako streetove auto s malym turbom to bolo fakt zaujimave.

michhi je teď offline  michhi
0
PříspěvekZaslal: 16.11.2009 , 11:38   Citovat  

vti [906team] napsal:
ladil som aj jednu CRXu s D16 dvojvackou (neviem ci to bola Z5 alebo A9 ale to je vlastne jedno) a ako streetove auto s malym turbom to bolo fakt zaujimave.

tak to jsi mi docela potěšil, stejně bych asi neměl finance na to abych z toho postavil takovou brutalitu jako ty....
Jak pokračuješ ve stavbě nějaké novinky??

ThorSteinar je teď offline  ThorSteinar
0
PříspěvekZaslal: 24.11.2010 , 3:14   Citovat  

cic se zeptat myslim ze tahle otazka tu jiz byla ale kdyz sem klikl na ten odkaz tak uz nejede tak nevim ktere to bylo.. ale dobra zeptam se jeste jednou... mam doma prebytecnych par penez a chtel bych ze svoji D15B2 vycucnout co nejvic.. ale tak aby to neodesrala nejak moc rychle... nechci auto na zavodeni ale jen kdyz proste budu chtit citit aspon trochu sílu toho auta kdyz seslapnu plyn.. tak at ji citim... a jako nejlevnejsi varianta me prisla koupe turbokitu z EBAY a to konkretne tohle tudy odkaz ne ze bych nevedel jak turbo namontovat to ne to uz jsem delal.. jen teda ne na hondu.. a docela by me zajimalo.. koolik koniku by se dalo z te D15B2 vycucnout ale aby to bylo motor serie... a neoddelalo ho to hned .... krom vykonu bych chtel turbo i z toho duvodu ze se me libi BOW zvuk Úsměv myslete si ze sem blby Velmi šťastný ale je to tak Mrk .... tak kdyz objednam tenhle kit.. co k tomu jeste budu potrebovat .. abych to mohl namontovat na seriovy motor.. a vesele jezdit.. ale jak uz jsem rekl.. zadne zavodeni zadne sprinty nic.. jen tak proste pro zabavu Úsměv diky za info H+

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.11.2010 , 10:27   Citovat  

ThorSteinar napsal:
cic se zeptat myslim ze tahle otazka tu jiz byla ale kdyz sem klikl na ten odkaz tak uz nejede tak nevim ktere to bylo.. ale dobra zeptam se jeste jednou... mam doma prebytecnych par penez a chtel bych ze svoji D15B2 vycucnout co nejvic.. ale tak aby to neodesrala nejak moc rychle... nechci auto na zavodeni ale jen kdyz proste budu chtit citit aspon trochu sílu toho auta kdyz seslapnu plyn.. tak at ji citim... a jako nejlevnejsi varianta me prisla koupe turbokitu z EBAY a to konkretne tohle tudy odkaz ne ze bych nevedel jak turbo namontovat to ne to uz jsem delal.. jen teda ne na hondu.. a docela by me zajimalo.. koolik koniku by se dalo z te D15B2 vycucnout ale aby to bylo motor serie... a neoddelalo ho to hned .... krom vykonu bych chtel turbo i z toho duvodu ze se me libi BOW zvuk Úsměv myslete si ze sem blby Velmi šťastný ale je to tak Mrk .... tak kdyz objednam tenhle kit.. co k tomu jeste budu potrebovat .. abych to mohl namontovat na seriovy motor.. a vesele jezdit.. ale jak uz jsem rekl.. zadne zavodeni zadne sprinty nic.. jen tak proste pro zabavu Úsměv diky za info H+
neviem aky odkaz co nejede mas na mysli, ale spat k veci:
1. d15b2 - treba najprv upgradnut na 4bod (cize kabelaz, rozdelovac, ecu, saci pavuk, vstrekovace)
2. ten turbokit co si posielal nema ani wastegate ani bov a uprimne pochybujem, ze zvody budu z 321SS matrosu...
3. urcite by si potreboval vacsie vstrekovace a idealne aj palivovu pumpu
4. to turbo je pre street upravu zbytocne velke (i ked ja som zastancom tohto stylu - turbo nikdy nie je dost velke)
5. naladenie aby to fungovalo nebude zrovna zanedbatelna polozka.

Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2011 , 22:44   Citovat  

zdar Pišto,
jak se daří "rodinnému sedanu", žene se to zase do extrému, jak to u turbáka bývá? Cool
Zahlédl sem ho na jaře v Kinskunlacháze, 24.9. se tam chystám zas (stále jen jako divák) - pro inspiraci na zimu a pokecat s Jagschitzem z Rakouska (černý C4G)

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 12:56   Citovat  

ja neviem co je presne extrem, zatial som s tym na okruhovych starych slickoch zajazdil 12.1s @ 190kmh co nie je uplne zle vzhladom na hmotnost, ale pripravujem sa na 10.9. zavod v madarsku kde jazdim v street kategorii a bojujem o prve miesto v kategorii s civickom B16A, ktory je komplet prekopany (dartony, velke turbo, dlha prevodovka s lsd, ethanol a co ja viem co este)... takze to mozno bude musiet ist aj do extremu Úsměv
vcera som upravoval este malickosti kvoli radeniu pod plnym plynom, tak dufam, ze sa mi zadari. a ak hej, tak by som mal byt aj 24.9. na posledny zavod s modrym. i ked by som radsej uz vytiahol black&white krabicu.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:17   Citovat  

to je přesně ten "extrém" Úsměv Jedeš si v poklidu zazávodit a nakonec musíš přifukovat a riskovat, kdy zpod kapoty vyjde podivný zvuk..
Chápu to dobře tak, že máš náskok, stačí ti vyhrát toho 10.9. a budeš winner v AP2 anebo další podnik 24.9. se už jede jen tak na zábavu na ukončení sezony..

B&W je tedy ten nový dvouvačkový nástroj proti Horthyovcom, ja Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:55   Citovat  

nie, zatial nechcem riskovat prifuknutie len tak, cez tyzden este pojdem na brzdu doladit a uvidi sa.
ale nejazdim AP2 ale AS6 a ak chcem vyhrat, tak musim vyhrat oba zavody. ak v sobotu skoncim druhy za tou B16A, tak potom posledny zavod ak nastupi, tak mi nepomoze ani vyhrat a na tretieho by som mohol uz mas dostatocny naskok... ale vsak uvidime po vikende.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.9.2011 , 20:09   Citovat  

ok, jsem zvědavý jak se zadaří, daj sem pak vědět. Budu tam až na finiš seriálu toho 24ho září.

Blbý dotaz, ale co máš za finty, že stačíš odartonované B16ce? Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 22:49   Citovat  

finty neprezradim Úsměv
ale inak dnes bol modry sip zmerany, na 1.4bar 336ps / 388Nm, vyzera to tak, ze s tymto setupom (seriova vacka, gt2871r turbo) je to asi zatial finalny stav ak to ma este cosi vydrzat...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 23:57   Citovat  

tak ta finta je už vidět..ladíš na krouťák Cool V sobotu večer budu na fóru čekat na díly z motora s prasklou vložkou.. HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 8:27   Citovat  

tak to ja dufam, ze budes cakat zbytocne Úsměv
krutiak je tam preto taky, lebo tam niekde je najvyssi tlak a potom klesa aj ucinnost motora aj tlak turba a nechcem fukam viac, lebo odidem z idealneho ostrova na kompresorovej mape.

p.s. finty su inde Úsměv
...only technology is replacement of displacement...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 2:54   Citovat  

takze motor zatial ostal pohromade, ale vo finale som dostal od oturbenej B16ky 5stotin sekundy Smutný
btw: takto vyzera ALS za tmy...

Odkaz

2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 8:36   Citovat  

toto som videl cez stream Velmi šťastný vypadalo to masakralne,,a potom si uz steba robil komentator <> ze kto chce opalovat chlpy na nohe tak nech sa postavy za teba Velmi šťastný

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 9:10   Citovat  

vti [906team] napsal:
takze motor zatial ostal pohromade, ale vo finale som dostal od oturbenej B16ky 5stotin sekundy Smutný

Odkaz

Fajné fajné panstvo. No paráda. Pekne to ide.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 10:21   Citovat  

0,05s je vážně k nas*ání, to je jedno horší přeřazení nebo prohrábnutí na startu.. Dartoňák B16 si teď mne ruky jak mu to krásně vyšlo..

Přesto gratulace, sledoval sem též na streamu a ty plameně z výfuku jsou ještě pohoda, ale jak už šly jiskry jak z komína když zatopíš v kamnech PET flaškama, to už sem měl strach Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 13:18   Citovat  

zle preradenie pri turbo motore znamena ovela viac ako 0.05s... odjazdil som asi 10 ostrych jazd a prvych 5 ani jedna nebola uplne bez problemov. v podstate moja najlepsia jazda bola po skonceni kvalifikace (co som nevedel) ale aj ta bola len o tisiciny lepsia ako ta finalova a nestacilo by to ani tak. ale aj tak je dobre, ze auto ostalo pohromade, bolo dost velke teplo cez cely den, tak som cakal na vecer ale kedze bolo bezvetrie, tak sa motor chladil dost pomaly a finale som siel s komplet prehriatym turbom, intercoolerom a sanim, takze nic moc...

L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 20:57   Citovat  

Ahoj.Do budoucna planuju turba na h22a2.kokal jsem na tento motor na nejake ojnice abych zbytecne neryskoval.Zatim jsem nasel na H22a ale nevim zda maji stejny prumer na klice.Nemate nekdo tip?Jinac asi vyberu turbo T3/T4 jako bera.Ma prej seriovej vnitrek a fouka si 0,6bar a zatim 2.sezoba bez problemu.ja bych to moc riskovat nechtel.Motor mam komplet po GO a bylo by ho skoda.Je pravda ze vic jak n a 350PS jit nemohu kuli valcum ale jistota je jistota.Ponevas pokavad bych to delal chtel bych se stim svezt i normalne na silnici Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 20:59   Citovat  

Ahoj.Do budoucna planuju turba na h22a2.kokal jsem na tento motor na nejake ojnice abych zbytecne neryskoval.Zatim jsem nasel na H22a ale nevim zda maji stejny prumer na klice.Nemate nekdo tip?Jinac asi vyberu turbo T3/T4 jako bera.Ma prej seriovej vnitrek a fouka si 0,6bar a zatim 2.sezoba bez problemu.ja bych to moc riskovat nechtel.Motor mam komplet po GO a bylo by ho skoda.Je pravda ze vic jak n a 350PS jit nemohu kuli valcum ale jistota je jistota.Ponevas pokavad bych to delal chtel bych se stim svezt i normalne na silnici Úsměv

2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 21:59   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:

keby si chcel tak mam ojnice aj piesty..za komplet len fetackych 600E pytam..das si prevlozkovat motor dartonmi a mas vystarane aj nejaka gt35ka by sa nasla Velmi šťastný Úsměv

btw ja pojdem este troska prifuknut dakedy na zimu tak uvidime ci seriove vnutro zvladne tak 400koni Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 9:46   Citovat  

2Bera napsal:
keby si chcel tak mam ojnice aj piesty..za komplet len fetackych 600E pytam..das si prevlozkovat motor dartonmi a mas vystarane aj nejaka gt35ka by sa nasla Velmi šťastný Úsměv

btw ja pojdem este troska prifuknut dakedy na zimu tak uvidime ci seriove vnutro zvladne tak 400koni Úsměv

.Pokud se rozhodnu do turba jit.Furt totiz neni nikdo kdo by mne rek ze to stoji za to:D Jestli se tak rozhodnu, ty ojnice budu potrebovat ale pisty si myslim ze vydrzi dost .Nebo ne?.Zatim se asi budu vybavovat a az budu mit skoro vse tak to rozeberu a udelam.Jinac 600E je krasna cena ale bohuzel tet na to nejsou finance.Potrebuju koupit dost veci co se tyce dilny a tak.Na kupovani veci zatim datum nemam ale bude behem zimy. .Jinac bych je bral hned uz jen kuli starostem okolo koupe ze zahranici.Potreboval jsem jen vedet kolik zhruba by to stalo a zda je na h22a2 delaj Úsměv Koukal jsem na turba i s propoustecim ventilem,svodama a tesnenim a jeste prkotin okolo asi kolem 7500Kc.Svody nerez a turbo T3/T4. Co se tyce vnitrku tak valce se daji udelat kde??Je na to nejaka firma nebo staci sikovnej soustruznik? Velmi šťastný U H bloku se to musi asi nejak vyfrezovat a pak nasadit vlozky .Je to tak? Predpokladam ze to asi bude jinej pocit nez jizda v N/A Úsměv

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 20:12   Citovat  

vti [906team] napsal:

Odkaz

A jakej byl čas?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2011 , 1:38   Citovat  

12.6s, nic moc, bolo aj vecer strasne teplo...
ale dnes streetovy civic na tej istej drahe vo finale 12.26s @ 194kmh co si myslim, ze na streetove neodlahcene auto na streetovych gumach nie je zly vykon. hodim aj nejake videa ked bude trocha casu...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2011 , 11:45   Citovat  

Klaplo to teda? Úsměv A dostal se Filip ještě pod 10,9?
Maďaři nevyvěsili stále výsledky..

Obsah fóra Honda-club.cz   
more boost, more fun a konecne prvy slovak v 9s club-e !
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina