Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Podvozek D2 x XYZ
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3

které jsou kvalitnější?
D2
47%
 47%  [ 9 ]
XYZ
52%
 52%  [ 10 ]
Hlasovalo : 19
Celkem hlasů : 19

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 13:13  Naposledy upravil Jakub Erben dne 9.11.2009 , 18:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Který je kvalitnější svojím zpracováním a životností?? Jen zkušenosti,odkazy atd, žádný offtopic ne bo styl jedna paní povídala atd.. Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 13:25   Citovat  

montuji práve třetí D2 - vypadá to hezky, je to hezky barevné, sedí to. Náročnější to odladit, ale to každý stavitelný podvozek.
Bohužel zákazníci si nedají říci a i přes naše rady to kupují. Dvěma z tech tří odešly tlumiče behem pul roku, nahrazeno seriovýmy KYB a drží to. Tento zákazník s tím počítá. Otázkou je zda se to v tu chvíli skutečne vyplatí zda nebude lepší si připaltit za Tein atd, se kterými tyto problémy nemáme Smutný

Edit: zatím jsme nemotnovali ani jeden z techto pdovozku na Hondu, ale předpokládám že v kvalite tlumiču nebude rozdíl mezi vozy Toyota a ostatní vs Honda..

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
JarisM85 je teď offline  JarisM85
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 13:28   Citovat  

Ahoj, ja ti povim moji zkusenost.

Na X aut uz jsem skladal podvozky. Neco ti povim jestli to chces skladat,pokud se trefis do nejake znacky ze vis ze tyto tlimice jsou dobre,treba i tuhost a i pruziny pevne, tak nemusis dosahnout dobreho nastaveni pro dane auto a jedho vahu.
Ja bych spis premyslel kolik do toho chces investovat. Takovy stred je asi podle me Weitec,nechova se na silnici vube zle,zkousel jsem ho na Corradu co jsem nel a nemuzu si vynachvalit,kamos ho ma 5let na aute a porad super. A zase na Civic jsem mel komplet D2 Racing a byl to vetsi luxus,civka byla snad neutrhnutelna a ani neodskakovala na to jak byl podvozek tvrdy a auto lehke,ale zivotnost nevim,mel jsem ho chvilku. Zalezi to hodne na cene a co po tom podvozku budes taky chcit.
Jestli jen to snizit,tak si kup jen pruziny a budes spokojen,jizdni vlastnosti to take hodne zlepsi je to dobrý

Ja ted osobne na VTI budu skladat KONI a jestli se nerozhodnu pro TEIN nebo SKUNK2

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 13:51   Citovat  

Největší problém že na mou Obludu se Tein ani Koni nedělaj,tak jsem se prozatím omezil na tyhle dvě značky nebo blbě hledám,fakt nevím.. D2 má mladá na Preludě rok a zatím to funguje.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 13:59   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Největší problém že na mou Obludu se Tein ani Koni nedělaj,tak jsem se prozatím omezil na tyhle dvě značky nebo blbě hledám,fakt nevím.. D2 má mladá na Preludě rok a zatím to funguje.

Nasel jsem pro tebe HR pruziny je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:03   Citovat  

JarisM85 napsal:
Nasel jsem pro tebe HR pruziny je to dobrý

o pružinách HR vím ty mám dokonce funglovky doma a KYB tlumiče plynokapalinový můžu mít nový za dobrou cenu,jen jsem chtěl něco výškově i tuhostně stavitelnýho.. Se stydím Se stydím Asi jistota bude když mě to takdy kluci v HP nebo Protlum postaví na míru,znám se s nima dobře a bude to mít výhodu eventuelní repasovatelnosti za zlomek ceny novýho.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:08   Citovat  

je to dobrý Mel bych na tebe prozbu. Taky chci podvozek co si nasteluji jak ja chci a uz to nechat byt.Kamos rikal ze tam ma taky zname a ze mi to domluvi a nic KO Slo by to domluvit? Ze bych si od nich nechal vyrobit pruziny???
Jiank to bych asi nevahal..usetris ranec a budes mit klid! je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:11   Citovat  

JarisM85 napsal:
je to dobrý Mel bych na tebe prozbu. Taky chci podvozek co si nasteluji jak ja chci a uz to nechat byt.Kamos rikal ze tam ma taky zname a ze mi to domluvi a nic KO Slo by to domluvit? Ze bych si od nich nechal vyrobit pruziny???
Jiank to bych asi nevahal..usetris ranec a budes mit klid! je to dobrý

určo to jde. jen je lepší origo pružina pro stlačení a výpočtu nějakejch jejich hodnot atd..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:16   Citovat  

[quote="Jakub Erben"]určo to jde. jen je lepší origo pružina pro stlačení a výpočtu nějakejch jejich hodnot atd..[/quot

Co ta vyroba pruzin bude cca stat? Jestli mam shanet origo pruziny,ale myslim ze by to zvladly i s tema NoName co tam mam ja a nebo jestli na to radeji nezapomenout Se stydím je to dobrý

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:20   Citovat  

Ty D2 jsou primo D2 nebo to jsou ty Ksports? Na JDM foru me od D2 i Ksports(vyrobce stejnej jen se jinde skladaj) odradili... Pak se delaj ty Tokico, ale nejsou stavitelny a udajne asi taky nic extra... Pak jsem nasel tohle, vypada to trochu na nejakej homemade Úsměv...

Jakub Erben napsal:
KYB tlumiče plynokapalinový můžu mít nový za dobrou cenu,jen jsem chtěl něco výškově i tuhostně stavitelnýho.. Se stydím Se stydím Asi jistota bude když mě to takdy kluci v HP nebo Protlum postaví na míru,znám se s nima dobře a bude to mít výhodu...

Ty KYB to je jakej model? Ten co se dava seriove nebo nejakej lepsi? Nad HP jsem taky premyslel a je to zatim muj favorit... Nevis o kolik by vyslo levneji pro jednoho udelat dve sady a kolik by to tak mohlo stat? le nevim kdy podvozek budu resit... Nejdriv na jare, ale mozna dam prednost laku...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:22   Citovat  

[quote="JarisM85"]
Jakub Erben napsal:
určo to jde. jen je lepší origo pružina pro stlačení a výpočtu nějakejch jejich hodnot atd..[/quot

Co ta vyroba pruzin bude cca stat? Jestli mam shanet origo pruziny,ale myslim ze by to zvladly i s tema NoName co tam mam ja a nebo jestli na to radeji nezapomenout Se stydím je to dobrý

cenovku ti zjistím přesně zítra.. stačej, prej jen kuli průměru co dosedá do misky, ostatní jako váha auta a parametry jednotlivejch tlumičů co na to existujou maj v počítači a tabulkách,takže počet závitů a sílu drátu jim to vypočítá.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:31   Citovat  

maryo napsal:
Ty D2 jsou primo D2 nebo to jsou ty Ksports? Na JDM foru me od D2 i Ksports(vyrobce stejnej jen se jinde skladaj) odradili... Pak se delaj ty Tokico, ale nejsou stavitelny a udajne asi taky nic extra... Pak jsem nasel tohle, vypada to trochu na nejakej homemade Úsměv...

Ty KYB to je jakej model? Ten co se dava seriove nebo nejakej lepsi? Nad HP jsem taky premyslel a je to zatim muj favorit... Nevis o kolik by vyslo levneji pro jednoho udelat dve sady a kolik by to tak mohlo stat? le nevim kdy podvozek budu resit... Nejdriv na jare, ale mozna dam prednost laku...

model tech KYB ti z hlavy neřeknu,mám to na druhým počítači... Já to budu řešit asi co nejdřív,ale když by jsi na pevno řekl že je chceš,tak jsem ochotnej počkat do jara,stejnak ani z jednou Obludou nebudu jezdit v zimě.. ale nepočítej asi že bude cena menší o hodně než ty D2 nebo XYZ prostě materiál a technologii neošidíš no...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:41   Citovat  

OK, model KYB dej vedet... Jinak jasny, HPcka nejsou nejlevnejsi, holt se to dela na zakazku... Ale pokud se s nima znas a oba bychom chteli uplne stejnej podvozek, tak by to mohlo vyjit levneji pro oba přátele... Potom bych lak odlozil a udelal teda na jare prvni podvozek...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:45   Citovat  

maryo napsal:
OK, model KYB dej vedet... Jinak jasny, HPcka nejsou nejlevnejsi, holt se to dela na zakazku... Ale pokud se s nima znas a oba bychom chteli uplne stejnej podvozek, tak by to mohlo vyjit levneji pro oba přátele... Potom bych lak odlozil a udelal teda na jare prvni podvozek...

už takle chci kdyžtak třikrát ten podvozek Obludářů je v mojim okolí několik,jen nejsme rozhodnutý kterej podvozek kdo.. Se stydím Se stydím mě ho udělá uplně za náklady a výkresy a věci okolo platit nebudu i když bych chtěl jeden...uvidím,zeptám se na cenovku a dám vědět...

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:49   Citovat  

KYB mohou být oeljové ( obyč název modelu nevím, nemontuji ale vím že existují ) potom Excel-G ( plynokapalinové ) , a pak jeste SR2 - stelovací plynokapalinové..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 14:51   Citovat  

Idaho napsal:
KYB mohou být oeljové ( obyč název modelu nevím, nemontuji ale vím že existují ) potom Excel-G ( plynokapalinové ) , a pak jeste SR2 - stelovací plynokapalinové..

jasně OK Excel-G jen jsem mu chtěl najít i katalogový číslo na naše Obludy ty SR2 myslím na Obludu z roku 91 není

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 15:04   Citovat  

Já jsem si stěžoval, že na P4G těch podvozků moc není, a koukám, že na P3G je to ještě horší - ani TEIN ne ... nevím, proč zrovna Preludy tak odbývají ...
Na D2 racing jsem ještě chválu neslyšel. Prý jsou hrozně tvrdé i na nejměkčím nastavení.

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 22:21   Citovat  

Idaho napsal:

kayaba ma excell-G, ty jsou vpodstate obyc, mozna jen trosku jiny, lepsi nez origo, ale nahrada za origo.
Pak ma sportovni, to jsou Ultra-SR. A pak ma tuhostne stavitelny a to jsou AGX. Mam AGX na origo pruzinach, na ktery jsou prej delany a jsem spokojen. Hlavne pry kvalita ma byt super, coz potvrzuju zatim. Uz jenom jak jsou udelany vypada super.

Jinak Tokico jsou spicka! jestli je na tvoje auto tokico, nevahej a kupuj!

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 22:30   Citovat  

Bitkar napsal:
kayaba ma excell-G, ty jsou vpodstate obyc, mozna jen trosku jiny, lepsi nez origo, ale nahrada za origo.
Pak ma sportovni, to jsou Ultra-SR. A pak ma tuhostne stavitelny a to jsou AGX. Mam AGX na origo pruzinach, na ktery jsou prej delany a jsem spokojen. Hlavne pry kvalita ma byt super, coz potvrzuju zatim. Uz jenom jak jsou udelany vypada super.

Jinak Tokico jsou spicka! jestli je na tvoje auto tokico, nevahej a kupuj!

To věřím že jsou super,ale na Obludi z 91 to fakt asi nedělaj

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 17:48   Citovat  

Dalsi nalez:
Megan Racing

Btw mas v nazvu topicu preklep Hihi

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:10   Citovat  

maryo napsal:
Dalsi nalez:
Megan Racing

Btw mas v nazvu topicu preklep Hihi

Co by tak stala posta,nebo cena az domu za Coilovers - Regular na Honda Civic/CRX/DelSol 88-00
Diky je to dobrý

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:16   Citovat  

Ksport, D2, Megan Racing.. nebrat.

KYB AGX je super volba.. stavitelne. Da se s tim jezdit kazdy den i ostreji svezt. A je to kvalita narozdil od tech zminenych. Zlute Koni jeste lepsi, ale ne nektere auta se delaji jen vlozky a ne cely tlumic, takze je to vic prace.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:34   Citovat  

Díky za upozornění,hnedka to opravím.. no taky by mě zajímala cena dovozu atd za tu sadu... Ale myslím že mám jasnýho favorita na podvozek... Se stydím

WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:35   Citovat  

jagy napsal:

KYB AGX je super volba.. stavitelne. Da se s tim jezdit kazdy den i ostreji svezt. A je to kvalita narozdil od tech zminenych. Zlute Koni jeste lepsi, ale ne nektere auta se delaji jen vlozky a ne cely tlumic, takze je to vic prace.
Přes zimu taky budu kupovat podvozek a volba padla na zmíněný KYB AGX a stavitelné pružiny (značku ještě nevím). Každopádně do D2 bych určitě nešel, protože se mi ta cena zdá vůči kvalitě přemštěná.... KO

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:39   Citovat  

Kdo z vas tady mel D2 podovzek a jak vite ze je na nic? Ja ho teda mel,odjezdil jsem s nim leto a nemuzu si ho vynachvalit....
O zivotnosti opravdu nic nevim,ale zpracovani a skvele nastaveni vozu co jsem si mohl doprat,to si asu nedopreju za 16.000 u zadneho podvozku.
Nechci tu nijak nekoho napadat,ale myslim ze D2 je dobra zanacka co se tyce podvozku,tak brzd atd.....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:44   Citovat  

JarisM85 napsal:
Kdo z vas tady mel D2 podovzek a jak vite ze je na nic? Ja ho teda mel,odjezdil jsem s nim leto a nemuzu si ho vynachvalit....
O zivotnosti opravdu nic nevim,ale zpracovani a skvele nastaveni vozu co jsem si mohl doprat,to si asu nedopreju za 16.000 u zadneho podvozku.
Nechci tu nijak nekoho napadat,ale myslim ze D2 je dobra zanacka co se tyce podvozku,tak brzd atd.....

Mladá ho má na obludě rok funguje dobře,je fakt že jezdí předpisově a opatrně.takže nedostává žadněj kopr a když jsem s tím jezdil tak není ani extra tvrdý jak každej říká,nevím.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:49   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Mladá ho má na obludě rok funguje dobře,je fakt že jezdí předpisově a opatrně.takže nedostává žadněj kopr a když jsem s tím jezdil tak není ani extra tvrdý jak každej říká,nevím.

ja to mel dotahle na pulku a dostaval celkem zabrat...ze Pawsone je to dobrý
Ani me z GSR nepredjel a kdyz na rovince ano (mel jsem jeste tehda 1.5 16V) tak jsem ho v prvni zatacce hned bral...
Porad 180km/h...pawson smrt v ocich a ja jeste rezervy. Nedivil jsem se ze za 3mesice jsem v zatackach nechal 70% vzorku ToyoTyres T1R je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:54   Citovat  

KYB AGX jsem na nasi preludu prave nenasel, no uz jsme se o tom bavili na jdm foru Úsměv... No takze u me je favorit porad HP...
A ty KYB Excel-G se teda na nasi delaj? Ty by taky mohly byt dobre i kdyz nepujdou nastavit, ze?... Ale tak ja ani nepocitam s tim ze bych menil nastaveni... Ale aby to jejich sedlo...

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 18:57   Citovat  

jagy napsal:

souhlas, jen ty koni.. on je to dobry podvozek, ale hodne lidi jsem slysel, ze mely problem s tlumicema, vytekly apod. Takze ta kvalita u KONI nic extra, poroto jsem do nich nesel.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 19:02   Citovat  

Bitkar napsal:
souhlas, jen ty koni.. on je to dobry podvozek, ale hodne lidi jsem slysel, ze mely problem s tlumicema, vytekly apod. Takze ta kvalita u KONI nic extra, poroto jsem do nich nesel.

Na obludu Koni neseženu,... Se stydím Prostě na tohle je jen omezenej sortiment,nebo hold zakázkovka a ta něco stojí,jinak vím cenu HP přibližně cena D2 kompletu,jen je rozdíl,repasovatelnost zaručena a preciznost zpracování taky.. zítra ještě zajedu do jedný firmy co stavěj sportovní podvozky a bude jasno

Obsah fóra Honda-club.cz   
Podvozek D2 x XYZ
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina