Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K:indukční civku
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2009 , 18:01   Citovat  

Zdravim lidicky,vcera mi auto prestalo startovat,dle mechanika odesla civka tak se ptam jesti se nekomu doma nevali(c5gD15B2).diky za odpovedi...
ps:bez auta jak bez nohy.... Smutný ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.11.2009 , 18:07   Citovat  

2.11. 20:36 prodám díly na honda civic 5generace
Prodám Nd na hondu civic 5.generace motor 1,5lsi

Auto prodám jako celek nebo na díly na autě zbylo
-motor
-převodovka
-sportovní povozek
-černej interiér+++2X airbag
-plechové zadní křídlo (asi VTI)
-pravé dveře (HB)

Vše je ještě celé auto nic není demontováno takže pokud by byl zájem o celek není problém cen a : směšných 5 000 ,-

Pokud je zájem o ND TAK PROSÍM O KONTAKT PO TELEFONU POŠTA NO PROBLEM

Tenhle typek myslim ma -ozvi se mu a uvidis.

602 842 862 ICQ:354-758-984 e-mail:ENERGY-BMW@seznam.cz
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2010 , 16:25   Citovat  

Zdravim. Nekdo z Prahy nebo okoli kdo by mi pujcil a nejlip i prodal civku? Nak to nestartuje a civka ma divny odpory, modul vypada OK, nebo aspon dava impulzy, tak to chci vyzkouset at nekupuju zbytecne...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.5.2010 , 18:15   Citovat  

Můžu půjčit i prodat, jak bude třeba. Pokud je vadný modul, mám i ten.
737574121
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2010 , 22:51   Citovat  

Pujceno, civka vymenena, ale vyzkousim to az zitra, vybila se baterka pořádnej výtlem ... Diky moc je to dobrý
EDIT: funguje, startuje
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 8:18   Citovat  

ja jen abych nezakladal novy topik:

Nekdo mozna postrehl, ze na honday jsem mel problem. Z kempu, kde jsem jeste nekolikrat nastartoval, mi auto jelo vetsinou na 3 valce. Nakonec jsem dojel na letiste, kde byl PK. Koukl se mi na to, tam uz jsem najednou po chvipnuti nenastartoval vubec. Vymenili jsme civku v rozdelovaci (mel ji u sebe, vozi nahradni ke svymu zavodaku). Pri nastartovani to najednou skoro netocilo, jakoze najednou desne slaba baterka. Motor se sotva tocil, ale zazracne to naskocilo, takze jsem neresil, ale bylo to divny. Kdyz jsem dojel domu a auto zase stalo tak den, dva, tak to samy. Skoro jsem nenastartoval. Prijedu do Prahy domu (2. domov :)) a druhej den jsem opet skoro nenastartoval. To uz byla baterie uplne v haji, musel jsem to trosku roztlacit. Baterie sice uz neni zadny zazrak, ale jeste pred vymenou civky byla schopna v lete normalne jit - jeste v kempu jsem nekolikrat po delsim stani startoval a starter s tim tocil bez problemu.

Jak je to mozny?? kde je chyba??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 8:51   Citovat  

Cívka v tom je nejspíš nevinně. Ta buď funguje nebo ne, takže by ti to nestartovalo vůbec a neběželo ani na tři válce.
Kde je chyba, to je ovšem jiná otázka.
Dobře fungující baterie jistě není na škodu:)
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 8:58   Citovat  

Bitkar napsal:
ja jen abych nezakladal novy topik:

Nekdo mozna postrehl, ze na honday jsem mel problem. Z kempu, kde jsem jeste nekolikrat nastartoval, mi auto jelo vetsinou na 3 valce. Nakonec jsem dojel na letiste, kde byl PK. Koukl se mi na to, tam uz jsem najednou po chvipnuti nenastartoval vubec. Vymenili jsme civku v rozdelovaci (mel ji u sebe, vozi nahradni ke svymu zavodaku). Pri nastartovani to najednou skoro netocilo, jakoze najednou desne slaba baterka. Motor se sotva tocil, ale zazracne to naskocilo, takze jsem neresil, ale bylo to divny. Kdyz jsem dojel domu a auto zase stalo tak den, dva, tak to samy. Skoro jsem nenastartoval. Prijedu do Prahy domu (2. domov Úsměv) a druhej den jsem opet skoro nenastartoval. To uz byla baterie uplne v haji, musel jsem to trosku roztlacit. Baterie sice uz neni zadny zazrak, ale jeste pred vymenou civky byla schopna v lete normalne jit - jeste v kempu jsem nekolikrat po delsim stani startoval a starter s tim tocil bez problemu.

Jak je to mozny?? kde je chyba??

Shoda náhod. Viděl jsi sám že když ti baterie ještě s motorem točila dobře stejně to jiskru nedávalo a když jsme vyndali cívku tak byla jasně a viditelně prošvihlá. nechal jsi svítit světla a já jsem ti ještě říkal at je vypneš nebo pak nenastartuješ.Chce to změřit kolik dává altik, ale myslím si že ti odešla baterka.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 9:07   Citovat  

To samé se stalo i Martymu,který po jednom volném sprintu už také nenastartoval. Nebyl to ani modul,který PK ochotně vyměnil,ani svíčky,ani cívka,ale těsnění pod hlavou, prý 1 válec.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 10:11   Citovat  

no divny je, ze se to stalo presne po ty vymene, zatimco v kempu jsem startoval asi 10x a ta baterka nebyla ve stavu, kdy by nevydrzela svitit 2 minuty, nez jsi me upozornil. Tak zle na tom fakt nebyla. A ikdyz jsem treba pred par tydny opravoval okynko a dost jsem si ji stahovanim a vytahovanim vybil, tak ji altik behem chvile dobil bez problemu a ani druhej den nebyl problem. Ted zastavim a za par hodin je to mrtvy. Domu jsem vcera dojel v 22h a rano v 8 jsem malem neodjel. Ze by to startovalo hur bych neresil. Ale dneska rano mi pri startu i zhasinaly zarovicky, byla fakt total.

Jde mi hlavne o to, ze kdyz koupim novou baterku, coz jsem mel beztak v planu (akorat pozdejc), tak aby mi zase neodesla vlivem neceho (zkrat, divna ta civka, cojavimco). Mi to fakt neprijde normalni. Jako shoda nahod je svina, ale tohle fakt bylo vpohode, tocil se motor jeste pekne i tesne pred vymenou pri poslednim pokusu o start a tesne po vymene uz skoro ne. Fakt nevim jestli muze bejt nejaka souvislost nebo ne, ale proste to tak bylo uplne presne. Baterka se prece nerozbiji skokove ne? spis ji ubyva kapacita. V zime bych to pochopil, ale v lete??

Doufam teda ze nova baterka to vyresi no...

(ps: ze byla ta minula civka v haji nepochybuju)
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 10:29   Citovat  

Opravdu si myslím že to byla jen shoda náhod. Zkus měřit alternátor ale ta baterie pravděpdobně už nedrží proud. Takže vyměna bude nutná.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 11:00   Citovat  

Když se u mě stavíš, půjčím ti jinou baterkku a uvidíš, jak se to bude chovat. Buď je špatná baterie nebo tam máš někde z nějakého důvodu velký odběr (zkrat, přechodový odpor).
S cívkou to velmi pravděpodobně nesouvisí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 11:31   Citovat  

diky minore, rozmyslim jestli koupit novou nebo se stavit a pripadne zavolam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 12:52   Citovat  

asi koupim rovnou novou. pokud bych mel jinou zavadu, tak by bylo blby si baterku pujcovat, protoze bych ti ji taky mohl vratit s polovicni kapacitou nebo takovou co ted mam ja.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 18:02   Citovat  

tak jsem ji dneska nestihl koupit :( ale zkusil jsem ji na noc odpojit, jestli rano bude ko, tak je to sice divny a odesla baterka najednou. Jestli bude baterka ok rano, tak je nekde chyba jinde... je to tak?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 8:23   Citovat  

tak jsem nechal pres noc odpojenou baterku a vybila se sama. Ale nechapu, ze tak skokove a zrovna pri vymene civky. Rano to roztlacovani byla teda pekna fuska ale...

neporadil by mi nekdo, jak poznam baterku, kterou chci v Autokelly? hondy maj nejakou uzkou ne? na minuly bylo 330A 45Ah, vzal bych i silnejsi. Ale maj jich tam kvanta, i kvanta rozmeru a prijde mi to blbe trideny. A jsou i nejaky pravy a levy... mam pravou?? kdyz stojim pred autem, tak ma + (cerveny) vpravo a je priplacnuta u pricky vlevo.

jeste dotaz: muzu v kelly odevzdat starou baterku doufam...?
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 13:50   Citovat  

Ze vseho nejdriv by sis mel zkontrolovat polovy nastavce (tvarove i co se stycne plochy tyce),ze jsem ti je pred rokem namazal medenou pastou neznamena,ze uz jsou jednou provzdy v poradku.Taky muzes omrknout pripojeni ke starteru,alternatoru i ukostreni.
Kdyz das fotku motoru,svoji nebo od jinyho anglana,tak ti nekdo napise hned,jestli uzkou nebo normalni.Levou/pravou by ti meli poradit nebo ukazat v prodejne,baterky mivaji k videni v regalu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 14:29   Citovat  

Wayne napsal:
Ze vseho nejdriv by sis mel zkontrolovat polovy nastavce (tvarove i co se stycne plochy tyce),ze jsem ti je pred rokem namazal medenou pastou neznamena,ze uz jsou jednou provzdy v poradku.Taky muzes omrknout pripojeni ke starteru,alternatoru i ukostreni.
Kdyz das fotku motoru,svoji nebo od jinyho anglana,tak ti nekdo napise hned,jestli uzkou nebo normalni.Levou/pravou by ti meli poradit nebo ukazat v prodejne,baterky mivaji k videni v regalu.

me to nakonec vyplivlo nejakou vartu, kdyz jsem tam sel pres nalistovani svyho modelu auta a ne primo do polozky akumulatoru. Akorat takle nemam moc sanci (ani hledani mi na kelly nikdy neslo) tam dat vykonejsi baterku treba. Zas budu mit jen tu predepsanou 45ku, ale coz.
Ja sam nepoznam, jestli jsou ty kontakty vporadku, ale vypadaj dobre by oko. Materialu je tam hodne, oxidace zadna, mastny to je :) No po praci pujdu do kelly a snad to dopadne, hodim ji tam hned a doufam, ze si nechaj tu moji starou. Meli by, tusim ze je to jejich povinnost, ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 10:23   Citovat  

tak uz mam novou baterku a zatim to frci... ale je to teda divny, ze ta minula odesla takle nahle :)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K:indukční civku
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina