Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord Type S 2003-2007
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
acco je teď offline  acco
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 21:21   Citovat  

Všechny poznatky a názory na tuto vrcholnou verzi acca 7.generace
VTEC
...aneb Type R není...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 21:24   Citovat  

Prohledat forum? Je tu toho docela dost a malokoho bavi se opakovat. Viz napr. topic "Acco 7G motory" apod. ... OK
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 21:32   Citovat  

Porad se to tu omyla dokola offtopic
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 21:51   Citovat  

škoda slov ... vobyč accord Velmi šťastný Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 21:52   Citovat  

alicante: Tak nevím, celkem jsem tohle fórum projížděl, ale topic věnující se čistě ATS se mi najít nepodařilo... Se stydím
A jelokož jsem čerstvým spokojeným majitelem, tak mě to tak nějak všechno zajímá... cože cože ?
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 22:23   Citovat  

To co se tu docets o Acco 7g plati i pro Type-s Mrk ... a jinak, vitej mezi nami pifko VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 22:44   Citovat  

přátele Díky...
a je mi to jasný, jen jsem myslel že by nebylo špatný mít samostatný topic na vše o acco7g, a ne např acco 7g motory, acco 7g podvozek, jaký brzdy na acco 7g atd
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 23:17   Citovat  

acco napsal:
přátele Díky...
a je mi to jasný, jen jsem myslel že by nebylo špatný mít samostatný topic na vše o acco7g, a ne např acco 7g motory, acco 7g podvozek, jaký brzdy na acco 7g atd

Predem gratuluji k zrejme cerstvemu vlastnictvi Accordu v "te spravnacke motorizaci" (ber to s nadhledem) Velmi šťastný

Jestli ti jde o prehlednost, uz jsme to nekde resili, ze by nebylo spatne rozdelit diskuzi mj. i na temata podle typu automobilu, ale bohuzel se to tu nejak nechytlo. V CR je majitelu jednotlivych modelu docela malo a s rokem vyroby blizicimu se dnesku jich rapidne ubyva. Pokud ti jde o neco konkretniho, vazne zkus vyhledavani nebo zaloz tema, taky vyzkousej nemecke hondapower.de, accordforum.de nebo maxrev.de, tam se daji dohledat jednotlive modely vcetne rocniku vyroby.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 23:23   Citovat  

jojo, přesně o to mi šlo. Třeba na bmw fóru má každý model svůj topic, kde se nadšení a hrdí majitelé baví o svém miláčkovi. To mi tady trochu chybí, a tak to zkouším změnit. :twisted: Snad se to chytne a páni admini mě neukamenují... Velmi šťastný
ps-a protože je majitelů asi opravdu málo, o to cenější by mohli být různé názory a poznatky Nápad je tu!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 23:25   Citovat  

acco napsal:
jojo, přesně o to mi šlo. Třeba na bmw fóru má každý model svůj topic, kde se nadšení a hrdí majitelé baví o svém miláčkovi. To mi tady trochu chybí, a tak to zkouším změnit. :twisted: Snad se to chytne a páni admini mě neukamenují... Velmi šťastný
ps-a protože je majitelů asi opravdu málo, o to cenější by mohli být různé názory a poznatky Nápad je tu!

Taky se o tom uvažovalo, zkoušelo na hondaclubu a neujalo. Navíc dost problémů je podobných,takže proto to tu není.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 9:34   Citovat  

Hellborn napsal:
.... Navíc dost problémů je podobných,takže proto to tu není.

Zadne problemy nema a mit nemuze .. HaHaaa

JOKE

No nebylo by spatne to minule nejak sloucit, nebo zacnete znova .. Kdo se toho ujme? Ma new majitel (kteremu timto gratuluji) nejake specialni otazky?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 9:54   Citovat  

nadhodím řečnickou otázku: "proč si koupit Accord Type S a ne třeba Executive" ??? myslím tím se stejnou motorizací
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 10:13   Citovat  

alicante napsal:
Zadne problemy nema a mit nemuze ..

Ale ma a muze mit, a nejde jenom o problemy, ale treba navody, tipy a triky, zkusenosti apod., podle mne je skoda, ze neni forum zprehlednene podle typu aut. Nemuselo by jit vubec o jednotlive generace, staci jen typ vozu (Accord, Civic, S2000, ..). Pochopitelne ne o jejich vycleneni z fora, jako spis o kategorizaci, spolecna temata typu olej, pneu atd. by se resila ve spolecnych tematech. Nemyslim si, ze by nekdo resil treba pokutu za parkovani zrovna ve foru o Honda Civic jenom proto, ze parkoval zrovna s ni.
Ja vim, to melo byt smerovano spis na moderatory.

Rom. napsal:
nadhodím řečnickou otázku: "proč si koupit Accord Type S a ne třeba Executive" ??? myslím tím se stejnou motorizací

Tuhle otazku si mel polozit spis driv, nez si ho koupil Velmi šťastný
Kdyz neni diskuze rozdelena podle typu aut, mel by se spis vzdycky zalozit topic na konkretni otazku s konkretnim nazvem, nez to zase budeme utapet vsechno v jedinem tematu, ktere se stejne tradicne vzdali (uz se vzdalilo) od puvodniho nazvu a znova je tak po prehlednosti.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 10:51   Citovat  

Takhle založené téma je nesmysl. Když budu mít nějaký problém, určitě nebudu prolézat téma o 300 stranách, kde se časem nakousnou (ale nijak "nevyřeší") všechny problémy a tudíž mi ho hledání vždy vyhodí a já pak po přečtení 50 stránek zjistím, že tam k tématu nic nebylo. Když najdu téma "Accord 7G předface - zatékání do světel" je mi hned jasné, čeho se to týká a jestli tam najdu řešení, ale když najdu "Accord Type S 2003-2007", tak to nejspíš bude jen tlachání a ani se tam nekouknu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 11:06   Citovat  

Rom. napsal:

asi proto že executive bude pro duchodce co potřebují luxus a Type S brutální supersport pro odvážné piloty Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 13:30   Citovat  

Rom. napsal:

Jednoducha odpoved, protoze tuhle vec mam leta vyresenou a zcela ustalenou. Type-S nabizi o neco MALO mene vybavy (dle toho, co si kdo u nej priplatil, v mem pripade je to absence stresniho okna a elektrickeho posuvu sedadel oproti standardu Executive, jinak vse shodne..), ale vyvazuje to bez debat povedenym vnejsim bodykitem a hlavne vkusnejsimi materialy v interieru (jako kdyz vzpomeneme na C6G 1,8 VTi s napodobeninou modreho dreva a pofaceliftove to same s vskusnejsim a vhodnejsi imitaci karbonu pro tuto rychlejsi verzi). Jine jsou sedacky (standartne polokozene, coz je pro me idelani - vnitrky nestudi), oblozeni interieru, podsviceni pristrojove desky a nekdy radici paka (priplatkovy silber paket).

Nevsiml jsem si, ze by tu nekdo delal z ATS supersport šuk (to ostatne neni ani ATR ..), (zvlaste) na snizenem podvozku ma auto limity na bezny provoz hodne vysoko a to je vse o co (mi) jde. Stejnou sluzbu ostatne odvede stejne upraveny Executive 2,4, jelikoz technicky zadny rozdil neni.. Shrnu-li to - je to samozrejme o pocitech - v Type-S se citim prirozeneji, protoze kdyz jsem do A7G prestoupil z Civicu VTi, resp Preludy VTi, Executive byl tak nejak moc "paprdovsky" (ano! cože cože ? ) a od te P5G pocitove z mista ridice uz dost vzdaleny. ATS mi dava uz zevnitr sportovnejsi pocit, neco z te stare VTi skoly tam aspon citis a to mi u novejsich Honda dnes pomerne chybi, o tom to u me je. Kdo se nikdy neridi pocity a jen suchymi fakty je asi jiny nez ja. pifko
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 13:31   Citovat  

Pablo napsal:
Takhle založené téma je nesmysl. Když budu mít nějaký problém, určitě nebudu prolézat téma o 300 stranách, kde se časem nakousnou (ale nijak "nevyřeší") všechny problémy a tudíž mi ho hledání vždy vyhodí a já pak po přečtení 50 stránek zjistím, že tam k tématu nic nebylo. Když najdu téma "Accord 7G předface - zatékání do světel" je mi hned jasné, čeho se to týká a jestli tam najdu řešení, ale když najdu "Accord Type S 2003-2007", tak to nejspíš bude jen tlachání a ani se tam nekouknu.

Vitej do tlachani .. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 13:43  Naposledy upravil hopit dne 10.11.2009 , 13:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Alicante: Když už je řeč o tom podvozku, chtěl bych se zeptat proč ten tvůj Acc stojí na fotkách v garáži nějak křivě? zdá se že má každý tlumič jinak nastavený, nebo to tak má být? Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 13:46   Citovat  

hopit napsal:
Alicante: Když už je řeč o tom podvozku, chtěl bych se zeptat proč ten tvůj Acc stojí na fotkách v garáži nějak křivě? zdá se že má každý tlumič jinak nastavený, nebo to tak má být? Tak to koukám!

Se ti zda, cocka fotaku a ne zcela rovny asfalt .. Ver, ze si umim pohlidat, aby auto bylo symetricke HaHaaa Pripadne si projed vlakno, kde bully mel problemy s oskakanymi pneumatikami, protoze vime, o cem mluvime .. Mrk Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 13:52   Citovat  

alicante napsal:
Se ti zda, cocka fotaku a ne zcela rovny asfalt .. Ver, ze si umim pohlidat, aby auto bylo symetricke HaHaaa Pripadne si projed vlakno, kde bully mel problemy s oskakanymi pneumatikami, protoze vime, o cem mluvime .. Mrk Úsměv

určitě to nebude moc snadný když je tam stavitelný podvozek najít ideální nastavení OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 13:59   Citovat  

alicante napsal:

Problem snad u vsech Hond je ten, ze nemaji na zadni naprave nastavitelne rameno, co zajstuje spravny odklon. Oskakana guma muze byt pry kombinaci spousty faktoru, casto samotneho druhu plaste s neseriditelnou (nebo neserizenou) geometrii. Tlumice mam v poradku, vule na napravach nemam zadne, ani nic s lozisky. Jeste aby, po roce a 3/4 od vyroby a necelych 50 tkm. Ozivim to vlakno, at to piseme tam, kam to patri.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 17:47   Citovat  

Pablo napsal:

Ale tady přeci nejde jen o hledání problémů ? ! Tak to valím bulvy Možná chci třeba jen tak pokecat s lidma co maj stejný auto. Pobavit se co novýho, jak to jede, zajímavosti co na autě našli a tak. Jasný, že když budu hledat problémy, tak se mrknu (popřípadě napíšu) do tématu o motoru, podvozku atd. Ale to je přeci jen o něčem jiném. Nemusí to být vyhraněný jen na type S, klidně accord 7G. Myslím že tohle by smysl mělo. Upřímně mě dost udivilo, že něco takovýho tady na fóru není...Tak uvidíme jestli se to třeba ujme. Jsem zde sice nový, ale na pár fórech jsem se už podílel Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 17:56   Citovat  

Třeba včera jsem byl na servise v hondě pardubice. Mají tam nějakou akci před zimou, kdy zkontrolují auto na zimu, náplně a tak. Za 99kč. A to jsem hned z fleku dostal 2l kapaliny do ostřikovačů a klíčenku. A jinak supr, pardubickej servis mohu zatím jen doporučit. Auto mě jako novému zákazníkovi komlet prolezli, zodpověděli mé všetečné otázky a dobře pokecali. Fakt supr. A hlavně mě potěšilo, že moje acco je v supr stavu a pohodě, jak říkal technik. A propó, ta akce končí někdy koncem měsíce, takže kdo to náhodou nepostřehl, tak doporučuji.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 18:13   Citovat  

acco napsal:
Třeba včera jsem byl na servise v hondě pardubice. Mají tam nějakou akci před zimou, kdy zkontrolují auto na zimu, náplně a tak. Za 99kč. A to jsem hned z fleku dostal 2l kapaliny do ostřikovačů a klíčenku. A jinak supr, pardubickej servis mohu zatím jen doporučit. Auto mě jako novému zákazníkovi komlet prolezli, zodpověděli mé všetečné otázky a dobře pokecali. Fakt supr. A hlavně mě potěšilo, že moje acco je v supr stavu a pohodě, jak říkal technik. A propó, ta akce končí někdy koncem měsíce, takže kdo to náhodou nepostřehl, tak doporučuji.

Vidis, zrovna tohle je tema, co nema nic spolecneho s zadnym typem vozu, natoz s Accordem jakekoli generace nebo dokonce motorizace Velmi šťastný
Jinak problem zadni naprava vs. sjizdeni pneu u Acco 7G je uz dal rozebirany tudy tady, kam to patri
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2009 , 23:00   Citovat  

Však říkám, jde jen o pokec. Přece nebudu kvůli každé blbosti zakládat nový topic, ne?! Nápad je tu!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 21:50   Citovat  

Tak mě tak napadlo kouř Máte někdo spočítaný kolik ujedete kilometrů po té co vám začne svítit rezerva? Samozřejmě co nejvíce ekonomickou jízdou. Cooo???
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 23:01   Citovat  

acco napsal:
Tak mě tak napadlo kouř Máte někdo spočítaný kolik ujedete kilometrů po té co vám začne svítit rezerva? Samozřejmě co nejvíce ekonomickou jízdou. Cooo???

Sviti docela brzo, prakticky vsem sviti rezerva temer bez tolerance kdyz v nadrzi zbyva poslednich 10 litru paliva (u vsech motorizaci), co jsem se docetl a u mne taky. Takze pak uz je na tobe, kolik km na tech 10 litru ujedes.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 16:40   Citovat  

hmm, teď jak to spočítat... Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 16:52   Citovat  

acco napsal:
hmm, teď jak to spočítat... Se stydím

Uplne stejne, jako kdyz pocitas jakoukoli jinou spotrebu,ne? Natankuj do cvaknuti pistole, ujed nejakou vzdalenost (kdyz chces eko-spotrebu, tak jed ekonomicky) a potom natankuj zase do cvaknuti pistole na stejne pumpe u stejneho stojanu. Spocitas z toho prumernou spotrebu na 100 km a z toho vypocitas, jak daleko bys dojel s 10 litry.
Ja mam Acco po faceliftu s plnohodnotnym palubnim pocitacem a udaj o okamzite spotrebe (i prumerne) mi pri mem stylu jezdeni sedi dost presne, tak si to muzu spocitat aktualne i podle toho, kudy jedu. Ale da se rict, ze kdybych jel vazne jako duchodce, ujedu po rozsviceni hladoveho oka jeste tak 200 km kouř , to vis, ropa.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 17:30   Citovat  

Bully napsal:
Uplne stejne, jako kdyz pocitas jakoukoli jinou spotrebu,ne? Natankuj do cvaknuti pistole, ujed nejakou vzdalenost (kdyz chces eko-spotrebu, tak jed ekonomicky) a potom natankuj zase do cvaknuti pistole na stejne pumpe u stejneho stojanu. Spocitas z toho prumernou spotrebu na 100 km a z toho vypocitas, jak daleko bys dojel s 10 litry.
Ja mam Acco po faceliftu s plnohodnotnym palubnim pocitacem a udaj o okamzite spotrebe (i prumerne) mi pri mem stylu jezdeni sedi dost presne, tak si to muzu spocitat aktualne i podle toho, kudy jedu. Ale da se rict, ze kdybych jel vazne jako duchodce, ujedu po rozsviceni hladoveho oka jeste tak 200 km kouř , to vis, ropa.

takže to vydělíme 2 a získáme dojezd type S 100km Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord Type S 2003-2007
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina